Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz IntelKiller7 #27549 üzenetére
Ráadásul elvileg sokkal gyorsabban...
-
Tuomas
addikt
Nem lehet olyat xboxon valahogy, hogy youtubot kis ablakba letenni, és mellette játszani?
We were here
-
Tuomas
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #27561 üzenetére
Amúgy van PiP megoldás, az egyikre az Xbox, a másikra egy PC/Cast vagy valami.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #27559 üzenetére
ez majd mindenképp menjen az összefoglalóba ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #27561 üzenetére
Meg Stadia is valami ilyesmit. Az egyetlen hiánypótló feature ott a Youtube integráció.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Tuomas #27558 üzenetére
Lehetett volna, csak amikor ezt az Xbox One-nal bemutattàk, meg sok volt a TVTVTV, akkor a népharag elvitte az egészet. Most hogy odaàt meg van PiP, "vilàgmegvàltó feature" lett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Silεncε
őstag
Srácok, át költözésre van valami lehetőség One és Series között? Ha tényleg ennyire fos a letöltés, inkább áttenném LAN-on a játékokat az XOS-ről XSS-re
-
batai15
félisten
válasz craftsman01 #27568 üzenetére
Ha van prémium akkor nem .
-
gutkeled
tag
-
Tuomas
addikt
Köszi mindenkinek az Xboxon youtube hsz-t!
Igen, one-on rémlett, hogy hallottam azt, hogy volt ilyen, azt nem tudtam, hogy elkaszálták. Most én örülnék neki.
Reklámmal még nem találkoztam, bár nem használom gyakran, csak ha valamit nagyba akarok nézni. De lehet, hogy az adguard dns-nek is van hozzá köze.We were here
-
AMD Power
titán
válasz paisacha #27538 üzenetére
Teljesen megértelek! Ha én nem lennék maximalista akkor nekem is lazán elég lenne egy SS. De mivel úgy voltam vele,hogy olcsón 166e vettem a gépet day0, plussz hála Istennek a kettő közötti ár különbség nem igazán terheli meg a büdzsét így nem is volt kérdéses melyiket veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ha most elkezdem szedni GP-ből a Destiny 2-t az már akkor a next gen változat igaz? Vagy még a régi és majd cseréli meg patcheli magát.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Destiny 2 Next-gen update
A frissítéseket elkezdték kiküldeni, a következő 1 órában mindenkinél meg kell jelennie és 18:00-tól lehet újra belépni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #27579 üzenetére
Elérhető, most kezdte el tölteni. 70 Gb...
-
vendingo
veterán
A share gomb kikapcsolására továbbra is várom a tippeket. Menüből nem lehet vele semmit kezdeni, meccsenként csinálok 5-6 képet meg 2-3 videót véletlenül. Végső megoldás, hogy szétszedem a controllert és kiszedem belőle a gombot, vagy pillanatragasztó.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Húha, olvasva a CP2077 teszteket, a játék egy bughalmaz lesz. Szerintem nem töltöm le, ha megkapom a kódot csütörtökön, varok vele par hónapot, amíg játszhatóra frissítik.
W | W | H | W | W | W | H
-
hombre[EU]
veterán
2x lefagyott a Call of the Sea alatt és közben érzésre a framet sem tartotta...restart után jól megy. le sem tagadhatják,hogy windows az alapja
Life, Uh, Finds A Way
-
batai15
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #27586 üzenetére
Ha már meg vetted nem mindegy ? Legfeljebb félre teszed
Ha jól olvasom amúgy is day1 patch nélkül mentek a tesztek.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #27590 üzenetére
Köszönöm ezt az információt .
-
batai15
félisten
válasz l.skywalker #27591 üzenetére
DRM miben változtat bármin is ? Alapvetően az játék védelmére szolgálna nem ?
-
Scarletiel
senior tag
válasz vendingo #27581 üzenetére
Mondjuk nem tudom hogy lehet véletlen többször is megnyomni, nekem abszolút nem is megy a közelébe sem az ujjam. Melyik játékkal jatszol így?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz batai15 #27594 üzenetére
A bugok nem emiatt vannak, de ugye még lesz day1 patch is. De az alapvető performance-ra a tesztekben szépen rányomja a bélyegét, mert erőforrást von el a másolásvédelem a futtatásban.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Akkor azért futottak fiatal koromban a pcn gyengén a játékok
Régóta nem vagyok benne a pc világban , jó ezt is tudni .
Már csak ezért sem kellene pc már .
Minden nap az a konklúzió hogy jól döntöttem a boxal . -
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest