Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34801) matyi012345


matyi012345
őstag

Sziasztok!

Genius 1255B hangszóróm egyik fele (bal) halkabban szól. A kábele meg van törve és nem minden pozícióban működik. Ez lehet az oka? Ha működik akkor viszont halkabb.

(#34802) mekker válasza vinczepeter2 (#34781) üzenetére


mekker
őstag

Szerintem itt te voltál a "bomba", semmi olyat nem mondott senki, ami ekkora felháborodást kéne, hogy keltsen.
Lehet, hogy túlreagálta dudika a dolgot, de lehet, hogy hasonló esetben te is visszavennél a "jóindulatodból", ha ennyi éve vinnél egy hasonló topicot.

Az a megoldás, hogy alszol rá egyet és hétvégén elmész meghallgatni 2-3 hangszórót, és döntesz. 150k senkinek nem kis pénz, talán érdemes még egy kicsit felmérni a helyzetet, mielőtt döntesz.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#34803) mekker válasza matyi012345 (#34801) üzenetére


mekker
őstag

Ha cserélhető a kábel, akkor egyszerű a válasz.
Nálam is volt ilyen, nem sokra rá bekrepált az egyik oldal. Már mások is írtak hasonlót. Nem tudom mi lehet az oka. Lényegében ezekben közös táp, erősítő van, egyedül a hangváltó lehet külön, az meg max egy kondi+tekercs ezeknél.

Gariztasd, ha nem a kábel rossz.

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#34804) lezso6 válasza matyi012345 (#34801) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Fordítsd meg az rca-t, aztán ha a így a másik oldal rossz, alt a kábel a hibás.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#34805) vinczepeter2 válasza mekker (#34802) üzenetére


vinczepeter2
csendes tag

Én voltam a bomba, de tudod okkal, és csak beigazolódik amit írtam, hogy összezár a kör, mert dudika haver, neki Te is elnézed, ha túlreagálja a dolgot - végtére is régóta vezeti ezt a topikot… Hát ez marha jó!
További probléma, hogy Te IS az előtt írsz, hogy elolvasnád a kommenteket! Ellenben tudnád, hogy a hangfalat már megvettem és már egy ideje használom…unom, hogy emiatt ismételgetem magamat!

De mind1, már befejezem és lezárom a témát, hacsak nincs valakinek ÉRDEMI hozzászólni valója..

[ Szerkesztve ]

(#34806) matyi012345 válasza lezso6 (#34804) üzenetére


matyi012345
őstag

Megfordítottam, de így is a bal halkabb.

(#34807) lezso6 válasza matyi012345 (#34806) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Akkor a kábel jó. Gondolom windowsban a balance nincs elmászva. A hangerő poti lehet még esetleg, hogy alacsonyabb állásban nem tökéletes, próbáld meg feljebb tekerve. A másik probléma még a bal hangszóró kábele lehet.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#34808) matyi012345 válasza lezso6 (#34807) üzenetére


matyi012345
őstag

A kábelre írtam is, hogy az meg van törve és nem minden pozícióban szól, van hogy teljesen néma. Akkor ott lehet a gond. Ezt még tudom ellenőrizni. Windowsban rendben van. Ha esetleg a poti nem jó azzal mit tudok kezdeni? Itthon szaktudás nélkül gondolom nem kéne hozzányúlnom.

(#34809) lezso6 válasza matyi012345 (#34808) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

De ha megcseréled a két rca-t, és a bal így is halkabb, akkor nem az okozza a balance problémát. A bal hangszóró kábele alatt azt értettem, ami a jobb oldaliból külön kijön. Vagy nem úgy van? Ha a poti rossz az gari. Ha utóbbi nincs, akkor ki kell forrasztani, újat betenni, gondolom ez már nem menne, szóval keresned kell valakit.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#34816) alphamooncam


alphamooncam
őstag

Külföld ??? Thomann.de ?

Mi a franc az a "B" stock?

Hogy járok jobban? Szállítás, gari ilyesmi.

E-bay. Láttam itt pár eladó JBL-t, de még nem vásároltam külföldről. Milyen hátulütői lehetnek, ha innen vásárolok ?

Meg ami az eszetekbe jut...

Köszi. P

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

(#34817) alphamooncam válasza vinczepeter2 (#34815) üzenetére


alphamooncam
őstag

Megtörtént. :R

( #70264 ) Hifiről általánosságban

A kiválasztáson már túl vagyok...

P.S.: Most jön a beszerzési szakasz.

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

(#34818) gubabela válasza alphamooncam (#34816) üzenetére


gubabela
senior tag

B Stock: másod oszályú árú, visszaküldött, kibontott, gariztatott...stb. Neked kell tudnod, hogy megéri-e az árkülönbözet a kockázatot. Ha eu-n kívül vásárolsz, akkor még számolj +áfát az árra, és ugye ezek nem éppen könnyű dolgok, a szállítási költség is magas szokott lenni. Szóval ha csak nem extra olcsón tudsz hozzájutni, ami nem elképzelhetetlen, akkor én maradnék az itthoni vásárlásnál.

Mackónak: Nem gunyoros, szimplán trollkodtam. Magánvéleményem pedig az adott gyártóról az, hogy bottal sem piszkálnám meg a termékeit.

[ Szerkesztve ]

(#34819) Bodz válasza alphamooncam (#34816) üzenetére


Bodz
Topikgazda

B-stock sok minden lehet. Bontott, csomagolás sérült, visszaküldött, stb.
eBay: Ha újakat nézegetsz EU-ból (máshonnan egyébként se lenne értelme), akkor amiatt a pár ezer forint miatt nem éri meg szórakozni, inkább vedd meg itthon.
Itt ez a használt, de gondolom már láttad.

[ Szerkesztve ]

(#34820) vinczepeter2 válasza gubabela (#34818) üzenetére


vinczepeter2
csendes tag

Ebben a környezetben gúnyos… Igérem nem fogom leharapni a fejed, de leírod hogy mi volt vele a baj, illetve, hogy melyiket hallgattad? Tényleg érdekel! Több minőségi fül/fejhalgatóm is volt, így van fogalmam arról, mi szól objektíven jól, vagy hogy eleve hogyan kéne szólnia a zenéimnek. A klipsch fülhallgatóhoz és fejhallgatójukhoz volt szerencsém, és nagyon megtetszett a hangzása, akkor hallottam róluk először. Kiderült, hogy a reference (beugró széria) hangzását adja vissza. - És szerencsére ez többnyire igaz…
Ezt szerettem volna kapni és ez nagyban befolyásolta a döntésem. Elfogadom, ha másnak (szubjektív) nem tetszik, de jó lenne olvasni egy kultúrált ellenvéleményt is.

[ Szerkesztve ]

(#34821) ANDROID???


ANDROID???
addikt

Csak merő kíváncsiság hajt, hogy ezt a kérdést feltegyem, mert lesz@rozzátok a Logitech és hasonló cuccokat...
(teszem hozzá, köszi hallottam már jó cuccot én is ;) )
Hallotta a lefikázó a Logitech 2.1 cuccait, mindegyik típust????

Értem, hogy stereo jobbat szól stb, DE hallottad is, hogy ennyire sz@rozod, vagy csak szimplán sz@r?? ;]

Csak úgy finoman kérdezem, mElyikET? :U

[ Szerkesztve ]

(#34822) gubabela válasza vinczepeter2 (#34820) üzenetére


gubabela
senior tag

Klipsch fülesem volt pár éve, sajnos nem bírt ki sokat, pedig szerettem, jó hangja volt és kényelmes. Inkább a dobozait hallottam amikor állókat kerestem, de nagyon nem az én világom. Ez a nyomulós, áldögös hangzás nekem nem tetszett és elég drága a konkurenseihez képest.

(#34823) dudika10 válasza vinczepeter2 (#34820) üzenetére


dudika10
veterán

Magyarázd el egy színvaknak, hogy egy jó IPS monitornak mennyivel szebb színei vannak, mint egy rossz TN-nek. Nem tudod, mivel nem látott még színeket.
Nem tudom neked elmagyarázni, mert nincs nincs közös nyelvünk, amin megbeszélhetnénk, éppen ezért meg se fogom próbálni.

Kifejthetném például, hogy mennyivel pontosabb a basszusa a JBL-nek, de erre azt válaszolnád, hogy igen, de pont ezért vetted a Klipsch-et. De elképzelésed sincs, hogy miről beszélek, mivel nem hallottad a JBL-t (és mostmár soha nem is fog tetszeni, az ember nem hajlandó beismerni egy ilyen hosszú vita után, hogy tévedett, önbeteljesítő jóslat lesz).

A kettő közti objektív és szubjektív különbségről Te nem tudsz beszélni, hiszen különbség két dolog között van, Te az egyiket csak képen láttad (még a kinézetüket sem hasonlíthatod össze, hiszen azt sem tükrözik teljesen a képek).

Ha azzal jössz, hogy "leszartam mit tanácsoltatok, megvettem a Klipsch-et, mert tetszik kinézetre, hogy állítsam be?" akkor segítünk (megjegyzem így is...). Ezzel szemben Te azzal jöttél, hogy "megvettem a Klipsch-et, és milyen jó vásárt csináltam, mert jobbat biztos drágábban kapnék". Ami a tipikus hozzáállás a döntésed alátámasztására. Ez az én zsebemben kinyitja a bicskát egy szakmai fórumon (ez lehet az én gyengeségem, vállalom).

Ennyi. Nem akartam reagálni, a többi felvetésedre/hozzászólásodra nem is fogok. Se időm, se energiám, de nagyon kötötted az ebet a karóhoz.
Az utolsó szó jogán válaszolhatsz, és utána ez a téma le lesz zárva. Vagy önként, vagy moderátori segítséggel.
Nagyon eltérünk a topik tárgyától, már-már megütve a személyeskedés határát (amit én tágan értelmezek, lévén, hogy virtuális személyként vagyunk jelen a beszélgetésben, de a moderátorok adott esetben szigorúbbak is lehetnek).
A továbbiakban - ezen témában írt utolsó hozzászólásodban is - nyomatékosan kérlek, hogy használd az OFF gombot és/vagy checkboxot a témába nem vágó hozzászólásoknál.

Itt a vége a témának, és ez mindenkire vonatkozik! Hadd ne kelljen moderálni. :U

(#34821) ANDROID???:
Hogy az összeset, arra nem tenném a nyakam, mert néha hetente a piacra dobnak egy újat. De a többséget igen, hallottam (a maradék meg már papíron sem lehet jó, nemhogy a valóságban), és abszolút nyugodt szívvel szarozom őket. :K

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#34824) ANDROID??? válasza dudika10 (#34823) üzenetére


ANDROID???
addikt

Akkor melyiket hallottad, a most piacon lévők közül?

(#34825) Francia91 válasza ANDROID??? (#34821) üzenetére


Francia91
veterán

Na, én is hallottam már jópár 2.1-es Logitech csodát, sajnos a család egy része jó ideig azt hitte, hogy azon szépen szól a zene, kell a mélynyomó.... Aztán meghallgatták a ModeCom 120U-mat, na azóta lemondtak a 2.1-ről... Keresztfaternak lett egy 1250B Genius, mert az is sokkal szebben ad vissza minden tartományt, mint a 2.1-es Logitech-ek nagy része, unokabátyám szintén lecserélte a 2.1-es Genius-át egy Solo 6C-re... ;)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#34826) lezso6 válasza ANDROID??? (#34821) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Hallottam a z-3, z-2300, z623 meg valamelyik X-est, 2-3 creative darabot meg pár noname bögreszettet. Mind vicc, bár tény, hogy a márkásak valamivel jobbak, de persze ez az árukon is látszik.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#34827) dudika10 válasza ANDROID??? (#34824) üzenetére


dudika10
veterán

Most komolyan vizsgáztatni akarsz? :U

A Z213-at, 313-at, 333-at, 526-ot és a 623-at biztosan. Mi van még piacon jelenleg? (Holnap megnézem, hogy itt a helyi -Németo. - MM-ben mi van kiállítva éppen.)

De hogy őszinte legyek, kár meghallgatni őket, én is a csodában reménykedve teszem minden egyes alkalommal. A konstrukció nem működik, és erre tök egyszerű fizikai magyarázatok vannak. Még 10x-es áron a Genelec se tud csodát művelni.

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#34828) ANDROID???


ANDROID???
addikt

Z323, Z333, Z533... ezeket nem MM polcra tett állapotban, hanem elfogadhatóan szobában elhelyezve?
Ezek is ismertek, vagy csak a régi darabok?
.. nehogy már, ha egy "vájt fülű" családtag a saját picit drágább hangrendszere után nem mondja, hogy sz@r, akkor tényleg sz@r legyen, úgy hogy neki nem az összefoglalóban felsorolt típusok szintű rendszere van.

[ Szerkesztve ]

(#34829) vinczepeter2 válasza dudika10 (#34823) üzenetére


vinczepeter2
csendes tag

Jó, rendben van dudika. Az a baj, hogy most is kiforgatod a szavaimat és erősen félreértettél, de akkor így a végére tisztázzunk pár dolgot!

“Magyarázd el egy színvaknak, hogy egy jó IPS monitornak mennyivel szebb színei vannak, mint egy rossz TN-nek. Nem tudod, mivel nem látott még színeket.
Nem tudom neked elmagyarázni, mert nincs nincs közös nyelvünk, amin megbeszélhetnénk, éppen ezért meg se fogom próbálni.”
Írtam, hogy noha még hangfal szűz vagyok, van fej és fülhallgatóm közép, ill felső kategóriákból így sejtem kvázi mi számít jónak. Megkockáztatom, hogy a hangfalaknál is hasonlóan érvényesül a magas/közép/mély tartomány leképzése. A színpad tér nyilván más, de azért annyira nem vagyok analfabéta, amennyire itt beállítasz!

“Kifejthetném például, hogy mennyivel pontosabb a basszusa a JBL-nek, de erre azt válaszolnád, hogy igen, de pont ezért vetted a Klipsch-et. De elképzelésed sincs, hogy miről beszélek, mivel nem hallottad a JBL-t”
Kifejthetted volna és helyeselnék. Tisztában voltam vele, több helyen írták, hogy hiányzik az alsó frekvencia. Így indokolt lehet a mélynyomó… Ott a pont, sőt biztos a cinek is tisztábban szólnak és a hangszereket is levegősebben szólaltathatja meg ezt mind elfogadom… TE meg sem próbáltál kultúrált lenni!

“A kettő közti objektív és szubjektív különbségről Te nem tudsz beszélni, hiszen különbség két dolog között van, Te az egyiket csak képen láttad (még a kinézetüket sem hasonlíthatod össze, hiszen azt sem tükrözik teljesen a képek).”
Attól, hogy ÉN nem tudok különbséget tenni, MÁS kritikus még igen. Miért kéne a Te véleményedet hitelesebbnek gondolnom az övükénél - pláne, hogy nem fejtetted ki? Én annak tudok hinni aki meggyőző, nem annak aki azt mondja magáról! Sajnálom, ez az én hülyeségem… Te azokat a kritikusokat bértollnokoknak bélyegzed, mert nekik pozitív volt a véleményük. Ergo a Te véleményed felülírja mindenkiét! Ők nem lehetnek objektívak? Esetleg Te szubjektív? :) Ezeket a dolgokat kérdőjeleztem meg és egy normális válasszal vagy a saját tapasztalatoddal (írtad, hogy hallgattál ilyet) tudtam volna valamit kezdeni. Már gubabela 2 mondata is többet ért a tiedeknél… Teljesen szubjektív, nem tetszik a nyomulós hangja.

Ha azzal jössz, hogy "leszartam mit tanácsoltatok, megvettem a Klipsch-et, mert tetszik kinézetre, hogy állítsam be?" akkor segítünk (megjegyzem így is...). Ezzel szemben Te azzal jöttél, hogy "megvettem a Klipsch-et, és milyen jó vásárt csináltam, mert jobbat biztos drágábban kapnék". Ami a tipikus hozzáállás a döntésed alátámasztására. Ez az én zsebemben kinyitja a bicskát egy szakmai fórumon (ez lehet az én gyengeségem, vállalom).

Ez aranyos! Már megint teljesen hülyének nézel, és szartál arra, hogy mit írtam feljebb (többször is), milyen szempontok szerint választottam. És nem, nem azzal jöttem, hanem hogy több helyen írták, hogy ár/tudás arányban jó, ami igaz is. A Te alternatívád ugyan ennyibe került volna, ha részletekbe vettem volna meg és nem lett volna rajta phono bemenet… Ár-tudás, nem hangzás… Csak annyi kellene ám, hogy először elolvasod amit írnak, majd átgondolod és utána reagálsz!

(#34830) dudika10 válasza ANDROID??? (#34828) üzenetére


dudika10
veterán

Mondanám, hogy keresd vissza, hogy mit szoktam írni az MM-ben történő hallgatásról, de leírom, így gyorsabb:
Nem jelent túl sokat (nem tudom, pontosan hogy szoktam megfogalmazni, de ez a lényeg).

Nyilvánvalóan nem MM-ben szoktam tesztelni (bár kellő tapasztalattal egyébként le lehet szűrni ott is a lényeget pikk-pakk).

Azért, mert én mindig 20 évesnél öregebb whiskyt iszom (sajnos nem igaz, mert nincs rá pénzem, 12 éveseket szoktam inni leginkább), és elém raksz egy 12 éves Ballentines-t, nem fogom azt mondani rá, hogy szar, mert hát végül is folyik, tehát meg lehet inni (egyébként nem szeretem, a legfiatalabbal ki is lehet krgetni a világból, akárcsak a Johhny Walker red label-lel). Továbbmegyek, össze se fogom hasonlítani a kettőt.
De a Highland Park vagy a Dalmore 12 évese klasszisokkal jobb, azokkal már van értelme összehasonlítani, és simán szar lesz.

Még egyszer leírom: a konstrukció halva született ötlet.

szerk.: Próbálom kitalálni, de nem tudom, hogy mit is vársz ettől az egésztől (illetve dehogynem tudom, vettél egyet, olvastad, hogy nem jó, és most a kognitív disszonanciát fel kell oldani, de ez itt biztosan nem fog megtörténni). Helyből tudok magamon kívül itt 3-4 embert - aki fene tudja mennyire aktív, mostanában én se vagyok túlságosan az -, aki komoly tapasztalattal rendelkezik az alsótól a felső kategóriáig. Hirtelen megváltozik a véleményük / véleményünk szerinted?

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#34831) Bodz válasza ANDROID??? (#34828) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Óóó, a csodás Z333... Ocsmányul is szól, meg ráadásul a tweeter is kamu. :U

(#34832) ANDROID??? válasza Bodz (#34831) üzenetére


ANDROID???
addikt

Olyat pl hol hallgattál meg?

Megint az van, hogy lefikázás megy, de hogy hol hallgattad, vagy milyen helységben vagy volt saját azt nem írja senki.. :N

Néztem egy gagyi 2.1 -et, ez vehető?

[ Szerkesztve ]

(#34833) Bodz válasza ANDROID??? (#34832) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Saját akkor se kéne, ha ingyen adnák... Kb. 20 négyzetméteres, szellősen berendezett szoba, integrált hangkártyáról (ALC1150). Elsősorban filmezéshez lett vásárolva, de arra sem az igazi.

Elég gagyinak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#34834) PpenoO


PpenoO
őstag

Trolletetés 2.1 :DDD

(#34835) ANDROID??? válasza Bodz (#34833) üzenetére


ANDROID???
addikt

A genius 1255 jóval gagyibbnak tűnik, de lehetne mondani még 1-2 ilyen típust.
Kép alapján nem lehet megítélni a hangfalakat..
Ez olyan qrvajó, mint amikor látott valaki egy olasz kocsit, és porrá sz@rozza, mert az olasz autó sz@r, közben világ életében egyszer.nem volt olasz kocsija, még nem is ült benne.
..vagy a csak a Nikon :W és életében nem fogott sem Canon-t, sem Sonyt, és Sony alkatrészes a fényképezője ;] , természetesen erről meg fogalma nincsen..
Szóval lehet úgy kelle tanácsot adni, ha van vele tapasztalata, és nem a hallottam egy oda nem való közegben, mert baromira nem úgy szól valóban egy olyan helyen.
Ja és vannak olyan emberek akik nem attól élnek, hogy a műszaki cikkeik vannak csak......

[ Szerkesztve ]

(#34836) dudika10 válasza ANDROID??? (#34835) üzenetére


dudika10
veterán

A 20 négyzetméteres, szellősen berendezett szoba hol nem jó környezet egy ilyennek?
Mit hallottál az ajánlottak közül?
Nem lehet kép alapján megítélni a hangfalakat?! Komolyan mondod? :Y
De azért a Genius aggyibbnak tűnik, mi?! ;]
A kérdések költőiek, kérlek, ne válaszolj rájuk!

szerk.: azért felteszek még egy költői kérdést:
Mit szólnál mondjuk egy Volvo XC90-hez amibe egy 35 lóerős, 40nm-es motor került? Mert én teljesen nyugodt szívvel rá mondanám, hogy szar akár kipróbálás nélkül is. Tudod, a fizika az fizika, eddig is működött, ez után is fog.

Fel akarsz bosszantani, de nem fog menni. Nagyon türelmes ember vagyok, egy egyszerű troll nem tud kihozni a sodromból.

Nem fogunk felülni a trollvonatra, de próbálkozz csak tovább nyugodtan. Biztos találunk olyan moderátort, aki szívesen elbeszélget veled a témáról.

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#34837) flanki válasza dudika10 (#34836) üzenetére


flanki
aktív tag

Nem értem minek írkálnak ide egyesek full offenzív szándékkal?
Nyissanak maguknak egy topic-ot, mindenki jobban járna! :F

(#34838) Mukucs


Mukucs
senior tag

Sziasztok!

Szeretnélek benneteket megkérdezni erről a hangfalról, mit gondoltok róla? Be tudnék szerezni egy párat egész korrekt áron. Viszont 0 tapasztalattal nehéz.

Hálás vagyok mindenkinek aki eddig segített, nehéz eset vagyok, elismerem. :B

(#34839) flanki válasza Mukucs (#34838) üzenetére


flanki
aktív tag

Öcsém otthoni stúdiójában pont ehhez hasonló Behringer monitorok vannak (lehet ennek a nagytestvére, pontosan nem tudom).
A lényeg hogyha 85 ezer forint alatt hozzájutsz akkor instant buy, lényegében én is azt tudom mondani mint a musicradaros cikkben, nagyjából minden hang a hellyén van, a mély is ütős, Sub nélkül is megállja a helyét.
Igazából ha találsz is jobbat hangzásban az már a drágább kategória, de zenét szerkeszteni egy ilyen Truth-al lehet, kompromisszumok nélkül. ;)

(#34840) Mukucs válasza flanki (#34839) üzenetére


Mukucs
senior tag

Csak zenehallgatásra venném! :B

Köszönöm a válaszodat!

(#34841) Bodz válasza ANDROID??? (#34835) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Nem a szubjektív szépségről van szó. Te semmi gyanusat nem látsz a linkelt Bose 2.1-en?

Hidd el, a környezetnek semmi baja. Az emberek tobbsegenel csak rosszabb helyen lenne a Logitech.

[ Szerkesztve ]

(#34842) Bodz válasza Mukucs (#34838) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Teljesen vállalható hangja van, nem a gagyi Behringerek koze tartozik. Mennyiért tudod beszerezni?

(#34843) Mukucs válasza Bodz (#34842) üzenetére


Mukucs
senior tag

80k :U

(#34844) ANDROID??? válasza dudika10 (#34836) üzenetére


ANDROID???
addikt

Nem a trollkodás a cél.
Az a gáz, hogy akinek életben nem volt köze közelebbről ilyen-olyan cuccokhoz, kapásból véleményt nyilvánít.

Azt nem értem, hogy valaki jön kérdéssel (pláne ha adott típusról van szó), a segítség az, hogy nem olvasta el az összefoglalóban leírtakat és az ott olvashatóak közül kell választani egyet, mert az biztosan tökéletes, érdemben arra nem érkezik számára válasz, hogy pl.: azt azért ne mert nem olyan a közép benne a kialakítása stb., hanem ott egy adott típus ezt válasz az hogy miért nincs leírva, csak hogy mindenki azt dicséri.
Persze, hogy mindenki azt dicséri, ha mindenki csordaszellem alapján veszi azt a típust és garantálom, hogy nem megy el (lehet mert nincs hol) meghallgatni a szóban forgó típust, utána jön csak rá, hogy az épp nem neki való.
Nekem volt 323-as is és 333-as is. Természetesen nem lehet azt várni mint 100k felett, de tudom, hogy a 323 normálisabban szól mint a műanyagdobozos noname cuccok, és hogy a 333 teltebb hangokat ad, mint a kisebbik, a 313-at nem említem, mert az kevesebb mint a 323.
Itt nem az adja a mélyetről beszélek, hanem összességében!
Egyébként ha valaki pl.: minimal-t hallgat és nem akar/tud (tök mindegy miért) drágább hangfalat beszerezni esélytelen egy Genius stereo-val, azokat a hangokat kicsikarni normálisan mint pl. 2.1-el. ;)

Összegezve csak annyi, hogy az ok hogy unjátok leírni nap mint nap, hogy ezért ezt vedd vagy azért ezt vedd, de akkor az összefoglalót ki kell egészíteni, bár az meg nem jó mindegyik kérdezőre, mert mindenkinek más és más..

(#34845) thornadoj válasza ANDROID??? (#34844) üzenetére


thornadoj
aktív tag

Az 1255-nek meglepően sok mélye van. viszont nem szórja úgy szét, mint egy 2.1, szóval alőtte ülve jön ki jobban, akár csak a többi hang. amikor a tesóm nálunk volt, és beült elé először (igaz feltekertem a bass potit, mert tudom hogy szereti a mély kiemelést), el kezdte keresni a mélynyomót. :) egyébként a z523-hoz képest sokkal pontosabb a basszusa (ugyan ott volt elhelyezve mindkét hangfal). a többi hangról ne is beszéljünk. am. játékhoz, filmhez jó lehet az is.

(#34846) .DLL válasza ANDROID??? (#34835) üzenetére


.DLL
veterán

Úgy látom te is csak olvastál ezt-azt, meg nézegeted a képeket, és fikázod itt a tapasztalt tagokat, hogy ŐK nem hallottak még ezek közül semmit... Majd ha te is megtapasztalsz ennyi féle különböző hangdobozt, évek során, akkor nem rugózol ilyen teljesen felesleges témákon, mert már tudni és érteni fogod, nem kell magyarázat, hogy hádde hádde mér?. De sokakat nem érdekel ennyire a hang témája, ők megvesznek valamit, hogy szóljon, szól is, dübörög is azt jóvan, igazából nem érdekli őket a hangminőség. Persze a hangminőség is mást és mást jelent egyénenként, pl. az említett minimal zene felhasználók, és lehet (sőt adott áron belül biztos) hogy ami neki jobb, az obejktíven nézve rosszabb hangminőséget tud, mint ugyanannyiért egy sztereó, neki mégis ez utóbbi nem felelne meg a szubok miatt... van ilyen.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#34847) Tomacko


Tomacko
senior tag

Mostanában sok az időjárás front.......... Ez nagyon meg látszik a forumon is, bárhol olvasok, mindenhol megy az értetlenkedés és agresszívitás.....

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#34848) flanki válasza ANDROID??? (#34844) üzenetére


flanki
aktív tag

"Egyébként ha valaki pl.: minimal-t hallgat és nem akar/tud (tök mindegy miért) drágább hangfalat beszerezni esélytelen egy Genius stereo-val, azokat a hangokat kicsikarni normálisan mint pl. 2.1-el. ;)"

Ezen azért besírok... :O
Miért kell ugyanazt a témát feszegetni? Jópárszor fellett hozva már a 2.0 vs. 2.1, az összefoglaló nagyon is reális képet fest arról hogy mit érdemes megvenni egy átlag usernek. (ha ezt nem fogadjátok el akkor meg vegyetek olyan hangcuccot amilyet csak szeretnétek.)!
Vagy ti összebeszéltetek most vinczepeter2-vel? :D
Gyerekek nyugodjatok mostmár le, mert ez az értelmetlen vitázgatás nem vezet sehova!
Köszi mindenki nevében elöre is! :U

(#34849) ANDROID??? válasza flanki (#34848) üzenetére


ANDROID???
addikt

Nyugi nem akarok vitát gerjeszteni. ;)

(#34850) flanki


flanki
aktív tag

Microlab B70, B73, B77 tulajok!

Ha esetleg akad olyan akinek akad a fent említett típusokból leírhatná a tapasztalatait, véleményét, az esetleges hibákat akár privátban, akár ide.

Köszi szépen! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.