- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoen|x
addikt
-
frankdelgado
őstag
-
Boonen007
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Most nagy mákom volt hétvégén. Tudtam játszani. De így is éltem szociális életet mellette. Ezért nem lettem top100-as.
Egyébként nekem volt egy rendszer, amit előre kigondoltam, hogy mit oldok fel elsőre, aztán melyik feladatokat csinálom meg sorban.. És elég jól működött. Azt hiszem 32 óra ment bele csütörtök óta. Sok, de nem vészes sztem. -
HunChris
senior tag
-
Czimby
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
balazs025
senior tag
-
-Nándesz-
tag
Szerintem a Flight Simulatorral kapcsolatos kérdéseidet inkább a topikjában (bár inkább egy gyűjtőtopik az) tedd fel.
[link]Kérdésedre válaszként, én neten nézem meg. Rákeresel googleban a cél vagy egy közeli reptér "metar"-jára. pl "KSEZ metar". (ez a trainingbe is lévő sedona-i reptér). Vagy, a rádión ha van a reptérnek ATIS-ja, ezt a rádiózás menün keresztül éred el, akkor az elmondja többek között az időjárás infókat. De inkább tedd fel a topikjában a kérdést, hátha okosabbak tudnak valami jobb módszert ennek játékbeli kiderítésére.
-
GalaHU
addikt
-
MarioAna
senior tag
A navigációból keresd ki a NRST (nearest aiport) opciókat és az ATIS frekvenciákra állítsd be a COM rádiófrekvenciádat. Ha aktiválod, akkor bemondja az időjárás tényezőket és közte a légnyomásértéket is, azt meg beállítod a barométeren. Nyilván nem lesz 100%-ig pontos, de a legközelebbi airport úgyis a lényeges. Landoláskor pedig ugyanez, az ATIS frekvenciára állítsd be az rádiót (lehet ott van az ATC opciók között is) és megmondja az érkező légnyomást, így pontos lesz a magasság utána
. -
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
-
ρσгτσ
addikt
5 után tökéletesen futott. Meg utána is. Gondolom volt egy kisebb idősáv, amikor haldoklott picit a szerver.
Szerk.:
Tankolásra még én sem jöttem rá, de a játékidő 99 százalékát a levegőben töltöttem. Még nem néztem körül. Csak a tréning és fel-/leszállás miatt voltam földön.Az biztos, hogy lehet. Mert van ilyen achi is.
-
ρσгτσ
addikt
Fél 8 és 8 között volt szerver/net probléma hiba. Amit más is írt...de simán tovább tudtam lépni. Gondolom kicsit le volt terhelve.
Akkor játszottam vele másodszor. Később már csak a belső ingyenes tartalmakat töltöttem le, ami az elején szintén be volt lassulva, aztán egyszer csak szárnyra kelt.
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
hyggelig
senior tag
Engem is csak annyira, hogy amit érdekesebbnek láttam, azt még külön megcsináltam. Nem kell itt semmi komolyra gondolni. Ha jól emlékszem összesen 4 platinám van, ebből 3 Telltale játék és egy a Ghost of Tsusima.

#32615l.skywalker köszi.

-
prokxy
veterán
Ad az pro-kontrát, de legfőképp azoknak valók, akik maximalisták és ráérnek.

Xbox is folyamatosan tolja az arcomba, hogy ez meg az ennyi meg annyi ponttal jár előttem, hát jó neki.

Néha egyébként én is kimaxolom a játékokat, ha nem kell nagyon szívni vele és a játék is tetszik, de nagyon sok esetben még az trofikat sem nézem meg.
-
.LnB
titán
-
NJanika
aktív tag
-
csabi0805
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Silεncε
őstag
-
30z.Samu
titán
-
hyggelig
senior tag
-
.LnB
titán
-
paisacha
tag
-
30z.Samu
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
Chaser
legenda
-
törölt tag
-
craftsman01
senior tag
-
törölt tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Vasy09
őstag
-
Chaser
legenda
-
Zoleee83
addikt
Hát nekem az SX többször is forgatta viszonylag hosszú ideig a ventit mikor Instant-On-ba került, ilyenkor jellemzően letöltött. Volt olyan is, hogy több mint 1 órát ment így, mire leállt.
Teljesen rendben van ez szerintem, "works as designed".@Chaser - Engem pl. nem érdekel ha felvesz Instant-on-ban pár wattot, nem különösebben érdekel az a néhány forint/hó a villanyszámlán.
Ellenben éjszakára kinyomom teljes leállítással, mert közel van, és a lassú venti hangja is zavar, elég jó hallással vagyok megáldva. -
Chaser
legenda
-
-FLY->
őstag
-
Tuomas
addikt
Letöltöttem a Control-t, hogy kipróbáljam, és látom, hogy ott is ilyen szemcsés - elmosódott az objektumok (főleg a karakter) körvonala, ha mozog. Nálatok is ilyen?
Kikapcsoltam a motion blur effektet, meg a movie grain effektet is, úgy jobb lett, de még úgy is látható egy kicsit.
Ez nálam egy kicsit lehúzz a játékélményt, mert akarva akaratlanul is megakad rajta a szemem.
Eddig 3 (+1) játéknál figyeltem meg/tűnt fel ez: Quantum break, Planet coaster és most a Control. Korábban (Ps4) a Train sim worldben is.
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Vasy09
őstag
-
ρσгτσ
addikt
-
Chaser
legenda
leírom:
más letöltés nincs háttérben, gyári flip modem-router, 120mbpsami történik gp letöltésnél - teljesen mindegy hogy kanócozva van a box vagy wifin - :
vagy alig jön, vagy csordogál, vagy full sebességen tölt
és ez mind akkor is így zajlik, ha semmilyen más letöltés nincs
jellemzően két notebook és két telefon van a hálózatonmi történik linux image ( : letöltésekor?
full sebességen jön...mindig ha a forrás engedisteames vagy ubi letöltésnél?
full sebességen jöna gp sebessége/hektikussága USZAV, nem kell a nyakukba varrni
remélem nagy usánkában páran rákoppintanak az okos fejükre lassan - feltéve ha nem csak az eu szegmenst tisztelik meg ezzel a "sebességgel" - , mert nagyon jó dolog a gp, csak letöltési sebesség nélkül lóPh@szt sem ér
engem személy szerint nem érint, kevés játékot szedek le, de megértem akit felháborít ez a "hozzáállás"
a flight simulatort pc-n ezért nem tudtam kipróbálni, 1-3-5...megabit/s
miközben a saját downloaderük tekerte a vga-t, ezzel sokkal nagyobb fogyasztást generálvano de, befutott a fekete légtisztítóm
már csak el kell hozni -
toompa
őstag
-
Steve1207
veterán
-
Madoc
veterán
-
Steve1207
veterán
-
30z.Samu
titán
-
chipesz
őstag
Nálam sem kapcsolta.
Kivettem a HDMI-CEC elől a pipát, visszaléptem, aztán gondoltam újraindítom (nem dobta fel, hogy szükséges az újraindítás, de azért mégis). Újraindítottam a konzolt, visszamentem a beállításokba és ott volt a pipa, hiába vettem ki. Oké, még egyszer kivettem a pipát, visszaléptem, most már szólt hogy a változások életbelépéséhez indítsam újra.
Megtörtént. Pipa vissza, újbóli újraindítás.
Kikapcsoltam az Xboxot és a tévét is. És most működik szerencsére, ha bekapcsolom az Xboxot, kapcsol a tévé is.
-
_ak_
addikt
-
tunkiih
őstag
-
tunkiih
őstag
-
30z.Samu
titán
Én ezt a fícsőrt kikapcsoltam a TV-n, mert szinte azonnal kapcsolta be a konzolt (még a PS-nél), esélyem nem volt arra hogy váltsak máshova, ha esetleg nem azért kapcsoltam be. Ő el akarta dönteni, hogy már pedig játszani fogok és qss.

(#26019) craftsman01: A múltkori óta azóta nekem sem volt semmi (kopp kopp).
-
30z.Samu
titán
-
Vasy09
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
-
chipesz
őstag
-
törölt tag
-
Scarletiel
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Phoen|x
addikt
-
Steve1207
veterán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
30z.Samu
titán
-
Dawide@axele
aktív tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
-
Baltazár123
őstag
A kényelemnek ára van. Még talán ami a használhatóság határán van, az az MS gyári akksi, amit lehet kábellel tölteni. Az viszonylag nagy kapacitású és kb 2 naponta elég tölteni.
A legújabb venomot nem tudom, hogy lehet-e kábellel tölteni. Nekem olyan volt, amit csak a saját dokkoló töltőjében lehetett. Az amikor már elgyengült, gyakorlatilag használhatatlan volt, kukáznom kellett.
Mondjuk a kábeles töltés játék közben amolyan félmegoldás. PS-en se szerettem, de ott úgy oldottam meg, hogy behúztam kuponozva +2 kontit alzákoktól tavaly és így mindig van feltöltött konti. Ennél jobb megoldás szerintem egy csomag ladda elem az XO-hoz.
Rendeltem aliról is pár éve akksit az xo kontihoz 1200 mAH-t pedig, de azok is csak fél évet bírtak és ennyi volt, annyira legyengültek, hogy 2-2,5 órát bírtak már csak maximum. A venom kb 1 évet kihúzott, de a napi töltögetés tönkreteszi ezeket. Amikor meg már naponta 2x kellett tölteni, akkor rohamosan gyengülnek. -
hyggelig
senior tag
-
Ronam
addikt
-
Chaser
legenda
pontosan, sokan akkor is megveszik bármilyen "trágya", és ez a baj
sok játéknál a fejem fogom, hogy ezért van pofájuk pénzt kérni? és sokan áradoznak róla...részemről azért játszom valamivel mert tényleg érdekel, nem azért játszom mert _kell_ játszani mindegy mivel, csak valami legyen
valaki írta az új walhallát, már telefont nyomkodja közbe, de drága volt, most már letolja
én meg letojom ((( : ezért tehetik meg a fejlesztők azt amit,
ez egy iparág lett
a régi kis fejlesztők akik még valóban azért fejlesztettek hogy élmény legyen a játék, és a pénz mellette csak a szükséges rossz volt, már a múlté, kb mind eltűnt, x cég felvásárolta, és már azok többségét is egy y
ez van, én úgy is kezelem ezt az egészet, és nem esek hasra 20 éveel ezelőtt is látott grafikától ami másképp csúnya ( : de már legalább hangulata sincs
1-2 érdekesség akad, nekem ennyi elég iscraftsman01
én még csak a fosch lcd-men néztem, így is lenyűgözött, na de majd az oleden mit fog ez pirítani ( :
kis faék játék, de némi gondolkodással mekkora élmény volt újra tetrisezni
"hardcore" fokozaton azért már neccesebb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunt3r22
őstag
-
Chaser
legenda
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Én ilyennel nem találkoztam, hogy elkopott a gumi. De ezt tuti kipróbálom, jól hangzik!

l.skywalker
IntelKiller7