Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxian
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek pls., kontrollert keresek One X-hez. [Ez] jó áron van, de azt írják, One S kontroller. Ez jó nekem? Ha tudtok alt. forrást jó áron, ne tartsátok magatokban!
Bónusz kérdés: thumb grip-ből milyet, honnan érdemes venni?
Előre is köszönöm!
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
xXxian
senior tag
-
Helga0203
tag
Kontrollert csak újat, vagy garanciális használtat, hiszen nem lehet tudni, hogy mennyire vigyáztak rá.
-
addikt
válasz xXxian #236256 üzenetére
Kontrollernél én maradnék ennél a generációnál. Legalábbis nekem jobban bejött, mint a Series verzió. Bár szerintem már nem sok helyen lesz új One kontroller.
Többen is vannak, akik kifogásolják a Series kontroller minőségét. Ennek ellenére nálam 3 db van, és egyikkel sincs gond. Viszont a kattogós dpad elég fura, illetve a textúrált ravasz se jön be.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
válasz ρσгτσ #236260 üzenetére
Kattogós Dpad? One nál is kattogós, vagy ezzel azt akarod mondani hogy jobban kattog? Nem fogtam még series kontrollert de én nekem szerinrem majd pont a matt-textúrázott ravasz fog tetszeni. :D
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #236261 üzenetére
Szerintem jobban kattog, de lehet ezt van aki másképp gondolja... One -ból is 3 volt, de sajnos már egyik sincs meg. Vagy elpasszoltam, vagy átalakítás után ajándék lett belőle.
Igazából a régebbi kontrollereken volt a legjobb a dpad. Illetve 360 -ból csak a GoW verziót, Classic -ból pedig az S -t használtam/használom. Azok frankók ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tisztán látni a konzolok mai világában. Jelenleg egy Teljesen átlagos 60hz-s HDR -es 4Ks TV-m van, nem játékra vettem, én szeretem. Jelenleg egy XBOX 360-t hasnzálok, és 'el vagyok maradva a játékok grafikai fejlődésésével ( nekem még ma is tetszik a COD Black ops 2 grafikája).
Ezt az XBOX-t is ~2011-2012 környékén vásároltam, tehát termékciklus végén. Nem vagyok nagy játékos egyáltalán, multizni sem multizok. Jelenleg az XBOX-ot évente 5-6 alakommal bekapcsoljuk barátnőmmel, és elvagyunk COD-dal, London 2012 olympics-szal és Red Dead Redemption, Tropico és GTA kombóval. Elgé basic, nem vagyunk FPS nácik se, és nem zavar ha kevesebb bokor jelenik meg a TV-n.
Az egyetlen dolog ami miatt elgondolkoztam egy 'újabb' konzolon, az az, hogy az elmúlt 5 évben nem jöttek már ki játékok XBOX 360-ra, és vagy mondjuk 5-10 játék, amit a következő 5 évben szeretnénk játszani(Mafia 3, Red Dead Redeption 2, . Nem várok nagy névre egyáltalán. Engem az érdekelne, hogy ilyen minimális igények mellett szerintetek melyik megoldás lenne pénzügyileg legolcsóbb ( gép vásárlás + hozzá játékok és előfizetés?
Az alábbi opciók jutnak eszembe:
1,Xbox Series S + online 5-10 játék
2,Használt Xbox One (melyik verzió, szerintem S is elég lenne nekünk) + használtan játékok
3,Használt PS4 + használtan játékok. - ki se merem írni ebben a csoportbanSajnos nem vagyok képbe, hogy mi mennyibe kerül, havi előfizetési díjakkal se vagyok tisztába. Mit gondoltok melyik lenne a legolcsóbb, és a legjobb a következő 5 évre, ha nagyjából ~10 játékkal fogok játszania következő években?
-
haris
őstag
Hasonló cipőben járok én is.
Én egy használt One X mellett döntöttem. Szerintem erre a felhasználásra nekem elég pár évig, game pass előfizetéssel egy csomó olyan játékot is kipróbálok amit egyébként nem terveztem volna soha ( Subnautika mondjuk kegyetlenül teszik is)
Azért döntöttem emellett, mert állítólag sokkal halkabb a ventilátora terhelés alatt mint a One S-é .
Series gép még nem mozgat, abból is inkább egy X-et vennék később. -
addikt
A koncepció alapján szerintem jobb választás lenne a Series S. Viszont ott nem tudtok lemezt használni, szóval online vásárlás marad.
"Az egyetlen dolog ami miatt elgondolkoztam egy 'újabb' konzolon, az az, hogy az elmúlt 5 évben nem jöttek már ki játékok XBOX 360-ra."
One (/PS4) generáció végén járunk támogatás tekintetében. Igaz, ez még annyira nem látszik, mivel se a Sony, se a Microsoft nem tud elég konzolt gyártani a friss modellekből.
Illetve az is igaz, hogy a Microsoft próbál segíteni ezen a generáción is azzal, hogy felhőből játszható lesz olyan játék, amihez már itt kevés lenne a hardver. Ez még folyamatban van... Game Pass -ból.
[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
válasz haris #236264 üzenetére
Köszönöm a választ!
Szerintem nem teljesen hasonló helyzetben, én előfizetés és bérlést nem biztos hogy megérné nekem. Mennyibe kerül, és mit kapok havonta az előfizetésért?
Hang egyáltalán nem érdekel, se a méret, se a súly, se a fogyasztás, se a hőtermelés.
[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
válasz ρσгτσ #236265 üzenetére
Köszönöm!
One S-ből is van lemezes verzió, nemde?
MEnnyibe kerül egy Átlagos nagyobb névű játék fizikailag One-re és mennyibe kerül online? ( szoktak lenni fix leárazások?, húsvét, black friday etc?)A legfrissebb játékom most 2014-es. Szerintem elleszek az elmúlt 7 év játékaival Ezeket csak azért adom a képhez, mert tényleg az érdekelne, hogy melyik verzió éri meg nekem, csak nincs teljes rálátásom milyen költségek vannak a játékkonzolnak manapság.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én Series S -t írtam feljebb, de igen. Van lemezes verzió is.
Vannak szerintem egész jó akciók, meg hardverapro -n is találsz megbízható eladót. Ebben szívesen segítünk. Illetve természetesen használt lemezeket is tudsz venni. Szóval relatív, hogy egy-egy játék mennyibe kerül.
Madoc:
Az remek, de rajtad és még egy emberen kívül kb. mindenki az ellenkezőjét írja.Szóval valószínű volt akkor több féle gyártás, aminél nem azonos ventilátorral szerelték az S modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Madoc #236271 üzenetére
Nekem egy S meg egy X volt, én is hangosabbnak éreztem az S-t. Annak játék alatt is hallottam a hangját, ha este játszottam (ilyenkor halkabbra veszem a tv-t a család miatt), az X-nek sose hallottam még közelre hajolva se. Persze a ps4 pro-hoz képest az S is egy csendélet volt.
-
szimszonos
őstag
válasz ρσгτσ #236267 üzenetére
+1 One S nekem is volt 3db 500GB,1TB,All Digital tehát az összes típus,mindhármat újonnan vettem de egyiknek sem volt semmi hanga.Az 500gb 2 évig volt az 1TB 1 évig miután eladtam őket de még a hangjukat se lehetett hallani.Ellenben 3 One X-em is volt azokat használtan vettem félévestől 2 éves korig de mindegyik olyan volt mint egy traktor már félóra után FH4 meg AC Odyssey alatt.Na meg azért ha visszaemlékszünk még a series gépek megjelenéséig folyamatosan napi szintű téma volt a másik topicban ki hogy mivel pasztázta magának hogy utána még hangosabb lett vagy melyik konzolüzletben pasztáztatta és mennyiért a one x-et mert hamar felmelegedett és olyankor már a venti is felpörgött,hangos volt,vagy akár csapágyas is.Érdekes One S-sel kapcsolatosan senki nem kérdezgette a pasztázást meg a többi mókolást.Annak sokkal jobban volt a szellőzése,hűtése kialakítva ugyanúgy mint az utódjának series s-nek.Az is hangtalan.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szimszonos #236277 üzenetére
Én elképzelhetetőnek tartom (ahogy feljebb írtam), hogy One S -ből két (vagy több) konstrukció volt ventilátor tekintetében.
