- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
RudY
addikt
-
törölt tag
Kék oldalon kipróbáltam, de a nyomi kezemnek nagyon nem tetszett. Alapból is problémás nálam a gyári kontroller, de ezen kívül állandóan a jobb analóg "gombot" kell nyomkodni ütéshez, aminél nagyobb kreténséggel nem mostanában találkoztam. A(z egyik) legtöbbet nyomkodott gombot berakni a legnehezebben nyomható helyére. Az nyilván egyéni szoc problem, hogy ez nálam brutális fájdalommal jár. Csak ps4 játékok mennek az "alsógombos" kontrollerrel (nacon revo. pro 3), úgyhogy megvárom a GP-s megjelenést, mert elite konti nélkül nekem vállalhatatlan az irányítás része.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
mike1334
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
batai15
félisten
-
consono
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez kicsit összetettebb játék. Kétféle játékmód van benne, az egyikben csak a karaktereddel mászkálsz, küldetéseket veszel fel, vásárolsz, stb. a parton.
A másikban a hajódat irányítod, ekkor van harc és a hajóval lehet különböző dolgokat gyűjteni stb.Van egy fő sztori, ami 1-2 óra alatt végigvezet a tudnivalókon, utána pedig több térképre osztva van open
worldsee, ami nehézség szerint fel van osztva kisebb területekre.Lesznek benne teljesen egyéni és csapatban (flottában) is végezhető event-ek.
Nekem van benne már pártíz órám bizonyos okokból, de annyira nem éreztem hűhának és mindig rájövök, hogy nekem a kikötői rész miatt nem tetszik, ahol ez a karibi kalózkörnyezet van, nem pedig a klasszikus falábú, félszemű. A környezet kidolgozást, a grafikát és úgy általában az eye-candy részt nem tudom, mert én még alpha és előtti buildeket használtam.
-
persil
nagyúr
-
GalaHU
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Tasunkó
őstag
-
Tasunkó
őstag
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
parandroid
félisten
Nem tudom, te mit fogtál, de nyilván ez, mint oly sok minden más, ízlés dolga is. Nekem a PS-kontrollerrel mindig olyan érzésem van, mintha valami gagyi, utángyártott xbox kontroller lenne (volt PS4 Pro, meg van PS5 is). Persze tutira a megszokás, illetve annak hiánya miatt. A szimetrikus elrendezéstől meg már rövid távon is görcsöl a kezem - nyyilván ez is megszokás kérdése lenne. A haptikus rezgés biztos fasza dolog, de engem bármilyen rezgéssel ki lehet kergetni a világból, xboxon is azonnal kikapcsolom mindenhol, sőt, a telefonom sem rezeghet, szóval azt nem tudom, hogy ez a csoda-feature mit ad hozzá a dualsense-hez.

persil: Nekem a ravaszok, meg az A gomb haltak meg több esetben is a 10 év alatt. És itt nem a series kontrolleres, beragadós ravaszra gondolok, hanem amikor konkrétan nem érzékelt időnként. A gomb ugyanez. Nyomtad, mint az őrült, aztán vagy észrevette, vagy nem. Többnyire nem. Persze a gyerekek, meg a több gép miatt volt vagy 10+ kontrollerem ez idő alatt, meg kapták is az ívet. Kidobni azt a hármat kellett, a többi még mind megvan, és működik, illetve egy fehér xbox one s-est eladtam a konzollal együtt, de annak se volt semmi baja, csak a gumikorona kezdett kopni a bal karon.
p
-
törölt tag
A mindenben jobb az kicsit túlzás. A D-pad, meg a rezgès ami tènyleg jobb, de ergonómiailag kb mintha tèglát fogna az ember a kezèben. Az R1-L1 gombokról ès a ravaszokról meg inkább nem is mondok semmit.
Ha jobb controller kène akkor talán a gyáriból az Elite Core. 3rdparty-t nem próbáltam egyet sem.
-
persil
nagyúr
Ez egy jo kerdes, nem tudom, de nem is hiszem.
Legfeljebb olyan helyen, ahol hasznaltak vannak ledig kirakva.Az aqua keket tapasztalatbol mondom, hogy kurva jol sikerult valamiert es EN nagyon szeretem az elite 2-ot is, de ez csak a sajat velemenyem.
Esetleg kerj kolcson valakitol, ennel jobbat nem tudok. 🤷
-
Döglött Róka
veterán
-
persil
nagyúr
Szerintem az osszes xbox konti jobb minden letezo tekintetben a ps-esnel, de en azt szimplan azert nem szeretem, mert szimmetrikus, szoval tolem barmilyen hiper-szuper is lehetne, akkor is leszaroznam.

Probald ki az elite-eket, bar azt is sokan szarozzak. 🤷 En viszont nagyon szeretem, szerinten remekul sikerult, sokkal "jobban osszerakottnak" erzodik, mint a simak.
Ez a "jaj, hat kurva szar, nalam 2 honap alatt elromlott" meg egyszeruen nem komolyan veheto. 2 darab konti(de 10, meg 50 sem) egyszeruen nem komoly mintavetel. Ha valakinek 1500 darab megy tonkre 2000-bol, akkor szoljon, addig meg sima pech.
De az "extra" szinekbol is van egy-ket sorozat, ami valamiert baromi jol sikerult. Az aqua shift blue-t pl. kezben tartva olyan, mintha valami egesz mas termek lenne. -
twinfather81
tag
-
newclass
tag
-
tutis
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Nincs nagyon. Battlefield V-tel nem tudom, mennyien játszanak még Xboxon, PS-en elég gyorsan összedobja a játékosokat, de az szvsz nehezebb játék belerázódás szempontjából.
Amúgy szerintem van az Xboxnak online shooter toplistája, érdemes lehet onnan szemezgetni, hátha megtetszik valamelyik. -
Bad Pritt
félisten
-
consono
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
6.2 vagy 7 colos kijelző sem nagyon zavarja az embereket. Ott van példának a Nintendo Switch. Persze más kategóriájú konzol, de a kijelző mérete miatt írom.
Telefonok sem kisebbek. Igaz, hogy a képarány miatt nem is tölti ki az egész kijelzőt a tartalom. Persze még mindig ott a lehetőség tabletet vagy más kézi konzolt használni, amin megy a felhőzés és a távoli játék. Ráadásul ennél többre is lehet őket használni.
Szerk.:
Egyébként én telefonon szeretem a Kishi -t. Tök jól elvagyok vele, és még tölteni is tudom azon keresztül a telefont, ha szükség lenne rá.Sokan meg ugye jobban kedvelik a Switch Lite -ot a mérete miatt. Az meg még kisebb.
-
Döglött Róka
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Mert telefonnal vagy tablettel ugyanott vagy. Felesleges erre egy plusz eszköz, főleg ennyiért.
A Portal -nak van annyi előnye, hogy egy DS van rajta kényelmesen(?) elhelyezve. Itt nagyjából az is mindegy lenne összevetve a Series kontroller tudását a piacon kapható egyéb opciókhoz képest.
Ezzel együtt viszont a Portal -nak sincs sok értelme. Szerintem. Felesleges ilyenre erőforrást pazarolni. Inkább mással foglalkozzanak a Microsoft -nál (IS).
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mert olcsóbb 1 appot kiadni Androidra, iOS-re ott a böngésző.
A telefonhoz, tablethez, laptophoz, PC-hez meg hozzácsatolsz 1 kontrollert, és ugyan ott tartasz mint ahol a Portal 90k-ért.MS-nek az előfizetés értékesítés a fő célja, nem az, hogy eladjon 100 millió gépet, amin egyébként sem keres kb semmit.
-
Döglött Róka
veterán
-
F.B.I.
veterán
Nálam is halt már le LADDA, még a fehér szériából, én voltam a hibás, 12 db volt, abból 4 db lett kuka, elfeledkeztem róluk a fiókban, kisültek, kapufa. Még a LIITOKALA LII - 500 töltőm sem tudta őket visszahozni. A többi azóta is megy és az újakkal sincs gond, bár én az 1900 mAh-es LADDA verziót ajánlom, 2x annyi töltési ciklust tud és nem sokkal kevesebb szufla van benne, olcsóbban.
-
Bep
őstag
Több oka is lehet azon kívül, hogy csak szimplán tönkre ment. Mivel 500 töltési ciklust vállalnak rá, ami nem töltést jelent, hanem 0-100% közötti kihasználtság egy ciklus, az jó sok idő mire ki kell purcannia.
-A Ni-MH akkuk nem szeretnek lemerülni tökig (0,8V alá beesik és mehet neki az utolsó kenet), illetve lemerülve nem szabad tárolni, főleg úgy, hogy a Ni-MH akkunak az önkísülése sem teljesen elhanyagolható.
Itt pl. egy kontroller esetén nincs gond, mert szól, hogy cserélni kell és kikapcsol és lehet tölteni, de vannak eszközök, játékok amik addig mennek, míg van kraft.-Milyen töltővel volt használva. Ha nem töltési feszültség változása alapján dolgozik (dV/Dt), hanem extra buta töltővel, akkor az nem tesz jót neki, főleg, ha ilyen töltőnél nem lemerített akkut töltünk.
Ezek az "okosabb" töltők már a töltés elején megnézik, hogy milyen állatotban van az akku. Ha kidob pl. a Ladda sajátja egyet pirosra, azt még egy full buta töltővel meg lehet kínálni és kisebb eszközökbe óra, távirányító, karácsonyi ledes dekorfüzér (igaz ami világítós dolog az alapból Ni-MH akkuval a névleges 1,2V miatt kicsit gyengébben fog világítani, mint az alkáli elem névleges 1,5V-al) még bőven jó.Persze lehet csak éppen hibás volt.
-
DaVE-1
senior tag
-
dlor
aktív tag
-
DaVE-1
senior tag
A lemezeket nem igen fogják "kinyírni". Még jó sokáig velünk maradnak. Ott a friss példa az Alan Wake 2. Lehet bármennyire is jó a játék....,de olyan cikkeket közölnek hogy lehet veszteséges a game. Értem én hogy a kiadóknak ez egyszerűbb ,olcsóbb dolog,de az alkalmi játékos pl konzolon hozzászokott már ,hogy megvesz valamit lemezen 25 ezerért végigviszi majd eladja 23 ezerért.
Biztos vagyok benne ,hogy sokan csakis a lemez hiány amiatt nem vették meg bármennyire is jó a játék. -
frankdelgado
őstag
-
törölt tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
beyruth82
veterán
-
Ferfiu
tag
-
consono
nagyúr
-
ratcache
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
-
ratcache
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
-
consono
nagyúr
-
törölt tag
-
Redneck
nagyúr
Oké értem, nem vagyunk egyformák. PS-es haverok is ezt nyomják, aztán mikor megmutatnának egy "húde" játékot, turkálnak a lemezek között, és kiderül hogy egy hét után eladták.
Én csak olyan játékot veszek, amit meg is akarok tartani. Egyszer-kétszer végig nyomható single címekért, nem adok 5-10 rongynál többet.
Szerintem egy játék sem ér meg 25-30 papírt, pláne nem day1.Rakosgasson, és telepítgessen lemezt a bánat. 10 éve is nevetségesnek tálaltam a Steam, EA Origin, Uplay és társai mellett.
-
Dinomano
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Valószínű az is benne van a pakliban, hogy nem akarják növelni a szakadékot az erősebbik hardver és a Series S között.
Viszont ha lesz a konkurensnél erősebb gép, akkor szerintem nekik is át kell gondolni a továbbiakat. Már ha annál kihasználják a hardverben lévő potenciált. Pl. lehetőséget nyújt magasabb FPS -re, szebb játékra, zökkenőmentes működésre.
Ellenkező esetben a PS és az Xbox között lesz nagyobb a szakadék, és a Series S lesz a legkisebb gondjuk.
balintka:
Igen. -
törölt tag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
hombre[EU]
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Ugyanígy jártam én is. Egyszerűen semmi sem tudott lekötni. Ez valószínűleg azért volt nálam, mert kb mindent láttam már a koromból kifolyólag. Vagy csak simán kiégtem. Valami másra, valami újra vágytam.
Szóval vettem egy Quest 2-t. Finoman fogalmazva... Nem bántam meg. Az elmúlt 10 év legjobb játékos élményeit ennek a kis cuccnak köszönhetem. Egyszerűen elképesztő. Pl online multiban tényleg eltudsz bújni a fedezék mögé, tényleg úgy kell újratölteni a fegyvert, mint a valóságban, és tényleg ott érzed magad az események sűrűjében. Vagy egy másik játékban letudom vágni az ellenfél lábát, azt felvenni, és azzal a levágott lábbal verni agyon a többi ellenfelet.
Próbáld ki valahol, ha teheted. Nagyon FUN cucc. -
Phoen|x
addikt
-
icemad
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
42861
senior tag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
homerhamm
veterán
-
balintka
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
-
-)Verso(-
támogató
-
törölt tag
-
törölt tag
-
vonSux
őstag
-
-)Verso(-
támogató
-
törölt tag
-
Madoc
veterán
-
consono
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
urbi73
senior tag
-
törölt tag
-
Moby
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hombre[EU]
nagyúr
-
persil
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
sch_a
addikt
Ha már nem garanciás a kontroller, akkor szedd szét, szedd le a capet, és alkohollal törölgesd le a sticket. Nekem is driftelt a bal analóg az egyik kontrolleremen (amit két héttel korábban cseréltek garanciában, szóval valószínűleg használt volt), és marhára nem volt kedvem megint visszaküldeni. Lepucoltam, azóta tökéletes.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ingyenes webtárhely
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- TP-LINK routerek
- OLED monitor topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én inkább a kényelemet részesítem előnyben,nem hiszem hogy te is nonstop 2 hétig játszol , szóval idő bőven van tölteni .
Le is töltöm!

Bár a Ps5 is erős, de nyilván a szívem az X-hez húz.
Próbáld ki valahol, ha teheted. Nagyon FUN cucc.
l.skywalker
IntelKiller7