Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Annyiert venni 8tb külső 3.0usb hdd-t és azon lehet parkoltatni a játékokat, és amivel játszol azt a gépen tartani.
Szerk: nektek be fog férni a gép a TV alá? Nálam csak fektetve, pedig menőbb lenne állítva mert a hő felfelé száll. Bár fektetve se lesz sztem.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #5030 üzenetére
Én nem bánom, tökéletes lesz az emeletre a régi plazmához + melóban is csak full HD monitorok vannak
X meg mehet a nappaliba de nem cserélem le hdmi 2.1re a 3 éves tévét, jó lesz a 60fps is.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz negyven2 #5125 üzenetére
Meg kellene venni a WB interactive-ot. Ezek kerültek ki alóluk:
Batman: Arkham series,F.E.A.R. series,Injustice series,Lego series,Middle-earth series,Mortal Kombat series,Scribblenauts seriesGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #5302 üzenetére
Ez érdekes, thx!
[ Szerkesztve ]
-
-
EmThor
addikt
Egy dolguk lett volna, feltörölni mindenkivel a padlót egy álleejtős Halo vagy Ryse 2 bemutatóval, most várhatok az izgire augusztusig, legyen meg az ár, előrendelés, Lockhart.
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #6018 üzenetére
Gondolom valami technikai ficsőr lesz, de egy teljes x360 kompatibilitásnak orulnék!
-
EmThor
addikt
Előző genben voltak legalább nyitó címek, ryse, Forza 5, most semmi.
-
EmThor
addikt
Nem tudom nem volt e hiba simán Xbox nak hívni a gépet, jobb lett volna valami amivel meg lehet különböztetni.
Xbox 5 vagy, vagy Xbox 24/7 vagy mit tudom en
-
EmThor
addikt
válasz CptAdamica #7136 üzenetére
Ne felejtsétek a külső usb3.0 kapcsolattal a konzolhoz csatlakoztatott merevlemezt. Azon lehet parkoltatni a játékokat és csak azt masolod fel a konzolra amivel játszol, de szerintem az x1/360/origi xbox játékokat egyébként a külső meghajtorol is fogja a gép tudni futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz eL Geri #7144 üzenetére
Ha már szóba került a 3as szám, 3 db USB port van ugye a boxon és lesz is, és mind a 3ra lehet külső hdd-t rakni. Nem csak kettőt, kipróbáltam, van róla a neten másnak is yt videója.
Ha nagyon helyhez vagytok kötve lehet 6-8tb vinyot is rárakni, de ez külső tápot igényel.
Nekem ami bevált: 1tb ssd külső házban (ezen azok a játékok vannak amivel játszok) , 4tb western digital 2.5" külső hdd (backlog gyakorlatilag) , és van tarcsiba egy 5tb szintén wd márkájú hdd ami még megy külső tap nélkül. Viszont gondolkodok hogy hiába BC, pl most szereztem meg a Silent Hill Homecomingot 360ra amit anno ps3on felbe hagytam, rakhatom össze a 360at. Hátha bővítik még a BC játékok körét, ebben reménykedek.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Jól ledobták a bombát, most így hogy aludjak
Hol lehet elő rendelni? És mennyi? VáááGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
194.990 az X és 134.990 az S?!
-
EmThor
addikt
Xbox yt csatornájára is felkerült a hivatalos SS videó
-
EmThor
addikt
Elorendeltem konzolvilagbol a 2 gépet, de csak 22.en fognak visszaigazolni, mert onnantól hivatalos a preorder vagy most hogy van, tudja valaki?
-
EmThor
addikt
Továbbra is azt mondom hogy üljenek le és játsszatok. Többit bízzátok a mérnökökre.
-
EmThor
addikt
Konzolvilag appban lehet csak egy hétig tartott a -5% kedvezmény ha arról van szó.
-
EmThor
addikt
Játékok ára aggasztó.
Amcsiban elhiszem hogy 15 évig volt 60$ egy játék. És nem para hogy 70$-ra emelik.De mi itt élünk és 10 éve emlékszem 13.500ft-volt egy nyitocim platinumshopban mondjuk, vagy uk-bol rendelve 40 fontért, csak akkor 200valamennyi volt a forint.
Szóval itt pedig 10en év alatt nem van 15%-kal megy feljebb az ára a játéknak, hanem több mint a duplája lesz, 100-120%-kal.
-
EmThor
addikt
Gyerekek, FF XVI marad ps-en vagy jön később xboxra? Nem egy megtévesztő üzenet volt a szerdai ps show-ban. Neten nem találtam egyértelmű választ. PC-re jön azt olvastam. Köszi!
-
EmThor
addikt
Na es akkor most fog holnap hivni a KV vagy atallitjak a rendeles statuszat vagy mi van, meg en boltban atvevoset kertem de ahogy hallom futar lesz belole....
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Square Enix, Sega, WB Games, Phil ne hagyd abba
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #9426 üzenetére
Annyiert inkabb kulso hdd-t vennék és csak az lenne a gepen ssd-n amit eppen jatszok
-
EmThor
addikt
KV-nal azt irja a gepekre h nem rendelheto es reggel 9ig megy egy visszaszamlalas es 2 gomb van a konzol alatt 'erdekel' es 'azonnali vasarlas'
-
EmThor
addikt
Még 40p
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
Hat en maradok a korabbi elorendelesemnel. Mobilos appal -5%.
Most +7e-ért nem rossz a cyberpunk. Plusz kontroller meg game pass meg van.
-
EmThor
addikt
válasz csikaszka35 #9818 üzenetére
Remelem ugy marad, mert a listaban a bundle nelkuli konzolt is felwjanlottak teljes aron es arra sem szeretnek cserelni.
-
EmThor
addikt
Szerdan varhato tgs-en sega bejelentes allitllag de csak pletyka.
Bar a sega hivatalos japan twitteren van egy kép amin egy nő az asztalra terulve pihen, a keze X alakban maga elott es egy doboz van a fejenel (x--box)
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Mondjuk a Remedy-vel meg az Asobo-val is kiegyeznék mint uk studiokkal. De vki kell Japanbol mindenkeppen. OK most ott a Tango de még vki.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Persona 5 csutortok gamepass? (Elfut)
-
EmThor
addikt
Koszi! Hs egy rendelesben tobb konzol van akkor 40e az eloleg? Vagy rendelesenkent 20e? Mindegy majd megirjak. Hat ez van. Mast mit tudunk csinalni?
Gondolom utalni kell majd a rendelesi szammal a kozlemenyben.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
No kifizettem én is, gondolom ennyivel kevesebb vért kell majd adni átvételkor. Igazabol olyan 1.5 honap marad hatra, az tök menő, foleg hogy tudom folytatni a backlogot ott ahol abbahagytam. es kerulhet fel a Maneater is a listara, menő a cápával nyomulni.
-
EmThor
addikt
A multkori ures kikuldott hazakhoz megkuldtek a belsejet is 
Viccen kivul egyszeruen ugy erzem mindent jol csinalnak, ami a marketinget es a megjelenes elotti felfokozott varakozasban telt idoszakot illleti.
Ps5öt latott mar valaki eloben? Mondjuk japo youtube influencerek kapnak allitolag egy hetre, oktober elejen...
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz MasterMark #10628 üzenetére
Nem csak a One jatekokat hanem az SX es SS jatekokat is lehet kulso hdd-n parkoltatni, de utobbiak csak a belso meghajtora athelyezve fognak mukodni.
-
EmThor
addikt
válasz hyggelig #11553 üzenetére
Hogy en mennyire szerettem kiskoromban az asterix meseket, megvolt vhs kazin a tv-ből felvett kacsamesek mellett :)
Szerváltam egy elite series 2őt KV-ból, series 1-hez kepest tetszik a nagy feluletu analog kar szett, a dóm alaku analog kar es rogton legnagyobb ellenallasra raktam a karokat + a legrovidebb jaratu ravasz is zsir. Fun fact: dobozon 2023 van alul, ami szerint 2020 23. heti (juni 1-7) gyártás. Remelem nem lesz vele gond. Azt mondták 3 napig az uzletbe kell visszavinni, utana beregelni. Series x/s kerdeztem at tudom e venni majd az uzletben, de még nem tudjak. Mondjuk ma is mondtak a hirekben h sok a fertozott szal ki tudja mikor zarjak le ujra a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest