Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21001) Zoluska válasza schawo (#20997) üzenetére


Zoluska
tag

A Dynaudioval viszont úgy érzem tökéletesen boldog lennék, annak ellenére, hogy elvileg az is stúdiós cucc. Igazából az ideális az Event és közte lett volna, mert a Dynaudio kicsit "diszkósabb", az Event meg nagyon középhangsúlyos volt, de előbbin minden egyes zenét élvezettel hallgattam, és végső soron ez számít a zenehallgatás során. Meg is lepődtem, hogy az eddig olvasott tesztekben nem hifizték le, mint pl. a Mackie 824-et. Annyit találtam, hogy 80 Hz környékén van egy kis kiemelése, szerintem innen ered az a nagyon kellemes mély, amit hallottam. Az Eventtel egyébként még simán együtt tudnék élni, annak ellenére, hogy az olcsó háromutasokat fikázni szokták. Nekem komolyzenén pl. nagyon tetszett, leginkább a Cranberriesben az énekhang riasztott el tőle, az valószínűleg pont kényes ponton érintette.
Lehet, hogy a "lapos" stúdióhangzáshoz még nem nőttem fel, vagy órák kellenének, hogy ráálljon a fülem. Ez alapvetően befolyásolja a dolgokat, pl. ha kiemeled a mélyet, a füled megszokja, és utána ha visszaállítod alapértékre, akkor olyan érzés, mintha nem lenne mély, amíg vissza nem áll a füled. Talán ezért sem tudtam megbarátkozni a Geneleccel és az Adammel.

@B1T3: A forrás hardware részét nem igazán néztem, valami apple cucc volt, monitorba épített PC lehetett, ahogy néztem. Arra volt kötve egy -szerintem- külső hangkártya, amivel váltani lehetett a hangsugárzók közt.
Zeneileg megpróbáltam egy CD-re összeválogatni pár olyan zenét, amit szeretek, lehetőleg vegyes stílusban. Volt benne részlet a Hét mesterlövész filmzenéjéből, Arctic Monkeys, Blu Mar Ten, Erik Mongrain, Johann Strauss, Loreena McKennitt, Mark Knopfler, Passenger, Samantha James és a végére egy kis Yvel and Tristan.

(#21002) schawo válasza zoldy (#20998) üzenetére


schawo
titán

Mazochista vagy te is? Zajt akarsz járatni egy hangsugárzón? Vagy szadista, mert csak akkor menne, amikor te nem vagy otthon, csak a szomszéd?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21003) zoldy válasza HUAFBANDITA (#21000) üzenetére


zoldy
tag

Na annyira azért nem vagyok kocka, hogy ne hallgassak rajta zenét amíg be nem járatódik! :Y 25-40%-on azért már hallgatózom. :P Azért kérdezem mert hallottam ezt a zajos dolgot és kibontás után lenyomtam rajta egy-két számot. Nyers volt még nagyon ezért mikor egyébként is el kellett mennem otthonról kiadtam a gépnek, hogy 2 órán keresztül rózsaszín zaj oszcillálva mehet. Hazaértem és nagyságrendekkel szebb volt a hang. Ezért mikor ha tehetem akár csak egy-egy órára is nyomok rajta valami zajt csak nem tudom mi a felső határ. Olvastam olyat is passzívnál, hogy szembe a két hangszóró és 2 hét URH Kossuth úgy, hogy az egyiken polaritást cserélsz. 1 hét után polaritáscsere. Letakarod egy pokróccal és jöhet még egy hét. Azt azért érzem, hogy ez a másik véglet... :U A kérdés csak az, hol van az egészséges határ. Honnantól nincs értelme a dolognak/túlzás.

Szerk: (#21002) schawo : Ok. Zajongás elfelejtve. :D Mikortól ereszthetem ki a hangját? Már nem őrültködésből csak kíváncsi vagyok a maximumra egyszer, hogy tudjam mit bír. Elkezd-e egyáltalán torzítani egy szint felett. :P

[ Szerkesztve ]

(#21004) schawo válasza zoldy (#21003) üzenetére


schawo
titán

20 óra üzemidő után nyugodtan nyúzhatod.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21005) zoldy válasza schawo (#21004) üzenetére


zoldy
tag

Értettem főnök! :R

(#21006) HUAFBANDITA válasza zoldy (#21003) üzenetére


HUAFBANDITA
tag

Lehet benne valami, de én úgy gondolom, hogy sima használat mellet is eléri a megfelelő szintet, csak gondolom hosszabb idő alatt! Én amúgy már kipróbáltam koppon a 3 monitorom, kb 7,5 percig szóltak így! Nem torzítanak ezek be, hangkép is marad, viszont utána szinte ordítani kellett egymással :)

(#21007) Ultrazord


Ultrazord
tag

tudnátok mondani stereo hangfalat pc-hez, játékra zenére 10ezer körül? Na jó legyen max 20 a határ.
Annyi a lényeg még, hogy ne sisegjen mint a mostanim :D

(#21008) AMDFan válasza Zoluska (#20996) üzenetére


AMDFan
addikt

Azt azért hozzá kell tenni, hogy nagyon necces dolog összehasonlítani a 8030-at azzal a Dyno-val, mert a membránméreteik nagyon különböznek. A 8030 egy kompromisszumos cucc, mert nincs meg a legalja.

(#21009) Zola007 válasza Ultrazord (#21007) üzenetére


Zola007
veterán

1250b Geniussss
ja bocs, ez is siseg :DDD
viccen kívül 10 körül ennyi a piac, esetleg nézz be apróba

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#21010) Ultrazord válasza Zola007 (#21009) üzenetére


Ultrazord
tag

ok kösz, ja pont ezt olvastam, pedig olyanra pályáztam:D

(#21011) Narancs81 válasza MIG21 (#20949) üzenetére


Narancs81
tag

Hi,
Én is innen rendeltem a Microlab Solo 6C-t. De csak megjegyzem, hogy nem fénypostával jön hanem kb Ł10-15 ide a szállítás. A cucc pedig a legolcsóbb helyen Ł80 amire még rájön pár Ł (valamiért).
A jó hír, hogy nem ezt hanem ezt szállították, vagyis az újabb verziót, aminek az oldalán már vannak potméterek. Viszont a távirányító az a vékony fekete, nem a képen lévő szürke.
Mivel még csak első benyomás van, pár szösszenet:
- "Súg"-e? Nagyon minimális. Nem zavaró.
- Elfelejti-e a beállításokat kikapcsoláskor? Nem.
- Ki lehet-e kapcsolni távírányítóval vagy csak mute van? Igen, ki lehet vele.
- A hátsó gombbal történő kikapcsoláskor pattan egyet. (Abszolut lényegtelen.)

Hang? Ha majd "jár" egy kicsit beszámolhatok róla, de mások már írtak erről, valamint elég szubjektív a dolog :) .
Üdv

[ Szerkesztve ]

(#21012) Narancs81 válasza Narancs81 (#21011) üzenetére


Narancs81
tag

Máris korrigálnom kell, bocs:
- Ki lehet-e kapcsolni távírányítóval vagy csak mute van? Nem lehet. A mute és a power gomb a távirányítón ugyanazt csinálja, hiába van 2 gomb: nem veszi le a powert csak a jelet. :(

(#21013) MIG21 válasza Ultrazord (#21010) üzenetére


MIG21
tag

Már írták előbb is, hogy ez a "súgás" nem jelentős, 5-10 cm-ről hallható csak.
Ebben az árketegóriában a Genius 1250B-nél vagy a 1255B-nél jobbat nem kapsz.
Esetleg szóba jön még a Modecom MC-SHF56U 23 ezer körül, de egy minimális súgása ennek is van.

(#21014) Zoluska válasza AMDFan (#21008) üzenetére


Zoluska
tag

Ez így igaz, a többi mind 7"-os volt, de mivel árkategóriába pont belefért, és csupa jót hallottam róla, így ki kellett próbálni. Egyszerűen nem nekem való ez a hang, rá van állva a fülem a hifisebb hangzásra. A Dynaudio pedig pont ezt nyújtja. Egyébként meglepődtem, hogy gyakorlatlan füllel is nagy különbségek hallgatóak. Legszívebben már most megrendelném a Dynaudiot, de megpróbálom legyőzni a türelmetlenségem, hogy körül tudjak még nézni a hifi hangfalak közt is. Annak idején emlékszem, hogy a Dali hangfalak hangja nagyon tetszett, abból még mindenképp meg akarok hallgatni valamit.

(#21015) AMDFan válasza Zoluska (#21014) üzenetére


AMDFan
addikt

Őszintén? Genelecet nem vennék boltban, újan. Nagyon sok helyen használják őket, ezért akad eladó darab itt-ott. A 8030 új ára 320 ezer ami elég sok, tekintve, hogy ennyiért szoktak elmenni a 8040-esek használtan.
Hallgasd meg a Dalikat is, bár magánvéleményem, hogy 300-ért erősítőt + hangfalat nem fogsz találni olyan párost ami azt tudja mint a Dyna. Ha azt nézem, hogy 280k az új ára az Ikon2-nek, akkor elég szomorú a helyzet. Szerintem túlárazott, és még ugye kell hozzá erősítő is.

szerk: Hifi-show az Epicon volt kiállítva, de attól sem igazán dobtam hátast, pedig nagyon súlyos ára van.

[ Szerkesztve ]

(#21016) Agyzuzo válasza Zoluska (#21014) üzenetére


Agyzuzo
addikt

A Dynaudio nekem is szívem csücske. :) Ha pénz nem számítana, én biza Dyno HiFi-t csinálnék confidence-ekkel... :D Van ismeretségem amúgy a hivatalos magyar Dyno-resellerrel, nála otthon hallgatóztam Temptation-t Lexicon erősítővel és valami iszonyat aberrált 1,5 milliós kábelezéssel, hát mondanom sem kell hogy az állam a padlón maradt. Hihetetlen egyébként az a fajta precizitás, amivel a Dynaudio-k leképezik a hangot. Egy rövid időre (1-2 hónap) használtam egy Dyno 2.1-es szettet (Dyno MC-15 és Sub 250MC), azon is szinte életre kelt a zene. Sokaknak egyébként pont a Dynaudio ilyen fokú részletezőképessége nem jön be, de én imádtam. Szóval nem csodálom, hogy tetszett. :)

Hozzáteszem, a Mackie-k se sokkal rosszabbak hangzásban, haverom a gép mellett egy Audience 52-es párt használ Roksan erősítővel (+ EMU1212 hangkártya) és nem sokkal rosszabb nála az én Mackie-m hangzásban és részletezésben, bár kicsit más, az tény. :)

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#21017) Zoluska válasza AMDFan (#21015) üzenetére


Zoluska
tag

Otthon (szülői házban) fetreng egy 10 éves körüli Technics SU-A808 erősítő, amit évente talán egy-két hetet használok. Eladnám mellőle a Wharfedale Diamond 8.4-eket, otthonra meg elég lenne egy Modecom. Így választhatnék hifi hangfalat is ebben az árkategóriában.
Pont az Ikon 2-re lennék kíváncsi, de egy Castle hangfalat is szívesen meghallgatnék, emlékeim szerint azok is szépen szólnak, de ezeket már 5-6 éve hallgattam, szóval ki tudja mit szólnék hozzájuk most. Egyelőre nagyon nehezen tudom legyőzni az ingert, hogy azonnal megrendeljem a Dynaudiokat. Ha még egyszer járok ilyen helyen, meghallgatom a 8040-et is, de most nagyon kint volt a keretből, így arra koncentráltam, amit meg tudok venni. Lehet, hogy holnap elvesztem a fejem, és csütörtökön már járatni fogom a BM5-ösöket. :)
Agyzuzo: Egyébként a boltban is nagyon ajánlották a Dynaudiot, de nem nagyon hittem nekik, amíg meg nem hallottam. Nagy hülyeség lett volna kihagyni a jelöltek közül.

[ Szerkesztve ]

(#21018) denko


denko
senior tag

sziasztok!
Kérném az okosok segitségét:
Adott egy Samsung UE32ES6100 Led Tv., Kb 15 nm szobába szeretnék rácsatlakoztatni 2.0 aktiv hangfalat, valami olcsóbb megoldás érdekelne, akár használt is.
Max 20-25e ft-t költenék rá, mivel kicsi szóba nagyon erős nem is kell és közel is van kanapéhoz. Viszont mégis csak szeretnék jobb hangzást.
Erősitő nyilván nem kell, mediabox sincs, mivel wifin streamelek a filmeket gépről.
Még egy kritérium, néha rácsatlakoztatnék Ipodot , gondolom sima Jack-el meglehet oldani.

Tudnátok ajánlani valamit erre a célra?
Köszönöm előre is a válaszotokat

mivamma kolléga már ajánlott egy jót, de sajnos már nem forgalmazzák, azért köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#21019) khorvat


khorvat
senior tag

Genius SP-HF 1250B pontos méreteit meg tudná vki mondani, mérni?

Magasság ; Szélesség ; Mélység ?

Illetve az is érdekelne még, hogy milyen csatlakozókkal rendelkezik? 220V ; USB ; jack ?

[ Szerkesztve ]

(#21020) veresp


veresp
tag

Sziasztok!

2.0-as hangfalat szeretnék vásárolni és a kiszemeltem egy Genius HF-2020-lett.

Egy bajom van vele, a kéken világító ledek. Valahol az írják nagyon zavaró, valahol azt írják hogy nem. Élőben még nem láttam.
Volt szerencsém egy Genius HF 500A-hoz, azon szörnyen világított a kék led.
Szóval kinek mi a tapasztalata. Nem tudom miért erőlteti minden terméken a Genius a kék szinű ledeket. :(

De ha tudtok hasonló árban jobbat várom szeretettel, lehetőleg teljesen fekete legyen.

(#21021) Zoli133 válasza veresp (#21020) üzenetére


Zoli133
őstag

Sokkal inkább egy 1250b/1255B ha genius vagy az 56os modecom.

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#21022) MIG21 válasza denko (#21018) üzenetére


MIG21
tag

Én a Modecom MC-SHF56-ot vagy az 56U-t ajánlom ilyen célra. Árak

@ (#21019) khorvat:
Itt minden kérdésedre választ kapsz: [link]

@ (#21020) veresp:
Így van, ahogy a kolléga előttem említette. Az általad említettnél jobb egy Genius SP-HF1250B vagy 1255B. Ezek közül a 1250B-n nem található világító led.
Ajánlom neked is még a Modecom MC-SHF56-ot vagy az 56U-t, ennek a hangerőszabályozójának van csak led világítása (ami hasznos is tud lenni sötétben).

(#21023) MIG21


MIG21
tag

Megakadt a szemem ma ezen a szemrevaló hangfalon: Crono CS-2002

A készülékhez távvezérlő is jár.
Az Interstore-ból nem is olyan drágán beszerezhető. Valaki esetleg találkozott már vele? Jó lenne tudni, hangminőség tekintetében mit tud.

(#21024) schawo válasza MIG21 (#21023) üzenetére


schawo
titán

Nagyon gáz, ahogy kinéz. Sok jót nem nézek ki ezekből a hangszórókból.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21025) tipuka válasza MIG21 (#21023) üzenetére


tipuka
addikt

ennyiért mondjuk, ha a Genius szintjét hangzásban üti, akkor nem rossz alternatíva. nekem a doboz színe bejön, de ez a sok fényes "motyi" nem az én világom. :) valakinek a kettőt meg kellene hallgatnia egymás mellett.

(#21026) MIG21 válasza schawo (#21024) üzenetére


MIG21
tag

Nyilván szubjektív dolog, hogy tetszik-e vagy nem a kinézete. Nem is ez számít igazán.
A kérdés itt az, hogy a hasonló árkategóriájú hangfalakhoz képest hogyan teljesít. A következő beszámoló alapján nem is rosszul: [link]

(#21027) zoldy válasza MIG21 (#21023) üzenetére


zoldy
tag

Nagyon rágyúrtak a külsőre az biztos... A kérdés, hogy ezek után mennyi maradt a belsőre. Személy szerint engem nem hoz lázba a fémgőzölt műanyag elemek látványa. Meg nekem azért sok, hogy az egyikre rátették a grafikont bizonygatva a linearitást meg remélve, hogy ettől majd audiofilnek érezheted magad amikor egy haver megkérdezi mi az te meg elmondhatod. Olyan érzésem van mint amikor meglátok egy szanaszét optikai tuningolt suzukit amint egy fenegyerek éppen nagyon gta-nak érzi magát benne. :D

(#21028) schawo válasza MIG21 (#21026) üzenetére


schawo
titán

Egy 4"-os meg egy 2"-os sugárzó, abból az egyik fémgőzölt membránnal? Milyen összeállítás ez? Ilyeneke a SAL szokott összehozni :U

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21029) Degeczi válasza MIG21 (#21026) üzenetére


Degeczi
nagyúr

azért a külső is sokat számít, mert a hangdobozokat nem dughatod el amikor vendégek jönnek, az ilyen ötletszerűen összehányt "konstrukció" pedig valóban semmi jót nem ígér

(#21030) veresp válasza MIG21 (#21022) üzenetére


veresp
tag

Köszi a tippeket.
1250B-n kívül van más olyan genuis hangfal, amin nem található kék led? Led lehet rajta, csak ne legyen kék. :)

(#21031) denko válasza MIG21 (#21022) üzenetére


denko
senior tag

Köszi a tipppet!

Ha netán valakinél akar eladó Modecom MC-SHF56/U vagy MC-SHF80U jó áron és megválna tőle tessenek keresni :)

(#21032) zsocy válasza denko (#21031) üzenetére


zsocy
őstag

Bodznak volt egy SHF80-asa, de szerintem eladta mert jég van rajta. Sajnos elég ritkák ezek a hagfalak használtban, mindenki a Logitechet akarja eladni.

(#21033) Szupernova válasza Pepe_K (#20963) üzenetére


Szupernova
csendes tag

Az a hangfal díjnyertes :)
Nagyon nem lehetett mellé lőni.

(#21034) schawo válasza Szupernova (#21033) üzenetére


schawo
titán

díjnyertes
Futott az epsomi derbyn?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21035) PuMbA válasza schawo (#21034) üzenetére


PuMbA
titán

Új hsz-t akartam, bocs schawo :))

Voltam a Hitspace-be, milliószor jobb az (Un)Friendly-nél. Itt már értenek is hozzá meg nem annyi az egész, hogy belöknek eléd egy mono hangfalat valami szar vinyllel :DDD Szóval Prodipe Pro 5 V1 vs Mackie MR5 MK3 vs Dynaudio BM5A MKII volt sztereóban beszintezve :)

Prodipe: Megnyugodtam, mert a hangzásvilága nagyon nagyon ugyanaz, mint az én fülre belőtt rendszeremnek, így elégedett voltam magammal, hogy egyáltalán ilyen jól be tudtam lőni :C Plussz dolog a baromi jó közép, kicsivel részletesebb magas, a tér és, hogy mélyebbre megy.

Mackie: Emelés, színezés miatt hátrébb szorult ének, kicsit kövér dobok, nem olyan jó hegedű, mint Prodipe-n, szóval nekem nem tetszett.

Dynaudio: Egyből hallatszott, hogy ez magasabb árkategória, mert előjöttek a részletek elég keményen, de még színesebb, mint a Mackie, úgyhogy ez sem tetszett.

Egy következő körre lehet, hogy benevezek majd, mert a Dynaudio környékén kéne valami Prodipe-s hangzás hasonló részletességgel :)

[ Szerkesztve ]

(#21036) Agyzuzo válasza PuMbA (#21035) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Milyen zenékkel tesztelted? :)

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#21037) tipuka válasza Agyzuzo (#21036) üzenetére


tipuka
addikt

:D

(#21038) schawo válasza PuMbA (#21035) üzenetére


schawo
titán

Fostex PM1 :)

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21039) Locutus


Locutus
veterán

80k-ig mit ajánlotok, ami max 35x35x35cm-es hangfalméret?
2.0, vagy miattam egy sub is lehet hozzá pluszban, de az se legyen nagyobb.
Jó lenne fekete, minél kevésbé hivalkodó.

Mackie MR5, vagy van valami ami passzosabb ebbe a méretbe?

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#21040) TigerCat


TigerCat
nagyúr

Szerintetek ez milyen lehet?
Citronic 170.401UK
Itthon kb. 60-70 ezer Ft környékén lehet kapni.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#21041) PuMbA válasza Agyzuzo (#21036) üzenetére


PuMbA
titán

Először, hogy értelmesnek is tűnjek: [link] [link] [link] [link], aztán a "nézzétek már ez mit hallgat": [link] [link] [link] és a legvégén, amikor már úgy is mindegy: [link] [link] :)

tipuka: Tényleg majdnem :K

schawo: Ilyet hol lehet meghallgatni? vagy nem is kell... megveszem aztán ennyi :)

(#21042) B1T3 válasza PuMbA (#21041) üzenetére


B1T3
addikt

Na és? Úgyis az a lényeg, Te mivel fogod hallgatni. Én speciel ilyen zenéket vinnék, ez talán a másik véglet felé vezető irány. :D

(#21043) zoldy válasza PuMbA (#21041) üzenetére


zoldy
tag

Az biztos, hogy nagyot néztek mikor egy Dream Theateres kezdés után beraktad ezt a Demi Lovátót. :DD De egyébként nem para. Mikor az ATC-ket hallgattuk, ők is tettek be full nyál zenéket (aztán meg Mindfeed-et) azért mert meg akarták mutatni, milyen rajta az énekhang. És tényleg. Szóval kb akármit teszel be, nem gáz. Én is mindent összehallgattam náluk; Guns'n'Roses, Beethowen, Tool, Morcheeba, Skrillex, Avicii, Muse.

(#21040) TigerCat: Ez passzív doboz. Ez ügyben a hifisek az okosak. :K

[ Szerkesztve ]

(#21044) tipuka


tipuka
addikt

én nem merek már zenét linkelni. :D

(#21045) Szupernova válasza schawo (#21034) üzenetére


Szupernova
csendes tag

Dehogy az epsomi derbyn futott, a camridgei versenyen álldogált :)

(#21046) Zoluska válasza PuMbA (#21041) üzenetére


Zoluska
tag

A Fleetwood Mac miatt beírok egy pirospontot, én az Illume-t vittem magammal. :) A Demi Lovato miatt meg ki is húzom. :D A proclaimers meg akármennyire akarom utálni, egyszerűen belemászik mindig a fülembe.
Rám is furcsán nézhettek, hogy egy kopasz nagydarab gyerek ilyen zenéket vitt magával:
LINK1LINK2
Ezt meg tudom ajánlani, baromi jó felvétel, egy Telarc Collection válogatáson találtam:
LINK3

Amúgy nem tudtam megállni, megrendeltem a Dynaudiot.

[ Szerkesztve ]

(#21047) Agyzuzo válasza Zoluska (#21046) üzenetére


Agyzuzo
addikt

"Amúgy nem tudtam megállni, megrendeltem a Dynaudiot."

Meg tudom érteni. :D Szívesen fogadnánk egy részletes beszámolót, ha már a helyén van és egy ideje üzemel. :)

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#21048) schawo válasza Szupernova (#21045) üzenetére


schawo
titán

Pedig az epsomi derbyn szerzett plecsni többet érne. Az legalább annyit jelentene, hogy gyorsan tud. futni.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21049) schawo válasza PuMbA (#21041) üzenetére


schawo
titán

Sajnos azt nem tudom, ahogy látom kifutott, az utódja meg még nem ért ide Magyarországra.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#21050) X3B6O0X


X3B6O0X
aktív tag

Üdv mindenkinek, van egy problémám, amit a segítenétek megoldani, nagyon hálás lennék. Van egy Genius SW-F 500-as 2.1-es hangfal"szett"em (igen, tudom, eléggé Tesco Gazdaságos szint), de a Windows 7 csak 2.0-nak látja. Külön hangkártya nincs a gépben, az alaplapiról szól. Van valami módszer, hogy 2.1-esnek ismerje fel a gép?

"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.