Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
válasz koxkids #119299 üzenetére
Emagos kommenteken szoktam röhögni hogy pár troll beírja hogy neki jutott aztán szidják azt is
Tavalyi xbox akció és laptop akción jót nevettem.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
törölt tag
válasz koxkids #122996 üzenetére
Ha anyagilag nem vág földhöz a dolog, akkor csakis X. Mindenkinek pénz 100 ezer ft, de valakinek kevésbé, mint másoknak.
Az csak egy "apró" adalék az X-hez, hogy szebbek rajta a játékok.
Szerintem sokkal fontosabb az, hogy gyorsabb a konzol maga és stabilabban futnak a játékok (itt ami 30/60-ra van belőve, az hozza is a 30/60-at, nem úgy mint sajna az S, ami le szokott menni ezen értékek alá). Persze van akit ez nem zavar. -
DaveHutt
őstag
válasz koxkids #122996 üzenetére
Milyen távolságról nézed? Én 2 méterről nézem a 4k-ra felskálázott Full HD képet, és bőven szép. Sőt, szereztem (virágboltból) Full HD és 4k felvételt ugyanazon filmről. Nagyon meg kell erőltetnem a szemüveggel tized dioptriára feljavított szemem ezen a távolságon, hogy vmi különbséget lássak a kettő között.
Látom a pénztárcád is számít. Vegyél Xbox One S-t, vmi jó kis Forzás bundle-lel, nem fogod megbánni. Karácsonykor lesz Winter Sale biztosan, aztán vehetsz hozzá még olcsón játékokat. Olyankor AAA címek 5k körül vannak tavalyról, ideiek 10k körül. 100 ezer huf összköltség környékén már sok játékot be tudsz zsebelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz koxkids #123022 üzenetére
Nyugi, az X sem fogja tartani az FPS-t. Csak az 4K-ban nem fogja tartani. Van meg lesz pár játék, ahol opció a frame priority, de nem ez a jellemző.
/amúgy meg szvsz fattel jobban járnál. S-em sosem volt, de csak a nyivákot olvasom mindenhol a hűtés miatt, meg minden miatt. A HDR-ből úgysem profitálsz, a tévéd csak kamuHDR-t tud.
-
DaveHutt
őstag
válasz koxkids #123022 üzenetére
Az esetek 98%-ában tartja az FPS-t a One S. Ahol csökken, ott sem játszhatatlanra. Ez nem PC.
A hűtése pedig kiváló, és zajtalan. Általában a lemezjátszónak és a vinyónak van benne hangja, én még ventihangot sose hallottam benne. Amelyik mégis ciripel zavaróan, azt gariban cserélik.
Veheted nyugodtan a One S-t, mindent visz jelenleg a Store-ban.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz koxkids #132941 üzenetére
Nálam még soha nem fordult elő ez
(#132944) mike1334
Szoftverfejlesztőként ténykedek. Én fél8-ra járok, a többiek 9-re. Fél óra alatt megcsinálom 1.5 órányi melómat, mert senki nem zaklat (utána a reggeli meeting-ig nincs más dolgom). Illetve van 1 óra kötelező ebédszünet, amiből nekem 10 perc kell csak. Bár inkább mennék haza korábban, dehát azt nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz koxkids #179167 üzenetére
"nem ajánlották neki az a Xbox-ot, mert hamar tönkre megy a fej?!"
Legviccesebb dolog amit a hónapban hallottam. Ha nem akar az ember asztali Blu-Ray lejátszót venni, akkor az Xbox a megoldás. (Főleg mert csak az játszik le 4K filmeket BD-n, a PS4 nem)
Persza ha csak filmek nézésére kellene a gép játékra nem, akkor felesleges Xbox-ot venni, 4K lejátszók vannak már 50-60k között.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz koxkids #186217 üzenetére
Árfolyamtól függően kb ugyanott vagy ezzel, innen vettem 2x12+1 hónapot a Game Pass ultimate-re váltás előtt, amit neked is javaslok. 600 forintért 2 hónapot hozzáad a meglévő előfizetésedhez. Mármint ha még működik az átváltás, akkor gold vásárlás után kell átváltani. Ha egy évet veszel, akkor 12+1+2 azaz 15 hónapod GP ultimate-ed lesz, amiben benne van a live/gold is.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz koxkids #235727 üzenetére
A belső HDD - SSD csere sok macerával jár, mindegy mekkora méretet használsz. Dugd rá egy usb3-as normális külső házban azt az SSD-t, és tedd át oda a játékot. Nagyon sokat gyorsítaszt majd így is mindenen. Nekem most egy 256 Gb-os és egy 1 Tb-os SSD lóg rajta és jelentősen javult minden betöltési idő.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz koxkids #240367 üzenetére
Csak böngészőből megy iOS-en.
https://www.xbox.com/hu-hu/playÉn a weboldalt hozzáadtam a home screen-hez és azóta észre sem veszem, hogy ez a Safari
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest