Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SoldierL #239827 üzenetére
Nem, nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy hajlandó vagy fejlesztés alatt álló operációs rendszer verziókat tesztelni azért, hogy a többi felhasználó jobb és stabilabb rendszert kapjon. Ez nem rizikó, hanem inkább egyfajta közösségi hozzáállás. Cserébe pedig vannak funkciók amik hamarabb érhetőek el.
-
parandroid
félisten
-
tom120514
őstag
válasz
SoldierL #239829 üzenetére
Nem pontosan. One S és DD van, F1 22-re ahogy nyomtam, fagyott a gép. Letöltöttem amit mondtam és megjavult. Igazán egy már elkészült de nem teljes körben kiaditt frissítés ez. Mielőtt letöltöd, meg tudod nézni, a tiéden mi van és ha régebbi, lehet hogy segít, nekem bevált, bár nem volt ez hibám hónapok óta, csak pár napja.
-
tom120514
őstag
válasz
SoldierL #239821 üzenetére
Nem tudom, mivel jár az insider tagság, nem érdekelnek az ilyesmik
de olvastam hogy ez a megoldás, kipróbáltam, működik. Ha jól értem, ez olyan most mint egy béta teszt, a tömeges frissítés előtt az insiderek letölthetik, ez alkalommal ez javítja ezt a hibát pl., mást nem tudom, csinál-e.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
SoldierL #238658 üzenetére
Azt nézd meg mindképp, amit Fizzie írt. Mert a rendszerfrissítések azért általában menni szoktak instant on -ban. Játékoké már kevésbé, vagy nem mindig...
Most két frissítés volt májusban, ami azért ritka. Ráadásul elég közel egymáshoz. Nem insider -ben, hanem normál frissítésben.
Amit egyébként itt tudsz megnézni már előre, hogy legközelebb ne legyen meglepetés. Nem a magyar oldalt linkeltem, mert ott sokszor késve kerülnek ki az infók.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
SoldierL #237511 üzenetére
Főleg meghívásos, magasabb insider szinteken jön sűrűn frissítés. A többinél azért ritkább ott is. Tehát ezekről valószínű tudnál.
Inkább az a kérdés, hogy kezdetektől tiéd a konzol? Illetve van rajta más account is? Mert account -hoz köthető az insider tagság.
Van egy Xbox Insider Hub nevű alkalmazás Xbox -on. Azzal lehet kezelni az insider tagságot. Mindegyik account -tal próbáld végig.
Szerk.:
Pontosabban úgy, hogy bejelentkezel Xbox -on az adott account -ra, és úgy nyitod meg a Hub -ot. -
-
-
lanszelot
addikt
válasz
SoldierL #186063 üzenetére
Én kormannyal nyomom a FM7 et semmi gond vele. Be kell allitani ahogy neked jó, elmenteni, és hajrá.
FM6 ot is kitoltam kormannyal, de a pc változatát ott se volt semmi gond. Szerintem valamit nem jól állítasz.
Ha vki valaszolna a kérdésemre akkor elküldeném a beállításaimat. De sajna addig nem tudom. -
persil
nagyúr
válasz
SoldierL #186063 üzenetére
A forzarol jut eszembe. Nem vagyok egy nagy pilota, de most a gold miatt azert lerantottam, szep meg jo, de nekem ez "nagyon verseny". Hianyoznak a regi bunko nfs-ek
Nincs valami hasonloan arcade cucc, ami azert frissebb es split screen is van benne?(meg, ami igenyesebb, mint az ilyen szinvonaltalan split fele ortosagok
)
Masik: nem tudjatok veletlen honnan tudnam a dirt showdown-t beszerezni emberi aron digitalisan?
-
Dreimus
senior tag
válasz
SoldierL #184341 üzenetére
A játék nem kapott one x patchet így ugyanugy fut mint one s-en. Meg a kiemenetet hiába állítod ha a játék nincs rá felkészítve, ez nem PC
illetve a a tv-k FHD 120Hz-et csak PC-ről tudják force-olva mert korlátozzák a gyártók és amúgy is a legtöbb tv ami nem éri el a 400-500k értéket csak 100Hz-es kijelzővel rendelkezik, tehát nem érdemes felülni a marketingnek, ha tesztben sikerült kihozni az adott modellből mégis akkor az más
-
Bogyi007
veterán
válasz
SoldierL #177569 üzenetére
Be van állítva az alkalmazásjelszavad az Xbox360-hoz?
A További biztonsági beállításoknál válaszd az Alkalmazásjelszó létrehozását és ezt a jelszót használva tudsz belépni az x360-on használatos liveba multizni...
-
Keksz
senior tag
válasz
SoldierL #166841 üzenetére
Más megy a tv hdmi portjain?
Nekem volt az SONY tévénél, hogy egyik napról a másikra nem volt kép az Apple TV-ről. Cseréltem kábelt, kihagytam az erősítőt, stb.
Indítottam egy hibajegyet, visszavittem az Apple szervízbe, ott meg néztek hülyén hogy de hát ez megy...
Újból haza, tévé másik HDMI port, és ment.Az a hdmi port meg beszart, el is felejthetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest