Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94201) karamblo válasza ΞΔGLΞ (#94198) üzenetére


karamblo
tag

:-)) Hát ez van... Tényleg, Nekem ok. minden. Biztos egyszerű ember vagyok. Lehet, hogy veszek mejd egy komolyabb WS-t , ebben a kategóriában, / 8.1 / mert állítólag most fillérekért kapható.

Bocs. .-)) kellemes őrjöngést !

(#94202) this is life válasza karamblo (#94201) üzenetére


this is life
Ármester

Nem egyformak az igenyek es a felhasznaloi szokasok , ebbol adodoan van akinek a lumia 520 is eleg de van akinek egy samsung s7 is csak sikitva tudja teljesiteni az elvarasait ... nincs ezzel semmi gond, nem vagyunk egyformak...

Eagle
A wp8.1 még a 520-on is stabilan mukodott, meg ha nem is kapkodta tul furgen a labat a rendszer rajta ...
Navi,browser es tsai minden rendben mukodik,mukodott rajta es kulso appokkal meg ha szereny szamban vannak is, a kepessegei bovithetoek. Nem mindenki kutyubuzi mint mi . Van aki csak telefonkent hasznalja , a tobbi funkcio csak bonusz.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94203) k-adi


k-adi
nagyúr

Na volt valami bejelentés?? már júl 15 van :D

(#94204) ΞΔGLΞ válasza this is life (#94202) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Néha úgy érzem, mintha hülye lennék :DDD és remélem újra viccből írtad ezeket, amit én is tudok. Egyelőre nem értem miért írod nekem ezeket a sorokat.
De itt nem erről van szó.
A srácnál faszán működik a wifi, térkép, böngésző. Ennyi a lényeg, több nem kell neki, nem az, hogy anno, hogy működtek a telefonok, mert 8.1 alatt és abban az időben minden frankó volt. Omnia 7 2010-ben wifi, gps, böngésző szintén fasza volt. Most úgy néz ki a dolog, hogy az autómban összehasonlíthatatlanul okosabb rendszer van már, mint eme elbaxott wiccdózban.

(#94205) ΞΔGLΞ válasza k-adi (#94203) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Jah volt:

Három megyére adtak ki figyelmeztetést, hogy leszakad az ég! :-D
[link]

(#94206) Bogyó bá' válasza ΞΔGLΞ (#94204) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

"A srácnál faszán működik a wifi, térkép, böngésző."

Nálam is. Baj? :B

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94207) this is life válasza ΞΔGLΞ (#94204) üzenetére


this is life
Ármester

A te kerdeseid olyanok amikre irhatok uveges tekintetu hulyekent , amugy ne vedd magadra amit irok , ami hibadzik az a smiley a vegerol 😀, ezert elnezesed kerem . Amugy komolyan nem is lehet irni errol az os-rol,csak szarkasztikusan ,ironikusan megspekelve egy csipetnyi idiotizmussal ... :) ez lennek en , ne is vegyel komolyan , legfeljebb olyankor lehet adni a szavamra , amikor segitek valakinek...

Bogyó bá

Nalam is patentul mukodik minden,navi,browser,facse,tecső,gls,dpd app ..

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94208) ΞΔGLΞ válasza this is life (#94207) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ugyan már, gondoltam, hogy poén. :) Ettől függetlenül egy időben a 950 nekem sorozatosan eldobálta a wifi-t, csak restart segített. Aztán megszűnt.

(#94209) Francia91 válasza MeroM (#94191) üzenetére


Francia91
veterán

Júniusban voltam a Tátrában motoros túrán, a Lumia 950-essel (+ Sygic) szoktam navigálni. Előtte sosem volt vele probléma, de beletettem szokásosan a GPS tokba a telefont, Sygic-et belőttem, 15 perc után elsötétült a kijelző, a legkisebb fényerőre levette magát, semmit sem láttam. Azthittem, hohy az automatikus fényerőállítás kukult meg, de mikor kivettem a telefont, szinte tűzforró volt... Sokat használom a 950-est GPS-ként, nagy távokon is, eddig nem csinált ilyet....HR akkor Neked megoldotta ezt a problémát?
Nekem kb 1 éve van meg a 950-es Lumia, de még nem kellett neki HR.... Talán eddig tartott? :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#94210) #86952448


#86952448
törölt tag

Azon tűnődöm, ha microsoft lennék, hogyan, milyen helyzetben dobnék piacra egy teljesen új mobilrendszert, ami nem olyan, mint az eddig megszokott windows mobil. Elképzelem azt a szituációt, amikor az átlagosan elégedett user megveszi a legújabb 960-ás lumia készüléket, 300.000-ért, amin hasít az aktuális windows, tele van az áruház friss applikácókkal, aztán én, az MS, mint aki jól járt az üzlettel, másnap kiteszem a polcra a surface phone-t.

Életszerűtlen.

Nem logikusabb tőlem, ha egyszer csak elengedem a múltat, kivárom, míg elkopik a készülékek nagy része, és az utolsó felhasználóm is elhasználja eszközét? Addig csak sejttetek, sugallok, titkolózok, félrebeszélek, álhíresztelek, mígnem a megfelelő pillanatban bejelentem: Itt a megváltás!

He?

[ Szerkesztve ]

(#94211) Vegha válasza #86952448 (#94210) üzenetére


Vegha
senior tag

Egy technológiai piacon a várás nagyjából egyenlo a halállal.
Persze MS van akkora óriás, hogy akár beleferhet neki a tobbszoros reinkarnáció.

Egyébként egyetértek, szerintem is hasonló stratégiát alkalmaznak.

(#94212) #86952448 válasza Vegha (#94211) üzenetére


#86952448
törölt tag

Igen, nagy cég. Nem is biztos, hogy korrekt.
Az is valószínű, hogy nem csak
mi kellünk neki, hanem a droidos felhasználók is.

Lehet, hogy pont nem érdekelné, hogy az a bizonyos Lumia 960 felhasználó eret vágna a pár napos készüléke kijelzőjének egy darabjával a media markt reklámújságja felett, amikor meglátná a surface phone 350.000 Ft-os akciós árát.

(#94213) turbulencia8 válasza #86952448 (#94210) üzenetére


turbulencia8
őstag

Az asztali W10 gephaza egyre inkabb hasonlit a telefonosra, szoval szerintem nem all le fejlesztes, a jelenlegi WP10 felhasznalok beta tesztelok maradnak. Uzleti celra pl. a 950 nemi kompromisszummal meg eppen alkalmas. (Nekem akkor kellene ASAP valtani, ha a Whatsapp, vagy a Deutsche Bank photoTan appja megszunne.) En a Microsoft helyeben a Windows 10 S szereplesetol tennem fuggove a mobilos vonal folytatasat, hatha az iskolai es egyeb felhasznalok kedveert elkezdik az aruhazat feltolteni. De arrol egyelore nem sokat hallani, szoval iden mar semmi realitasa egy esetleges surface telo piacra dobasanak.

(#94214) bszg@


bszg@
tag

Szerintem mindenkinél más az ingerküszöb illetve mások a nélkülözhetetlen appok.
Nekem pl. az iCsekk lesz az utolsó csepp (ha igaz a hír, mert rákeresve csak a digi.hu-n találtam), a waze és a böngésző tökéletlenkedései mellett, nomeg a memóriakártya javítások mellett.
Volt itt szó a térképről kb egy hete, vki mondta, hogy forgalmat is figyelembe vesz. Gondoltam, kipróbálom. Nos, ha a komp- burkolatlan utak- autószállító vonatok trióból bármelyiket nem engedélyezem, akkor 9 óra 5 perc menetidőt kalkulál egy háromnegyed órás útra. (Ha mindent engedélyezek, akkor 49 perc, gyalog 10 óra 43 perc). Ez sem éri el a használható szintet nálam.
Hiába tiltakozom kézzel-lábbal, android lesz ebből Nortonnal védve.

(#94215) bnoe válasza bszg@ (#94214) üzenetére


bnoe
tag

Nálam az icsekk már nem megy (lumia 950), tegnap próbáltam.

(#94216) Auratech


Auratech
őstag

Használom az 550-es lumiát és tetszik a fluid képernyőtartalmakkal való találkozás. A sötét háttér használata. Nagyon lúzereknek érzem a fejlesztéseket diktálók töketlenkedését, hogy ha van normális motor, amire fejleszteni lehet, mi a rákért fékezik hibás döntésekkel. Arra gondolok, hogy a Win, keleten mindig is az x86-ra írt progikról és a (warezolásról) szólt és naggyá tette a platformot a könnyedén letorrentezhető menő appokkal.
Ehhez képest a mobil platform kiplakátozott magánzárka, ahol bekeményedik a MS a semmire.
IOS-re 50 dolcsiért megkapok egy fullos audio DAW progit, amivel a PC-s 200-2000€-s megfelelője 99%-ban kiváltható. Elég lett volna az Adobe-vel, Corellel, Steinberggel, MAGIX-szel ... megegyeznie és a telón használható nagymenő progik behúzták volna a milliós felhasználóréteget a platformra.. Ehelyett van egy érthetetlenül döglődő, eredetileg hyper kamerás lehetőségekkel indított (1020..) platform, amit elfarkaltak..
Elővettem az Omnia 7-et. Beindult és szerintem tudnék vele telefonálni...

[ Szerkesztve ]

Auratech Field Recording

(#94217) zoger válasza bszg@ (#94214) üzenetére


zoger
tag

Nekem az iCsekk írta, hogy aug 1-én szűnik meg winen. A térkép cu-n valóban szar, au-n pedig teljesen jó.

(#94218) nemkufar


nemkufar
tag

Bocsánat!
A Win. 8.1-es Nokia Lumia 520 (4 éves) behalt mobilom adataival kapcsolatban szabad itt kérdést írnom, avagy van direkt fórum topik és oda menjek?

Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P

(#94219) ΞΔGLΞ válasza nemkufar (#94218) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mi a probléma a készülékkel?

[ Szerkesztve ]

(#94220) Ennyike válasza zoger (#94217) üzenetére


Ennyike
csendes újonc

Igen,sajnos nekem is kiírta...😪 Vajon le is lövik teljesen, vagy "csak" a frissítéseket nem kapja meg?

Ennyike...

(#94221) zoger válasza Ennyike (#94220) üzenetére


zoger
tag

Én úgy értelmeztem, hogy lelövik.

(#94222) nemkufar válasza ΞΔGLΞ (#94219) üzenetére


nemkufar
tag

Elnézést, nem fogalmazok most újra, hanem bemásolom, amit a Microsoft fórumán beírtam ma:

" Üdvözletem!
2017.06.20. este végleg behalt a Nokia Lumia 520 mobiltelefonom. A szerviz szerint nem javítható és nem tudja senki "életre kelteni", én sem már többet. (A Microsoft javító oldalán sincsen pont ehhez a típushoz szoftver javítási támogatás!) Azt hittem az itteni fiókom - ami addig mindig "látta" a névjegyeket is pl. - majd segít visszaszerezni legalább a "telefonkönyv" tartalmát, ami a készüléken volt. De nem segít!
Valami régi, nagyon-nagyon hiányos listát találtam https://outlook.live.com/owa/?path=/people# ITT, de azok nagyjából megvoltak a 11 éves ős Nokia ("buta") mobilomban is még. De elvesztek az utóbbi kb. 2 év frissen beírt névjegyei és számai!
NEM TUDNAK SEGÍTENI VALAHOGYAN!?
Az "One Drive" nem tartalmaz semmit, olyanokat nem. Csak fotókat és valami régi dokumentumot, ami semmi ebből a szempontból. Pedig a készülék éppen az utóbbi időben kérte, hogy készítsek "biztonsági mentést" és nyomtam is azt rajta olyankor. Aztán, hogy az elment-é valahová, avagy sikerült.é, azt sem tudom. :-/ Ezt még juni. 21. után láttam valahol itt, már nem tudom melyik oldalon:
"Eszközbeállítások biztonsági másolatai
Telefon
NOKIA (Windows Phone Nokia Lumia 520)
Legutóbbi biztonsági mentés 2017.05.27.
Törlés
Telefon
NOKIA (Windows Phone Nokia Lumia 520)
Legutóbbi biztonsági mentés 2017.06.15. "
KÉREM, HA BÁRKI TUDNA SEGÍTENI, ÍRJON! "

Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P

(#94223) this is life válasza nemkufar (#94222) üzenetére


this is life
Ármester

Eselyes hogy nem fog osszejonni az elmult 2 ev kontakjainak visszenyerese, mert ha be lett volna allitva hogy oda mentsen a telefonod , akkor a live.com contact alatt latnod kellene az elmult 24 friss nevjegyeit.
Hiba keszitettel biztonsagi mentest , ha a nevjegyek nem voltak bejelolve akkor nem is keszulhetett mentes roluk. A biztonsagi mentes tobbi resze az appokrol,beallitasokrol szol. Egy probat talan megerhet windows 10-es pc-n beallitanod a fiokod es onnet megnezni a nevjegyzeket , de oszinten bevallva szinte 100% hogy buktad a friss nevjegyeket a kontaktok szinkronizacio hianya miatt ,ami eselyes hogy egy rossz beallitas kovetkezmenye .

A telefonod mitol terdelt le ??

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94224) mirci18


mirci18
addikt

Urak segítségre lenne szükségem.
A barátom Lumia 640-esével kínlódok.
WDRT-vel gyári rendszert raktam vissza rá.
Jelenleg ami probléma van a készülékkel:
-Nem tudom a memóriakártyát formázni. végbemegy de utána a fájlok nem törlődnek le. Gondolom memóriakártya hiba.
-A fényképalbumban 4-5 fénykép bélyegképe ismétlődik.Ha rákkattintok a képre akkor az eredeti kép jön elő. Gondolom ez is memóriakártya hiba.
-Mobilinternet nem működik. Telenoros ügyfél és telefon.Amit be is vitt a szolgáltatóhoz. Mivel az internet működik felé annyit mondtak a telefonjára hogy nem tudják mi a baj frissítsen a 10-es rendszerre.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#94225) bszg@ válasza zoger (#94217) üzenetére


bszg@
tag

Igaz. Most megnyitottam az alkalmazást és valóban azt javasolja, hogy használjak Android vagy iOS készüléket.
Ezt fogom tenni.
(Tippeket szívesen fogadok.)

(#94226) zsoltzsolt válasza bszg@ (#94225) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Én Moto Z-t vettem, nagyon jó telefon, majdnem gyári Android rendszerrel.

[ Szerkesztve ]

(#94227) this is life válasza bszg@ (#94225) üzenetére


this is life
Ármester

Mekkora kereed van ra , mik lennenek az elvarasaid ,fotozas ,uzemido...stb teren ?

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94228) bszg@ válasza this is life (#94227) üzenetére


bszg@
tag

Az ára mindegy volna, ha nem ragaszkodnék az elveimhez. Ezért esik ki az iPhone és marad az android. A telefon kamerájával inkabb csak dokumentálok, ebben szerintem csak előre léphetek a 640 lapos, részlettelen képeihez képest. Szélesebb sem lehet a 640-nél. Jó lenne értelmes áron, kb a P10 lite szintjén megúszni, de ha nem megy, a nettó 100 ezer is emészthető limit lehet.

[ Szerkesztve ]

(#94229) domojko válasza bszg@ (#94228) üzenetére


domojko
senior tag

Kb 50 telefon volt a tulajdonomban hosszú évek leforgása alatt. Az utolsó egy Lumia 735, ami után feladtam az Apple termékekkel kapcsolatos elveimet. Vettem egy iPhone SE-t. Ez már több mint egy éve volt. Ma már nem vennék mást csak iPhone-t. Teszi a dolgát, pont azt tudja amire kitalálták. Amikor én vettem még nagyon drága volt(180k), de úgy voltam vele h egy életem egy halálom, kipróbálom. Ma már az akkori árhoz képest fele annyiért hozzá lehet jutni. Gondold át. "Az elv, olyan mint a fing, tartja az ember amíg tudja" ;)

(#94230) bszg@ válasza domojko (#94229) üzenetére


bszg@
tag

Pár hete megnézegettem a hetest. Azon kívül, hogy szép, jó kézbe venni, valamint a diktálás működése, nem nyűgözött le. Kellene hozzá néhány töltő, átalakító, fólia, biztosítás és máris közelebb van a 300-hoz, mint a 200-hoz. Az elvekkelkapcsolatban persze van némi igazad, de én is mondok egy példát. Kb két hete vettem egy újabb kerékpárt 400 ezerért. Olyan élményekhez juttat, amit csak egy új barátnő tud űberelni. Hol jön ehhez egy telefon?

(#94231) ΞΔGLΞ válasza bszg@ (#94230) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A helyedben várnék, amíg mindenki "letudja" az új készülékeket.
Apple --- iphone8
Samsung---note 8
LG---V30
Xiaomi- MI MIX2----redmi 5

etc.etc etc....

Szeptember végére egy rakás új készülék jeleneik meg (több nem nagyon lesz már ebben az évben), amivel együtt jár az előző generáció(k) jelentős áresése. A kérés, hogy mennyire gyorsan kell, illetve szükséges egy új készülék.

(#94232) this is life válasza bszg@ (#94228) üzenetére


this is life
Ármester

Ha nem sürgős a váltás akkor varhatsz a frissebb telefonokra,a jelen kínálatból,Nokia 6,p9/10 lite, zte axon mini,samsung a5 2016,xiaomi mi5s.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94233) Auratech


Auratech
őstag

Párom tétes helyen titkárként dolgozik. A rapszodikusan elmaradó értesítések hiánya miatt ajánlottam, hogy cseréljünk, mert a teló többször cserben hagyta. Adtam a Redmi Note3Prot, ami igazán remek készülék.. Megkapva a lumia 550-et, gondoltam, megoldom a helyzetet, hiszen majdnem mindig nálam van az iPad Air2(3.éve) és a net megosztása megy a lumiaról is, tehát az élet elviselhető azért..
Legyalultam, outlook fiókkal, emailokkal belaktam. Telefonálok vele. Arra kábé jó. Viszont a netet néha egyszerre nem hajlandó osztani, ha van is neki, se tabletre, se laptopra. Az újraindítás segít, de nem mindig. Mással sem tudtam elérni biztonságos böngészést, munkakörnyezetet honlap frissítésekhez.
Vagyis, ha az ap pontot átkonfiguráltam, a fogadó eszközön meg letöröltem a régit, újracsatlakoztam, akkor újra jó lett. Olyan, mintha a wifi driverének memóriakezelése nem lenne jó a telóban. Le is teszteltem glasswire/wireshark progival, mit csinál a csomagokkal (tcpip), mert néha meg van net de ultralassú.. szóval van harc.
Az üzemidő néha jó, néha leszippantja. Az a legfrusztrálóbb (bár én nagyon jól bírom, mert ezért fizetnek), hogy nem konfigurálható alacsony, de biztonságos szolgáltatási színvonalra. Telefonálás, ebresztő, netmegosztás. Semmi más. Se face, se videozás, se insta, se semmi. Na még a viber megy valahogy.
Nem úgy, mint a redmi, amin minden megy egyszerre, akár két napig..
Azt, hogy megtartom, arról letettem. Majd bekerül az omnia7 mellé a múzeumba..

Auratech Field Recording

(#94234) height


height
aktív tag

Sziasztok!

A Lumia készülékem a sim kártya beállításokat le tiltja!

Mutatok kettő képet, látni a képeken a tér erő ikonnál, TELEFON KI.

Mi a teendő ebben az esettben? :(

[ Szerkesztve ]

(#94235) Bogyó bá' válasza height (#94234) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Újonnan vetted, vagy használtan, most? Utóbbi esetben esetleg le lehet tiltva.... :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94236) Spet válasza mirci18 (#94224) üzenetére


Spet
addikt

Más telefonban próbáltátok formázni (esetleg PC-vel)?
Bélyegzés ismétlődése előfordulhat, ha az adott kép esetleg módosítva lett többször (megtartja az eredetit)
Ha 10 alatt sincs mobil internet, akkor valami HW hiba lesz.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#94237) height válasza Bogyó bá' (#94235) üzenetére


height
aktív tag

Újonnan vettem. Most 2 éves 6 hónapos.

(#94238) turbulencia8 válasza height (#94237) üzenetére


turbulencia8
őstag

A sim foglalat nem serulhetett? Sim berakas utan jott elo a hiba?

(#94239) height válasza turbulencia8 (#94238) üzenetére


height
aktív tag

A készülék le esett, és a felső sarkánál a háztól a kijelző el áll, lehetséges, hogy el oxidálódott a sim foglalat ?

(#94240) Blue Eagle válasza height (#94239) üzenetére


Blue Eagle
őstag

Aranyozott érintkezők, nem oxidálódik. Leginkább elgörbülnek ha sim foglalat hibáról beszélünk. De a leeséstől esélyes valamilyen más mechanikus hiba. Pl kontakt hiba valahol.

[ Szerkesztve ]

(#94241) domojko válasza bszg@ (#94230) üzenetére


domojko
senior tag

Mindenkinek más-más igényei vannak. Engem egyik telefon sem tud lenyűgözni egy 5 perces kipróbálás alkalmával. Engem, az egy év alatt szerzett tapasztalat nyűgözött le. Nem kell HR, nem kell WDRT, nem kell várnom semmire, azonnal teszi azt amit tennie kell. Minden működik flottul, 10-ből 10x. Nem kell azt néznem h -kérem várjon- vagy nem fossa össze magát a rendszer, nem indul ujjra, nem dobálja ki az alkalmazásokat. Lumia után az SE kijelzője csalódás volt, de idővel megszoktam, kárpótol a megbízható és villámgyors működés. Mai napig megvan a lumia, figyelemmel követem a topikot és a wp sorsát. Várom a csodát, de az sosem fog eljönni.
Az élményekkel kapcsolatban pedig: nálam a telefon egy komplex készülék( tudok vele telefonálni, internetezni, navigálni, zenét hallgatni, filmet nézni, stb stb), még a kerékpár csak egy kerékpár. Soha az életben nem adnék ki 30-40k-nál többet érte. Itt is ugye az egyének más más igényei.
Végezetül, engem egyik hasznalati tárgy sem tud olyan élményt nyújtani mint amit a barátnőm produkál.
Esetleg valami műpina vagy szopóautomata jöhetne szóba. :)
Ahogy többen is írták várd meg az őszi készülékdömpinget, utána válassz.

[ Szerkesztve ]

(#94242) Sztyepadzso válasza height (#94234) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Az elsőn rajta van a repülőn egy simkártya, ami hibás?

(#94243) height válasza Blue Eagle (#94240) üzenetére


height
aktív tag

Valamikor tavaly ősszel szenvedett le esés, ill. ütés által sérülést, majd elvittem a szervizbe ők azt mondták ezt már nem tudják vállalni mert nagyon komoly a sérülés, a készülék hibátlanul működött a kamera kb kétszer össze fosta magát hosszabb videó felvétele közben 7ik perc után.
Kb 2-3 hónapja jelentkezett először, hogy le tiltotta sim be állításokat, de egy újra indítással meg oldottam a problémát.
De az utóbbi hetekben egyre többször előfordult, hogy le tiltott, most meg már állandó, próbálkoztam készülék alap helyzetbe állítással, de sikertelenül, fura az volt hogy automatikusan be kapcsolja a repülés üzem módot, ha azt ki kapcsolom akkor gyorsan villog a művelet központban a mobil adatátvitel ikonja.

[ Szerkesztve ]

(#94244) Blue Eagle válasza height (#94243) üzenetére


Blue Eagle
őstag

Akkor itt valami hardveres nagy kányaság van. Szvsz panel csere megoldja a problémát. Kérdés megéri? :U

(#94245) height válasza Blue Eagle (#94244) üzenetére


height
aktív tag

A nokia care szerviz központ 40 ezer körül ígérte, de akkor még nem volt benne a jelenlegi tiltásod probléma. Szerinted nem éri meg ?

(#94246) Sztyepadzso válasza height (#94245) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Viccelsz?

(#94247) Spet válasza Sztyepadzso (#94246) üzenetére


Spet
addikt

Nem hiszem :DDD

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#94248) Blue Eagle válasza height (#94245) üzenetére


Blue Eagle
őstag

Negyven?! Ember! 45-ér már van lumia 950.

(#94249) height válasza Spet (#94247) üzenetére


height
aktív tag

nem vicceltem. :D

De van ilyen értékekkel bíró készülék mint a lumia 1520 ?
Gondolok a kamera kép felbontásra, a kijelző felbontásra, a stabil működésre stb,

(#94250) height válasza Blue Eagle (#94248) üzenetére


height
aktív tag

de használtan , gondolom! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.