Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Ha az MS-nek visszaküldöm a kontrollert cserére pontosan milyen címre megy a csomag? Ha jól emlékszem Hamburgba megy vissza, de valaki pontos címet nem tud adni, aki legutóbb leadta és még megvan a szállítólevélről a cím?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz godzsy2 #167701 üzenetére
MS Return Center
Robert Bosch Strasse 4
Frankfurt
GermanyDe nem kell tudnod a címet, a MS bejelentés után létrehozza az UPS címkét, neked csak nyomtatni kell és ragasztani.
Most nézem a maps-on ez egy UPS Center, valószínű, onnan megy tovább, nálam a címkén ott volt, hogy MS Ireland Opns LTD, de ahhoz már nincs semmi cím feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #167704 üzenetére
8-10k a max amit hajlandó vagyok kifizetni. Esetleg elutazok Singapurba hàtha ott olcsóbb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
Ha megnézem az EA Access összes elérhető játékát abban sincs benne a SW BF2. De a főoldalon meg írják.
-
KardosAttila
aktív tag
Ez a shadow warrior 2 beteg egy játék, de tetszett, fő küldetéseket csinálva kb 5-6 óra és vége is lett. Remélem az első része is hasonló, az goldos volt szóval gp után rá ér. :p
-
mcwolf79
veterán
Basszus most hogy kaptam a KV-os hírlevelet látom mennyi minden jön a következő 2 hónapban. Metro Exodus már elő van rendelve, de fel kell rakni a listára a RE2-t is. Anthem-mel megvárom a review -kat, de jó lenne csapatni a DIRT 2.0-val, és a gyerkőc biztos elalèlna a Kingdom Hearts 3-tól. És még a backlog-om is tartalmas: hátravan még a HALO 4,5, Reach, plussz a Resident Evil 7-et is végig kellene tolni.
Sietni kell, mert júniusban jön a 2 Kisfarkas, utána nem nagyon lesz idő játszaniXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AMD Power #167711 üzenetére
Ott írja felül.
Kapcsold be a boxot, az oldalon pedig kattints rá a telepítésre.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
modflow
veterán
Aki rendelkezik az Xbox-áról számlával, az megnézné nekem, hogy a vásárlás napja + 2 év szerepel-e a Microsoft fiókjában a gyártói garanciánál?
Köszönöm!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz modflow #167719 üzenetére
Nem annyi szerepel az oldalon. Kalkulált dátum van ott. Nem tartják számon, hogy mikor melyik konzolt adják el.
Ez úgy megy, hogy legyártják, és onnantól van 24+X hónap garancia rá. Az X az a szám, amit a boltban áll.
Vagy valahogy így.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AMD Power #167711 üzenetére
Lecsúsztam a szerkesztésről...
Ha Androidos telód van, tölsd le az Xbox appot. És ott keress rá. Onnan is tudod telepíteni.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
TaRka94
senior tag
Srácok nektek is crashel az ea access?
-
AMD Power
titán
válasz kakuk.tamas #167722 üzenetére
Applikációból csak akkor tudom "Turn on" a gépet ha Instan On van a gép beállítva?
-
Beniii06
addikt
válasz modflow #167719 üzenetére
Nekem nem volt meg a 2 év 2 hét híján, így írtam supportnak chaten, bekérték a számlát, majd továbbították a garanciális részlegüknek és ígérték, hogy kapok e-mail értesítőt a dologról stb, de nem jött. 2 nap múlva csekkoltam ismét a weboldalt, a vásárlás napjától pontosan kiszámolták a 2 évet.
2 év garancia jár rá pontosan, így ha 2 évtől több van akkor örülhetsz, szerencséd van, keveset állt a raktárban a boxod, enyém szeptemberi gyártású és BF-kor vettem, így buktam az extra két hónapot.
Szerk.:
(#167711) AMD Power
Ha rámész a telepítés eszközeimre és be van kapcsolva a boxod helyi hálón úgy sem sikerült?
A box beállításaiban be van kapcsolva a távoli küldés opció?[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
petya2012
őstag
sziasztok újra
lenne pár alapkérdésem ha lehet
one x jön jövő héten a Telekomtól
ehez akkor kell Microsoft fiók?(PC-n kell megcsinálni a fiókot)?
a tv-n mindegy melyik hdmi-be dugom bele?
a képmódnál a játékot kell választani gondolom,kell mókolni valamit?köszi a válaszokat
(#167728) kakuk.tamas
LG OLED B7
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz petya2012 #167726 üzenetére
Hali.
1.) Igen, kell MS fiók. Hogy hol csinálod meg, az rajtad áll.
2.)Milyen tv-d van?Szerk:
Ebben az esetben valószínűleg a HDR-hez be kell kapcsolnod majd a tv-n (az Xbox csatlakozása után) az UltraDeepHDMI funkciót.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
-
TaRka94
senior tag
Xbox appban kér valami kódot amit az update-nél találok a boxon de nem találom.
-
TaRka94
senior tag
válasz kakuk.tamas #167734 üzenetére
Set up a console-nál. Mondjuk csatlakozva vagyok már a boxhoz.
-
eM'82
addikt
sokaknál beadja az akciós 1 éves Live Gold előfizut (9k), azt lehet ajándékként megvenni azon az összegen?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz TaRka94 #167735 üzenetére
Az rejtély nekem is, hogy oda honnan kellene venni a kódot...
De ha egy hálózaton vannak, csatlakozik magától.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-Rolika-
senior tag
PC-vel kábellel összekötve az Elite kontrollert is gond nélkül felismeri? Holnap megyek ismerőshöz PC-n játszani és vinném magammal az Elitet, ha rendesen felismeri. Próbálta már esetleg valaki?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Jovanny2
őstag
Vótmá? Edigital-nál jóárasítva vannak a limited (meg a sima, de az kit érdekel) kontrollerek. Ez a Phantom Black egész gyerebe.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Dreimus
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Van egy Thrustmaster Ferrari Vibration GT Cockpit 458 Kormányom.
Létezik bármilyen megoldás arra, hogy az xbox one konzolhoz csatlakoztassam? Valami átalakító? Bármilyen megoldás érdekel. Köszönöm! -
bandi0000
nagyúr
Játszik valaki ezzel a Sea of Thievs-el?
Tegnao szedtem le, egyenlőre semmit nme tudok róla, de érdekesnek tűnik, szal ha valahova beférek, csatlakoznék, jó lenne tanulni, hogy mit miért hova mikorXbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amennyiben szeretnénk ketten Mortal Kombat x-ezni, akkor muszáj még 1 online fiókot létrehozni a második játékosnak, vagy lehet ezt valahogy helyi profillal is kivitelezni? Ugye valószínűleg nem mindig ugyan az lenne a második játékos, viszont nekik nincs MS profiljuk.
Soha sem próbáltam ezt, ezért kérdezem. .)
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest