Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85001) #78032384 válasza leslie23 (#84995) üzenetére


#78032384
törölt tag

Userként a technikai része mindegy lenne, hiába írnának nulláról rendes UWP appot a cégek, ha kimaradnak funkciók, lassabb, mostohán kezelt... bármit csinált az MS 7-8-10 ugyanúgy tojnak a platformra. Egyik haver mondta annyi jó van a rossz app helyzetbem, már egyre kevésbé tudja okostelefonként használni a Lumiáját, így az akksi idő egyenesen szuper.
Desktopon szerintem sincs sok értelmük jelenleg, gyengék. VLC-t én is próbáltam, gyenge. Facebook is. Mail béna szinkron. Különben ha érdeklődne is az ember, maga a Store design is borzalom. Az asztali rendszeren is olyan hibák vannak, hogy hihetetlen. A sajtóban inkább csak a mobil részlegen leépített 10-12 ezer emberről olvasni, de az asztali rendszer fejlesztésénél is kirúgtak rengeteg mérnököt, tesztelőt, mert azt hitték a fundamentálisan béna insider programjuk és a béna feedback app elég lesz. Hát nem.

(#85002) leslie23 válasza chipesz (#85000) üzenetére


leslie23
tag

köszi! nem gondoltam, hogy így disztingvál eszközök között a Spotify. nem is igazán értem miért, de oké, akkor ezek szerint nem csak WM-on szívóznak! :R

(#84997) plau85: én értem az UWP előnyeit, és koncepció szintjén egy baromi jó dolognak tartom, de a megvalósítás általában rosszul sikerül...
csevegőappoknál jó dolog az értesítések megléte, vagy éppen a gyors reply a műveletközpontból. ez utóbbit pl a facebook képtelen megcsinálni a förmedvény iOS-portjaival. meg úgy általában is, a store-os appok minősége azért lehangoló... és szerintem ez nem is fog változni egy darabig, a Win7 továbbra is majdnem 50%-os marketshare-t tud maga mögött, ráadásul a Win10 marketingje sem egy sikertörténet, a privacy botrányok miatt sokan ódzkodnak a rendszertől. már az MS is elismerte, hogy nem a tervezett ütemben halad az átállás, ingyenes upgrade ide vagy oda.

egyébként zömmel olyan dolgokat hoztál fel (FB, YT, vagy StarWars Commander) amiből sosem volt Win32, tehát nyilván ez esetben nem lehet összevetni az új és régi API-t. én azt mondtam, hogy egymás mellé téve a Win32-es szoftverekkel nagyon gyerekcipőben jár még az UWP.
ajánlj egy UWP képnézegetőt, ami kiváltja az Infrant, egy zenelejtászót, ami kiváltja a Foobart, egy médialejátszót, ami kiváltja a VLC-t, egy alternatívát TotalCommanderre, vagy éppen qBittorrentre...

TubeCast: ezt pl telefonon szívesen használom, jobb, mint az Edge, viszont desktopra soha nem tenném fel, mert egyszerűen kényelmesebb böngészőből csinálni. ha lenne offical YT app, teljes funkcionalitással, azt lehet használnám, de ugye a kuglitól ilyesmit hiába várunk. ezek a 3rdparty dolgok csak hiánypótlásra alkalmasak, soha nem lesz olyan mint egy offical alkalmazás.
illetve plusz egy dolog; a store-os appokat előszeretettel szemetelik tele reklámokkal a fejlesztők, ez számomra nagyon taszító. :(

[ Szerkesztve ]

(#85003) Csendeske válasza martin66 (#84745) üzenetére


Csendeske
aktív tag

Köszönöm, működik! :C

(#85004) tibike8 válasza plau85 (#84997) üzenetére


tibike8
őstag

Mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy hogy is van ez. Én is azt a fiókot használom minden eszközömön (PC, laptop, mobil) de az üzeneteket nem látom PC-n. Illetve van egy régebbi üzenet amit már rég töröltem, de az újabbak nem látom a PC-n, ha kapok egy SMS-t. Mit és hogy kell ehhez beállítani? Illetve ha jól rémlik, a hívásokat vagy a nem fogadott hívásokat is lehetne egyből látni a PC-n, de nem tudom hogy hogy... :S
Azt sem tom, hogy ez most a mobil vagy a win10-es topikba tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#85005) zsoltzsolt


zsoltzsolt
addikt

Csatlakozva tibike8-hoz, ezt én is szeretnem tudni.
Laptopon - w10 alatt - megnyitom az üzenetek alkalmazást a legfrissebb üzenet július 1-én jött. A korábbiakat látom, de azóta semmi.

(#85006) martin66 válasza ugux (#84983) üzenetére


martin66
senior tag

eddig kb 9 visszajelzés alapján mindenkinek ment. próbáld újra.

(#85007) csubuka


csubuka
addikt

Sziasztok!

Lett egy céges Lumia 650 a családban, elsőre kicsit zavaró az Androidok után.

-Le lehet rakni itt valahogy a bekapcs-gombbal a hívást? Én nem találtam rá megoldást sajna.
-A képernyőzár órát le lehet tiltani (Azonnali fekete képernyő is jó nekem)? Csak viszi feleslegesen az akkut (igen az amoled nem fogyaszt szinte semmit, de akkoris.)

(#85008) #78032384 válasza leslie23 (#85002) üzenetére


#78032384
törölt tag

Mintha magamat olvasnám csak nálam mytube. Telón szuper, komolyan le a kalappal a fejlesztő előtt, 8.1-re is frissíti még mindig! Viszont desktopon körülményes a használata, nem tudtam megszokni, Edge-dzsel nézek videókat. Redditet aki olvas, a Readit app mobilon tök jó, desktopon nekem ez is elég macerás, a RES kiegészítő közelébe se ér.

Technikailag látszik királyság a biztonság és nem szemeteli a rendszert és pl. a beépített Films&TV app erőforrás igénye tényleg nagyon minimális, de ugye nincs benne minden kodek és nagyon gyér a testreszabás, így marad filmekre a megszokott MPC-HC vagy VLC kinek mi és nem érdekel ha kicsit jobban használja a procit. Portable változatban pedig nincs registry szemetelés se. A fapados Mail app helyett is szívesebben használom böngészőben az outlook.com-ot. Illetve most Office 365 miatt rendes Outlook is van. Facebook appot le is töröltem annyira gyenge, még értesítések miatt sem érdemes mert összevissza jelzett vagy nem jelzett, csempéje is bugos. A Photos appot tavaly nagyon szidtam, AU óta rendben van amire nekem kell.

Tableten lehet jobb ezeket használni, nem tudom a Win tabletek piaci részesedését. Tényleg még gyerekcipős a dolog, persze reklám szempontból jól hangzik az egy kód gépen, telefonon, xboxon, tableten, de a gyakorlat még mást mutat. Mobilon is a Continuum csináljon számítógépet a telefonból reklámok azért nem teljesen igazak, mert a mobil Win10 mégsem teljesen ugyanaz mint az asztali Win10, a mobilos Edge sem teljesen olyan mint az asztali stb.

[ Szerkesztve ]

(#85009) starr válasza csubuka (#85007) üzenetére


starr
őstag

Az elsőre nincs megoldás, a másodikat glance screen-nek, vagy gyorsnézet képernyőnek hívják, ami letiltható a gépházban.

[ Szerkesztve ]

(#85010) leslie23 válasza #78032384 (#85008) üzenetére


leslie23
tag

ez az élő csempe dolog valami hatalmas misztikum lehet, mert még az MS is gyakran kudarcot vall vele. :DDD

na igen a Continuum... azzal is az a gond, hogy amíg nem fejlődik lényegesen az UWP, addig nem sok mindenre jó. HP Elite X3 1300 dodó a lap dockkal együtt és nem tudsz egy adblockert felrakni, mert azt ugye a mobilos Edge nem támogatja, de mondhatnám az Office-t is. üzleti szférában nem ritka, hogy szükség van 1-2 makróra Excelben/Outlookban stb., na most ilyenkor ülhetsz át a PC-hez, mert az 1300 dolláros "productivity tool" beadta a kulcsot. :)) Citrixet mondjuk nem ismerem, lehet hogy azzal kényelmesen áthidalhatóak ezek a problémák.
meglátjuk mit gurít a HP. remélem van jövője a koncepciónak, mert amúgy nagyon tetszetős, csak egyelőre szerintem nem sok mindenre jó.

hogy ON is legyek, HP Elite x3 Lap Dock hands-on.

(#85011) csabyka666


csabyka666
addikt

Mi a rosseb van a 8.1-es rendszerrel? Viber-t letöröltem, teló kikapcs-bekapcs, újra felraktam, de ugyanúgy nem értesít, e-mail értesítések is mint a mesébe, hol van hol nem. :(

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#85012) #78032384 válasza leslie23 (#85010) üzenetére


#78032384
törölt tag

Tudtommal a HP Elite teljes memóriáját se látja még a Win, mert nem tudja megcímezni mindet. (mégsem ugyanaz mint gépen, persze ezt lehet frissítéssel orvosolni) Javítsatok ki ha tévedek, tavasszal amikor desktopon próbálgattam a mobilos Office appokat, hát azt nem lehetett megcsinálni, hogy két Word dokumentumot megnyitni egyszerre és egymás mellé tenni, mert csak egy példány futhatott az appból. Ez így nem túl produktív. Tesztben olvastam olyat is kapcsolat közben a telefon kijelzője nem sötétül el, hiába ugye monitoron "számítógépeznél", hát az amolednél ezzel lehet gond. Nem tudom, olvastam. Mi van ha befut egy hívás, nem macera? Lehet majd idővel lesz felhasználási területe és kiforr a dolog, de ugye a Windows RT cuccokra is azt mondták az lesz a nyerő cégeknél, aztán a Surface 2 és a Nokia tablet is gyorsan befuccsolt a szoftver miatt. És ahogy írod ezer dollár felett még igen gyerekcipős játék és nem vált ki egy rendes laptopot rendes szoftverrel. Viszont lehetőség tényleg van benne cégeknek adott feladatokra, feltételekkel akár teljes programokkal is. Otthonra szerintem azért túlzás az olyan mint a PC szövegük, hiszen már a netezés adblock nélkül gond.

És egy lehet hülye kérdés, de miért ne: most az MS üzletileg miért is akarja, hogy egy cucc kiváltson szinte mindent? Mert az Apple azt mondja ha dolgozni akarsz vegyél macbookot, ha érintéssel tartalmat fogyasztani a kanapén akkor ipadet, házimozizni apple tv, az iphone adott, kiegészítőnek ott az óra. És halálra keresik magukat. És ott is szól a hívás, sms a gépen, ökoszisztéma, Siri meg minden. MS most szinte azt mondja a Surface kiváltja a laptopot, izé a Continuum is, várom az Office-t Xboxra! :)

(#85013) #78032384 válasza csabyka666 (#85011) üzenetére


#78032384
törölt tag

Szegény 8.1 már haldoklik, a 10 még kisbaba. ;]

(#85014) csabyka666 válasza #78032384 (#85013) üzenetére


csabyka666
addikt

De pár napja legalább még ezek jók voltak, verzió ugyanaz régóta, mi a fene van?!

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#85015) netpeti98 válasza #78032384 (#85012) üzenetére


netpeti98
addikt

Az UWP appok támogatják desktopon a több pédány futtatását. A fejlesztőn múlik, hogy engedélyezi-e.
Kicsit olyan érzésem van mintha a platform most is többre lenne képes, csak az appok nem használják ki.

(#85016) gorgo válasza #78032384 (#85013) üzenetére


gorgo
őstag

nem 8.1 szegény, és nem a 10 hanem mi akik használjuk. Azaz használnánk: nem lévén értelmes zenelejátszó, vettem rá. Ment is vagy fél évig, míg a következő frissítés haza nem baszta. el sem indul azóta (Core player).
Valakinek tippje hogyan lehet életre kelteni? Eléggé szétidegelem magam a gyári hulladék fos lejátszóval, a teló szerencséje hogy céges, meg külfödön vagyok, mert otthon már kapott volna...
Valamiféle biztonsági mentésből hogyna kell visszaállítani az előző működő verziót? thx, és elnézést, de rég húzott fel ennyire a microfos...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#85017) TommyX_ válasza gorgo (#85016) üzenetére


TommyX_
őstag

Nálam a Coreplayer elindul, de van amikor gondol egyet és nem lép a következő zenére, vagy néhány zenét lép, majd meg áll, mikor milyenje van. :((

[ Szerkesztve ]

Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream

(#85018) leslie23 válasza #78032384 (#85012) üzenetére


leslie23
tag

A hívásokat zavartalanul tudod fogadni Continuum módban, a külső kijelzőt ez nem befolyásolja. az már sokkal gázabb, hogy a WM multitaskingos nyűgjai itt is visszaköszönnek, pl. Edge háttérben nem fut, tehát mondjuk youtube-videó nem szól a háttérben. TubeCast persze megoldás lehet, de na...

Remote Desktoppal nincsen tapasztalatom, de Continuummal egészen jópofa dolognak tűnik.
ilyenkor mondjuk nem teljesen értem az MS üzletpolitikáját. ez tökéletes WM-only feature lehetne, ehelyett nyilván fent van Play Store-on és iTuneson is az alkalmazás. az Office még érthető, gondolom féltik a saját termékük monopolhelyzetét.

mondjuk az vicces, mikor demózzák az iPad Prot, mint a tökéletes pótPC, Excellel, és Worddel... :D

[ Szerkesztve ]

(#85019) csubuka válasza starr (#85009) üzenetére


csubuka
addikt

Koszonom szepen a valaszt!

(#85020) ADGCF válasza gorgo (#85016) üzenetére


ADGCF
tag

Perfect Music. Pár darab híján 2200 db. zeném van, tudja mindet kezelni mappák szerint is normálisan, abból pedig lejátszási listákat jó csinálni értelemszerűen. Na ilyet nem találtam másikat áruházban. Reklám az sajnos van benne, viszont azt be kell zárni és kész, illetve jobban szól, mint a Groove.

[ Szerkesztve ]

(#85021) csabyka666


csabyka666
addikt

Viber értesítéssel kapcsolatban...körűlnéztem a beállításokban, és "notifications+actions" alatt nem találom, vélhetően emiatt nem értesít. A többi app ott van. Hogy lehet ide varázsolni?
A szokásos trükköt (Viberen belül értesítés kikapcs, kilépés, visszalépés, figyelmeztetés után bekapcs) megcsináltam, de nincs ott továbbra sem. :(

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#85022) turbulencia8 válasza ADGCF (#85020) üzenetére


turbulencia8
őstag

Szerintem a core player kenyelmesebb, nem keveri ossze a szamok sorrendjet, es nalam 950-en teljesen stabil.

[ Szerkesztve ]

(#85023) ΞΔGLΞ válasza ADGCF (#85020) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

illetve jobban szól, mint a Groove...

A hangzás nem programfüggő, semmi más nem számít, mint a dac és azt kihasználó füles, illetve, hogy mennyire hallod is egyáltalán, amit hallani kell(ene). Az, hogy egy program gyárilag színezett és a te ízlésednek aza jobb, illetve emiatt jobban szól neked, az nem más, mint az eq sávok tili-toli, ide-oda, illetve belövése már valamennyire gyárilag, ami még elviselhető szinten marad, de mégis úgy érzi a user, hogy ez jobb, mint a másik (bullshit).

Egyébként meg az MS telefonok sajnos híresek arról, hogy még egy alsó kategóriás droid készülék szintjét is alig bírják hozni hangzásban. Egyszerűen ócskák hangzásban. Ezoltári idegesítő, főlegegy flagship esetében.
Amikor először hallottam a 950 XL megszólalni egy shure 535-ös társaságában, nem hittem el, hogy ez is ennyire szar, egy 640 esetében még elment, de itt ugyanaz volt a "minőség"! A 650 és a 950 is dettó.

Nem is olyan régen diskuráltunk hasonló témáról a s7 edge topikban, ahol egy jól halló szerint a poweramp új alpha build-ja mindent visz. :-D

----------------
(#85022) turbulencia8

Nálam is teljesen stabil a CP, 950 alatt.

