Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
-
chipesz
őstag
válasz Bogyi007 #168549 üzenetére
Ezidáig is külön voltak válogatva a játékosok periféria szerint. Számomra ez a kezdetektől egyértelmű, hogy ez csak így lehet fair. Miért hiszi mindenki azt, hogy az egér/billentyűzet támogatás azt jelenti, hogy összeeresztik a kontrollereseket az egeresekkel?
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #168551 üzenetére
Heartbreaker 119-es acsihoz kellene? Vicces, nekem úgy rémlik tök alap autók és nekem megvannak. Majd ránézek és ha cserélhető, kölcsön adom.
168553, én warhammer vermintide 2-ben ki akartam próbálni, már a menüben visszaváltottam kontrollerre. Még mindig stratégiai játékokhoz várom ezt a támogatást. Esetleg kattintgatós tower def címekhez
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Koszonom a segitseget!
-
dunc
nagyúr
Nektek se működik a "távolról telepítés" ? Szeretem pc ről indítani a telepítést, de sokszor nem jó.
Úgy tűnik most jó.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz #78687232 #168556 üzenetére
Igen, arra kellett volna. A vicc az egészben az, hogy az autókhoz alapból jár a festés (azt hiszem update-tel jött a két kocsi, tehát elvileg mindenkinek megvannak), de eszembe sem jutott, hogy megnézzem. Acsi feloldva, már csak egy hiányzik.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
Megjött az Elite tegnap.
Tetszik hogy van súlya, és a gumírozàs is kényelmes fogàst biztosít neki. Ha fent van mind a 4 pedàl rettentő kényelmetlen fogni anélkül hogy ne nyomnàm le őket.
A ravaszok kapcsolóval két àllàsban vàltogatható, ami tényleg hasznos ha gyorstüzelni akarsz. A magasabb illetve a PS-like gombàkat nem próbàltam.
Accessories appban mindent is lehet rajta àllítani, így inkàbb hagytam a csàba és levettem a rezgért 100-ról 33%-ra. Kódok sajnos nem voltak a dobozban, illetve a Trust dokkolós akkukkal nem kompatibilis. A Venom esetleg jó lehet hozzà, vagy mindenféleképpen P&C Kit-et vegyek? 99€-t szerintem megért, csak a gumi ne vàljon le, mint màsoknàl.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
törölt tag
Mit kell csinálni az usb hdd-vel, ha az xbox(játékok) után win7-et akarunk ráhúzni?(persze nem az usb házban,hanem rendesen belsőként)
A telepítő azt írja nem telepíthető erre a lemezre. Hiába formázom, partícionálom vagy akármi.Másik Pc-re dugva mókolni kell valami progival?
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
COD MW2-ből van Remastered, úgy mint az MW-ből?
Múltkor láttam egy Xbox One tokos MW2-t.. Az a Remastered lenne?
-
EmThor
addikt
válasz Wesder #168560 üzenetére
Súly miatt valóban kényelmesebb a sima kontroller.
Nekem nem vált le 2 év után se a borítás, sztem nem kell védő.
2 pedált használok én is csak.
Az alap analog karokhoz vettem gumisapkat, nem védeni a felületét, hanem kényelmesebben megkapaszkodik benne a hüvelykujjam. Ilyen szempontból a 360 analóg karja kényelmesebb volt.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
TaRka94
senior tag
Valami oldalt tudnátok ahol COD-ot tudnék venni? (kulcsot) intant gamingen sincs cdkeys-en se.
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #168549 üzenetére
De hát miért?!? Hiszen kontrollerrel még jobban lehet játszani, mint egérrel, nem úgy volt?
Amúgy nekem mindegy, nem játszok fps-t, és főleg nem multizok. Bár ha képesek lennének egy tényleg működő alternatívát létrehozni, lehet, hogy végre nekiállnék megint a GoW-nak, a Doomnak, meg a Halonak. Talán még a Solfensteinnek is. Annyi időm, energiám, kedvem ugyanis nincs, hogy megtanuljam a kontrollert normálisan használni, annyi skillem viszont van egérrel a sok év kihagyás után is, hogy elboldoguljak. Hogy ki kivel multizik, az meg totál hidegen hagy.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
North15
csendes tag
válasz Wesder #168560 üzenetére
Kell 1-2 nap míg megszokja az ember az elite-t, mert máshogy kell fogni. Szerintem a pedálok magasan a leghasznosabb tulajdonsága:
Autós játéknál arra megy a váltás.
Egyéb sportjátéknál kombók miatt az RB-LB.
Lövöldénél a stickek lenyomása, plusz fegyvertöltés.Ráadásul tök jó a pedálok helye, kényelmes és teljesen esélytelen, hogy valaha is véletlen lenyomjam őket. Én asszimetrikusan fogom a kontrollert:
Bal kéz: hüvelyk LS (D-pad), mutató LT (LB), középső alul támaszt, gyűrűs felső pedál, kis alsó pedál.
Jobb kéz: hüvelyk RS (XYBA), mutató RT (RB), középső felső pedál, gyűrűs alsó pedál, kis alul támaszt. -
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
2018. dec. 31-én kaptam. Nem tudom, hogy más beválthatja-e, illetve most nem néztem, hogy jó ajánlat-e.
Aki(ke)t érdekel, az vigye.
Read only felhasználó
-
i@lex
őstag
válasz parandroid #168576 üzenetére
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy én azóta tartom ügyesebbnek a kontrollerrel játszókat az egér tapizósoknál, amióta anyám is 2 óra pc használat után simán feltalálta magát, úgy, hogy előtte egeret maximum a pincében látott. :-D
-
Draken
őstag
Másnak se jó a people rész? Mintha be lenne ragadva!
-
csuvicsuva
addikt
RE2 demó indításánál kiírta a box, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra, azóta minden barátot offline-nak mutat, aktivitás fülön semmi nincs. Rocket League multit próbálom indítani, amint csatlakoznék a meccshez, azonnal kidob a játékból. Ki-bejelentkezés, újraindítás, cache törlés megvolt. Az összefoglalóban lévő linken minden szolgáltatást elérhetőnek ír. Ötletek?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Madoc
veterán
válasz csuvicsuva #168589 üzenetére
[link] Ez a magyarázat
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz csuvicsuva #168591 üzenetére
Nekem vagy fél órája ez van,partyból is kidobott.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek miért nem tudom beregisztrálni az 1 éves konzolomat? Azt írja a garancia lejárt.
-
AMD Power
titán
Vege a Halo 3-nak is. A vegen kicsit dezsavum volt az elso reszbol... Picit konnyunek ereztem normalon. De jo volt, elveztem. Most jon a negyedik egyben a "befejezo" resz.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz AMD Power #168598 üzenetére
Legendary nehézségi szinten van egy plusz jelenet a stáblista után. Mivel gondolom nem azon a nehézségi szinten csináltad a játékot, azért mondtam azt hogy nézd meg youtube-on (Beírod hogy Halo 3 Legendary Ending), mert így nem fogod érteni a Halo 4 elejét.
Nem kell semmi DLC, vagy bármi amit meg kellene venni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest