Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ELEX II - Collector's Edition Trailer
2022.03.01.ZX Spectrum - Commodore 64
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek valahol lehet venni 5k -ért GTA V kulcsot?
-
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Ha lenyomva tartom a sync gombot a kontrolleren akkor meddig kéne villognia a fénynek? Nekem kb. másfél másodpercig villog. Próbálom pc-vel (adapterrel) összepárosítani, de nem sikerül és nem tudom, hogy a kontroller-e a hibás vagy az adapterrel van-e valami, esetleg szoftveres-e a hiba. Az "Xbox tartozékok" alkalmazás telepítve van, az eszközöknél pedig látom az adaptert.
-
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #235554 üzenetére
Ne két héttel fekete péntek előtt akarj világbajnok akciókat találni bármire… Jön a karácsonyi sale, ms store-ban is gombokért fog menni, gta mindig benne van a nagyon leárazott cuccok között.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
-
echterion
nagyúr
Rendeltem konzolvilágtól egy Halo-s Series X-et. Szerintetek van értelme leváltanom a mostani Kiberpunkos One X-et erre? Leginkább gamepass-ból szoktam válogatni játékokat, meg még végig kellene tolni az AC Originst is. Tényleg, ez utóbbi elindulna egyáltalán SX-en (digit verzió van belőle)? Ahogy néztem a piacot, a gépem még olyan 80-90ezer között talán el is lehetne adni, jövő nyárig még garis is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #235558 üzenetére
A store-ban már zuhannak be az akciós címek. Gyanítom ma elindul valami Black Friday sale.
Vagy 1-2 napon belül.
Recent price changes or price errors in the Xbox Store | Xbox-Now
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz haris #235563 üzenetére
185 ezerért is lehet venni SX -et.
Nem írtam, hogy nem éri meg. Azt írtam nekem nem érne annyit.
Szerk.:
Amúgy annyira azért nem nehéz szerezni. A héten is volt erről szó a másik topikban. Polcról nem veszel le minden boltban, főleg nem jó áron...de hozzá lehet jutni.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
echterion
nagyúr
Köszi srácok. Látom, megosztó a téma, ami nem baj, nem mindenkinek egyformák az igényei.
Nem szeretem a snassz dolgokat, ez a gép kifejezetten taszít, nem szép nekem, de ez a verziója már majdnem tetszik is (bocsi a fanoktól, evvan) és előbb-utóbb úgyis vennem kellene egyet.Most nézem, hogy ehhez adják a Halo-t is, ennek ugyanaz lesz az aktiválási procedúrája, mint a Cyberpunk esetén? Belépek az account-omba és hozzá tudom adni? Mondjuk a játék ugyanúgy nem jön be, mint tavaly a Cyberpunk, az nekem csak felesleges extra, konzolon sem fps-ezek.
-
addikt
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Lejárt a 1.5 éves Ultimate időszakom, kellene újat vásárolni. A kérdésem az lenne, hogy némi török utazással miután megveszek 12 hónap live-ot, működhet-e az, hogy ugyanott (MTC Game) veszem meg rá az 1 hónapos török ultimate-et?(Xbox Game Pass Ultimate 1 Month ) Ezzel ugyanúgy átkonvertálhatom a Live-ot Ultimate-re, mintha az xbox.com oldalon venném? Mivel nekem nem dobja fel a hivatalos oldal a 300 forintos lehetőséget, így 4200 forintba kerülne, szemben az MTC féle 1 hónapos Ultimate-el, ami csak 1900 forintra jön ki. Van valakinek ezzel tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
persil
nagyúr
válasz kirkri #235569 üzenetére
Jogos, de egy evrol beszelunk, az havi 500 magyar kiralyi jatekpenz, plusz 5 sec alatt aktivalod es kesz.
De a kerdesedre, EN UGY TUDOM, hogy igen mukodhet. Miutan aktivalsz egy kodot, elviekben mar tokre nem szamit, hogy honnan es hogyan szerezted.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Janusz001
őstag
Azt hol lehet beállítani, hogyha bezsákolok egy játékot goldnál, akkor ne kezdje el letölteni egyből.
-
JamesHun
addikt
Roblox ba ha néhány pálya 103-as hibát ír ki, de az életkoromat rendesen kitöltöttem akkor lehet, hogy azt nem lehet xbox sx ről tolni?
Ahogy néztem vagy életkor miatt jött elő sok embernek, nekem meg csak 1-1 pályára írja ki
SeriesX: JamesSHun
-
zeon.hu
nagyúr
Ha a kontrollerben tölthető AA akksik vannak, akkor micro USB kábellel azok töltődnek vagy csak a kontroller üzemel róla.
Ugyanis csatlakoztatáskor csak egy rezgést lehet érezni, egyéb visszajelzés nincs (mondjuk egy led fény).[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
válasz l.skywalker #235577 üzenetére
One-hoz való dupla dokkolós venomot már egy éve nem találok sehol. Serieshez való is csak pár hete elérhető nálunk. Jó is, hogy szóba került, rendelek is egyet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kirkri
addikt
válasz csuvicsuva #235578 üzenetére
Igazad van, ezzel mondjuk nem számoltam, de ha jól emlékszem egyet sem húztunk be az account-omra.
21 éve a Prohardveren! ™
-
echterion
nagyúr
Még egy balga kérdés, bár lehet, itt ez off. A One X mellé vett Minecraft-os kontroller fog menni az SX-szel is?
-
parandroid
félisten
válasz bigdady #235584 üzenetére
Most perpill sehol. Ezek még 2 éve voltak akciósak, én egy malacosat vettem, de volt Minecraft építőkockás is. Vidám dolog. Ja, ráadásul járt hozzá jándék 3 (6?) hónap GPU is. Mindezt akkoriban valami röhejes, 40 eur alatti áron. Jó vétel volt. Lányom most is azzal tolja, meg egy fehér One X kontija van még mellé.
p[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #235585 üzenetére
Nekünk is van egy creeperes, de már bánom, hogy malacosat nem vettem. Most 130 euró az új ára.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zsocy
őstag
válasz parandroid #235585 üzenetére
Én is a malacossal tolom, nemrég vettem észre hogy teljesen lekoptak a gumiborítások a karokról, de még mindig minden feszesen működik rajta. Jó vétel volt az a 40 euros széria :)
-
homerhamm
addikt
Csak az Xbox eklúzív játékoknak van új dobozuk, vagy a későbbiek során a többi játéknak is?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #235593 üzenetére
Es tovabbra is csak egy szines konti, ami az esetek 99%-ban szimplan izlestelen. Volt mar itt is belinkelve nehany plyan csodas darab, hogy aznapra az xbox-ozastol is elment a kedvem.
Tokeletesen megertem, ha valaki "osszerakat" maganak speci szinu kontit, de szamomra(ezt irtam elobb is) sok a felar erte.Plusz szerintem nagyon hianyoznak atmenetes szinek, illetve "mintas" megoldasok, amikre szivese(bbe)n fizetnek ki 10, 20, akar 30€-t is.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wesder
félisten
válasz persil #235594 üzenetére
A "Timberwolves-ost" még mindig megakarom venni amit összeraktam, csak lusta vagyok megrendelni. Persze megértem az érveidet, csak nem értettem hogy mitől tartod dràgànak, de így oké.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest