Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Stevenstyle #64828 üzenetére
Pályáért fizetnék egy autós játékban, de hogy 120. autóért, na az kizárt. Mondjuk én a festegetést sem értem.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
lmno
őstag
Forza 5-höz jött a Nürburgring utólag (mondjuk lett is volna lincselés, ha nem jön )
Hát azért van ami hiányzik nekem a régiekből, pl. Mugello, Maple Valley, Camino, Fuji, Positano.
Meg az is elég tré, hogy csak néhány pályán lehet este/esőben menni; ilyen nyugodtan jöhetne update-ben, pl. egy Prágát vagy Riót megnéznék este. -
gabesz839
senior tag
Nem lesz !? Nekem már kezd kicsit unalmas lenni így. Azt hittem hogy azokat is fogják tolni kifelé. Van még rengeteg híres pálya amit el tudnék képzelni még. Pl Magyar ☺. Nekem ez így kevés.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
válasz Stevenstyle #64845 üzenetére
Autó választék az oké, nekem azzal semmi bajom. De a pályák tekintetében nekem karcsú. Bocs nálam ez van.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Something_
őstag
Lenne benne hring, megvennem :-(
-
StLui
veterán
Ha kormánnyal szimulátorozni szeretnél akkor Project Cars nagyságrenddel jobb, élvezhetetlen az FM6 utána, controllerrel más tészta.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
norbi2010
őstag
válasz Stevenstyle #65961 üzenetére
Ezen így reggel nagyon jót mosolyogtam.
-
ITjunior
tag
válasz Stevenstyle #66452 üzenetére
ezt sajnálattal olvasom! akkor ne erőltessem? Bal oldal konkrétan, és az analóg kar (bal oldali szintén) mintha kicsit "cuppogna", mint a kanál a lekvárban. ez mitől lehet ?
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #66552 üzenetére
Akciókról továbbra is lehet beszélgetni. (akkor is ha másik régióban érhető csak el)
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz Stevenstyle #66552 üzenetére
Ő azt írta, hogy szeretne dél afrikai store -ból vásárolni, és tudna e valaki segíteni. Nem rugózni akarok ezen, de én úgy tudom a segítséget elképzelni ha leírom neki a teljes vpn -es dolgot ami meg ugye tilos.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #66556 üzenetére
Utolsó hír annyi, hogy olasz Xbox oldal kitette azt a képet amin rajta volt, majd törölték. Időközben frissültek a kliensek mindegyik platformon, szóval még bármi lehet belőle. Várunk egyelőre.
Live-Die-Respawn
-
ITjunior
tag
válasz Stevenstyle #66556 üzenetére
Battlefield4
EA acces egy nagy rakas szar! Kifagy allandoan, plusz a que lista is folyamat kiürül egy fagyás után. Mennek apicsába. Ezért ne kerjenek penzt.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
vg
addikt
válasz Stevenstyle #66626 üzenetére
Nekem is írt egy új profilról (svédasztalos) majd ki is tiltották (végleges kitiltás - Egy már régebben kitiltott felhasználó felesleges próbálkozása.). Elmebeteg gyerek lehet, és mivel engem szó szerint megfenyegetett a rendőrségen landolt az ügy. Innen is puszilom.
-
Lefty
addikt
válasz Stevenstyle #66766 üzenetére
Aham erre gondoltam en is, koszi szepen.
-
zkas90
senior tag
válasz Stevenstyle #66921 üzenetére
Bárki(k) is vitte('k) el, lehetne pofáj[au]k beírni egy thx-et. Durva hogy ilyen felajánlásnál is faszparasztok és nem veszik még erre se a fáradtságot. Kivéve persze hanem egy robot vitte el a kódot.
#66923) s7evcsenko
Arra figyelj, hogy ha sietni kell a kódbeváltással akkor ne magyar régión csináld, hanem SG - UK - USA.
Magyaron 10/9-szer nem veszi be a kódot és lehet próbálgatni. A fenti háromnál viszont fixen elsőre bevették eddig mindig amikor próbáltam.Természetesen ez csak a web-re igaz. Boxról magyar régión is pöccre veszik a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Stevenstyle #66959 üzenetére
Koszi-koszi,
A Halo sorozat valahogy soha nee jott be, a kis zold urlenyek valahogy nem tudtak felizgatni a fantaziam
Viszont teny, hogy meg 360-on is gyonyoru tajak es palyak vannak benne, maga a jatek is hangulatos, de a kis takonygombocot lovoldozo tyuu-tyuu pisztoly nem az en vilagomViszont kivancsi vagyok, hogy milyen lesz 1080p-ben es 60fps-el jatszani a felujitott Gears of Wart
A tobbit, amiket soroltal, ranezek mindenkepp.
oric: Hat meg szep, Doomot mar elo is rendelem jovoheten, ME:A meg az lesz megint, mikor a 3 jott ki, majd allok sorban a sok hulyevel, satorral a hidegben, ejfelre varva
De termeszetesen toljuk majd mint a diszno, ez a Doom is kegyetlen jol nez ki.Par oraja megrendeltem, pentekre mar hozza is a boxot a futar, mar izzitom a Dragon Age-et, meg a Destiny-t
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #67001 üzenetére
Az teljesen más kliens. Bétát külön le kell tölteni. Nekem most 3 kliens is a gépen van (alfa-béta-teljes játék), de ugye csak a bétát tudom majd elindítani jövő héten.
Live-Die-Respawn
-
nemesis404
csendes tag
válasz Stevenstyle #67282 üzenetére
Köszönöm. Akkor az hibádzott hogy mindig 5 után kerestem őket.
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #68363 üzenetére
Nekem is ez jutott először eszembe! Bár most a Plex-el egész jól elvagyok..
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz Stevenstyle #68741 üzenetére
Szerinted engem érdekel, mi volt ezer éve? Akkor is, és most is irritáló. Ha van egy játékod, és megvan hozzá a Season Passed, de nem kapsz hozzá meg egy olyan DLC-t, amivel mondjuk jobban kibontakozik a sztori, akkor igen is felháborodok. Kész, ez az én véleményem
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #68741 üzenetére
Ettől függetlenül ez még ugyanúgy egy pofátlan lehúzás. Eddig legalább megkapták féláron a Car Pass tulajdonosok, de most már ez a "kedvezmény" is megszűnt. Illetve az ára sem túl baráti. Kifizettetik a játék árának az 1/3-adát 20 autóért plusz egy pályáért?!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #68845 üzenetére
Ezzel mi a gond? Leszeded induláskor one-ra és kész. HD live action videók tök feleslegesen foglalják a lemezen a helyet. PC-n lesz szívás, ott csak streamelés lesz.
(Ha meg digitálisan vesszük meg, akkor meg ez semmit nem számít, hiszen letöltődik úgyis magától)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Rage47
veterán
válasz Stevenstyle #69315 üzenetére
én a Left 4 Dead óta minden zombis dogot kerülök, játékban és sorozatban is.
így már kiéheztem kicsit -
LedyGyuszi
addikt
válasz Stevenstyle #69406 üzenetére
sztem te magad is be tudod írni...legalábbis én a múltkor beírtam magam és már több embernek is sikerült felvennie...
XONE: LedyGyusziHU
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stevenstyle #70180 üzenetére
Szerintem aki grafikan sir az nem teven jatszik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Gigicuci
senior tag
Régebben vhogy nem volt ennyi beszélgetés a pixelekről/felbontásról/FPS-ről.
Közhely már de tény, hogy a világ és ezzel együtt a használati tárgyaink kezdenek egyre bonyolultabbá válni.
Én magam is a #régenmindenjobbvolt táborba tartozom, és ez a végtelen vita sok időt vesz el a játéktól és elégedetlenséggel mérgezi a résztvevőket.Ahelyett, hogy örülnénk, hogy jön a QB, azaz új AAA játék jelenik meg, itt megy a picsogás. Szavazzatok inkább a pénzetekkel azt hamarabb észreveszik a következő termékfejlesztésnél, mint a fórumbejegyzéseket.
BTW, én már bevettem a "lszrm" tablettát, inkább arra az élményre próbálok koncentrálni, ami kissrácként elvarázsolt és a hobbimmá tette a videójátékot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stevenstyle #70182 üzenetére
Megvan a PC, lásd adatlap.. De egy jó pár játéknál én pont a multi miatt választottam a konzolt.
Pl. Halo-val egy bizonyos csapattal nagyon sokat toltuk.. És, pedig, csak főként küldetéseket toltunk, de nagyon jó hangulatban.
Véleményem szubjektív...
-
sch_a
addikt
Jujjujj... Persze, 14 colos monochrome daewoo monitoron tolom és azért vettem XO-t, mert egy csóró, buta kis féreg vagyok.
Ember... Álljunk már meg egy kicsit. Nem 60, meg nem 200 colon játszom, csak 42-n, de ha valaki nem látja, hogy a Battlefront, meg a BF4 pixeles, akkor ne én legyek már a hülye. Egyébként nem a multiplatform címekről beszéltem és még csak nem is a felbontás volt a fő témája a mondandómnak. Ha akarnak, tudnak szép játékot csinálni 1080p/60 fps-el is (FM6), de hozhatnám példának a Horizon2-t is (1080p/30fps). Ezek valódi XO exkluzív címek (vagy legalábbis volta), gyönyörűen is futnak és nagyon jó játékok is. Tehát ha akarnak tudnak ilyet is. Arra, hogy most elkezdik a PC-vel összemosni, a konzolra meg idedobják 720p-ben, én nem vagyok vevő. Nekem ez azt mutatja, hogy magasról tojnak már a One-ra, nem jön úgy a bevétel belőle, púp a hátukon.
De hogy ha ti 227 colon játszotok, kilépitek, hogy hány centire kell ülnötök és onnan nem látjátok a pixeleket, akkor nektek jó. Ezek szerint ti vagytok a piaci rés, akiken az XO majd megél a továbbiakban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stevenstyle #70620 üzenetére
Nem Division előrendeléshez járt?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zkas90
senior tag
válasz Stevenstyle #70624 üzenetére
Rainbow Six Siege – Tom Clancy’s The Division Pre-order Currency Pack
Tehát az 1200 zsetont tényleg a Division előrendelésért kaptad, a játék meg érdekes, arról nem lelek információt.
[ Szerkesztve ]
-
Mukih
tag
válasz Stevenstyle #70620 üzenetére
Most tudtam csak megnézni, de én is megkaptam a játékot,de nem tudom, hogy miért
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Stevenstyle #70944 üzenetére
A német site-on nézz körül.
-
zkas90
senior tag
válasz Stevenstyle #71152 üzenetére
Ha elolvastad, hogy mikor kapjuk a kódokat, akkor láthattad benne, hogy az Alan Wake kód csak a QB megjelenése után érkezik majd meg.
Mielőtt megkérdezed, hogy "hát de ez hol van?" [link]
"Quantum Break includes full game download of Alan Wake, the Xbox 360 game playable on Xbox One, as well as The Signal and The Writer add-ons. The code for these items will be delivered to your Xbox Message center within 7-10 days of Quantum Break’s release."
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Stevenstyle #71212 üzenetére
Köszönöm, ezt benéztem. Később kellett volna feltenni a kérdést.
-
I3ence
tag
válasz Stevenstyle #71262 üzenetére
Nekem sem tetszik (a grafika ). Mozgasnal szetesik a kep, ahogy renderel, ha megallsz, tobbszor pasztaz asszem, es kielesedik, picit olyan szellemkepes elotte. Harc kozben, vagy ha megall az ido es hullamzik az egesz palya, fel sem tunik, de a jatek elejen eddig nem ezek a jelenetek voltak tulsulyban.
Arnyekokat is furcsan 'vagja'. Ha kilog egy tereptargy a kepbol, eldobja az arnyekot is.
Ha azt nezem mennyi minden tortenik harc kozben, es akkor is ezt a minoseget tartja az ok, jol nez ki, de uresjaratban ez nem szep.
-
I3ence
tag
válasz Stevenstyle #71267 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy brutalisan tud kinezni, de eddig amit lattam belole, nem teljesen nyugozott le (Most kezdem Act2-t, talan a targoncas resz volt nagyon szep a tukrozodo sarral)
Ja es a tukrozodesek is eleg erdekesek, inkabb ugy tunik, mintha az objektumok kamera feloli reszet kepezne le a targyakra. Pl. monitor kepernyoje tukrozodott a mogotte levo falon az idogepes szobaban, vagy az ajton ami elottem volt, Jack hatat lattam vegtelen sokszor az ajto kozepe fele 'huzva'. (ez utobbi igy jo hulyen hangzik )
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #71262 üzenetére
Nem tudnám megmondani, h igazából miért nem tetszik a grafikája. Beszélgettünk erről hárman tegnap éjjel, de nem tudtuk megfejteni a titkát. Valamikor baromi jól néz ki, de néha olyan "ótvar", mintha egy 360-as játékot látnék (kis túlzással). Az akciójelenetek nagyon látványosak, de azok sem igazán szépek. Gondolom PC-n sokkal szebb lesz, kíváncsian várom az első gamersyde-os videókat. Kicsit olyan érzésem van, h kitalálták és megcsinálták ezt a játékot, de a One kevés lett hozzá. De érdekel mások véleménye is (a Tiéd különösen pzs! ), mert nehéz eldönteni, h ez most jó vagy nem. Hülyén hangzik, de tényleg így van.
