Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #27099 üzenetére
Akkor próbáld ki az Observation-t, "kellemes, nyugis, stresszmentes kaland". Tegnap értem a végére, jó kis sci-fi cucc.
-
gerii
addikt
Elkezdtem játszani a Tetrisszel, baromi jó élmény a fény és hang effektekkel. Kötelező játék, megérte X-et venni ezért
-
Alexios
veterán
Nem mondom, hogy nem lesz így, de a CD Projekt red saját állítása szerint csak jövőre jön az S/X patch. Márpedig ha most csak One verziók jönnek abból a One S/One X verziókat tudják futtatni a gépek, és volt már nem egy példa rá hogy a One X verzióban több opció volt mint a sima One-ban.
-
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
megvan az MK11 ultimate edition, és próbálgattam kicsit, de most a Story mode-ot kezdeném, viszont piros és azt írja unavailable - mit kell tenni, hogy el tudjam kezdeni?
a quick resume mostanában kinek hogy megy? FH4-nél nekem péntek óta nincs
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
gjoe
addikt
X-et lehet valahol kapni?
Vagy hol érdemes rendelni hogy még idén megérkezzen?
KV? -
Gaben360
senior tag
válasz bagyulajuve #27116 üzenetére
Külön kell leszedni a story módot, 4k, fullhd között választhatsz.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
senior tag
-
Wesder
félisten
Immortal's Fenyx Rising
42h alatt sikerült teljesíteni Normal nehézségen. Jó volt. Rengeteg Puzzle feladat van benne, ami szerintem magàban elviszi a hàtàn az egész jàtékot. A combat egész jó, a történet bugyuta, de aki szereti a görög mitológiàt, és az openworld jàtékokat, annak csak ajànlani tudom. Jöhet egy New Game+.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
válasz bagyulajuve #27116 üzenetére
Grat, irany a kombat league es vegyel egy tartalek kontrollert. Nekem ket dpad kopott el mire vettem egy arcade sticket:D
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Zoleee83
addikt
Srácok jól gondolom hogy jelenleg nem nagyon van HDMI 2.1 Splitter?
Adott egy XSX fix helyen, amihez majd lenne egy HDMI 2.1 120Hz-es TV és egy másik monitor vagy TV külön szobában íróasztalnál. Az a cél, hogy ne kelljen mozgatni a konzolt, viszont a kép se legyen lebutítva. Van aki megoldotta valahogy a gép mozgatása nélkül?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
modflow
veterán
Bakker ez a Red Dead Redemption sose ér véget?
Imádom a játékot, 2 nap múlva lesz 2 éve, hogy belekezdtem. De már lement az epilógus és csak nincs vége.... már unom. -
-FLY->
őstag
Lepörgött a Halo 5. Hááát... Zene nagyon jó, minden más átlagos vagy gyenge.
Infit annyira nem várom ezek után, értem én, hogy ezek a srácok nagyon tisztelik a bungie munkásságát, meg próbálkoznak, de szvsz ez kevés. Gondolom a pénztárcájába tette az ign az eszét, amikor erre 9 pontot adott. Legfőbb húzócímnek ezzzz...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Wesder #27121 üzenetére
mindent fel is fedeztél meg kinyitottálmeg 25 állat szelidítve meg legendás enemyk megvannak? amúgy 20 óra alatt két főisten van teljesítve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
Ja persze, rögtön.
Nem dehogy. Nem tetszik ez a fürkészős térképfelfedezés, lassítja a jàtékmenetet. Na meg mindenhova repülök, nincs időm szelídíteni. Bàr azt is kéne.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bagyulajuve
addikt
válasz Döglött Róka #27122 üzenetére
egyelőre nem úgy néz ki, hogy ezzel játszom majd a legtöbbet, mert még nem érzem, de ez változn ifog talán
Resistencia eterna
-
Plebi
senior tag
A microsoft store-on vásárolt cíberpunk is magyar feliratos lesz, vagy csak a hazai boltokban, dobozosan vett változatok?
Most 22 eFt a storeban, de konzolvilágnál 20 eFt, dobozzal, meg apróságokkal.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
Én store-ból vettem, illene magyar feliratosnak lennie.
Direkt nem vettem lemezest, egyrészt a SS-ben nincs meghajtó + így aznap már lehet tolni és nem csúszok meg vele.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
SX-et próbálok vadászni, ha innen tud majd vki, akkor a privit megköszönöm!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zoleee83
addikt
Egész jók ezek a Lidl-ös Tronic akkuk.
November 10.-én érkezett az SX, most merült le a második garnitúra akku.
Az a 2hét/pár akku egész jónak tűnik, pláne hogy olyan játékok mentek mint a Forza/Gears, amik viszonylag sok rezgőmotort használnak.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Steve1207
veterán
Ma elakadtam a Control-ban, nem tudtam a control point-ot élesíteni. Teljesen ki kellett lépni és újrakezdeni az előző checkpoint-ról, ha másnál is előfordulna, sima bug (fölösleges egy órát mászkálni visszafelé, hogy valami kimaradt-e, mert nem amiatt történt).
.
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #27141 üzenetére
Én is kísérletezgetek itt az elememmel, egy "egyszerűbb" Varta 2100MhA-s elemem van, a legutóbbi töltésnél bírt kb 9 órát, ez tök jó, csak ha belegondolok hogy 2100-as, szerintem nem lett teljesen feltöltve. Most kicsit utánaolvastam, ezeket az elemeket a töltő kb 18 óra alatt tölti fel, már ha jól vettem ki a user manual-ból.
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
Cyberpunk KV kódról lemaradtam, van esély még szerezni olcsón valahonnan vagy figyeljem a hardveraprot? Cdkeys-en is drága. Thx
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
NoOne1976
őstag
válasz bulikavagyok #27095 üzenetére
A 9x és a 7x között a nagy különbség, hogy a 9x közvetlenül csatlakozik a boxhoz, míg a 7x-nél mindenféle "barkácsolás" kell. Usb-c kábel, abba egy stick. Kicsit csúnya megoldás.
-
Steve1207
veterán
válasz EmThor #27146 üzenetére
Az is csak amiatt volt annyi, mert konzolhoz adták. Én nem hiszem, hogy nagyon beesne az ára 15 alá, max egy-egy limitált akcióig. HA-n meg akinek lesz tuti nem annyiért fogja eladni, amennyiért vette. Én idénre már hanyagolom, lehet hamarabb lesz olcsó használt lemezes.
.
-
Hapcimalac
tag
Amugy a CP kod ami jar a konzolhoz, arrol kaptatok mar valami infot? 10.en reggel kuldik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest