Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smokiii1
aktív tag
válasz #10186752 #168870 üzenetére
Nekem az első bejött, de a végére kifulladt és nem volt kedvem kinlódni vele hogy befejezzem mikor amugy is tudtam mi a vége. A másodikat ugyan végigjátszottam de hónapokba telt mert olyan unalmas volt hogy egyhuzamban nem tudtam vele 1 óránál többet játszani, meg jöttek közben más játékok. A harmadik pár napra beszippantott, sokkal jobb lett mint az első kettő, de más játék miatt azt is félretettem. A negyedikbe még csak épp belenéztem hogy milyen a grafika. Viszont az 5 engem teljesen beszippantott. Szerintem sokkal jobb az 5 mint a mcc 4 része együtt. Igy most várom az infinite-et.
-
-
addikt
válasz #10186752 #174798 üzenetére
Ez úgy sánta példa ahogy van, magánszemélyként miért kérsz egyáltalán ÁFA-s számlát? Persze kérhetsz, és be is diktálhatsz a kikában szingapúri címet is, a kutyát se érdekli, de mivel Magyarországon vásárolsz, a teljesítési hely szerinti ÁFA kerül kifizetésre. Éppúgy az online vásárlásnál, a teljesítési hely a lényeges. Ha Magyarországról vásárolsz, magyarországi felhasználóként, és ezt valamilyen módon kikerülve más teljesítési helyet adsz meg, akkor azt hiába tekered, csalás.
Nem tiltják, mert nem fogják nyomozgatni, hogy valójában kis és mikor tartózkodik valójában azon a külföldi címen, vagy valós-e a külföldi ismerős által vett és átadott gift card, de attól, hogy ez a kiskapu működőképes, attúl ez még trükközés marad. Tehát, ha te egyértelműen az alacsonyabb adófizetés miatt hamis teljesítési címet adsz meg, akkor felfüggeszthető, akár kizárható vagy a szolgáltatásból.
Amíg a Microt nem basztatják ezért a helyi ÁFA fizetések miatt, addig ők se fognak erre komolyabban ráfeküdni. -
senior tag
-
Baltazár123
senior tag
válasz #10186752 #176794 üzenetére
Az MS most nagyon komolyan akciózik. A 300Ft-os GP 3 hónapra én is behúztam. Azzal nyár közepéig le leszek fedve. Játékot már nem is veszek, maximum DLC-ket meg apróságokat (pl uno).
6,5 hónapra kifizetek így kb 5e forintot és annyi játék van, hogy az időm a szűk keresztmetszet. Ráadásul utána is lehet még akciós GP valamivel olcsóbban, mint a rendes ára.
Nagy találmány ez az olcsó GP, de nem tudom, hogy az MS meddig folytatja az akciózást. Ilyen nevetséges összegekből talán még a supportos fizetése se jön össze nekik. Nyilván oka van az akciózásnak, de még egy MS se bírja ezt sokáig szerintem. Aztán ne legyen igazam inkább. -
frankdelgado
őstag
válasz #10186752 #180755 üzenetére
Nem tudom miért szolja le a ps exeket, hiszen van bennük dramaturgia, lehet sirdogálni az apa-fia kapcsolatn, vagy olyan egyedi, különleges témákat boncolgat, mint a zombiapokalipszis, vagy a régészkedő, kincskereső kalandozások. És ami máshol nincs.... Robotdínók!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #10186752 #180852 üzenetére
Ahogy elnéztem a tegnapi termést (illetve annak a hiányát, meg azokat a részeit amit még láttam takarítás előtt) mindent félre lehet érteni, ha félre akarja érteni az ember. És vannak, akik akarják.
Én mondjuk a Pepsit meg a Coke-ot is megiszom.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
F_Peter
őstag
válasz #10186752 #180842 üzenetére
Én éppen ezt látom másként. Szerintem egyre inkább arra mennek hogy ne legyen márka verseny. Maximum annyira mint - a te példád alapján - az Audi és Honda. A box egyre inkább PC alternatíva, a ps meg a PC mellé egy konzol.
Mindenki tolja a maga szekerét, de szerintem nem az a céljuk hogy bedarálják a másikat.
A másik hogy a Sonynak a ps jelenti a játék részleget, az Ms-nek meg a box csak egy szelete. Az Ms-nek mindegy hogy PC-n vagy boxon játszól, de rajtuk keresztül menjen, az ő szolgáltatásukat használd. (És ez szerintem a kövi genben még jobban érződni fog.) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #180855 üzenetére
Ezt látják sokan rosszul szerintem. A konzol gyártók fő szempontja, főleg az online szolgáltatások elterjedése óta nem az elsősorban, hogy a hardverből sok fogyjon. Nyilván ez is, de ha azt nézed, hogy mekkora árbevétele van a PS-nek vagy az MS-nek, akkor látható, hogy az eladások ez kis hányad, főleg annak tekintetében, hogy a hardver magas előállítási költsége miatt éppenhogy el tudják adni haszonnal, de akciós időszakban egy konzol ára valójában veszteségként könyvelődik le. A fő termék a szolgáltatások. Zárt rendszerről lévén szó, nincs virágbolt. Közösségi platformról lévén szó (egy háztartásban több is lehet, egy gép akár többször is cserélhet gazdát stb.) a szolgáltatások, a digitális tartalmak értékesítése fő szempont. Ebben az MS többet is mutatott mostanában, talán épp azért, mert a Sony az eladásaiból 2x annyit tudott bevételként felhasználni (persze tekintve, hogy alig nyereséges a hardver, ez inkább likviditási bevétel).
De ami most jön, a cloud gaming, a cross-play, a VR fejlődése, ezek azok amikből a pénz van. Pont mint az in-game purchases a F2P játékokban. Sokszorosan azok a cégek kaszálnak, akik iAP-vel lépnek be a piacra, mint azok akik magas áron adnak el játékot és kész.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #180859 üzenetére
Én is matematikáról beszélek. A bevételi oldalon nem a konzol eladás a fő mozgató rész. Persze ahhoz, hogy a szolgáltatásokat használják kell a user oldali jelenlét is, egy konzollal minimum. De többtízmillió felett már eljut oda a dolog, hogy profitábilis legyen a "vállalkozás". És ez pedig a másik, és tényleg lényeges dolog, hogy nem végszámokat kell nézni, hogy XY cég SOK bevétel SOK eladás, YX cég pedig KEVÉS bevétel KEVÉS eladás, hanem a profit számít és az, hogy az adott évi elvárásokkal szemben ez mennyire valósult meg: aka. mit fognak reagálni a részvényesek. Mind a Sony és mind az MS esetében pedig ott van, hogy nem önálló, hanem anyacég által finanszírozott márkák egy többtagú családban, ahol nem egyetlen márka teljesítéstől függ a cég sorsa, hanem maximum 1-1 divízióé. És mindkét cég mondhatja azt, hogy lenyeli ezt vagy azt a nehezebb időszakot, invesztál még kicsit bele és lássuk mi jön ki: de előbb erre akarnak látni egy megfelelő üzleti tervet. A 2010-es XO nyitást úgy néz ki elszámolták, de jelenleg az MS és a részvényesek elégedettek. Az üzletág bevételei profitábilisak, egyedül a piaci részesedés rémisztően kicsi, de a mai világban láthatóan nem kell a piacot uralni, hogy jól csengjen a neved, még akkor sem, ha a piacod összesen 2-3 szereplős. (illetve pontosabban a jelenlegi generációba tartozik a Nintendo 3DS és a PS Vita is, tehát 5 szereplős - ha a Nintendo WiiU-t nem számoljuk)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #180864 üzenetére
Üzletről beszélünk. Mindig van feljebb. De az elégedettségi szintet cégen belül határozzák meg. Ha véletlen triplán teljesítik akkor nem fognak morgolódni
Egy biztos. Egyik mára sem mostanában fog csődbe menni...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #10186752 #180966 üzenetére
De ez ugyanaz kvázi mint a PayPal. A Revolut (és ez nem reklám) a modern virtual banking egyik úttörője. Pár év és ezek miatt a cégek miatt kell majd a bankoknak nagyon jól végiggondolniuk, hogy miért terhelik az ügyfeleiket, mert ezek a cégek sokkal "olcsóbban" nyújtanak sokkal többet.
Konkrétan a Revolut kártyámmal tudtam használni az ApplePay-t, de a Monzo kártyám még most is jó itthon hozzá. És még van 2 másik ilyen virtuális kártyaszolgáltatóm. Semmibe nem került nekem. Nullába. A Revolut-nál ráadásul a feltöltés is ingyé' van.
-
Madoc
veterán
válasz #10186752 #181048 üzenetére
Baromság nincs olyan hogy amcsi fiok, meg magyar. Ez nem ps vagy xbox 360. Bármennyi fizetőeszközt és azokhoz címet tudsz rögziteni. Nekem 7db van egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz #10186752 #181062 üzenetére
Furcsa perverzioid vannak. Ki mondta hogy jó helyen próbálod? link fizetési mod felvétele, országot is tudsz választani ahol használni akarod.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz #10186752 #181076 üzenetére
Persze, én vagyok az értetlen, igaz hogy usa és us fizetőeszköznek is meg van adva a paypal de oda se neki. Ugy halkan megkérdezem te melyik hozzászólásodban írtad hogy paypal fiókról beszélsz? Mert microsoft fiókról volt szó és a hozzáadott fizetőeszközökről meg címekről. Tudniillik nem csak oayoalt lehet hozzáadni hanem sima bankkártyát, revolutot, apjaf*szát, sőt feltölteni is lehet gift carddal és ahhoz is kell ottani cím.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz #10186752 #181078 üzenetére
Olvass vissza 181042-ből indult,181043-ban ugyan megemlítette a paypalt de más többi fizetőeszközzel együtt. Egy paypal fiokom van, amazonon usa címmel veszek feltöltőt, angliába a microfos store-ban meg azzal fizettem már rendesen. Megnéztem magyar paypalom van magyar címmel. De elengedem a dolgot a kedvedért. Béke.
[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz #10186752 #181078 üzenetére
Egy pár kérdés még.
Csinálok paypalt usa címmel random keressek egy amerikai címet?
Ha ez megvan rányok h vasárlás maradok az usa oldalon majd belépek a microsoft fiokkommal és ott lesz olyan lehetőség hogy fizetés paypallal oda meg azt kell megadnom amit usa cimmel regisztráltam?Üdv SRicsi
-
Madoc
veterán
válasz #10186752 #181075 üzenetére
Csak b*ssza a csőröm hogy lehülyézel és félrevezettek másokat: [kép] [kép] [kép] [ezt a kedvedért most vettem a magyar paypalommal]
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz #10186752 #181555 üzenetére
Olyan iszonyatos pénzek mentek az utóbbi időben a szoftver-, és hardveroldalon is a fejlesztésekbe, hogy ha nem a harmadik verzió igaz, az konkrétan a világ legnagyobb buktája lenne. Ever. Azért a rengeteg hibája mellett a MS nemhogy túlélt, de vagy 30 éve folyamatosan a legnagyobbak egyike. Későn kezdték a bevásárlást, kell még nekik idő, őszintén szólva már az is brutális teljesítmény, ha jövőre villantanintudnak az új csapatokkal, manapság nem egy év alatt készül egy aaa cím, az is kész csoda, ha 3 év elég hozzá.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mike1334
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest