Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz ThorsHUN #231504 üzenetére
A Marvel Collectionre gondolsz? Mert az bizony egy durva elárazásnak tűnik, hiszen Major Nelson listája szerint csak fél árúnak kellene lennie (sok helyen annyi is). Braziliában még olcsóbb, szerintem biztos van aki tud benne segíteni.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csabamigo
aktív tag
válasz ThorsHUN #232218 üzenetére
Bár én csak xboxon használom már kb. 2 éve a cloud 2-ről csak jót tudok mondani!Annyi, hogy hangerőt nem tudsz rajta állítani, én ezért vettem egy gyári xbox fejest amihez járt a kontrollerbe csatlakoztatható adapter(a fejest aztán külön eladtam)!
Tehát +1 a HyperX Cloud 2re[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Micsurin
nagyúr
válasz ThorsHUN #232260 üzenetére
Kisfiam nemtárolunkaszobábanételtmertteleleszünkhangyákkal, hányszorkellmégeztelmondanom?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Corpuscle
őstag
válasz ThorsHUN #232463 üzenetére
Nem áltatlak, rengeteget fogsz szívni. A játék későbbi fázisában is, hiába hiszed azt, hogy már mindent láttál. Ezt el kell fogadni. Szoktam mondani, itt nincs lassú autó. Ha már kicsit is halad, öröm, boldogság. Lesz olyan, mikor órák hosszat csak egy küldetést csinálsz. Amint sikerül, alig várod a következő kihívást. Imádom. Amúgy van topikja (igaz nem nagyon pörög), nem offolok tovább. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ThorsHUN #232564 üzenetére
Mivel a GTA -nak és az RDO -nak ugye nincs túl sok köze az Ubihoz, így nem igazán jelent semmit. GTA már volt bent korábban is. RDO pedig valószínű azért került be, mert próbálják futtatni az online módot. Amit szerintem így sem megy annyira...de nyilván erről nincs pontos infó. Meg amúgy megjelenés előtt az online verzió 2 rongyot sem érte el akcióban. Szóval nem annyira nagy érvágás, ha amúgy sem megy.
Ubi van olyan helyzetben (van annyira ismert), hogy nincs szüksége a GPU -ba pakolgatásra régebbi címek esetében sem. Illetve korábban terjesztett pletykáról sincs semmi hiteles információ. Mármint hogy valóban bekerül -e az Ubi előfizetés a GPU -ba. Hasonlóan! az EA Play -hez.
Azt meg nyilván nem tudjuk, hogy mikor kerülhet be egy-egy cím. Amíg nem jelentik be hivatalosan. Rengeteg pletyka van ilyen témában a neten, de kb. 99 százalékuk nem szokott bejönni. Ezért nem is osztja meg őket senki.
FH4 melyik feladat? Nincs most lent nekem a játék. Autópályás? Mert van pár autó, ami tud menni annyival, csak van amelyik rosszabb, ha más szakaszról van szó.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz ThorsHUN #232569 üzenetére
Youtube -on írd be, hogy: forza horizon 4 fastest car
Ki fog dobni pár videót, a legtöbbnél pont azon az autópálya szakaszon tesztelnek. Stock és tunning verzióban is.
homerhamm:
Én hetekig vadásztam rá, hogy végre tudjak szerezni. Végül azt hiszem más autóval csináltam meg azt a feladatot...de már nem tudom melyikkel.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GEIL
addikt
válasz ThorsHUN #232569 üzenetére
Fiam épített egy Suprát, az 427-et ment neki.
Nekem van egy Mclaren F1-em, amivel belegurultam 457-be XDDe többnyire BMW e92? M3-at és Pagani zonda R-t használok...utóbbi még 300 -as tempó felett is jól irányítható...stb.-
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ThorsHUN #236291 üzenetére
Lehet futtatni de nekem egyfajta külső SanDisk SSD időnként újraindul random és olyankor az adott játék ott és akkor megszakad. Ilyet erre a célra inkább ne vegyél! Másnál, másfajtával nem volt ilyen gond.
-
-
-
-ZeeZee-
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ThorsHUN #238374 üzenetére
Az érdemessége mindenképpen megvan, de mindig azt mondjuk, hogy ha van lehetőséged Series X-re váltani, akkor tedd azt. Nem számít, hogy van-e 4K-s kijelződ vagy sem - hosszú távon a Series X ami jobban ki fogja szolgálni az igényeket.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dacia topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest