Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) Ndruu válasza rhrhm (#7000) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Inkább azt jelenti, hogy magasabb hangerőn, FLAC formátumú zenéket hallgatva a középtartomány kellemetlen hangzású (overdrive - túlhajtott), tehát valószínűleg torzít.
50000 forintért szerintem ez nem túl jó tulajdonság.

Harrrr!!!!

(#7002) Zenador


Zenador
csendes tag

Sziasztok!

Ezt a hangfalat szereztem be a napokban:

M-Audio Studiophile AV40

http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html

Hétvégén alaposan leteszteltem régi 80-as évek zenéivel, rockzenével és klasszikus zenével is. A magas hangjai élesek, tiszták, a közép is dinamikus, ki lehet hallani a különböző hangszereket, nem egy összefüggő "kását" hall az ember, mint a tömeg számítógépes hangrendszereknél. A méretéhez képest nagyon jól szól, még a mély hangok is elég jók. Tény, hogy a mélyeket és a magasakat nem emeli ki olyan brutálisan, mint a 2.1 divattermékek, így a tuc-tuc nem szól olyan szépen. De a "valódi" zene viszont sokkal "élethűbben" és tisztábban árad belőle!

Hetek óta gyűjtöttem az infókat, hangfalrendszerekről, barátoknál, boltokban meghallgattam számos hangkütyüt, ezért van egy kis rálátásom/hallásom a dolgokra. Egyébként magyar weboldalakon nem sok információt találtam az M-Audio hangfalról. Zömmel külföldi neves tesztoldalak és fórumhozzászólások tucatjait néztem át, ott jókat írtak róla. Amerikában persze jóval népszerűbbek az M-Audio termékek, sőt ott ez a hangfal nem számít drágának, úgy látszik nálunk minden jobb cuccot kicsit felüláraznak. Én is, mint korábban más a fórumon, szívóztam azon, hogy megér-e ennyi pénzt. Megéri! De csak annak, aki jobban szereti a "klasszikusabb" zenei hangzást, és nem érzékeny annyira a bődületes hangerőre és a mély hangok dübörgésére. Meg persze ilyen terméket csak hosszú távra érdemes venni, nem érdemes évente cserélgetni...

Teszteltem a Logitech Z2300-as THX-es hangfalrendszert is (ez volt az egyetlen Logitech-termék, amely szimpatikus volt és gondolkodtam a megvásárlásán), a hangereje és a mélyei lenyűgöző volt, de az általam preferált zenék hangzásait nem adta vissza olyan szépen. Sajnos a Z2300-as szatelitjeivel nem voltam megelégedve.

Szerintem kis szobába, számítógép mellé zenehallgatásra tökéletes. Ajánlom még amatőr zeneszerkesztőknek is. Profiknak nem, mert ők úgyis a százezres és drágább árkategóriában keresgélnek monitor hangfalakat.

A neten elérhető képeken nem látszik, de élőben egyből "lejön", hogy minőségi alapanyagokból rakták össze (MDF, vinyl-laminált stb), pontosak az illesztések. Nem egy összepattintott, fröccsöntött vacak, csavarokkal van összerakva, ha a garancia lejárta után valami tönkremegy benne, akkor könnyen lehet javítani.

Remélem segítettem ezzel az összefoglalóval néhány hezitáló, vásárlás előtt álló usernek.

(#7003) J97


J97
tag

Kedves Genius SP-HF 2000A tulajok! Valaki megtenné, hogy csinál egy gyors tesztet? A Bal oldali hangszóró hangzását kéne összehasonlítani a jobb oldalival, amiben az elektronika van balansz segítségével. Mert egyébként normál használatnál ha normál állásban áll a balansz nem észrevehető. Enyémnél hangerő mind a kettőnél oké. De a jobb oldali hangszóró nem megy le olyan mélyre, nem ad olyan mélyet, mint a bal oldali. Írtam a genius hivatalos technikai segítségének itt a fórumon. Azt írták kis eltérés az normális, de jelentősebbnél hiba áll fent és gariztatni kell. Megnéznétek nekem, hogy nálatok a jobb oldali, hogyan szól a baloldalihoz képest? Ha nálatok is kicsivel mélyebbre megy a balos, akkor ez a normális és nem rohannék el 50km -re a boltba ahol vettem gariztatni. Előre is köszi!

Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

(#7004) martabat válasza D®. GeNy@ (#6989) üzenetére


martabat
csendes tag

Üdv!
Na ezt hiányoltam! Köszi szépen! :R ;)
Kerestem én sokfelé a méretét meg bővebb infót, de nem nagyon találtam hivatalos infót róla :U
Videót is kerestem volna róla de "csak" a kisebbikről van:[link]
És nem épp 2 szobás panellakás étkező részében lett megszólaltatva a kicsike ami már jó pont, mivel van hangerő dögivel! :C
Örülök az írásodnak nagyon, de ha még egy videó is volna, az király lenne!
...amúgy ez több mint amit más oldalakon látni! :K
Köszi!
Amúgy még mindig hezitálok, vagy a Genius SW-HF5.1 5050 vagy a Genius SW-HF2.1 3000

(#7005) rhrhm válasza Zenador (#7002) üzenetére


rhrhm
csendes tag

Így utánanézve lehet hogy az av40-es m-audio is jó választás lenne nekem, de mivel 2.1-hez vagyok szokva lehet hiányozna az a +mély. Közben találtam még elfogadható áron egy AE Aego M-et, sok jót írnak róla, de azt mindenképpen megnézem élőben mielőtt bármiféle hangrendszert megvennék.

(#7006) Ndruu válasza rhrhm (#7005) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Én nagyon szívesen meghallgatnám ezt a rendszert. Régen egy ilyenre pályáztam, de nem sikerült beszerezni olyan áron, amennyit szántam volna rá.

Harrrr!!!!

(#7007) popp válasza J97 (#7003) üzenetére


popp
tag

Nincs 2000A-m, így nem tudom megnézni neked. Viszont az a véleményem, hogy talán nem lehet olyan vészes a dolog, ha normál balansz mellett nem észrevehető. Pont ezért kis esélyt látok rá, hogy foglalkoznának ezzel, ha visszavinnéd. Nagyban függ a bolt hozzáállásától, de volt már, hogy kellemesen csalódtam gariztatásban.
Mindenesetre megértem az aggodalmadat, valszeg engem is idegesítene a tudat, még ha normál használat mellett nem is lenne zavaró/észrevehető, szerintem folyton a különbséget keresném. :)

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#7008) D®. GeNy@ válasza martabat (#7004) üzenetére


D®. GeNy@
aktív tag

Hali!

Örülök, h. tetszett az írás! Pont nálam is az volt a problem, hogy sehol nem találtam egy épkézláb tesztet, paramétereket, így na mondom! -egye fene, eddig még nem csalódtam a Geniusban (annyit! :D ) 15E pénzt megér a dolog... Először meg is lepődtem, mikor a futár kivette a kocsiból a szettet, EZ MEGKORAAaaa?!
Szóval igen-igen meggyőző méretei és súlya! van, van anyag benne bőven!
Épp tegnap a lakótársakkal a nagyobbik szobában megnéztük a Transformers 2 -t, a szett hangereje nem volt fél állásban!, mert fölös lett volna, így is lenyűgöző hangerőt produkált...nem is vettem volna feljebb, mert így is a gyomromban éreztem a mélyet (ez 2/3 állásban volt). Szóval a videón, amit linkeltél, EZ tuti alázza hangerőben, mélyben, EBBEN 100-as vagyok!
Az 5.1-en én is vacilláltam, mert többnyire filmeket nézek, így azért a térérzet jól jönne, de az esetek többségében nem lenne csatlakoztatva a center és a surround hangfalak...
Én személy szerint az 5100-al barátkoztam, mert 6000-em már volt, de nagyon nem jött be a hangzásvilága (X-Fi Gamer-rel volt hajtva), nekem túlságosan mély központú volt a szett, és a magasak, főleg a középtartomány számomra nem is létezett... :F
HA jól megnézed az írásomat és az 5050 speckóit, akkor láthatod, h. mind2-ben ugyanakkora mély van (6,5" 8 ohm), csak az 5050-nek 75W-ot írnak, a 3000-sé pedig 40W...
Az 5100-at volt szerencsém meghallgatni, de szörnyű volt számomra -lehet nem volt megfelelő a hangforrás (MM-ban), de nagyon doboz hangja volt...így nem merek mostanában 5.1-et venni.
HA lenne egy olyan elfogadható áron lévő szett, ahol lehet vezérelni a magas és mély hangokat + a center-sub-surround hangerejét, akkor elgondolkodnék rajta.
Nekem a HF2.1 3000-nél nagyon bejön a Treble és Bass poti-k, mert nagyon jó hangzásvilágot lehet velük beállítani az éppen hallgatott "anyag" függvényében.
Apropó! Milyen videóra gondoltál egyébként, mert megoldható lenne, csak egy 3.2MPixel-es HP Photosmart 735-ösöm van, szóval igen korlátozottak a lehetőségeim :)
Ha vmikor Debrecenben jársz, akkor megbeszélhetünk egy talit, aztán meghallgatnád?! ;)

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#7009) Ndruu válasza J97 (#7003) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Ugyan 2000A-m nincs, de az 1250X-szet meghallgattam balra és jobbra tolt balansszal. Az eredmény itt is ugyanaz, a bal oldali kevesebb mélyet ad. Hallhatóan máshogy szól a két oldal ilyen tekintetben, viszont mivel a mély hangok nem irányítottak, így sztereóban a jobb oldali doboz tudja szolgáltatni a kellő mennyiségű mélyet. Ezért nem érzékeled olyankor a bal oldali doboz hiányosságát.
Ez az egész lehet a térfogatbeli különbség miatt, de az elektronika és a belső kábelezés miatt is.

Harrrr!!!!

(#7010) Pxs


Pxs
aktív tag

Beszállnék egy javaslattal: Altec Lansing MX5021

Ha kaptok még valahol ilyet -elvileg nem lehetetlen- , akkor ár/érték arányban megkockáztatom, hogy mindent üt. (~40e körüli áron vettem 3 éve újonnan, azóta is szépen szolgál)

-hangerő (sokaknál ez az egyik legfontosabb szempont): veszett kemény, maxra tekerve még a durvább koncertekhez szokott fül tulajdonosai se nagyon tudnak megmaradni vele egy szobában...mindezt torzítás nélkül tudja

-hangminőség: THX minősítés, mint olyan, igaz, a Logitechek is meg szokták kapni, de pl. egy Z2300-nál sokkal tisztább, pontosabb hangja van, max. a basszus nem annyira durva...közép+magas tartomány nagyon szép (külön közép/magas sugárzók mindkét szatellitben), igazán muzikális darab

-külcsín: ez sem hétköznapi, alapjáraton lakkozott fekete ("piano black"), ami ugyan némileg gyűjti a port, de megfelelő karbantartás mellett bitang jól néz ki (nem igénytelen a borítás sem, minőségi műanyagokból van összerakva)

Itt megjegyzendő, hogy a sub láda nem lakkozott műanyag, mint egyes képeken látszik...hanem iszonyat kemény tömör fából van, párszor már belerúgtam véletlenül, fájt is :P

-vezetékes vezérlő egység, szintén nagyon csini (5 fokozatban állítható bass/treble/volume, jégkék státusz LED sorral, füles kimenet + AUX bemenet)

-távirányító, amivel az összes funkció vezérelhető (sőt, finomhangolható a vezetékes egységhez képest, tehát nem csak 5 "nagy" fokozat van)

Mostanában kicsit feljebb ment az ára, úgy 50k körülre, de még mindig az egyik legjobb vétel, egy "X-Fi" XtremeAudio kártyával használva is gyönyörűen szól. Viszont tavaly egy fesztiválon használtuk szabadtéri hangosításra, kb. 4-5 nap full hangerőn, azóta a jobb oldali halkabban szól, újratekercseltetni lehet ezt ? Megköszönném a választ, ha valaki segítene. :)

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#7011) Pxs válasza rhrhm (#6998) üzenetére


Pxs
aktív tag

Most vettem észre a hozzászólásodat, remélem, segít a kis "mini-review" a döntésben. :)

Hozzátenném még azt, hogy a szatellitek nem "behegesztett" kábellel vannak szerelve, Hi-Fi stílusban oldották meg, piros/fekete kábel L+R, bármikor cserélhető/upgrade-elhető. :)

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#7012) benvolio válasza Pxs (#7010) üzenetére


benvolio
őstag

A távirányítójával ki/be lehet kapcsolni? És a hangszóró előtt a szövet az le/fel rakható?

(#7013) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Hello!

Sajnos a Logitech X-230 szettem egyik hangfala(amin a hangerő,bekapcsoló,dugalj van) megadta magát és nem hajlandó megszólalni. Ezért vennem kell egy másik hangcuccot. 2.1 maradjon és legfőképpen filmnézéshez és zenehallgatáshoz lenne használva. Mit érdemes venni ami ár/érték arányban nagyon megéri a pénzét?
20k a plafon, de jobb lenne 10k környékén.
Válaszokat előre köszönöm.

:R

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#7014) dudika10 válasza gyuromoj (#7013) üzenetére


dudika10
veterán

X230 utósja a z323 már 7-8k-ért is elvihető itt az aprón pl.
Genius SW-HF2.1 3000 a legnagyobb 2.1-es genius, ez is belefér a keretbe.
De ha nem ragaszkodsz a 2.1-hez akkor még jó lehet a Genius 1250A vagy 1255A is.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#7015) Nikk


Nikk
senior tag

Üdv mindenkinek!

Egy elég nyomós kérdésem volna a tisztelt közösséghez... Úgy néz ki, hogy lesz keretem új hangoskodókra és szeretném lecserélni a mostani 5.1-es Genius-t egy Harman Kardon Soundsticks II-re. A kérdés az, hogy minek számítana HANGMINŐSÉG terén egy ilyen váltás? Előrelépés? Visszalépés?

Ami meghajtaná a dolgot egy ASUS Xonar D2X.

(leginkább zenére kellene, a mélyekkel csak kellemese csínján bánok, bár Xonar dupla annyi mélyet ad mint alaplapi)

A mostani ennek az egyel előtti verziója: KLIKK

Amiről meg szó volna, bár lehet felesleges linkelnem: Harman-Kardon

Egyszerűbben feltéve a kérdést: Melyiknek jobb a hangja?

DIGIC

(#7016) PuMbA válasza Nikk (#7015) üzenetére


PuMbA
titán

Ne vedd meg a Harman-t, egy deka középhangot nem bír kiadni és iszonyat drága. Nevetséges 1"-os csipogók vannak a szatelitekbe. :W A Genius SW-HF2.1 3000 ami harmad annyiba kerül simán lenyomja hangminőségben.

gyuromoj: én a Genius SW-HF2.1 3000-ret vagy az 1255A-t ajánlom

[ Szerkesztve ]

(#7017) unyadavid


unyadavid
senior tag

Helló, emberek!

A mostani JBL Duet cuccomat szeretném lecserélni egy minősige 2.1-es rendszerre. A max keret olyan 20 körül lenne. Eddig egy JBL creature III-mas rendszert néztem ki, de ha van 20-ig ennél jobb (pl. Logiteh Z523, valami Genius...) akkor egy kis segítséget kérnék! :)

(#7018) Nikk


Nikk
senior tag

Az az igazság, hogy nem akarok gagyi cumót venni, hanem valami minőségi darabot ha lehet. A Genius nem igazán az a minőségorientált valami. Csoda, hogy egyáltalán össze tudják rakni ennyi pénzből ezeket a rendszereket.

Olyan rendszer kéne, amit ki tud hajtani rendesen a hangkarim...

DIGIC

(#7019) dudika10 válasza Nikk (#7018) üzenetére


dudika10
veterán

Az esetek elég nagy részében nem a hangkártyád a szűk keresztmetszet (nem is tudom minek vettél ilyen drága hangkártyát, ha ennyit szánsz hangfalra egy DS, D1, DX is tökéletes lett volna olcsóbban).
Egyébként ha van kb 60k-d akkor nézz szét inkább a Hifi-s topicban. Ott tudnak neked ajánlani jó sztereo erősítőt jó hangfalakkal (természetesen használtan csak).

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#7020) Nikk válasza dudika10 (#7019) üzenetére


Nikk
senior tag

Az jó... Köszi szépen a segítséget... =) Utánaérdeklődöm... =)

A hangkarit meg használtan vettem, nem sokkal drágábban mint amennyiért új DS D1 DX-et kaphattam volna... Csak ezért lett D2X-em... =)

DIGIC

(#7021) J97 válasza Ndruu (#7009) üzenetére


J97
tag

Köszi, hogy megnézted! Akkor ugyanez a jelenség nálad is megvan, tehát nem hiba hanem gyárilag ilyen. Akkor ezért nem gariztatom le. Igen egyébként én is csak véletlenül vettem észre és normál használat esetén nem feltűnő, a mély így is tökéletesen elegendő.

Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

(#7022) martabat válasza D®. GeNy@ (#7008) üzenetére


martabat
csendes tag

Hát igen... Jónak tűnik, viszont ami ahogy látom elszomorít, hogy egyre kevesebb van belőle, és mostanában nagyon el vagyok foglalva a melómmal, nem hiszem, hogy kapok belőle! :(
Úgy nézem kezdik kivonni a forgalomból, mert hivatalos honlapon nem látom! :(
Ami még érdekelne az az, hogy írtad a tesztben ezt a puffogást bekapcsolásnál, légyszi nézd már meg, hogy bekapcsolva hagyva csak a PC indításánál hallasz-e hasonlót?
Meg az érdekelne, ha jár erre egy genius szakértő, hogy lesz-e utángyártás a Genius SW-HF2.1 3000-ből?
Ha nem, van-e utóda, vagy ha lesz, tudni-e a típusát, paramétereit, linket, esetleg még forgalomban lévő hasonló tudású hangkeltőt
A korábbi feltett kérdésem, hogy tudsz-e hasonló videót csinálni mint korábban belinkeltem, nem fontos!
(nem valószinü, hogy mostanában Debrecenbe megyek :U :) )
Köszönöm!

(#7023) Danubius L

Hello mindenkinek! Van valakinek vezetek nelkuli (wireless) hangfalakkal tapasztalata?

www.danubiuslaptop.hu

(#7024) PuMbA válasza Danubius L (#7023) üzenetére


PuMbA
titán

Nincs, de rosszak. Egy kis nyekergés kijön belőlük és ennyi.

(#7025) rhrhm válasza Pxs (#7010) üzenetére


rhrhm
csendes tag

Sikerült találnom ilyen altec-et 35k-ért, de nagyon vacilálok, hogy nem éri-e meg jobban 50k-ért az Acoustic Energy Aego M-je, bár ha a hangtartomány adatait nézem akkor elvileg az altec sokkal szélesebb tartományban tud megszólalni.

(#7026) rhrhm


rhrhm
csendes tag

Kezdek belekavarodnai már ezekbe a hangredszerekbe, aztán a végén megint maradok annál amim van. Most néztem külföldi rewiew-ben hogy az altec-et mennyire lehúzzák, viszont a creative T3-at istenítik, hogy mennyire jó zenére meg mindenre, bár szerintem a ceative mélynyomójából kiindulva inkább játékra csinálhatták.

(#7027) dudika10 válasza PuMbA (#7024) üzenetére


dudika10
veterán

Hát ez vicces, nincs tapasztalatod, de kijelented, hogy rosszul szólnak?
Maga a vezeték nélküli technika alkalmas hangátvitelre is, pláne ha azt még digitális formában teszi, így még zaj se lesz és a veszteség is minimális. Innentől kezdve csak a hangfal kérdése, hogy milyen hangot ad ki (és a beépített DAC és forrás a korlátozó tényezők még).
Például van a Klipschnek ilyen szettje amit ugyan nem hallottam, de a vezetékes elődjét igen, és nem éppen nyökörgés. :U

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#7028) PuMbA válasza dudika10 (#7027) üzenetére


PuMbA
titán

A Klipsch hangfalak nem 2 Ft-ba kerülnek. Én ebben a topikban csak olcsó rendszerekről beszélek, ezért írtam múltkor, hogy ebben a kategóriában nincs jól szóló egy utas hangfal. Aki komolyan gondolja az meg úgyis a HiFi topikba ír.

[ Szerkesztve ]

(#7029) Pxs válasza rhrhm (#7026) üzenetére


Pxs
aktív tag

35k-ért az MX5021 ? :O Szerintem repülj rá, főleg, ha új...hol találtad ?

Creative sem rossz, de a megbízhatóság már más kérdés...az Altecemet mocskosul megkínoztam, elvittem magammal az összes albiba, utazott már repülőgépen (ahol azért nem éppen kesztyűs kézzel bántak a poggyászokkal), használtam fesztiválon sátras terület hangosításra, ahol véletlenül (igaz, szerencsére áramtalanítva) kint maradt az esőben, tiszta víz + sár lett és a mai napig kb. tökéletes, kontakt hiba sosincs (ha lenne is, röhögve ki lehet cserélni a kábelt, nem rögzített), egyedül a folyamatos teljes hangerőn üvöltéstől gyengülhetett kicsit a hangzása, mert úgy tűnik, a jobb szatellit már nem szól olyan hangosan, mint a bal, de mondták, hogy valószínűleg csak újra kell tekercseltetni.

Szóval 35-ért az ajándék, de ha teheted, előtte hallgasd meg...azt a vételt nem fogod megbánni ! :)

Mindazonáltal ne valami integrált alaplapi hangchippel használd, úgy közel sem hozza azt, mint mondjuk egy jobb X-Fi kártyán.

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#7030) Danubius L válasza dudika10 (#7027) üzenetére

Gondolom a Klipsch Promedia-ra gondolsz, és az utána következő vezeték nélküli kivitelre.

www.danubiuslaptop.hu

(#7031) dudika10 válasza PuMbA (#7028) üzenetére


dudika10
veterán

De úgy nyilatkozni valamiről általánosságban, hogy nincs vele tapasztalatod felelőtlenség és félrevezető. :U
Arról nem is beszélve, hogy a Klipsc Promedia Ultra Wirelles 200 dollár listaáron ami kb a z2300 kategóriája, ennyiért nem kapsz még normális hifit használtan se, vezeték nélküli megoldást pláne nem, és beleesik a z2300 kategóriájába kb amiről elég sok szó volt errefelé. Nem esik olyan távol a topiktól.

Kaltenpeti: :K

[ Szerkesztve ]

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#7032) popp válasza dudika10 (#7031) üzenetére


popp
tag

Egyetértek, és nem is az a baj, hogy leírja a véleményét, hogy mit gondol, hanem hogy ezt kész tényként állítja be. Erre írtam múltkor, hogy néha csak nézni szoktam a kommentjein. Ilyenkor egy "szerintem/ véleményem szerint/ úgy gondolom" szóval árnyalni lehetne a dolgot és akkor máris nem annyira provokatív a hozzászólás. Szerintem. :)

Amúgy aki egy jó és olcsó hangfalat szeretne, gyorsan böngéssze át a hardveraprót, direkt nem írom le konkrétan mire gondolok, de sztem nem egy nagy keresztrejtvény. :))

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#7033) rhrhm válasza Pxs (#7029) üzenetére


rhrhm
csendes tag

Közben próbálom leinformálni a céget akinek a honlapján láttam 35k-ért, mert a többi dolog amit árul, már egy kicsit idejétmúltnak tűnnek, szerintem már vagy 2 éve nem is frissítették az adatbázisukat, meg lehet hogy már meg is szűnt a cég mert eddig semmit se reagáltak a mailemre. Más oldalakon meg nem találtam mx5021-est, csak a pixmania hírdeti, de tőlük biztosan nem rendelek semmi. Itt közben többen írtak wireless rendszerről, a klipsh promedia wirelesse biztosan nem egy rossz darab, +nem hangkártyafüggő. most egy sb-live24 usb-s külső hangkártyám van ami a yamahát elég szépen meg tudja szólaltatni. Ha véletlenül tudna valaki magyarországon wirelesses klipsch promediát az írjon, mert nálam még mindig az volna a favorit, csak nem találok sehol, egyedül amazon.com-on lehetne rendelni, de ahhoz meg még nem nagyon értek, meg talán egy kicsit rizikós is de mind1. Még az Acoustic energy aego m-ről nem nagyon láttam véleményt, ha valaki tud róla mondani valami meggyőzőt azt szívesen várom

(#7034) PuMbA válasza popp (#7032) üzenetére


PuMbA
titán

Én is egyetértek, próbálom moderálni magam a jövőben... vagy odaírom h szvsz. :D

[ Szerkesztve ]

(#7035) Árpitallica


Árpitallica
csendes tag

Sziasztok!
Végülis a genius sp-hf2000A 2.0-át nem tudtam megvenni sehol, így az mp3 lejátszómhoz rendeltem, majd holnap jön egy Genius SW-HF2000A 2.1 60watt rms hangfalszett. Ugye hangban azért tűrhető lesz, jó lesz mp3 zenehallgatásra(lényeg, hogy nenagyon halljam a saját hangomat közben, max egy kicsit, még az is belefér nálam xD)? A válaszokat előre is köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

(#7036) martabat


martabat
csendes tag

Mindenféleképp szeretnék választ kapni egy hozzáértőtől, hogy végleg kivonják a forgalomból a Genius sw-hf 2.1 3000 hangszórót, vagy csak most nincs?
Sajna nem tudom mikor jutok el addig, hogy szétnézzek a boltokban, mostanában sűrűn dolgozom, így jó volna ha kapnák választ, infót a 3000-ről, esetleg ha lesz utódja, akkor arról, vagy másik 2.1 geniusról ami hozzá a legközelebb áll hangzásban/árban.
Köszönöm!

(#7037) Árpitallica válasza martabat (#7036) üzenetére


Árpitallica
csendes tag

Itt lehet, egész jóáron kapni: [link]
Remélem, hogy segíthettem! :)

(#7038) bazsika89 válasza Árpitallica (#7037) üzenetére


bazsika89
tag

Szeretem azokat az oldalakat, ahol a "termék képét" teszik ki.....

[ Szerkesztve ]

Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

(#7039) bazsika89 válasza martabat (#7036) üzenetére


bazsika89
tag

Náluk vettem, szintén jó ár és szeptember 23.án érkezik.

http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=15&product_id=3451

Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

(#7040) concret_hp


concret_hp
addikt

vennék valami hangcuccot, nem a hangerőre, inkább a minőségre úsznék rá, mondjuk 20Kig bezárólag mit ajánlanátok? :)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7041) PuMbA válasza concret_hp (#7040) üzenetére


PuMbA
titán

Szerintem Genius SP-HF 2.0 1255A 12k-ért.

(#7042) PuMbA válasza PuMbA (#7041) üzenetére


PuMbA
titán

Ha még belefér az árba akkor viszont 22k-ért az Edifier Studio R1600T Plus, mert ez jobban össze van rakva.

[ Szerkesztve ]

(#7043) Árpitallica


Árpitallica
csendes tag

Most jött meg a Genius swhf2000 2.1 hangfalam és kiba*ottul jó a hangja, olyan zúzós rajta (legalábbis nekem :D) kőkemény Rockot, vagy Metált hallgatni, hogy az eszméletlen! xD Le a kalappal előtte, nem bántam meg, hogy megvettem! =)

[ Szerkesztve ]

(#7044) Telda


Telda
addikt

Sziasztok!

A logitech z313 és z323 között mi a különbség?

Köszi!

(#7045) popp válasza Telda (#7044) üzenetére


popp
tag

Konkrét teljesítménybeli adatokat nem tudok, de a z313 szvsz az x210 utódja (a távirányító és a mélyláda ránánézésre ugyanaz, a szatellitek lettek mások ), a z323 pedig az x230-at váltotta. Lehet, hogy az újabbak között nincs akkora különbség, mint az x210 és x230 között, de az elődöknél nagy volt a differencia (x230 javára), holott árban nemigen volt eltérés.
Jah és míg a x230-nál lehetett a mély intenzitását állítani, addig az x210-nél nem. Ahogy nézem a z313-nál ugyanez a helyzet.

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#7046) Telda


Telda
addikt

Hihetetlen hogy ket varos osszes uzletet korbejartam es sehol ne lehet kapni z-323-at, csak rendelesre 16e Ft, hát mondom koszonom szepen...

(#7047) rhrhm válasza Telda (#7046) üzenetére


rhrhm
csendes tag

Az annyira nem hihetetlen, de az, hogy Klipsch promedia wirelesst még európában se lehet kapni, az már inkább :(

(#7048) petymeg


petymeg
addikt

sziasztok!

nekem van egy 2.1-es nortek fantázianevű hangfalam, a két kis csipogó a monitor két oldalán, a mélynyomó meg az asztal alatt van. 3 évig normálisan működött de mostanában be szokott gerjedni, magyarán zúg meg remeg a membrán.
ez mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#7049) zümzümm


zümzümm
senior tag

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani hogy milyen méretei vannak a Genius SW-HF 1800A 2.0-ás hangfalnak? Sehol sem találok a méreteiről adatot, pedig nagyon kéne mert a neten megrendeltem, de a youtubeon látott videóból ítélve én jóval kisebbre gondoltam és igy lehet hogy bajban leszek az elhelyezésével az asztalon és vissza kell mondanom a rendelést.
(Szánítógéphez kéne monitor mellé)

Valaki SOS help me pls!

(#7050) mrbig25 válasza zümzümm (#7049) üzenetére


mrbig25
őstag

Szia!

ITT láthatod a méretét.
" dimensions: 145x380x182 mm " - a magassághoz képest relatíve kicsi az alapterülete.

[ Szerkesztve ]

...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.