[ Szerkesztve ]

(#85024) ADGCF válasza turbulencia8 (#85022) üzenetére


ADGCF
tag

Megértem, viszont azt írta, hogy pont az nem működik neki. :)

(#85025) ADGCF válasza ΞΔGLΞ (#85023) üzenetére


ADGCF
tag

Világos teljesen! Nem is tudtam, hogy gyárilag ilyet csinál Perfect Music (is). Akkor nekem pont szerencsém van, hogy az bejön. :D Mély frekvencia ha olyan, mintha jobban hallható lenne, az mindenképp előny nekem. Nekem egy Samsung Galaxy Duos 2-m volt az előző telefon (amiről tudjuk, hogy elég gyenge), és a gyári zenelejátszója lekörözte hangzásban, annak szabályozásában, kezelhetőségben, funkcióiban. Szóval ez nem semmi. Jó persze nem egy Jet Audio volt az sem. :D

(#85026) dobas


dobas
csendes tag

Segítségre lenne szükségem. A kapcsolatok csempét, hogy tudom úgy beállítani, hogy ne élő csempe legyen. W10 .

(#85027) Plazmacucci válasza dobas (#85026) üzenetére


Plazmacucci
félisten

wtf?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#85028) toma_ válasza dobas (#85026) üzenetére


toma_
csendes tag

Állítsd a legkisebb méretű csempére!

(#85029) hroberto válasza dobas (#85026) üzenetére


hroberto
addikt

Cseréljünk csempét, mert az enyém abszolút halott... ;]

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#85030) dobas válasza toma_ (#85028) üzenetére


dobas
csendes tag

:R

(#85031) Takvan válasza ugux (#84983) üzenetére


Takvan
tag

Arra figyelj, ha alul kiírja, hogy "Nincs GPS jel", akkor nem fog megszólalni.
Itt olvastam, hogy a frissítés után a navigációnál nincs hang, gondoltam kipróbálom.
Természetesen a szobában és nekem sem volt hang, de láttam alul hogy nem talált GPS jelet.
Kimentem a szobából és a jellel együtt megjött a hang is.
Én nem állítgattam régiót és nyelvet, mégis van hangja a navigációnak. (Lumia 730)

(#85032) martin66


martin66
senior tag

Sziasztok,
AU frissítés óta nem jelez a telefonom hanggal hívásközben, hogy van egy másik hívásom. Nektek? Megoldás rá? :F

(#85033) chipesz válasza martin66 (#85032) üzenetére


chipesz
őstag

Nekem sem jelez.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#85034) mtm800 válasza dobas (#85026) üzenetére


mtm800
senior tag

Várjál pár napot, megdöglik magától ;]

(#85035) snakebait válasza martin66 (#85032) üzenetére


snakebait
senior tag

Rezzenni kéne neki,nem?

[ Szerkesztve ]

Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2

(#85036) chipesz válasza snakebait (#85035) üzenetére


chipesz
őstag

Ez nem a rezzenés, hanem a hívásvárakoztatás funkció. Ez jelenleg nem működik.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#85037) gorgo válasza ADGCF (#85020) üzenetére


gorgo
őstag

Igen, felraktam, nem egy Core player, de elmegy, ez is lekezeli a 2500 számot. Szerintetek a CP-t ha leszedem majd újra telepítem:
-újra fizethetek?
-elindul?

A rendszer visszaállítása biztonsági másolatból halott ötlet?

Egyébként nem is emlékszem: működő állapotban a CP nyitotta meg az mp3 filet vagy a gyari zene app? Most a gyári...

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#85038) martin66 válasza snakebait (#85035) üzenetére


martin66
senior tag

Csipognia kellene.

Igen, ez a funkció neve és aktiválva van mindenhol. Telefonon és a szolgáltatónál is. Jelenleg úgy működik, hogy ha telefonálok és nem a fülemnél van a készülék (a közelség érzékelő nem érzi közelnek), akkor a fotó megjelenik a kijelzőn, de hang jelzés nincs. Már pedig az emberek általában a fülénél telefonálnak, ezért nem veszed észre hogy hívnak és horror nagy baj!

(#85036) chipesz

Mióta nem működik tudod?

(#85039) ugux válasza martin66 (#85006) üzenetére


ugux
tag

Szia,

Köszi. Igen, aztan nekem is jó lett, szóval megvan a 10.

Végül 2x is eljátszottam, és végül megszóltalt :)

(#85040) gorgo


gorgo
őstag

Megvan a CP összeomlás esélyes oka: a 2594 szám fekteti meg. Ujratelepítettem, szépen elindult azonnal. Könyvtár szkenneles utan 5-6 sec ideig ment (korábban is) a "folytatás..." majd szépen kilép. Sztem memória puffere kicsi, beledöglik. Visszatörlök 2000 fájl alá és reménykedem...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#85041) ugux


ugux
tag

Egy kérdés...Win Phone-ra is ugye töltögetünk le mindenféle appokat, aztan eltávolítjuk, ha nem kell és íy tovább...a kérdés az lenne, hogy ez is teli szemeteli a tárterületet mint az Android? vagy itt mindent szépen letakarít?
Szükséges-e bármi féle Cleaner Appot használni? Ha igen, mit ajánlanátok?

Köszi

(#85042) netpeti98 válasza ugux (#85041) üzenetére


netpeti98
addikt

Minden app el van különítve, nem szemetelik a rendszert.A cleaner programok is feleslegesek.

(#85043) tomboy0013 válasza ugux (#85041) üzenetére


tomboy0013
veterán

Nálam androidon sem szemetelnek az app-ok úgy hogyha eltávolítom maradjon utánuk jelentős szemét. maximum egy üres mappa. Adatot gyűjtenek ugyanúgy mint Windows-on, de ha törlöd az app-ot az is törlődik vele ugyanúgy mint Win-en. Legalábbis 6 és 7 alatt nálam így van és volt. Cleaner programot ott sem kell használni. A 2-es android után beégett az emberek agyába, de általában többek árt mint használ ma már az ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

(#85044) ADGCF válasza gorgo (#85040) üzenetére


ADGCF
tag

Ez szomorú, hogy pont ez a hiba, viszont ha szereted a CP-t és megéri, hogy törölsz 600+ zenét, akkor más nincs. Kár, hogy egy fizetős alkalmazásnak ez már nem fér bele, mert ugye más tudja.

[ Szerkesztve ]

(#85045) ugux válasza tomboy0013 (#85043) üzenetére


ugux
tag

ok, hát igen, az android hagy üres mappákat, java részt a gyökérben, aztán a végén már azt sem tudja az ember mi micsoda, csak egy csomó üres mappát látni..erre gondoltam.

(#85046) chipesz válasza martin66 (#85038) üzenetére


chipesz
őstag

Már egy jó ideje. Insideren voltam, szóval valamelyik RS builden mehetett tönkre.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

(#85047) tomboy0013 válasza ugux (#85045) üzenetére


tomboy0013
veterán

Azokat nem nagy dolog eltüntetni, én ES Explorer-t használok és azzal simán felkutatom és törlöm pillanatok alatt az ilyen mappákat. De ezt is csak akkor kell csinálni ha rengeteg app-ot telepítesz majd használat után törölsz. Én 1-2 havonta megcsinálom és kész. De az se lenne katasztrófa ha eddig nem ette volna meg mert annyira elenyésző a számuk ezeknek a mappáknak. Off vége :)

[ Szerkesztve ]

(#85048) belagezabela


belagezabela
csendes tag

Üdv!
Na a frissítés nekem még hozott olyat pl., hogy telefonálás közben ha mozgatom a telefont, mondjuk ez óhatatlan, felugrik a hívás rész a felső kb 1cm csíkba és kezdőképernyőn önálló életet él a telefon. Pl letörlődik csempe, beállítja magát hívás közbe a beállítások részbe és random állítgatódnak dolgok, ma pl többször eljátszotta hogy repülős üzemmódra kapcsolt így nyilván a hívás megszakad. Vagy pl beakad fekete képernyőre és ha a hívott nem teszi le addig win gombbal se tudsz belépni sehová, ergo hallják amit beszélsz vagy ami rosszabb számlázza tovább a hívásokat.
Vki tapasztalt hasonlókat?

[ Szerkesztve ]

(#85049) kisapa


kisapa
senior tag

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy 640LTE-s telefonom és okosórát keresnék hozzá,de nem nagyon találok. Semmi extra nem kellene csak jelezze ki a hívó számot esetleg névvel ha benne van a kapcsolataim között. Munka közben nem mindig van a zsebemben a telefon,ezért nem hallom ha keresnek.

(#85050) hito válasza kisapa (#85049) üzenetére


hito
nagyúr

Microsoft Band?

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.