Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94801) Vegha válasza zsamiatt (#94800) üzenetére


Vegha
senior tag

Köszönöm.

(#94802) scyllarus


scyllarus
veterán

Halotti toron nem illik veszekedni.
Mindenki csendben gyászoljon. :(

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#94803) this is life válasza scyllarus (#94802) üzenetére


this is life
Ármester

B+

Ezen felnevettem :D

karway
Részben igazad van,az addig oké hogy az MS sw készítő cég,csak épp a saját rendszerét fejlesztette kb semennyire,az alacsony részesedés az ő saruk,volt egy alapjaiban jó rendszerük,az kukaztak,jött a reload készülék portfólió nélkül.
Amúgy nem szavazni járok ide,de ha valaki a tények ellen beszél azt néha kissé epesen kijavitom,velemenyezem. Amúgy tényleg hülyék vagyunk ,mert a sír felett vitatkozunk arról hogy nem is oly halott akit épp temetnek...
Pedig ennél jóval több volt a rendszerben mint lehetőség,de elqrtak ,s ha negatív post-unk is van néha ,az inkább az ms-nek szólna és nem azoknak akik használják az eszközeit ..
Ennél sokkal szebben múlt ki a Symbian,meego bbos,de ez is az MS sara mert csak maszatol és sunnyog ...

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94804) ΞΔGLΞ válasza this is life (#94803) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

#94802) scyllarus

Ez a hét (be)szólása volt! :DDD

----------------------------

Nálunk, 3 "rönyó" is van a családban és, mint írtam a w10 BT (950 és 950 XL-el) állandóan szakadt, használhatatlan fostalicska, ahogy az egész az, de baszki a 640xl 8.1 alatt, olyan stabil, mint a beton! Lényegében ennyi, ez egy kicseszett jó rendszer...volt, de még manapság is megállja a helyét és ráadásul gyors és smooth. Ha ezt az utat választják, nem a w10-zet, akkor ez most a legjobb lehetne, de nem ezeknek váltani kell, mást csinálni, amit már az elején elcseszték amikor leütötték az első kódokat aztán csak a xart sikerült tovább csiszolni, lényegében még rosszabb híg fossá, miközben több száz millió user-nek köptek a szájába a rengeteg meg nem valósult ígérgetéssel és az egyre rosszabb instabillá vált rendszerrel.

2010 október-november óta azt hiszem bőven nevezhetem magam őskövület (átvert) winfos felhasználónak, aki sokszor dobott pénzt az asztalukra és emiatt jogosan küldhetem el őket a jó anyjukba. De már ehhez sincs kedvem, már rég beletörődtem, hogy itt csak (köztük nagyon jó és igényes) applikációk szűnnek meg, vagy nem is léteztek. Csak a másik kettőre fejlesztenek mindent, mármint az MS régóta kiderült, hogy "odamelózik" nem a saját felhasználó bázisa a fontos, mit fontos, konkrétan nem is érdekli már őket.

Szóval, visszatérve nosztalgiából használok egy 640XL-t 8.1 alatt és teljesen frankó, gyors, stabil.
Még ha sebezhetős és nem is támogatott már. Kár érte!

(#94805) Vtwo válasza scyllarus (#94802) üzenetére


Vtwo
senior tag

Én bebalzsamoztattam 8.1-el a 640XL-t ,így olyan mintha még élne a wp :DDD

(#94807) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Nem feltétlen ide tartozik de talén valaki tud segíteni.
A családban akad egy Win 8 at futtató telefon, tegnap csinétunk rajt egy gyári beállítást. Most meg sehogy sem sikerül beállítani, hogy a zárolási képernyőre az óra alá a dátumot is megjelenitse. Utoljára sacc egy éve volt ilyen akkor is oltári nehezen sikerült beállítani, de most sehogy sem találom a beállítást.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#94808) Sztyepadzso válasza laceszgamer (#94807) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Nem valami update hozt azt vissza(meg), amit még nem ejtettetek meg?

(#94809) betegphiu válasza laceszgamer (#94807) üzenetére


betegphiu
senior tag

be kell kapcsolni a glance screent.

(#94810) NGC válasza laceszgamer (#94807) üzenetére


NGC
tag

A beállítások -> gyorsnézet képernyőnél van egy olyan kapcsoló hogy dátum ->be. Talán ez.

(#94811) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Köszi a tippeket, este megnézzük. :)

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#94812) Auratech


Auratech
őstag

Lemondtam a win telóról.
Elsők között vettem omnia 7-et, amit kiárusítottak a hasznavehetetlen oprendszere miatt. Aztán kijött a frissítés és büszkén használtam. Én a wines omniát, fiam az optimus x2-t, az első kétmagost, nvidia gpu-val..
Elit, príma készülékként kezdtem használni. Elfogadtam, hogy zárt a rendszer és a Zune a megváltás, ami nem lett megváltás. A világ elfutott és a fejlesztések elmaradtak. Vagyis volt sok minden, csak nem arról szólt, amit a világ diktált..
Elsikkadó piactér fos appokkal, miközben a desktop rendszereket eltartotta a warezolás lehetőségéből fakadó általános elfogadottság. A win pho telefon pont arra nem lett alkalmas, amire a mobil eszközpark létrejött, hogy a személyközi kommunikáció szabadsági fokát emelje.
Korlátok, zártság, biztonság, mint a profitot garantáló rendelkezések? Talán az adóhivatalnál működik, de a 21. századot megélni akaró fiatalságnál ez nem jött be.
Hiába a jó kamera, ha a generált a tartalom nem instant elérhető, bármelyik felületen.. Nem követi a trendeket. A fejlesztők munkáján érződik a vontatottság, motiválatlanság. Lemaradtak és elfogytak.
X86 kompatibilitással visszaszerezhető valami az érkező ? surface hardverekkel, és jó dolog lenne egy működő, magas szabadsági fokú continuum elgondolást kimunkálni.. Tudnám szeretni, ha szerethetőre fejlesztenék.. de az nem nagyon sikerült..eddig

Auratech Field Recording

(#94813) SOAD19


SOAD19
addikt

Ma érkeztem haza egy kirándulásról, és voltam olyan bugyuta, hogy azt hittem, hogy telefont összekötve a géppel böngészőben megnyitva a OD-ot, fel tudom tölteni a képeket. Kijelölöm x db képet és jön a hibaüzenet, hogy csak egyesével lehet. :W Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért nem egyből telefonról töltöm fel a képeket a OD app-pal. Régebben próbálkoztam vele, de nem nagyon volt, abban se köszönet. A kijelölt feltöltendő képek közül volt, hogy csak párat töltött fel, volt hogy egyet se. A supporttal is értekeztem ezügyben, de hiába csináltam meg pár dolgot, amit javasoltak, nem változott a dolog, és inkább hagytam a francba és feltöltöttem kábelen keresztül a gépre.
Most a kirándulás alkalmával is jól jött volna az időzített képkészítési lehetőség, vagy hogy a térkép app tudja azt amit korábban tudott, hogy segítsen találni a környéken éttermeket pl. Biztos van külön app erre, de korábban a Here alapból tudta ezt. Nem hogy fejlődne a rendszer..., bár ezt már régóta tudjuk...
Jövőre valószínűleg android lesz (sok választás ugyebár nincs), amim még nem volt.
Bocs a kifakadásért! :B

(#94814) Sztyepadzso válasza SOAD19 (#94813) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Hallo, én estére bekapcsolom a wifi-t(qi-s töltőlapon van a telefon), be van állítva az automatikus feltöltés NEM forgalmi díjas hálózaton, és feltöltődnek a képek, gond nélkül(kopp-kopp)

De ha már a gépen vannak a képek, akkor így csináld: jelöld ki őket(TC-ben, vagy Intézőben, mindegy), aztán húzd át őket egyszerűen a böngészőbe, és akkor feltöltődnek

[ Szerkesztve ]

(#94815) boncser


boncser
aktív tag

15063.608 elérhető

(#94816) Bogyó bá' válasza boncser (#94815) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Most már mindegy, nem? :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94817) Pacee87 válasza boncser (#94815) üzenetére


Pacee87
aktív tag

Changelog esetleg létezik?

(#94818) hdtomi válasza Pacee87 (#94817) üzenetére


hdtomi
senior tag

Én EZT az oldalt szoktam nézni.

Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK

(#94819) boncser válasza Bogyó bá' (#94816) üzenetére


boncser
aktív tag

Hát végül is igen. Nagy fordulat itt már nem lesz. Én annak örülnék a legjobban ha utolsó updateként kijönne a 8.1 a 650-esemre.

(#94820) scyllarus válasza boncser (#94819) üzenetére


scyllarus
veterán

Pont így vagyok én is az 550-nel :D

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#94821) renegadepest válasza Chaser (#94752) üzenetére


renegadepest
csendes tag

Miután bekapcsoltad, bemész a híváslistádba és hosszú nyomva tartás a számon.
A feugró menüben már lesz a szám blokkolása opció.

(#94822) Auratech


Auratech
őstag

Találtam egy jó feladatot az Omnia 7-nek!
A sulink GSM kapunyitójának SIM kariját programoztam fel vele :)

Auratech Field Recording

(#94823) Cane válasza hdtomi (#94818) üzenetére


Cane
őstag

Vagy itt:

https://changewindows.org/

▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#94824) andrás47


andrás47
senior tag

Üdv !
WP 10-en üzenet SMS hang beállítással próbálkoztam, és nem akar lenni rajta, pedig minden úgy tűnik jól van beállítva, mi lehet a hiba ?
Köszönöm

(#94825) zsamiatt válasza andrás47 (#94824) üzenetére


zsamiatt
őstag

a gépházban beállítottad? Elvileg más nem kell hozzá

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#94826) andrás47 válasza zsamiatt (#94825) üzenetére


andrás47
senior tag

Igen ott rendben van HR kell csinálni esetleg ? Akkor elveszik valami a teloról ?

(#94827) ΞΔGLΞ válasza andrás47 (#94824) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Az úgy tűnik, az lényegében biztos nem jó. Ezek az Istenbarmák, a w10-zen alapból kikapcsolnak mindent.
Már nem emlékszem rá kristálytisztán, de SMS beállításoknál is ki van pipálva a hangjelzés és a gépházban hozzá van rendelve valamilyen értesítőhang?

(#94828) andrás47 válasza ΞΔGLΞ (#94827) üzenetére


andrás47
senior tag

Üdv !
Az SMS beállításoknál ki van pipálva, hogy hangjelzés ezt konkrétan nem találom meg leírnád lépésről-lépésre hol találom ? Köszönöm

(#94829) ΞΔGLΞ válasza andrás47 (#94828) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Franc se tudja, nem használom már ezt a rendszert. De több helyen is be kell állítani. Majd valaki megnézi Neked. :) Vagy inkább azt írd le hol mi van beállítva.
8.1-et használok 640-es telefonon, de ha feltudnám a 950 XL-re is rakni, már állnék is neki, mint ez a galambgané 10.

(#94830) andrás47 válasza ΞΔGLΞ (#94829) üzenetére


andrás47
senior tag

Köszönöm, nekem is azóta vacakol, de a Skype végett fel kellett raknom, sajnos most másik telo van nálam , így nem tudom leírni. Köszönöm segítséged .

(#94831) ZsoltG60 válasza andrás47 (#94824) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

Üdv. Nálam így van beállítva és működik :)
Nézd meg a Beállítások/Adatvédelem/Háttérben futó alkalmazásoknál engedélyezve van az üzenetek ?

Lumia 950XL

(#94832) andrás47 válasza ZsoltG60 (#94831) üzenetére


andrás47
senior tag

Oké , köszönöm a részletes segítséged. holnap tudom majd megnézni, ez így egyértelmű, és mindenre kiterjedő, remélem jó lesz majd .

(#94834) andrás47 válasza ZsoltG60 (#94831) üzenetére


andrás47
senior tag

Szia ! Köszönöm a segítséged, és a képeket külön is sikerült beállítani az SMS hangot neked köszönhetően.

(#94835) starr


starr
őstag

Nálatok sem megy ma az Outlook.com-os levelezés? Sem mobilról, sem webről.

(#94836) mdraco válasza starr (#94835) üzenetére


mdraco
őstag

Nálam megy, épp a webest próbáltam.

(#94837) ZsoltG60 válasza starr (#94835) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

(#94838) starr válasza ZsoltG60 (#94837) üzenetére


starr
őstag

Reggel még ment, de most sem megy.

(#94839) GeorgeV


GeorgeV
aktív tag

Nálam a tegnapi levelek a Piszkozat mappában maradtak.
Üzenet:[Valami probléma történt, ezért a levelet nem tudtuk elküldeni.]
Ma reggelre lementek a tegnapi levelek.

(#94840) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Üdv. Adott egy lumia 530 és ami rajta ketyeg OS, nem tudom mi az. A benne lévő több száz névjegyet át lehet költöztetni gyorsan Android 7-re? Anélkül h egyesével mindent be kéne írni. Itt nincs felhő semmi, mindent a telefon tárol. Köszönöm!

(#94841) Bogyó bá' válasza Kolondrum (#94840) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Azon csak WP 8.1 lehet, és de, a felhőben tárolja a névjegyeket.
Asztali PC-n lépj be az MS fiókodba, és exportáld ki a névjegyzéket CSV-be. Én legalábbis így csinálnám...

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94842) Kolondrum válasza Bogyó bá' (#94841) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ms fiók? Ki tudja már annak a loginját huuuu

(#94843) GeorgeV


GeorgeV
aktív tag

Már megint nem lehet belépni az Outlook-ba.

(#94844) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Köszi bogyó kész. Lumi 530 ment, Redmi Note 4 jött és megtanultuk, hogy soha többet windows alapot. Sajnos ez van.

(#94846) zsamiatt válasza #05304832 (#94845) üzenetére


zsamiatt
őstag

szabályosan leáll vagy újraindul vagy hirtelen kikapcsol?

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#94847) scyllarus


scyllarus
veterán

Csak hogy valami jót is írjak, az utolsó frissítés óta nem szakadozik a BT kapcsolat az autó fejegységével. Pedig nem láttam ilyesmit a changelogban, lehet véletlenül csinálták meg :D
Persze az továbbra is megoldhatatlan feladatot jelent, hogy ha hangpostára megy a hívás, akkor le lehessen tenni a kormányon lévő gombbal...

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#94848) oreg1965


oreg1965
csendes tag

Sziasztok!

A lányom Win10-es telója meghalt. Mentés a Onedrive-on, az új teló droid6-os. Hogy lehetne a mentésből előbányászni legalább a névjegyeket?

Kösz!

Öreg

(#94849) Xantal válasza oreg1965 (#94848) üzenetére


Xantal
tag

Szerintem van droidra OneDrive app. Abból elérhető. Bár a névjegyzékek én úgy csináltam hogy Gmail fiókból nyitottam meg az outlokot és beemeltem a névjegyeket.

GI

(#94850) starr válasza oreg1965 (#94848) üzenetére


starr
őstag

Elvileg az androidos Outlook appot kell feltenni, az csinál egy outlookos fiókot a droidon, majd a névjegyek appban beállítani, hogy azt mutassa. Továbbra is szinkronizálni fog.
Namármost: Nekem Miui-n ez nem kóser, helyette a Bluemail-el veszem fel az outlookos fiókot activesync-ként. Az már biztosan működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.