(#71267) : A játékélmény folyamatosan javul ahogy megszerzed az újabb képességeket. Elképesztő akciókkal lehet elintézni az ellenséget -ez az egy dolog különösen tetszik a játékban.pzstm: Részemről soha többet TB, tudod mi történt az enyémmel. Durva, h ennyi pénzért ilyen silány minőségűt kaptam.. Egyébként meg hozzál egyet a tengeren túlról, ha vmikor épp arra jársz.. Biztosan olcsóbban kijössz..
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz Stevenstyle #71312 üzenetére
A dirt rally is kipróbálható valamilyen trial vagy demó formájában Acces előfizetéssel?
-
spae
aktív tag
válasz Stevenstyle #71398 üzenetére
És ugyan mennyi DLC lesz még?
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #71398 üzenetére
Ne is mondd! Ez is mekkora lehúzás már! Nem izgat különösebben, mert kb az utolsó 3-4 DLC óta el sem indítottam a játékot, de azért szemétségnek tartom, h a Car Pass-ba ez sem fért bele. Ráadásul furcsa módon ez lett a légütősebb DLC -a szintén mindenkinek fizetős Porsche Pack-ot leszámítva. Azt kell, h mondjam, h egyre pofátlanabb a T10.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #71404 üzenetére
Én a Porche Pack-ot sem értettem már, főleg nem az árazását. 20 dollárt kértek 20 autóért plusz egy pályáért, ami az eredeti játék árának a harmada (amiben van 460 autó és 26 pálya). Plusz a FM2-ben a VIP státusszal még fél áron kaptuk a Storm Island DLC, mára már ez a kedvezmény is eltűnt. Tehát hiába vettem meg majdnem 26 ezerért a teljes verziót Season Pass-al, és VIP-val, fél évvel a megjelenés után még 6 ezret lehúztak volna rólam azért, h minden tartalmat megkapjak. Szerintem ilyen játék nincs még egy.
-
icecube23
tag
válasz Stevenstyle #71449 üzenetére
ezt nem tudtam, azt hittem kell hozzá az ea acces előfizető ténykedése, csak azután tudja letölteni storeból a home partner...
-
spae
aktív tag
válasz Stevenstyle #71445 üzenetére
Persze, lehet, benne van az egyik kedvencem is a Mazda 787B, de a Showcase Endurance versenyeken csak az Audi R18, Audi R15, Peugeot 908 közül lehet választani, a Toyotát, Mazdát, Porschét sajnos nem.
-
pixta78
senior tag
válasz Stevenstyle #71449 üzenetére
Ééés igen!😃 Az összes Vaultban levőre installt ír, a 11-ből 2- telepítettem is!
Ready to install-ban nem látni ezeket, csak a store-ban.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
modflow
veterán
válasz Stevenstyle #71212 üzenetére
Azt a 7-10 napot az Alan Wake kulcsra írják.
De azt hol írják, hogy a PC-s QB kódot mikor kapom meg?
Mert ez csak találgatás, hogy 7-10 nap. Nem? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stevenstyle #71726 üzenetére
Az egy sima bug, hogy többeknél el sem indul a játék Windows alatt?
Véleményem szubjektív...
-
spae
aktív tag
válasz Stevenstyle #71458 üzenetére
Persze hogy az újról!
-
pzstm
titán
válasz Stevenstyle #72653 üzenetére
majd elválik mi és hogy lesz, no meg mikor.
Ha oric által linkelt pletykát nézzük, az csak jövő tavaszról szól....addigra egy közel 4 éves eszközről fogunk beszélni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gabor1985
tag
válasz Stevenstyle #72684 üzenetére
Azt sem engedi
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest