Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #94650 üzenetére
...ráadásul a "saját" tetemünk felett. Perverz...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
k-adi
nagyúr
válasz zsoltzsolt #94652 üzenetére
Bárcsak én is ezt tehettem volna pár hónapja ezelőtt mielőtt megdöglött magától... bár gondolom nem sokat ér már egy lumia925
-
Marvinyo
aktív tag
A legújabb Win10 update komolyan lehetetlenné tette, hogy pont (.) után kisbetűt írjak? :-D Megnyomom a kisbetűt, ahelyett hogy leírná, csak átvált nagyra.
Komolyan kérdezem: Az
IHMWierd Al Yankovic áll a fejlesztőrészleg élén? :-D(Azt már meg se említem, hogy a zenelejátszást kinyírja egyetlen böngészőlap...)
Azért, hogy életem legdrágábban vett (640XL, 55k) telefonja legyen a leggyűlöltebb készülékem, azt nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz turbulencia8 #94655 üzenetére
Igen, az augusztusi jó lett, megszűnt a júliusban begyűjtött hiba (650DS): a pár naponkénti újraindulás. De az azt megelőző verziókkal sem volt nálam baj.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #94652 üzenetére
Nalam meg van nehany csontvaz a szekrenyben , az ujraindulas bug 640xl-en nalam is elo jott , par hete csinalja,2-3 alkalommal , ,kb 2 honapja lett wdrt-vel ujra telepitve , hr is volt ...
640 egesz jol mukodik (igaz rs1-en) az 520 meg ujra lett elesitve , az legalabb meg ha lassu is legalabb fluid modon teszi ,es nem random lassul egy egy app ,menupont megnyitasanal.
korozo keselyu vagyok , de lassan leerszkedo a foldre mert erzem mar a hulla szagotAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #94658 üzenetére
Nem mondom, hogy nem hiányzik a L930...
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #94659 üzenetére
A felulet egyszerusege hianyzik talan , bar ezt jo reszt kulso appal potoltam , ezen kivul mast nem tudnek felhozni ervkent a rendszer mellett . 950-en azert megneznek egy xiaomi mi4c romot , persze megfelelo portolas optimalizacio utan , a hw egyforma ... egesz jo donor lehetne a 950 😀
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
turbulencia8
őstag
válasz this is life #94660 üzenetére
Ha a WP10 egy katyvaz, a MIUI egy nuklearis katasztrofa. Tragedia, ahogy a beallitasok stb. menu mukodik rajta, foleg laikus felhasznaloknak.
-
this is life
Ármester
válasz turbulencia8 #94661 üzenetére
Annyira nem veszes a miui beallitas menuje, konnyebben eligazodok rajta , mint a samsung s7 beallitasaiban , de persze embere valogatja hogy kinek mi all kezre .. ettol meg a 950 hw-en futtatva megneznem a miui-t .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Aethelstone
addikt
válasz turbulencia8 #94661 üzenetére
Nem osztom ezt a véleményt. MIUI tök jó.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Marvinyo
aktív tag
-
this is life
Ármester
válasz Marvinyo #94664 üzenetére
Forditva ulsz a lovon , nem a rendszer lett egyre rosszabb , hanem a te igenyeid nem sulyednek lefele a frissitesekkel parhuzamosan . Nezz ugy a telefonra mintha funkcio telefon lenne , es ahoz kepest mar egesz korrektnek nevezheto ... nem a rendszer xar , hanem a lec van magasan . Ha van idod probald ki a wdrt, majd rs1-re frissiteni es ott is tartani kombot, ugy se lesz hibatlan , de a jelenlegi ...kupacnal fenyevekkel jobb.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz this is life #94665 üzenetére
A léc ugyanott van, ahol 1,5 éve megvettem :-) Az utóbbi 2-3 hónapban ment szarrá. Én imádom a mai napig minden porcikáját, de egyszerűen a béta verziós Win10 stabilabban ment rajta. Van, hogy 1 óráig lehal. Gombra nem reagál, meg semmi.
Valószínűleg fesztiváltelefon lesz belőle, az is egy funkció :-D
-
PuMbA
titán
válasz Marvinyo #94664 üzenetére
Én múlt hónapban cseréltem le a Win10-es 640-et, Xiaomi 4X-re, de még teljesen jól működött és működik a családban, szóval valószínűleg egy hard reset kéne a 640-esedre Ami nem tetszik az Androidba az a billentyűzet.....gyorsabban tudtam írni Win Mobile-on. Na meg, hogy a vissza gomb jobb oldalt van a Xiaomi-n az se valami jó. Simán jó lett volna a Windows 10 szerintem, ha lenne rá app és kicsit odafigyeltek volna rá régebben, hogy ne tűnjön el, mert igazából semmivel sem jobb az Android, de ez a hajó már elment.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Én is 4x-re cseréltem, és minden szavaddal egyet értek. Nem nagy szám az Android sem. Nekem a w10-el annyi bajom volt csak, hogy lassan indulnak a programok, és megörjítettek az 1mp-es animációk. A kamera kezelése is jobb a win-nek. Az androidon a Mari néninek való kategória. Root, hekkelés és fizető kamera appal lehet csak hozni. A HDR androidon egy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
spiderpig820
aktív tag
ugyanezt az utat jártam be, és én sem vagyok képes megbékélni egyik billentyűzettel sem, amiket eddig próbáltam.
a 640-é jobban kézreállt, jobbak voltak a javaslatai is.
tudom, tudom, sokáig nem dobta fel javaslatként azt, hogy lumia, de ettől függetlenül a napi használatban nekem jobban bejött.4B
-
scyllarus
veterán
válasz spiderpig820 #94669 üzenetére
A W10 billentyűzet javaslatai konkrétan vicc kategória, ennél még egy palatábla is öntanulóbb.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
válasz scyllarus #94670 üzenetére
Ez ízlések és pofonok kategória,a wp billentyűzet nekem bejött és a szotarral se volt gond,de ezt a szintet sikerült elérni Google keyboardal is ,a felületet pedig sikerűlt egész jól át és személyre szabni ,így itt is el vagyok...
Starr
Azért kamerában ne a 4x legyen mérvadó ,mert abban csak egy alsós Samsung kamera vigyorogva,annál a márkánál a Sony kamera sok jobban domboritanak aki többre vágyik annak kamera mobil kell . Amúgy a 4x-ben a Samu a3 kamerája vigyorog.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94671 üzenetére
Magával a billentyűzettel nekem sincs gondom, de a szótár az katasztrófa nálam.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
válasz scyllarus #94672 üzenetére
Tanitgatni kell mint wp-n ,igaz az MS megoldása jobban működik alapból ,de elérhető hasonló hatékonyság, a swift keyboard nálam előbb kiverte a biztosítékot,hamar búcsút is intettem neki.
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94673 üzenetére
Ezt tanítgathatom, de minek. Legalább 100 emailt írtam már vele, amiben aláírásként András szerepel (mivelhogy így hívnak ).
Ha elkezdem írni, hogy and, a következő javaslatok szerepelnek: andi-and-ans-amd-ams- Andi. A 101-nél is.
Érdekes, a droid a 3. után megtanulta. Az ans és az ams fogalmam sincs mit jelenthet. (Na jó, az első évek franciául)
A névjegyzékben keresve sem képes Andrást felajánlani 3 betű után, pedig van pár a kapcsolatok között.
Innentől ez kuka. Jelen állás szerint előbb szűnik meg a platform, mint ez megtanulja"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
starr
őstag
válasz this is life #94671 üzenetére
Képminőségre tetszik, a dng-k tűélesek. Ha manuális iso van, manuál az expo idő is, ez a bajom. Nem nagy gond. Mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Cane
őstag
válasz zsoltzsolt #94644 üzenetére
A bukta erősen benne volt a pakliban...
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Vegha
senior tag
Az mitol lehet hogy az Edge folyton elfelejti, hogy a Prohardver lapcsalad oldalainak a mobil verziojat kell betöltenie ?
Egyszer az oldal alján véletlenül ráböktem a desktop nezetre. Utána visszaváltottam mobilra, de azóta (van hogy naponta többször) is folyton meg kell ezt ismetelnem. Néztem az Edge beállításokat:
Defaultbol a mobil verziokat kell betöltenie, cookiek akceptálva vannak, viszont a DNT opció is aktív. Igazából egyik beállítás sem kellene hogy problémát jelentsen ugyanis nem változtattam rajtuk semmit. Egyszer próbáltam az elozmenyek/adatok torleset, de az sem segített. Tapasztalt mar más is hasonlót ? -
Sztyepadzso
őstag
válasz turbulencia8 #94680 üzenetére
Igen, de a 8-as az nyolcas. Azt gyorforgalmasították egy-két helyen, de ott maradt a helyén.
-
törölt tag
Üdv!
Nokia Lumia 625-ös telefonomon (WP 8.1 legfrissebb) valamiért az Áruházból nem tudok letölteni egy alkalmazást sem.
Hibaüzenet: Az Áruház pillanatnyilag nem érhető el. Látogasson vissza egy kicsit későbbb. Hibakód: 805a01f4
Napok óta ezt csinálja, sajnos nem akar megoldódni. Telefon ki-/bekapcs sem segített.
Esetleg valami megoldást tudnátok rá?[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz westcoastog #94684 üzenetére
Én is a 735-ön. Meglátjuk holnap mi lesz.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #94685 üzenetére
Update: Nálam már jó.
-
westcoastog
veterán
válasz Blue Eagle #94686 üzenetére
Most megnéztem mobilnettel, most nekem is jó.
-
törölt tag
válasz westcoastog #94687 üzenetére
Nekem is megoldódott!
Úgy látszik eddig volt rossz az áruház -
Cane
őstag
A lényeg, tényleg szar lett a térkép. Veszprémben mentem a Házgyárin, majd rá a 8-as gyűrűre, Nagyvázsony volt az úticél, erre ez a szutyok erőltette hogy menjek be a belvárosba át a viaduktra, majd kivitt vissza a 8-asra a Nagyvázsony kereszteződésig. Poén, hogy kb. 100-re voltam azt megelőzően ettől a kereszteződéstől... Visszafelé Veszprém - Bp útvonalra behozott olyan találatot, hogy érintette volna Dunaújvárost és ez a javasolt útvonal volt...
Okádék. Marad a mapfactor.▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a telót használom kerékpározásnál a monitorozásra. Több appot is (RunMaster Cycle; Caledos Runner). Már több, mint egy éve gond nélkül mentek, de múlt héten egyszercsak nem voltak hajlandóak működni.
Az app elindul és gond nélkül megy is, de amint elakarom kezdeni a mérést, rábökök a startra és ki lép az app. Mind a kettő ugyanezt csinálja, sőt kipróbáltam még párat és azok is. Mondom se baj, újrahúzom a telót Recovery Tool-lal. De sajnos nem segített. Uhyanez a hibajelenség.
A Térképek app megy gond nélkül. A fitbit megy. Helymeghatározás bekapcsolva.
Elképzelésem sincs mi lehet. Volt valakinek hasonló? Van erre megoldás? -
-
Dzsosy
senior tag
válasz scyllarus #94695 üzenetére
Úgytűnik a mostani insider frissítés javította a hibát: Here’s what’s improved and fixed in Windows 10 Mobile build 15245
Valaki próbálta már? Tényleg megoldotta? Csak mert akkor beszállok én is újra az insider buliba. 😁 -
scyllarus
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz Blue Eagle #94698 üzenetére
A kommentek szerint a wifi hotspot funkciót. 😁😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!