Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95036) ΞΔGLΞ válasza this is life (#95033) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A hp elite x3 tulajokat is le ... magasrol , tul sokan nem lehetnek ..

Lófaxt erről van szó. Sokan ringatták magukat abba, hogy ez megváltozik, de nem sokkal, egy kis ésszel és utánajárással látható volt, hogy ennek annyi még a legelvakultabb winfos agymosás ellenére is. Pedig, "valaki" még jól be is akart vásárolni ebből készülékből. :DDD Belfiore-t meg hiába szidod, ő csak egy báb, aki beoboázta magát az MS-hoz és az volt legfőképpen a dolga, hogy össze-vissza hazudozzon.
Nem kell a rizsa, sokan átlátták, hogy ez mind-mind csak duma, persze az a kevés kivétel, aki mindig ajnározta, vagy épp új blikk szintű cikkeket keresgélt a sztrádán, hátha mégis másképp lesz ezzel az elqurt rendszerrel. Ők nem tartoznak abba a "sokba".
Kb, 100 ezret fizettem ki csak store applikációkra, meg egy valag pénzt költöttem 2010 óta új telefonokra, tehát nyugodtan mondhatnám, hogy elmehetnek a k anyjukba, csak épp régóta várható volt, ezért már nem is érdekel ez a része.

Te is valami morbid kíváncsiságból kötöttél velem fogadást, szerintem, nem pedig azért, mert elhitted, hogy ezt a rendszert gatyába rázzák valaha is... :-D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.