Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Halo sorozat [link]
-
Guitar14
senior tag
Na én ide posztolom mivel még nem vagyok series tulaj.
Tetszett a múzeum túra, több helyem megmosolyogtatott. Csomó emlék is előjött mert az igaz, hogy pár éve vagyok csak Xbox tulaj de a 360 elite megjelenése óta játszok Xboxon. Akkor még rengeteget toltuk unokatesómnál a Lego játékokat meg a Guitar Herot dobbal-gitárral.
Aztán a kinect volt még egy nagy csoda mert rengeteget pörgött és abból is írtam a szakdolgozatomat. (lézerszkennelés)
Emlékszem mindig vágytam a Halo szériára látvány alapján és megfogadtam egyszer végigtolom őket. (Aztán amióta van xboxom gőzerővel pótlom a szériát)
One-al is tudtam már megjelenéskor játszani és emlékszem, hogy lenyűgözött a kontroller fogása, analogja és ami a legjobban: az LT-RT "puhasága" lenyomáskor. És sajnáltam, hogy hagyták kihalni a kinectet pedig szerintem simán lenne helye mint opció. Ha lenne több kinect-es játék One-ra tuti beszereznék egyet nem is kérdés. Karácsonykor mindig elő van szedve a 360 kinect.
Nem is kérdés mit választok next-gen konzolnak.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz ρσгτσ #235955 üzenetére
Kár igen. Szerintem az csak akkor világít ha az illetőnek a profilja még abban az időben készült és be is lépett live-ra a classicon.
Neked is a CP a legtöbbet játszott? Ennyire jó?
Diablot még megértem másodiknak az én is sokat toltam a sztorin túl is csak PC-n. (előbb útöbb majd konzolra is tervezem beszerezni)
De, hogy a CP-ben ennyi kontent van? (meg gondolom nem One-on játszottad)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #235956 üzenetére
Igen. Meg már manuálisan sem lehet felvinni. Az Xbox oldalán csak 360 -ig lehet visszamenni SN -ben. Nincs sok jelentősége, de vicces lenne.
RPG -ben igen, de...Diablo III -ban amúgy több óra van. CP -be ~61.5 órát raktam, de majd Series patch után nőni fog. Amúgy játszottam vele One -ról is. One S -en.
A hibák, problémák ellenére szerintem nagyon jó hangulatú játék jó sztorival. Azt sem mondanám, hogy nem látványos.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Data Mining:
megvan a Grid Legends megjelenési dátuma2022. február 22. - [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #235958 üzenetére
- ha nem késik. Már érdekelt, van e valami hír róla.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Egy kis help kellene.
Szeretném szervízbe küldeni az egyik controlleremet.
A microsoft rendszerében rögzítettem is az igényt, kinyomtattam a kapott " csomag matricát".
Csak annyi a teendőm, hogy becsattogok a felcímkézett dobozzal a postára, kifizetem és feladom?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Gyuszi
XONE: LedyGyusziHU
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz LedyGyuszi #235961 üzenetére
Nem a postára. Hívd a UPS-t és mondd nekik, hogy MS garanciális csomagot akarsz feladni.
-
LedyGyuszi
addikt
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Segítsetek.
One X. Net hiba. Folyamatosan eldobja a hálózatot egy pillanatra kábelen és wifin egyaránt. Ezért Game passal nem tudok játszani, mert folyton kilép.
Most Upnpre panaszkodik, pedig a routeren bevan kapcsolva.
Telekomot felhívtam és kikapcsoltattam az ipv6ot.
Szervizben is volt a gép semmi baja.
Mit tudok csinálni? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
hogyan lehet átköltözni új Xboxra s-re one-ról? és a régi one Controller jó az új szériás xbox s-hez? -
mokus1
addikt
válasz parandroid #235965 üzenetére
Telekom teljesen elzárkózik ettől, mondván a net az jó...
-
Guitar14
senior tag
válasz mokus1 #235967 üzenetére
Valószínű úgy gondolta parandroid, hogy kölcsönkérsz valhogy egy ismerősödtől egy felesleges routert amit rádugsz a telekomosra és az Xbox-ot a kölcsönkapott routerre dugod és próba. De ez így leírtak alapján valami router galiba lesz. Azzal is olyan ami csak az Xbox-nak nem tetszik. elég patt helyzet. :/
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
törölt tag
válasz mokus1 #235964 üzenetére
Szia! Szerintem neked javasoltam az ipv6 kikapcsolást a T topikban. Látom ez sem oldotta meg.
Az upnp (portnyitás)alapvetően a multi játékokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz kell. De sosem tudni ,lehet emiatt is ledobál, mert egy xbox szoftver is lehet bugos.
Egyes trékomos router csodákban ez sem működik. Pl. sagemcom 3890v3 -ban hiába jelzi hogy bekapcsolva az upnp, az igazából mégsincs bekapcsolva , mert a szoftvere egy bugos okádék.A dmz tudomásom szerint mindegyikben jól működik. Annyit próbájl meg hogy a routertől kapjon a box fix belső ip-t. Ha ez megvan tedd a routerben ezt a címet dmz-be.(ez minden portot kinyit a box felé) ha megvan restart rouert és restart xbox. Majd próba. Ha ez megoldja akkor a biztonság kedvéért vedd ki dmz-ből, és manuálisan add hozzá a portnyitáshoz a box felé azokat ,amelyeket használ. kb 8-10db , a listát megtalálod a microsoft oldalán.
Nekem is így van megoldva , hibátlanul megy minden.
(hozzáteszem nekem port nyitás nélkül sem dobálta el a hálózatot)Ha ez sem ok. Akkor megbízható tuti jól működó pc-ről kábeles kapcsolattal elkezdenék nézni egy hosszú ping tesztet , több irányba ,megbízható nagy szerverekre, és ha itt kibukik hogy csúnya csomag eldobálások vannak, akkor kezdődhet a harc a trékommal, ami nem minden esetben szokott a világ legegyszerűbb dolga lenni. Illetve ha túljutsz a droid vandán és a garantáltan műszakilag nulla ügyintézőn egy hozzáértő szakihoz vagy hálózatos emberhez , na akkor nagyban megnőnek az esélyeid hogy érdemben is fog valami történni
@ Guitar14
Kérlek amennyiben a router után is mégegy router javasolsz ,akkor a helyes konfigurációt is mond el neki , mert attól hogy két routerem lesz egy helyett , konfigolás nélkül alapvetően még semmi nem oldódik meg.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
addikt
válasz bigdady #235972 üzenetére
Nem törlődik magától. Neked kell, vagy nyomsz a konzolnak egy visszaállítást.
Szerk.:
Lehet, csak játszani nem tudtok vele egyszerre azonos accounttal bejelentkezve....de ha csak te használod akkor simán úgy kell hagyni mindent ahogy van.Természetesen nem arra gondolok, hogy a nagymamád tolja a másik gépen, hanem mondjuk más rokon, barát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Guitar14
senior tag
válasz parandroid #235971 üzenetére
Sry. A konzol átvitele egyszerűbb, azért a szolgáltatós routert én se babrálnám.
boxoslaca:
Magától értetődő, hogy aki nem ért a routerekhez az nem piszkálja őket de aki kicsit is ért hozzá azért be tudja konfigolni, hogy működjön a rádugott router. Az igaz, hogy odaírhattam volna, "ha értesz hozzá".
Viszont nem egy ismerősnél sikerült így megoldani problémát, hogy volt otthon nekik vagy nekem fölös router és rádugással azzal nem volt gondja a rácsatlakozott eszközöknek. (ezek olyan problémák voltak, hogy pl. pcn minden oké volt telón semmi vagy pont fordítva)
Funfact: 2db D-Link router is van itthon a polcon amit ajándékba kaptam mert azon szakadozott a net. Mind a kettő azonos típus és más háztartásban volt. Más routerrel ugyanazon beálításokkal a probléma elhárult.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz bigdady #235977 üzenetére
Akár 100 gépre is beállíthatod az account -od, és tudod mindegyiken normálisan használni. A játék viszont nem fog menni egyszerre két gépen egy account -ról.
Home az összefoglalóba van fent, vagy az Xbox/Microsoft weboldalon.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ki nyerte a Sherkulás játékot?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Xbxox one s controllert szeretnék csatlakoztatni bluetooth-on keresztűl win 10-hez. Tudok kapcsolódni, de a játékok nem ismerik fel. Van valami tippetek, miért nem kezelik a játékok? Kábellal jó minden de macerás.
-
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #235982 üzenetére
Csak erdekessegkepp, nem tudom, hogy mennyire altalanos, vagy torvenyszeru, de nekem a 12 ho gold legutobb 14 napos trial-lel lett gpu-ra valtva.
Gpu+gpu eseteben lehet mas a helyzet, de maga a konverzio megy trial koddal is.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #235925 üzenetére
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #235989 üzenetére
-
Zsadi
őstag
-
echterion
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Hali
Melyik xboxon kell bekapcsolni a Home módot a régin vagy az újon ha be akarom lakni az újat? -
-
bigdady
nagyúr
válasz haris #235995 üzenetére
Ja akkor nem is kell Home elég bejelentkezni mindkét gépen és kész? Ha mindkettőn be vagyok és tudok is játszani és szinkronban van a két helyszín akkor mi értelme a homenak?
Ha csak be akarom lakni az újat és utána àrvinni nagyszülőkhöz a régit kell ez a Home nekem?[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bigdady #235997 üzenetére
Lehet felreertjuk egymast, de ha egyedul vagy a sajat profiloddal, akkor nem kell home-olni semmit sehova.
Atviszed a masik gepet es, amikor nagyieknal szeretnel jatszani bejelentkezel ott. Elersz mindent, ami a tied.
Home-olni akkor van ertelme, ha mondjuk haveroddal akarjatok megosztani a jatekokat. O is megvesz egy jatekot, meg te is egy masikat es, ha egymas gepen home-olva vagytok, akkor mindketten tudtok jatszani mindket jatekkal, otthon a sajat gepeteken.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest