Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #235701 üzenetére
Ez szemét volt, de nagyon jogos.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
LEGO rajongók:
Hamarosan érkezik Xbox-ra a LEGO Builder's JourneyFelkerült a store-ba, de most éppen Error-ozik:
LEGO Builder's JourneyNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Windjammers 2 jön Xbox-ra és Game Pass-ba:
Windjammers 2 - Sammy Ho & Jordi Costa - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez mekkora már Skate 2 bekerült a BC-be, de december 10-én lelövik a szervereit az online játékmódoknak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Elindult a Cloud gaming konzolon is GPU előfizetőknek:
Xbox Cloud Gaming Launches on Xbox Series X|S and Xbox One Consoles - Xbox Wire[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz szimszonos #235707 üzenetére
1440p és 120 Hz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz szimszonos #235709 üzenetére
Ezt nem tudom, nem tudtam visszakeresni, hogy pontosan milyen típusú tv. De az biztos, hogy one x tud 1440p/120hz-et is. Az már egy másik kérdés, hogy van e olyan játék, ami ezt használja is. Talán néhány BC játék, és mintha az Ori is tudná.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Örömmel konstatáltam, hogy régi és örök kedvencem, a Ridge Racer 6 felkerült a Backward Compatibility listára. Ma meg akartam vásárolni, de sem az xbox.com áruházban, sem a régi Xbox 360 Marketplace-en nem tudom ezt megtenni, úgy tűnik, csak az USA-ban elérhető a játék...
Google kereséseim sem vezettek eredményre, így Hozzátok fordulok ötletért, hogy szerintetek mi lehet a megoldás.
Köszönöm !BÚÉK!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Ukraan #235714 üzenetére
Felmesz az amazon.com-ra. Veszel 1db 10 dollaros gift cardot.
miutan elkuldtek neked, xbox.com-on vsgy xboxon, a lokaciot atallitva USA-ra aktivalod a kulcsot.
Ha ez is megvan, kikeresed a jatekot es megveszed gift card-al.
mukodni fog.
amugy 360-as cimeket lehet mar venni? Mert azok regiozarasok..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #235715 üzenetére
Amióta àtkerültek Xbox.com alà a marketplaceről azóta nem régiózárasak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ukraan
aktív tag
Fizzie, IntelKiller7:
Köszönöm, holnap rápróbálok.IntelKiller7: Az Xbox.com-on elérhető a Ridge Racer 6, viszont bankkártyás fizetésnél csak amcsi címmel engedne tovább...
[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
Devil Smile
őstag
Üdv, Fb már jó ideje dobál egy ajánlatot (marketplace), hogy most akciósan van 12+24hó GP ultimate.. a srác annyit írt, hogy ideiglenes hozzáférés kell az accomhoz, vagy létrehozok egy másik fiókot, aztán azzal Homeolok.. NEm nagyon konzolozom, így már kb 4-5hónapja tuti lejárt a kb 1,5éves GPU-em.. ha homeolt accra esetleg megveszem tőle a 3éves előfizetést, akkor nem szívhatom meg a saját accommal a dolgot, jól gondolom? Persze, esetleg bukom a 12ezret.. A kód alapú GPU 27hónapra 26300,- lenne
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
parandroid
félisten
válasz Devil Smile #235718 üzenetére
Felejtsd el, de nagyon gyorsan.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #235707 üzenetére
Mit írtam? Hogy mindkettő kevés. A hozzáadott kábel sem tudná átvinni még ha a konzol tudná is. De ugye nem tudja, ezt is leírtam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
ThorsHUN
őstag
Ugyanez mas sore-okkal is mukodik?
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #235722 üzenetére
Teljesen elterve a tematol, de csak engem "zavarnak" az ilyen vegtelenul kreten, mindenfele kreativitast mellozo jatekcimek?
Undungeon? Meg next space rebels? De rengeteg ilyen van.
Ertem, hogy ez is plusz ido(tenyleg az, tudom), de na...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
őstag
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam az új Forza Horizon 5-t, Xbox ONE X-en, és a kedvem is elment játék közben mert annyit kellett várni mentéskor / betöltéskor.
Erősen elgondolkodtam HDD-> SSD cserén. Ahogy nézem, ha 1TB kerül bele az egyszerűbben kivitelezhető, ha nagyobbat tennék pl 2TB az sok macerával járna? -
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #235730 üzenetére
Dikk.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Ami érdekes lehet belőle, hogy Xbox One kontrollerek kaptak frissítést, csökken a latency és 1 BT ill. 1 Xbox wireless kapcsolatot meg tud jegyezni a gép, így elég a kapcsolódási kis gombra 2x nyomni és átvált a legutóbb használtra.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #235732 üzenetére
Az Xbox One konzolok nem kapták meg a DLI-t (Dynamic Latency Input). A One-os kontrollerrek (a Bluetooth alapúak) bár támogatják, de azt csak Series X|S-en.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #235734 üzenetére
De nem írják ezt, hanem csak azt, hogy Xbox konzolokon. De közben a DLI tényleg csak Series gépeken érhető el... szóval ezt írhatták volna kicsit egyértelműbben.
"Reduced latency – We’re also bringing the innovation of Dynamic Latency Input (DLI) to our Xbox One Wireless Controller with Bluetooth support, Xbox Elite Wireless Controller Series 2, and Xbox Adaptive Controllers. Dynamic Latency Input delivers controller inputs more efficiently to your Xbox console for a more responsive gaming experience and seemingly instantaneous action."
-
zsocy
őstag
válasz koxkids #235727 üzenetére
A belső HDD - SSD csere sok macerával jár, mindegy mekkora méretet használsz. Dugd rá egy usb3-as normális külső házban azt az SSD-t, és tedd át oda a játékot. Nagyon sokat gyorsítaszt majd így is mindenen. Nekem most egy 256 Gb-os és egy 1 Tb-os SSD lóg rajta és jelentősen javult minden betöltési idő.
-
zsocy
őstag
válasz Wesder #235737 üzenetére
Én aztán igazán nem vagyok senki mókájának az elrontója, de ez amit leírtál nálam kimeríti a sok macera fogalmát Azért ennél egy USB csatit bedugni viszonylag egyszerűbb process, és semmivel sem lesz gyorsabb a belső ssd (vagyis IRL nem lesz az, szintetikus teszten fene tudja) mint az USB-s külső.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #235735 üzenetére
Amikor bekerült alpha-ba akkor az egyik ezen dolgozó írta be kommentbe (twitter, vagy a reddit) hogy ezt csak X|S esetén fog működni.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Tudja esetleg valaki,hogy lehet e már(és honnan)tölteni a "Free weekes' Cod Vanguardot ?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
vacs
veterán
válasz Devil Smile #235718 üzenetére
Igen, felejtsd el azt az ajánlatot,
Ha jó áron szeretnél Game Pass Ultimate előfizetést, akkor Hardverapro.hu-n keresd musztiii-t!
link(^)(>.<)(^)
-
Devil Smile
őstag
Köszi, igen, eddig tőle vásároltam, többször is.. csak ez az ár nem hagyott nyugodni.. Tény, hogy elég nagy a különbség a HA-s árakhoz képest is.. Akkor elengedem.. megvagyok GPU nélkül is..
Parandroid, Neked is köszi..
Accountot nem adtam volna ki soha, az uj account+home dologgal még tettem volna egy próbát, 12e-ért, ha nem jön be, tanuló pénz.. Sajna buktam már többet is..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest