Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Scorn megjelenésről lehet már tudni valamit?
Most néztem egy 13 perces gameplayt, elég groteszk játék lenne a téli estékre Giger bácsival -
gerii
addikt
Telekomtól sikerült rendelni, pont a készletértesítő email előtt néztem az oldalt, és káprázott a szemem
Csütörtökre írták a kiszállítást, ez valós lehet? -
gerii
addikt
válasz Norb79 #26004 üzenetére
Köszi, mákom volt, éjjelre vártam az értesítőt, be is állítottam egy jó hangos emailhangot, hogy felébredjek rá
Na de azért, már nem akciós áron adták, és a mobilnetet sem duplázzák Magenta1-ben, szóval nem felhőtlen az öröm , de erről nem a Box tehet.ONE S hdmi kábelét kell cserélni, vagy 2.1-es az is?
Illetve hogy költözzek át rá, írta valaki, hogy ethernet kábellel összekötötte a gépeket - erről hol lehet olvasni?[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Elkezdtem játszani a Tetrisszel, baromi jó élmény a fény és hang effektekkel. Kötelező játék, megérte X-et venni ezért
-
gerii
addikt
válasz szimszonos #27695 üzenetére
Melyik Valhalla verziót lehet megvenni, ami fut is, helyileg?
Én a ww-t már 18k-ért látom -
gerii
addikt
A Microsoft/Xbox weboldalán tényleg sehol nem tudom megnézni hogy milyen játékaim vannak?
Ahhoz már hozzászoktam, hogy egy katyvasz az egész, és 15 féle permutációban lehet egy oldalra eljutni, de sehogy nem találom a játékaim[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Gondoltam játszom most este egy Tetris Effectet, és megnéztem mi ez a Theater menü. Teljesen lenyűgöz, hogy milyen grafikát csináltak a zenével együtt, ahogy Oleden megjelenik, és lehet forgatni is a térben az animációkat.
Relaxálni nagyon jó leszVisszagondolva a gyerekkoromra amikor a Keletiből vonattal mentem haza apámmal, és vett egy Tetris gépet, ami nagyobb volt mint most egy mobil, két AA elemmel működött, és az úton végig azzal játszottam, a kis monokróm kijelzőjén, most pedig ott tartok, hogy 25 évvel később ugyanaz a játék egy 5mm vastag Tv kijelzőjén egy házimozi rendszerrel ekkora élményt tud nyújtani, miközben a világ teljesen megváltozott, egészen elképesztő
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz szimszonos #31273 üzenetére
A digitális kódokat fű alól venni mennyire kockázatos HA-n?
Vagy itt is az értékelését nézzem az embernek? -
gerii
addikt
SX-en a Far Cry Primal nem tud 60fpst, mert most nagyon látom rajta hogy szaggat, pedig eddig nem tűnt fel
Illetve nincsenek állatok sem, itt valami nem stimmel. Újraindítottam a gépet, de ugyanez...[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Üdv!
Tetris connected volt mostanában akciós?
14-et nem adnék érte, inkább várok egy akcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest