Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz belan #167101 üzenetére
Amiket láttam eddig. Last Of Us, Uncharted 4, God Of War. 1. 2 nem olyan nagy dobás. GoW - ps4 pron - szép, de nem vagyok elájulva tőle. Annyira hypeolták már ezeket az exclusiveokat, hogy valami jobbat vártam, de tetszik azért.
Egy Gears of War is szép - lehet, hogy szebb, mint a ps4es GoW , nem tudom már biztosra. Rég játszottam vele és csak Xbox Faton Egyébként más a színvilág, stb nehéz összehasonlítani.Én is multi platforomot XOX-re vennék, inkább mint PS4 Pro-ra.
-
Baltazár123
senior tag
Ma felajánlotta az akciós 6 havi GP-t. Be is húztam gyorsan Ahhoz képest, hogy a support szerint erre a régióra nincs ez az akció. Lehet kicsit bugos a shop akciókat kezelő része.
-
Beniii06
addikt
-
válasz IntelKiller7 #167523 üzenetére
Nekem is ilyen. One x és nem vagyok insider. Viszont nekem csatlakoztatva van egy 3tb-os külső vinyó is. Szerintem amiatt van. (140-150 játék van jelenleg letöltve.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
Huh most a FH4 után ez a Burnout Paradise.... Ultra brutál arcade játék.
Halo 2 is már tolom ezerrel. Egyenlőre jobban tetszik mint az első rész a CE.
-
veterán
-
válasz Tibiajax #167557 üzenetére
Az, hogy nem kell állandóan a szabad helyet néznem, és letölteni állandóan. 300-as nettel nem vicces, de itt nincs olyan fejlett hálózat, mint Magyarországon.
A fiaimnak vannak közös kedvenceik, minecraft, Roblox, Lego széria, stb. De a nagyobbik szereti a verekedős játékokat, a kisebbik az autóversenyt.
Sógorom majdnem minden hétvégén itt van, akkor kell a fifa és Pes.
Asszonykám unokatestvére főleg az indie címeket szereti, neki a vőlegénye inkább nhl és nba.
Én meg maradok fps és tps vonalon. (far cry, doom, assassin creed, gta, prototype) Szerintem a 150 így már nem is tűnik soknak.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz AMD Power #167563 üzenetére
Ahha... Nekem akkor csak a két gyereknek kellene még venni. Ha csak 2 one s-t nézek, az is 350-400 euró. Plussz a játékok. Azokhoz meg kellene jobb tv is. Az megint ugyanennyi. Most nincs feles 1000 euróm.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
SoldierL
senior tag
Ti melyiket használjátok? 4k/60Hz vagy 1080p/120 Hz?
-
Throme
veterán
válasz AMD Power #167558 üzenetére
Halo collection-t vettem meg, ez az 1 - 4 részek egyben.
Az első részt végigvittem. Hát a végén megszenvedtem azzal a f.s járművel való közlekedést.
Gyűlöltem azt a pályát.Amúgy tetszett és fogom folytatni, igaz a Library-ban nekem is Serious Sam érzetem volt, másokhoz hasonlóan.
A Forza Horizon 4-ben már sokkal jobban irányítható ez a "holdjáró" .
Tetszett ez a poén a forzában.Halo-ra visszatérve, jó ötlet volt a készítőktől, hogy játék közben válthatunk a régi és új látványvilág közt.
Jelentős a különbség. -
Game-over
aktív tag
Jól látom hogy megszűnt a Game Pass 14 napos próba?
Most már 200 Ft-ért van az első hónap, mint eddig akciós időszakokban.Mégse, ott van a 14 napos is. De nem írja ki meddig van a 200Ft-os GP akció, emiatt furcsálltam.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Cdkeysem beszerezte a Steepet, ha már egyszer eladtam a lemezt viszont az lenne a kérdésem, hogy ami képeket csinálok a játékban azt hol tudom visszanézni?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ma lettem tulajdonosa egy Hyperx Cloud fülesnek. Elég pazar a hangzása így elsőre és nagyon kényelmes.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvenni hozzá a dolby atmos for headphone alkalmazást?
Nyújt annyival többet hangzásban?
Sajnos régebben már aktiváltam az 1 hónap trialt, így most az új fülessel nem tudom kipróbálni. -
Serpiko
addikt
válasz oriic #167565 üzenetére
Szoktam váltogatni elvileg ilyen öcsi is van. Sőt jobbat mondok hallod van olyan amikor sokkal jobban láttom az enemit a régi grafikàn és úgy tolom végig a küldetést. Aztán lehet már öreg vagyok azért nem láttok jól Lolipopinyo.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
3L1T3
addikt
válasz Lehiñito #167574 üzenetére
Dolby Atmos for Headphone azokkal a headsetekkel muzsikál jól amik kifejezetten Dolby Atmos támogatással rendelkeznek. pl Plantronics Rig 400
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Home partnert keresnék az itteni fórumozók közül, aki szintén Home partnert keres az írjon privátban, hogy ne zavarjuk a fórumot a további hozzászólásokkal.
Üdv,
Ricsxx
-
Corpuscle
őstag
Everspace-szel kinek mi a tapasztalata? Gameplay alapján sem tudom eldönteni kell-e ez nekem, de valamiért szimpatikus. A tesztek sem erősítettek meg. Most nézem még mindig akciós, inkább nem lenne az, már elengedtem volna.
-
Siffredi
senior tag
válasz Corpuscle #167579 üzenetére
Nekem tetszett, én megvettem hozzá a kiegészítőt is. De készülj fel rá, hogy repetitív, és az elején sokat és gyorsan fogsz halni.
Az egész lényege, hogy minden run után a megszerzett pénzből tudod fejleszteni az űrhajót. Így minden újabb runnál egyre tovább tudsz jutni. De minden run szinte ugyanaz.
-
Siffredi
senior tag
válasz Corpuscle #167581 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy kitartónak kell lenni, mert az eleje szenvedés, amíg el nem érsz egy bizonyos fejlettségi szintet a hajóddal. Utána viszont nagyon beindul, és tudsz is haladni vele, a végén már élvezni is fogod.
Közben megnéztem, 123 órám van benne. Szerintem sokan hamar feladják.
Egyébként pörgősnek pörgős, az irányítása nagyon szuper, csak tényleg egyhangúvá válik egy idő után.
Talán a megoldás az lehet, ha sokszor csak keveset játszol vele, néhány run és annyi.[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
Lenne egy véleménykérő kérdésem.
Melyik COD-ot ajánlanátok ami jó lett? Multiplayer szempontjából. Kicsit lemaradtam róla.
Amin vannak is még playerek. -
tthom
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam itt a fórumon és a neten is utánanézni, de nem sok sikerrel..
Meg lehet valahogy oldalni, hogy a gép NE kapcsoljon be akkor, ha a controllert bekapcsolom? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.Köszönöm!
Tomka -
Madoc
veterán
válasz tthom #167584 üzenetére
De mit akarsz a kontrollerrel gép nélkül? Ha pc-n használod azzal kell párositani, igy nem fogja a boxot bekapcsolni. Dugd rá egy micro usb kábelen.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
StLui
veterán
válasz Madoc #167586 üzenetére
Lehet váltogatva használná, és mielőtt a PC-hez párosítod bekapcsolod, és akkor bekapcsolja a konzolt is, le kell kapcsolni, és párosítani a másik eszközzel, itt PC-vel. De ezt minden váltásnál el fogja játszani. Nekünk ugyanez a gond, van 3 kontroller, két xbox. az egyik kontoller utazik a két emelet között, és mindíg vissza kell menni lekapcsolni a másik gépet, födémen keresztül is bekapcsol, ráadásul kilépteti az egyező profilokat
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
axlfsi
veterán
válasz icemad #167562 üzenetére
Mi a baj a 300-as nettel, amiert nem vicces? Nekem 30Mbit/s netem van (HU, Pest megye). Ezt most csak azért írtam, mert a Magyarország nem egyenlő a Budapesttel, ahol már több Gbit/s is elérhető lakossági felhasználásra
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Madoc
veterán
válasz StLui #167587 üzenetére
Minek kapcsolnád be előtte? Rádugod egy micro usb-n aztán kész. Párositva és bekapcsolva. Xboxon ugyanez. Rádugod és párositva van. Aztán lehúzod.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
StLui
veterán
válasz Madoc #167589 üzenetére
Nem használok kábelt hozzájuk, ahhoz hogy párosítani tudjam bekapcsolom, és megnyomom a kontorlleren és a gépen is a szinkronizáló gombot, de ehez be kell kapcsoljam a kontrollert, vagy nem?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
válasz axlfsi #167588 üzenetére
Magyarországon már elég sok városban van gigabites net. Megyeszékhelyeken tuti. Itt a 300-as kb. az otthoni 50-esnek felel meg, mert sokan vannak a gerinchálózaton. Egy far cry 5 gold edition majdnem 2 nap alatt jött le...
És baromi drága.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mcwolf79
veterán
-
Madoc
veterán
válasz StLui #167595 üzenetére
Használj kábelt, nem kell nyomni semmit. Rádugod, bekapcsolja a boxot, azzal a lendülettel párosodik és le is húzhatod. Nem kell a kontrollert sem és a boxot sem bekapcsolni hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest