- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Itt Hollandiában konzolon is összelehet szedni egész szép pontokat. 8 gamepass játék kipróbálása 15 percre majdnem 600 pont pl. Napi 15 perc játék a konzolon is elég szépen "tejel". Havi szinten az 5-10 eurós ajándékkártya simán kijön ezekből. Az évente egy komolyabb játék ára, megjelenéskor. És még ott van a vásárlás után kapott pont is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish! -
axlfsi
veterán
-
pzstm
titán
-
laracroft
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
+ratcache
A jelenlegi gazdasági helyzetben már nem mernék megesküdni, hogy ezt is be fogja nyelni az MS, mint például a nálunk elárazott Tell Me Whyt, Trine Collectiont és Age of Mythologyt, de reménykedjünk. Azért ebből a játékból/kiegészítőből valószínűleg kicsit több eladás lesz, mint az említett háromból összesen.
-
Dinomano
őstag
-
NyMRooD
addikt
Inkább úgy csinálnak mintha nem lenne probléma. Amúgy mind1, fölösleges ezzel újabb köröket futni, ahogy mondtad, nem kötelező.
PS5 | Xbox Series S | Switch 2 | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - GIGABYTE RADEON RX 9060 XT GAMING OC 16GB -
NyMRooD
addikt
Persze, nem kötelező, de az MS emeléséig 3200 ft körül jött ki egy hónap ultimate, most meg 5200 ft, ne csináljunk már úgy mintha ez nekünk lenne jó vagy hogy nem számítana.
PS5 | Xbox Series S | Switch 2 | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - GIGABYTE RADEON RX 9060 XT GAMING OC 16GB -
EmThor
addikt
[link]
ezt találtam, X SX, 1Tb, digital, szállító/eladó - amazon
Szerk: igazából PC-n volt szerencsém összehasonlítani pár játékot az Xboxos (X és S) verziókkal, és ár érték, kényelem - mókolás arányban nem rossz az xbox továbbra sem, hiába mondják, hogy nem várnak a magnus-szal, azaz a nextgen géppel és ki akarják adni 2027-ben.
Például a már marék mogyoróért árult, egyébként kiváló Hogwarts Legacy, gépen akármilyen magas beállítással is látszódott az aljnövényzet betöltése ahogy haladt előre a karakterem (user error jogát fenntartom), valamint egyik napról a másikra előfordult, hogy szimplán driver hiba miatt nem indult el a játék, majd mire leműtöttem róla a magyarosítást + kitöröltem pár könyvtárat, hajlandó volt újra működni. Na ez konzolon továbbra sincs, ott pöcc-röff megy + SX-en 40fps módban teljesen kielégítő, lodolás mentes látványt kaptam. Kár hogy nincs cross save.Please respect and enjoy the peace! -
EmThor
addikt
Köszönöm, azt írja szállítják. Gondolom magyarra át tudom majd állítani a menüt is.
230e lenne így VS. amit az árukereső ír itthoni legolcsóbb árra megbízható boltból, ami 270e, tehát 40e a difi, ami 100€.Néztem használtan, 4-5 éves gépekért 150-160e az alja.
Szerk.: első rendelés amazonról, xbox van itthon pár #videojatekfüggő
Please respect and enjoy the peace! -
consono
nagyúr
-
vg
veterán
El fogja érni a technológia azt a szintet, hogy a mai játékokat simán viszi 60fps-el, mint mondjuk a x360 játékok is simán futnak 60fps-el SX-en. Az egy más kérdés, hogy addigra kitalálnak valami új dolgot, mondjuk extrajó sugárkövetést, vagy 8K-t ami egyből elvisz minden erőforrást és újra 30fps lesz a normál.
Bár ha tényleg PC alapú lesz az új konzol, akkor legalább le lehet venni felbontást, a bloom-ot meg depth of field-et meg ilyen mihaszna vackokat ki lehet kapcsolni. -
Roland861010
veterán
-
Marcsello31
őstag
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
-
30z.Samu
titán
-
fabokf
tag
"Normál store árat azért kevesen fizettek innen."
Jelen
még anno, a One S vásárlása után nem sokkal szórakoztam a konvertálósdival egyszer (és akkor is csikorgattam a fogaim a kiadáson de akkor még több volt a szabadidőm, így relative megérte), aztán amint az lejárt, hagytam ismétlődőbe.
Egész mostanáig csupán annyit piszkáltam a fiókohoz, hogy bankkártyát cseréltem rajta a levonáshoz
"Szerintem a 7-8ezres ár is már az a határ, amin sokan el fognak gondolkodni. Nem kiszállnak, de lejjebb fognak váltani. A fentebb írtak miatt elképzelhetetlen számomra is, hogy havi 11ezret fizessek."
Dettó, ezért is fogok hó közepe után visszaváltani/újra előfizetni Premiumra (fiókon még 5490-et ír de ha e hó elejétől él, akkor ez biztos frissül majd)...hébe-hóba elkap a hév, hogy DayZ-vel, vagy Fortnite-tal multizzak kicsit, ahhoz elég lesz...akad még GP-ben olyan cím, amit meg akarok majd nézni, ha az aktuálisakat letudtam...a mostanság meglevő gamingre fordítható szabadidő-mennyiségemhez 4990-ért bele fog férni a Disney+ és a SkyShowtime mellé
-
Steve1207
veterán
-
törölt tag
-
negyven2
nagyúr
A kemény inkább az, hogy mivel már nincs régiós árazás, ezért több országban (köztük itthon is) az is drágult, meg a Standard (Premium) is, miközben EUR/USD/GBP-os elszámolásban nem... annyira nem, hogy ezekben az országokban most, ha nagyon kevéssel is, de olcsóbb a GP bármely tier-je.
Az Xbox rewards nem érhető el itthonról, így ez a $100-os dolog se! Persze lehet, hogy bevezetik, de erre nem sok esélye van...“A Møøse once bit my sister ...” -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
balintka
addikt
Akkor elfogadta a kártyát, viszont 1-2 nap múlva visszajött az ára a számlára, valamiért sikertelen lett a kártyás fizetés (addig sikeres státuszú volt). Átállítottam PayPal-ra és azzal már sikerült, utána hamar megjött a gép Olaszországból.
Farkassacred: Egyetértek veled. Páran, fórumosok, "fanatikusok", rajongók megvesszük akár külföldről is a gépet, viszont a többség nem, átállnak majd PS-re vagy PC-re. És ezzel megint csak csúszik lefelé az Xbox márka. Mindenképpen be kéne hozniuk hivatalosan az új gépet.
-
zsozsa74
őstag
-
balintka
addikt
Én magam is rendeltem 2 terras limitált SX-et, nem kellett semmilyen külön szállítást kérni. A chates ügyintézőn keresztül kifizettem aztán jött a gep néhány nap múlva.
A garis ügyintézést nem tudom, sose gariztattam semmilyen konzolt. Ebből lehet gond valóban, de a jövőbe nem látok, milyen módon fogják terjeszteni az új gépet. Ha elromlik és nem lesz rá gari/vagy nem működik az általad írták miatt, akkor meg veszek új gépet és ennyi. Én generáción belül is szoktam többször gépet cserélni amúgy is (de nem az én gyakorlatom az általános).
-
zsozsa74
őstag
Ha, az 1976 a nevedben a születési idődet jelzi, akkor tudnod kéne, hogy már a 360 korszak alatt is volt hibátlan MS gari intézés (és akkoriban aztán volt mit intézni...) , függetlenül attól, hogy majd 10 évre voltunk a hivatalos magyar Xbox-tól.
Amúgy meg az összes konzolbolt hordta be a boxot kishazánkba, szóval nem maradtunk gép nélkül. Gyanítom, most se lenne másképp."Racing is everything!" -
pzstm
titán
-
Marcsello31
őstag
Látom jót kérdeztem
. Köszöntem a válaszokat.
Nekem van konzolom és gamepassom is, játszok is vele, konzolon nincs gond,
nyílván mert a konzolon van a játék java része,
de fura, hogy tévén játszva a cloud akad míg kissebb monitornál vagy telefonnál meg nem.
Elnézést mindenkitől ha esetleg belelovagoltam valamibe
.
Én konzolon játszok de néha telón is szoktam. De köszi a választ (:
Értem én.
-
hadam98
senior tag
Nyilván ha valakinek olyan internet van ami egy 720p felbontású videót nem tudna normálisan lejátszani annak esélytelen. Nekem most átlagos netem van, eddig a Cloud élvezhetetlen volt. Most néztem meg én előzetes verzióba vagyok, lehet azért is vagyok benne ilyen hamar a frissítésekbe. Egyébként a jövőben nem feltétlen kell egy konzolt venni. Tényleg mire ki jönnek az új konzolok ezt úgy ki fogják csiszolni, hogy nem biztos megéri venni egyet. Ezzel az új frissítéssel gond nélkül ki tudnék vinni akármilyen játékot is annyit javult. Nincs kép szakadás, nincs akkora késés és a képminőség is teljesen jó. Ha azt veszem alapul, hogy a következő konzol inkább 300 ezer fölött lesz akkor a Cloud igen is jó kompromisszum lesz. Most toltam le egy BF kört is, jó statom volt. Szóval ezen igen is el lehet gondolkodni a jövőben
-
pzstm
titán
-
AMD Power
titán
-
pzstm
titán
-
rocco021
tag
-
Dinomano
őstag
-
Zó
senior tag
Aki megvett egy játékot, az fizetett érte közvetlenül, tehát valószínűleg átlagban inkább célközönség, mint aki megdemózta a Game Passban, mert ingyen volt.
Az utóbbival könnyebb nagyobb számokat produkálni, ezért kevésbé letaglózó teljesítmény.
Erről jut eszembe: Steamen eleve úgy megy a best sellerek listája is, hogy a bevételt nézi, tehát 20 eurós játékból háromszor annyinak kell lenni, mint 60 eurósból. Rejtély, hogy miért, ugye?

-
Fox Mulder
senior tag
-
homerhamm
veterán
-
törölt tag
Nem tudom, hogy MI fordította, meg milyen nyelvről, de itt az eredeti:
"You recently acquired a version of Alan Wake Remastered that was not intended to be available. Therefore we are cancelling your order, refunding any payment made, and removing it from your ''My games & apps'' list. We apologize for the inconvenience. Visit account.microsoft.com to view your billing history."
-
bpmcwap
senior tag
és hol tudok venni két év core-t magyar oldalon?
gpu azért kellene, mert tudtommal - de lehet rosszul tudom -, a core csak egy adott felhasználóra él és egy xboxra. Nálunk pedig három gyerek van két xboxal és sokszor egyszerre játszanak, így az én nevem alatt futó gpu-val a két xboxon tudtak játszani mert az egyik home a másikba meg bejelentkezek automatikusan. Ez core-al is működne igy?Túrista vagyok -
Bad Pritt
félisten
Én nem gondolom, hogy meg fog változni. Teljesen egyértelmű a MS kommunikációja: multiplatform kiadóként és szolgáltatóként képzelik el magukat mobiltól kezdve konzolokon és PC-n át a felhőig mindenféle játékosréteget kiszolgálva. Baromi látványos, ahogy Phil Spencer járja a különböző podcastokat, beszél mindenről is, majd így a sokadik bullet point végén csak úgy mellékesen odalöki még, hogy amúgy konzol is van. Nem reklámozzák, nincs egyik megjelenésükre se felhúzva évek óta semmilyen marketingkampány, a Game Pass-nél is csak egy pont a sok közül, hogy Xbox konzolon is elérhető.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill. -
negyven2
nagyúr
Ugye az a dolog, hogy hiánycikk lett a Series X (mert Series S az kapható), az nem csak hazai és közép-európai probléma, de ahogy írták ez a helyzet pl. Dél-Amerikában, de főleg Braziliában. De ez a helyzet megvan pl. Indiában is, de még Írországban és az Egyesült királyságban is (max nem ennyire durván). Illetve még a közel keleten is probléma, hogy csak a Series S érhető el.
Ennek a tényleges fő okát igazából senki se tudja. Voltak bár találgatások, hogy az MS teljesen kivonul ezekből a régiókból (még Series S se lesz majd kapható, csak Cloud lesz). Volt olyan is, hogy ezeknél csak Series S lesz (ezt a teóriát erősítheti, hogy a legtöbb marketingfotóból eltűnt a Series X konzol).
De ezek nagy részét az MS support (igazából az adott régiókban lévő helyi MS), tagadta, hogy így lenne, és igazából a hivatalosnak mondható álláspont szerint azért nincs Series X, mert megnőt a konzol iránti érdeklődés és ezért kifogytak a készletekből. Ezt igazából úgy kell felfogni, hogy eleve nem volt nagy az ide szánt készleteknek a száma, de erre rájött egy nagyobb érdeklődés a konzolból, ami a hiányt okozta.
Ott van az is, hogy valószínűleg az MS is a nem túl nagy érdeklődés miatt kevesebb konzol gyártására adott le rendelést az AMD felé, és a legyártott Series X konzolokat is inkább olyan régiókba vitette, ahol nagyobb az érdeklődés iránta, és így nem készült fel arra, hogy ahol nagyon gyengén teljesít, ott hírtelen megnövekedett kis mértékben az érdeklődés.
De azt is nyilatkozták ezek az MS Support régiók, hogy várhatóan február-április között érkezik majd egy nagyobb utánpótlás készlet ezekbe a régiókba, és akkor majd újra kapható lesz akár itthon is a Series X...“A Møøse once bit my sister ...” -
Bad Pritt
félisten
És ha olyan szinten áll a polcon, hogy a fele mennyiség is áll? Majd a negyed mennyiség? Ez a helyzet nem egyik napról a másikra fordult 180 fokot, szépen végig lehetett követni, ahogy tűnik el az Xbox a virtuális és fizikai boltok polcairól.
Bad Pritt
félisten
Az első biztos, hogy igaz, tekintve, hogy csinos kis marketinget is kerítettek neki és teleplakátoltak nagyvárosokat mindenféle eszközökkel, amik szerintük Xbox. A második furcsa lenne, két évvel generációváltás előtt nem szoktak kevesebbet gyártani az előzőből, ha az jól fogy. Az Xbox nem fogy jól, ezért csökkentik a gyártást és a fontosabb régiókra koncentrálnak, mindenhol máshol meg marad S, abból is úgy fest csak a fehér 512-es.
l.skywalker
Topikgazda
Szerintem ez csak arról szól, hogy kevesebb készül, de azt ott adják el, ahol meg is veszik. X-ből most jött ki módosított verzió, kétlem, hogy ez a generációváltás miatt lenne vagy a "digitalizáció" miatt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. -
icemad
nagyúr
-
koozed
csendes tag
-
persil
nagyúr
-
frankdelgado
őstag
Ez így van, volt már több ilyen vezetékes kontroller, de ha jól tudom, egyik sem lett túl népszerű, ez azoknak lehet jó, akik asztalnál ülve monitoron játszanak és ott a box előttük. De én kanapéharcosként nem fogom keresztülhúzni a kábelt a nappalin. De még ha a pc-hez ülök, akkor is inkább a wireless stick-el csatlakozom. Ez meg szerintem még drágább is lesz, mint a gyári konti. Úgyhogy földet rá....
-
balintka
addikt
Egyetértek veled. Ez egy áldatlan helyzet, hogy "ügyeskedéssel"/külföldi rendeléssel lehet beszerezni a gépet.
Nekem szerencsém volt még, szeptemberben vettem magánszemélyektől 2 db bontatlan fekete X-et, 175e/db-ért (egyikhez volt lemezes FC24 is, amit 3 vagy 4 ezerért eladtam). Akkor már 215-225e magasságban volt a bolti ára. Úgy voltam vele, ahogy megy fel a gép ára, 1 évig ingyen használom mindegyiket, így lett megvéve a 2. gép is (végül is ő a tartalék, egyelőre csak kipróbálva volt megvételkor).
-
törölt tag
-
törölt tag
-
sunnyside
csendes tag
Volt már minden fajta konzolom az elmult 15 évben de mindig a boxnál kötöttem ki. Fél éve eladtam a X-t, de most újra vennék csak egy játék miatt. Vártam az új verziókat /fehéret/ de nincs és lehet nem is lesz. Várnék is a vétellel egy darabig, ha lenne infó az egész helyzetről, de így lehet PS lesz belőle.
-
Norb79
addikt
-
Laraxior
titán
De, ez komplett lemezzel együtt van, meg mellette egy papíron a 3db kód.
Tehát akkor igazából a játékhoz nincs kód, hanem a lemez maga a game, a 3 kód pedig valami ingame content a játékhoz (Azt nagyjából tudom, hogy mik vannak pluszban az Ultimate verzióhoz)
Csak én azt hittem, hogy az egyik kód maga a játék, ha esetleg elveszne a lemez, vagy tudomisén, megsérül.
Nincsen konzolom, tényleg fogalmam sincsen hogyan működik a dolog
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel." -
Zó
senior tag
Egyébként a generáció elejéhez közelebb volt scalperesebb árazás. PS-nél különösen, de XSX-nél is. Az Alzáról rövid várakozás után meg lehetett kapni a 185k-san a gépet, vagy 200k-ért két kontrollerrel (pár napot vagy egy hetet kellett várnom ez utóbbira), de a Media Marktnál az utóbbi 235k körül volt.
-
Marcsello31
őstag
Ha segít valamennyit. Èn egy ilyesmi után nyomozok egy ideje.
[link] kèrdès hogy benyeli e az Xbox.
Amióta előfizettem, a Game passre. Sikerült belaknom a konzol tárhelyèt. Főleg az ilyen 112gbytos játèkok miatt .
Lèteznek olcsóbb megoldások is, de ott csak tárolni lehet a játèkok egy rèszèt. Usb SSD adapter, usb nvme ssdt.
Van mèg egy alternatív megoldás hogy nagyobb tárhelyre telepitjük a rendszert, alzánál 2tb nvme ssdt lehet kapni, mèretre passzolna konzolhoz. Csak át kell másolni rá a particiókat. Nekem van egy 512nvme ssdm arra keresek egy adaptert. Valaki talán mèg tud segíteni.
-
ndomokos
tag
-
törölt tag
"Szerintem ma reggelig nem tudtuk (még mi sem), hogy supporton keresztül rendelhető. És ne feledjük azt se, hogy valamilyen szintű angol is kell hozzá."
Most már tudod. 2024-ben aki nem tud legalább egy kicsit angolul, az meg így járt. Ott a DeepL meg társai, lehet használni.
Mint írtam az átlag vásárló majd vesz mást, aki meg utánajárt az tudja pótolni a tönkrement konzolját.
Nyílván ennek elöbb-utóbb az lesz a vége hogy nem lesz Xbox, de úgy se tudsz mit tenni ellene.
-
negyven2
nagyúr
Ez igaz, de én már nem egyszer hallottam, hogy lehet onnan is rendelni ide. Amúgy érdekes ez az MS Store-os konzol rendelés, mert bár ide nem lehet közvetlenül az oldalon keresztül rendelni, de pl. Szlovákiaba igen, és ott sincs MS Store az konzolok esetében (nem tudsz a szlovák oldalról konzolt venni).
“A Møøse once bit my sister ...” -
törölt tag
-
törölt tag
-
Mr X
veterán
Én egymás után négyet kaptam, aminél valamelyik joy már kibontás után driftelt, a legutóbbinál már 15% deadzone-t kellett beállítani a bal joy-ra. Mindegyik Alza rendelés volt, bontatlanul érkeztek.
Azt kell mondjam, a DS Edge-em ezerszer minőségibb, érzetre és működésre is. Ennek ellenére nálam kötelezően Elite van az Xbox mellett.
-
30z.Samu
titán
-
balazs025
senior tag
-
NoOne1976
őstag
Mondjál már nekem még egy céget, amelyik akár terméket ad el, vagy szolgáltatás nyújt, és ennyire rá vannak görcsölve a userek (egy része) hogy nem mond nekik elég számot az eladasairól.
Az, hogy érdekes, vagy milyen következtetést lehet levonni, az rendben van. De szerintem az MS pont ezért sem kommunikálja. Nem szeretnék, hogy a lapjaikba belelássanak. -
balazs025
senior tag
-
.LnB
titán
Köszi.
Akkor lehet, hogy megnézem majd??

Megvettem hétvégén a Borderlands 3-at, elkezdtem tegnap, de nem csapott agyon a hangulat. Ha nem kap el, akkor lehet, hogy megnézem inkább a Cod kampányt.
Beleolvasva az új COD topikjába, nagyon bejött az, hogy most hogy ingyenes a játék, boldog - boldogtalan megy és leírja oda a váleményét.
Most már nem csak azok vannak ott akik fizettek érte, ergo nagyobb valószínűséggel szeretik is. Kapja az ívet a játék rendesen. Látom zozi itt is próbálja téríteni a népet. Majd rájön, hogy felesleges...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
grafnet
veterán
"... 250 ezer felett 3 évet kell adni, az MS-nél nincs ilyen szabály."
Bekérte a számlát az ÜFSz és beírta a jogszabályi lejárati időt.Hogy éri el a MS, hogy nem lesz itthon HIVATALOSAN fogalmazva az eszköz? Az összes, jelenlegi forgalmazóját kukázza?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6 -
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
-
Roland861010
veterán
-
zsocy
őstag
Én is ugyanezt szerettem volna mint eeXaa, nem akarok másolgatni, a belső SSD-n pedig gyorsan elfogy a hely. Lehetne az én döntésem hogy upgrade és másolok, vagy régi grafika, de akkor nem kell a belső ssd.
Talán nem annyira rétegigyény, de az tény hogy "így jártam". -
eeXaa
addikt
-
ANOka
őstag
-
gianni85
veterán
Egy évig én is így voltam a skyshowtime-mal, de nem használtam és felmondtam. Ma már inkább mikromenedzselek és havonta váltogatom a streaming szolgáltatásokat. Streaming, gpu, apple one stb stb, könnyen összejön a 20-30e, és amilyen ütemben drágul minden, már nem feltétlen lehet szemet hunyni felette.
ui. Pedig mi még jó helyzetben vagyunk mert pl egész családnak ingyen van a mobil/mobilnet -
siege5
aktív tag
-
persil
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
-
Big_Boss
senior tag
-
MirrMurrka
csendes tag
-
DaVE-1
senior tag
-
Roland861010
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Redneck
nagyúr
Érdekel az Elite, de annyi rosszat olvastam a minőségről, hogy lehet nem erőltetném. Eddig nem volt ilyen gondom, de Divinél nagyon rosszul érint. Köszi a tippet, átgondolom!
beyruth82:
Egyetértek. Anno az első pár óra egész hangulatosnak tűnt, de később eluntam, és csak youtubeon néztem meg a végét. Mai szemmel jobban feltűnnek a hibái, de a maga idején egész jó game volt, bár sokkal több volt benne.
A második részt meg akartam venni, de végül elodáztam a backlogom miatt. Abban valahogy jobban bízok a QB és a Control után.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. -
Gaben360
senior tag
Előrelépés lenne a C3, minden tekintetben.
Nekem 65C1 van, C9-ről váltottam egy kis plussszal, az is megérte.
G2 lett volna, csak elbambultam és elvitték az orrom elől, de így se dőlök a kardomba, a C1 -hez járt egy Govee T2 ajiba, amit már bővítettem egy lightbarsal hátulra.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@" -
Scholes9
nagyúr
QD-OLED nem érdekel inkább? Én is néztem az LG TV-ket, de végül egy Samu S90C-t rendeltem 65-ös méretben. Elvileg a jövő héten érkezik. Egy 55-ös QN90B-t vált, az ment az asszonyhoz
Fényerőben brutal jó volt, mozgás megjelenítésben már kevésbé, azért térek vissza OLED-re. A Mini LED előtt B8 volt.
C8-ról nem tudom, hogy mennyire nagy előrelépés lenne egy C3
PS5 Pro + PS VR2 <-> Switch 2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black <-> iPhone 14 Pro Space Black 128 Gb -
icemad
nagyúr
-
pzstm
titán
-
mike1334
veterán
-
AssAssynn
addikt
-
Fox Mulder
senior tag
Témába vág:
Persze a cím megtévesztő mint manapság jellemző.Az Xbox fejese elárulta, mennyire jövedelmező és mennyi pénzt visz el a Game Pass (gsplus.hu)
-
frankdelgado
őstag
Azt kifelejtetted, h a micrónál újra kinyilatkoztatták, hogy nem az a lényeg, h mennyi gépet adnak el, vagy, hogy milyen játékokat csinálnak (vagy csinálnak-e egyáltalán), hanem, hogy szolgáltassanak. A sok felvásárlásnak sem az a lényege, h sok és jó játékot csináljanak, hanem az valami magasabb célt szolgál, amit egyszerű játékosok fel nem foghatnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bpmcwap
senior tag
az semmi én mondok jobbat...
xbox 4k-s TV-re van kötve, ami tud game mósünt vagy mi fax... azt se tudom hogy mit kellene beálltani, hogy ne csak 1080ba tolja a TV-re a jelet.... Pedig nem is tartom magam hülyének, de rájöttem, hogy ezen a szinten nagyon az vagyok.... Sebaj, a gyerek 14.... még egy év és belövi magának ahogy kell....
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kutya topik
- Opel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Bár ha tényleg PC alapú lesz az új konzol, akkor legalább le lehet venni felbontást, a bloom-ot meg depth of field-et meg ilyen mihaszna vackokat ki lehet kapcsolni.
l.skywalker
IntelKiller7