Nálam is baromi halk volt, de ha más zajosabbnak hallotta, akkor lehet valami más felépítés e tekintetben.
Szerk.:
Párom általában hamarabb alszik el, így korábban volt pár olyan alkalom, amikor 2-3 -as hangerőn ment az éppen aktuális TV. Szóval hamar meghallom, ha zajos a konzol.[ Szerkesztve ]
-
CrabRave
junior tag
-
Madoc
veterán
Egy one x még mindig van itthon, Scorpion edition ráadásul. Elsőnapos vétel volt. Pasztázás eszembe se jutott soha, pedig napi használatban van mióta megvan. Hangban felveszi a harcot ma is a series x-el. Mert annak sincs. Nálam, másnak meg a series x a hangos. Ez van.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
parandroid
félisten
Series S + Game Pass Ultimate.
Hosszabb távra csak új gép, annyival nem is drágább, és mégiscsak tudja majd a nextgent. Előfizut okosan kell csinálni, először éves gold (max 3 évre), erre ráaktiválni a Game Pass Ultimate-et. Éves szinten 13-15k lesz, akciótól, árfolyamtól függően. Cserébe online multi + sokszáz játék.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
balazs025
senior tag
válasz parandroid #236281 üzenetére
De azzal indított, hogy se a multi, se a több száz játék nem érdekli. Akkor meg már hiába olcsó az előfizetés, ha netán fölösleges.
csdm
Ha csak egy-egy nagyobb címmel szeretnél játszani, akkor szerintem mindenképp lemezes konzolt vegyél. Az általad leírt címek alapján érdemes ránézni a sony exkluzív játékokra is. Ha azok tetszenek, akkor egy ps4 slim jó választás lehet. Ha nem igazán érdekelnek, akkor vagy jó áron egy használt one x (a 4K miatt) vagy akár olcsón egy one s is megteheti. 360-hoz képest az is előrelépés lehet. Az előfizetést pedig egy one s-en vagy egy one x-en is ki tudod próbálni, de kár arra építeni a konzol vásárlást és egy series s-be beleugrani. Jó konzol az is, de szerintem a te igényeidnek nem a legjobb választás. -
humi1
tag
válasz l.skywalker #236252 üzenetére
Köszönöm!
-
csdm
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válazát.
Szerintem ez foglalja össze a legjobban, neked külön köszönöm.
Üdv,
Dani -
HunChris
senior tag
Nekem is ropogós csapágy (hörgő traktoros) hangja van a One X ventinek day 0-tól. (Még a vinyót is hallom benne éjszakai frissítésnél.) Úgyis füles van rajtam legtöbbször, annyira nem zavar.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
December 14. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
axlfsi
veterán
válasz AxBattler #236234 üzenetére
Azert a 307 napot ment HDD-re en nem mondanam, hogy alig hasznalt. 4 ezret hozzateszel es vadiujonnan megveszed ugyanezt).
Persze, csak egy tipp, mindenki azt vesz, amit akar[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a külső tárolón (SSD/HDD) csak tárolni tudok játékokat, onnan futtatni nem?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ThorsHUN #236291 üzenetére
Lehet futtatni de nekem egyfajta külső SanDisk SSD időnként újraindul random és olyankor az adott játék ott és akkor megszakad. Ilyet erre a célra inkább ne vegyél! Másnál, másfajtával nem volt ilyen gond.
-
-
szemy94
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy az analóg kar teteje elforog? Nem az egész, csak a legteteje, egyenlőre nem is zavar, lesz ebből nagyobb hiba előbb utóbb?
One S gyári kontroller az alany, 2 éves.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest