Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz dani0113 #17410 üzenetére
En is eladtam a ps4 promat elotte kozel 10 evig xbox voltam es mind a ps mind az xbox tetszik. Most jelenleg nincs gepem es 2 haveri kor van Es nem tudom melyiket vegyem. Ami bosszant az , hogy a ps en a div 2be kozel ezer oram van. Ha veszek xbox ot akkor kukazom az ezer oramat a jatekban , ha pst veszek akkor gears 5 kuka es a forza. Mind a ket uj generacio jo lett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz dani0113 #17883 üzenetére
Ó, ez nem vészes, de fúró kell hozzá. Adnak hozzá két kis műanyag konzolt, azokat a falra kell csavarozni (kicsit cseles, hogy hogy vízszintes is legyen, meg a távolságuk is jó legyen), és azokra lehet ráemelni.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Scarletiel
senior tag
-
HagaNRG
őstag
válasz dani0113 #18971 üzenetére
Nem akarok linkelni, elég, ha csak ránéztek a hardverapró Xbox Series hirdetésekre. Vannak máris eladók és vevők is.
Legrosszabb ilyenkor a hype-nak ellenállni, mert eleve eddig sem nagyon játszottam, de ha túl sokáig olvasgat itt az ember, akkor előbb-utóbb rábeszéli magát, hog ymost és azonnal kell valami gép, csak azért, hogy hazavigyük és kicsomagoljuk és beleszagoljunk. Aztán majd játszhatok ezen is a Fifa20-szal, meg a Horizon4-gyel.Azért ilyen szempontból nem bánom, hogy mit mondtok, de még tisztán emlékszem az első Xbox 360 reklámfilmekre... de még a One generációra is bőségesen jöttek ki olyan játékok, amik kifejezetten a next gen erejére és tudására alapozva készültek. Valamivel azért csak kellett villantani. (ott volt pl. a Rome, vagy a Forza aktuális részei). Vagy még a 360-as korszakban a Project Gotham Racing, a Gears of War, stb.
Most meg őszintén kérdem, mivel fogok játszani akkor? Mármint, ami valóban jobb és szebb lesz, de átlag, laikusként is azonnal láthatóan, mint a régi, Amazonról 150 Euroért vett One S gépemen?
Köszönöm! -
pzstm
titán
válasz dani0113 #19149 üzenetére
azon a környéke nem fogják túl sokan elkapkodni
Kvesebben is tundka róla meg amúgyis nah...."gyárilag" onnan jövök szóval nem negatív még mielőtt félreértené valaki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
chipesz
őstag
válasz dani0113 #24974 üzenetére
És tényleg, de jó!
Nálatok nem dobja fel állandóan a Forza Horizon 4, hogy "Portugál elérhető ehhez: Forza Horizon 4".
Baromi idegesítő, mit érdekel engem a portugál nyelv.
De most azon gondolkodom hogy telepítem a nyelvet, csak hagyjon békén.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest