Hirdetés
- Fórumok
- Okostelefonok
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
99697 - 99601
99697 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-03-18 13:02 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Akad valaki aknek az akkuját (bv-t5c, Lumia 640) elkérhetném csak egy működik-e a telóm ha már a saját akkuja 0 voltos-ra adta magát- tesztre, Debrecenben?
Ritkább a teló (és akkuja), minhogy szerintem aki megfelelne felnézne apróra az egy hónapban, míg megy hírdetésem... ha a teló viszont meg sem mukkan, berendelnem egy akkut, visszaküldési cécóval nem éri meg!hmm... eltűnt a két hsz, de akkor sajnálattal jelentem:
Az enyémnek kampec, mobilos emberke proci-zárlatra gyanakszik, friss, vadiúj akkuval annyira melegszik, hogy belső védőn, alap külső burkolaton, és tokon keresztül "huh ez de meleg". RIP. 2016 márc - 2025 nov. Tovább bírta, mint a PC-s windows 10.... (lil lol) -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Akad valaki aknek az akkuját (bv-t5c, Lumia 640) elkérhetném csak egy működik-e a telóm ha már a saját akkuja 0 voltos-ra adta magát- tesztre, Debrecenben?
Ritkább a teló (és akkuja), minhogy szerintem aki megfelelne felnézne apróra az egy hónapban, míg megy hírdetésem... ha a teló viszont meg sem mukkan, berendelnem egy akkut, visszaküldési cécóval nem éri meg! -
ledgeri
nagyúr
Ma telefonáltam, megszakadt teljes kikapcsolodással, aztán se kép se hang azóta (nem kapcsol be), pedig be is dugtam tölteni...
Így lett volna vége? (L640)
-
Capirex
újonc
Ez a kérdés már csak azért is ravasz, mert annak idején senki sem így használta ezeket a telefonokat.
Jött a térkép magától. De hátha van még valaki...Régebben át tudtad rakni az SD kártyára a térképet, de már azt sem engedi.
-
bluemirage
addikt
Sziasztok!
Egy ravasz kérdésem lenne. Van egy Lumia 830-am, amin működik a térképek, van rajta egy Magyarország térkép. Most szereztem be egy Lumia950-et. Térképet ugye már nem tudok letölteni. Azt csináltam, hogy Windows Phone Internals-szal beléptem mass storage módban a 830-asra, kimásoltam a maps-ot tartalmazó fájlokat, utána ugyanígy bemásoltam a 950-be, de így sem látja a térképet. Az lenne a kérdés, hogy valaki tudja-e, hogy pontosan melyik fájlt kellene átmásolni?Ez a kérdés már csak azért is ravasz, mert annak idején senki sem így használta ezeket a telefonokat.
Jött a térkép magától. De hátha van még valaki... -
Capirex
újonc
Sziasztok!
Egy ravasz kérdésem lenne. Van egy Lumia 830-am, amin működik a térképek, van rajta egy Magyarország térkép. Most szereztem be egy Lumia950-et. Térképet ugye már nem tudok letölteni. Azt csináltam, hogy Windows Phone Internals-szal beléptem mass storage módban a 830-asra, kimásoltam a maps-ot tartalmazó fájlokat, utána ugyanígy bemásoltam a 950-be, de így sem látja a térképet. Az lenne a kérdés, hogy valaki tudja-e, hogy pontosan melyik fájlt kellene átmásolni? -
diablo1984
veterán
Köszi
-
Francia91
veterán
Semmi, nekem letöltve nincs hozzá térképem, de a térképek letöltése rész sem talál semmit, csak végtelenül keres.
Akkor nincs más alternatíva, némelyikünknek szerencsénk volt, hogy még nyár vége fele töltött le friss térképet a program, az okát nem tudjuk, hogy miért volt ez pár embernél.
Van program pakkom 8.1 Denim rendszerre, délután igyekszem meglesni, abban milyen navi alkalmazások vannak -
diablo1984
veterán
Szia
Nekem a Lumia 1020-asomon 8.1 rendszer van, augusztusban még szedett le a "Térképek" alkalmazás friss térképet, és tényleg friss utakkal. De ez nem túl gyakori lehet, másnál nem jelez évek óta frissítést. Az anno WP-re megvásárolt Sygic-om sem frissül kb 2018 óta.
Sajnos teljes mértékben kirántották alóla a rendszert, nemtudok olyan navi alkalmazást, amihez lennének frissíthető térképek
Lessetek rá a gyári Térképek alkalmazásra, hátha dob fel frissítést, más ötletem nincs. De nem fűzök ahhoz sem sok reményt
Semmi, nekem letöltve nincs hozzá térképem, de a térképek letöltése rész sem talál semmit, csak végtelenül keres.
-
Francia91
veterán
Sziasztok! Windows mobile 8.1re létezik még valami működő, akár offline navigációs program? Vagy a gyári beépítekhez offline térképet honnan lehetne szerezni?
Van egy kőkorszaki Nokia lumia 630asom, a gyereknek jó lenne első telefonnak ami már nem túl okos, de nem is kellene, viszont egy navi azért jó lenne ha működne rajta...Szia
Nekem a Lumia 1020-asomon 8.1 rendszer van, augusztusban még szedett le a "Térképek" alkalmazás friss térképet, és tényleg friss utakkal. De ez nem túl gyakori lehet, másnál nem jelez évek óta frissítést. Az anno WP-re megvásárolt Sygic-om sem frissül kb 2018 óta.
Sajnos teljes mértékben kirántották alóla a rendszert, nemtudok olyan navi alkalmazást, amihez lennének frissíthető térképek
Lessetek rá a gyári Térképek alkalmazásra, hátha dob fel frissítést, más ötletem nincs. De nem fűzök ahhoz sem sok reményt
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Windows mobile 8.1re létezik még valami működő, akár offline navigációs program? Vagy a gyári beépítekhez offline térképet honnan lehetne szerezni?
Van egy kőkorszaki Nokia lumia 630asom, a gyereknek jó lenne első telefonnak ami már nem túl okos, de nem is kellene, viszont egy navi azért jó lenne ha működne rajta... -
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Épp költözök, örülök, ha megvan a tiszta zokni, per pillanat nem tudom nked megnézni. De elvileg ha telegram csoportba belépsz, utána tudsz kérdezni.
Csak ahhoz be kéne lépni telegramra... olyan accountom meg már nincs. (De nem annyira lényeges.... amkor másfél havona egyszem valaki megkeres, hogy felmérés, csak azért venném fel, hogy tudjam kinek kellene utánanézni... majd-majd rákeresek magam!)

-
Sztyepadzso
őstag
Épp költözök, örülök, ha megvan a tiszta zokni, per pillanat nem tudom nked megnézni. De elvileg ha telegram csoportba belépsz, utána tudsz kérdezni.
-
ledgeri
nagyúr
https://www.youtube.com/@w10mgroup
Ezt nézd megHa használod a programjukat, meg tudnád nézni hogy van-e hívásfelvevőjük az elérhető pakkban?
Valahol le van szedve -ha tényleg, talán- nekem is, de most annyira káoszban vagyok, hogy nem találom. -
Sztyepadzso
őstag
-
ledgeri
nagyúr
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Lumia 640-et, hogy lehetne win 10re frissíteni?
-
zorzy4
addikt
-
Francia91
veterán
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Lumia 628-os, denim, hogy lehet egyszerre kitörölni a névjegyeket?
-
Gyok2
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
-
Gyok2
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
-
Gyok2
senior tag
Csináltam egy visszaállítást, de ez csak a 10-est nullázta, hogy tudok visszatérni a 8.1-re?
-
havasil
tag
Még néhány hete az itt olvasottak alapján én is bepróbálkoztam egy W8.1-es Lumia 925-el. Az a gond szerintem, hogy amíg nem tud MS fiókot felcsatolni, addig nem mennek az ilyen szolgáltatások,mint pl. térkép frissítés.
Nekem pedig már nem engedte a régi, de napi szinten most is használt MS fiókomat a L925-re ismét felrakni.
Francia91-nél aktív még az MS fiók a telefonon?
Nálam MS fiók nincs (kb. 1 éve reseteltem, és már nem tudtam belépni semmilyen, se privát, se céges o365 account-tal), friss térkép van (L920, WP8.1)
-
Francia91
veterán
Még néhány hete az itt olvasottak alapján én is bepróbálkoztam egy W8.1-es Lumia 925-el. Az a gond szerintem, hogy amíg nem tud MS fiókot felcsatolni, addig nem mennek az ilyen szolgáltatások,mint pl. térkép frissítés.
Nekem pedig már nem engedte a régi, de napi szinten most is használt MS fiókomat a L925-re ismét felrakni.
Meglestem most, a 1020-ason 1 fiókkal sem vagyok bejelentkezve (bár fogalmam sincs, hogy szinkronizálta le a teljes névjegyzékemet ennek ellenére)
A 950-esen be vagyok jelentkezve, ott fiók hibát ír ki, ellenben térképet sem enged letölteni sem, frissítést meg nem is jelez...
Sőt, a 950-esen azt írja, hogy az Offline térképekkel probléma van, és hiába törlöm az összeset, ahogy ajánlja a hiba megoldásának érdekében, nem változik semmi -
bluemirage
addikt
-
Gyok2
senior tag
Van egy 640 LTE-m, kipróbálom visszaállítva 8.1-re, most már nagyon érdekel
-
Francia91
veterán
Túrára vittem magammal a 1020-ast fotózni, szálláson felengedtem WIFi-re, a Térképek megint jelzett, hogy van elérhető frissítés. Leszedtem, pár újabb utat meglestem rajta, + lekaptam Szlovákiát, mert ott is jártunk a motorral.

És szépen le is szedte, telepítette
-
Sztyepadzso
őstag
"alagút..."
Láttam....
Ez is olyan magyar féle alagút. Azaz még ennek a tetejére sem hordták rá a földet. Amint az megvan, akkor ki fogják rá írni, hogy mától alagút a neve és megnyitják.
Ja, hát nem egy alpesi alagút, az tény
.
Amúgy minden táblán 06.30 van, mint Sopron elkerülő kiírva, most is meg is vettem a kocsira a megyei matricát, hogy kikerülhessem Sopront, de azóta se csodáltam meg belülről, most kb ugyanannyit kell mennem, igaz, nem dugóban. -
bluemirage
addikt
Ez a soproni elkerülő. A szaggatott vonal a még nem átadott alagút. Ilyen a google maps:
"alagút..."
Láttam....
Ez is olyan magyar féle alagút. Azaz még ennek a tetejére sem hordták rá a földet. Amint az megvan, akkor ki fogják rá írni, hogy mától alagút a neve és megnyitják.
-
Francia91
veterán
Ez a soproni elkerülő. A szaggatott vonal a még nem átadott alagút. Ilyen a google maps:
Akkor elég frissnek mondható, remek
-
Sztyepadzso
őstag
-
Francia91
veterán
Én kb három hónapja wdrt-ztem az L1020-at, nyilván sehová se vagyok belépve. Most reggel töltöttem le Ausztriát és Magyarországot.
Akkor Nálad is működik, úgy néz ki
Ha tudsz kb egy éves utat, nézz már rá, rajta van-e, kíváncsi vagyok. Amit nekem leszedett, aránylag friss térkép -
Sztyepadzso
őstag
A 1020-as Windows Phone 8-assal beengedett W10M-ről downgrade után.... Nemtudom hogyan, eleve ezen a térképfrissítésen is nagyot pislogtam, arra sem számítottam, hogy lesz.
A Lumia 950-es Windows Mobile 10-essel meg hibákat dobálgat, nem tudja kezelni a korábban bejelentkeztetett MS fiókot, csak a Google-tÉn kb három hónapja wdrt-ztem az L1020-at, nyilván sehová se vagyok belépve. Most reggel töltöttem le Ausztriát és Magyarországot.
-
Francia91
veterán
A 1020-as Windows Phone 8-assal beengedett W10M-ről downgrade után.... Nemtudom hogyan, eleve ezen a térképfrissítésen is nagyot pislogtam, arra sem számítottam, hogy lesz.
A Lumia 950-es Windows Mobile 10-essel meg hibákat dobálgat, nem tudja kezelni a korábban bejelentkeztetett MS fiókot, csak a Google-t -
btudos
nagyúr
Idén februárban 8.1-en még be tudtál lépni MS accounttal?
-
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
A 950-esen nem volt reset, az még az eredeti, 2016-ban beüzemelt W10-essel fut.
A 1020-ast pedig idén februárban telepítettem újra, Windows 10 Mobile-ról Windows Phone 8.1-esre downgrade-lve, ott teljesen szűz rendszerrel indultam -
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
havasil
tag
-
ledgeri
nagyúr
-
havasil
tag
nekem (920, Cyan) letölti a térképet, frissnek is tűnik. Viszont sem a privát MS fiókba, sem a céges O365 fiókba nem tud már bejelentkezni, így használhatatlan szegény
-
Gyok2
senior tag
640XL 950xl-ként felfrissítve a legutsó 10.0.15254.603 build-térkép nem szed le semmit... nem is enged offline térképet kijelölni...
Újratelepítés win8-tól kezdve.... és befrissítgetés után
Nekem odáig eljut, hogy azt mondja van frissítés, aztán telepítéskor hibaüzenettel leáll.
-
eladohardver
őstag
640XL 950xl-ként felfrissítve a legutsó 10.0.15254.603 build-térkép nem szed le semmit... nem is enged offline térképet kijelölni...
Újratelepítés win8-tól kezdve.... és befrissítgetés után
-
Francia91
veterán
Hmm, érdekes, akkor a 1020-asom a 8.1 Denimmel nemtudom, miért látta és szedte le a friss térképet
A térképverziószámát is írja, de eddig nem tudtam kideríteni, hogy az alapján hogyan tudhatnám meg a térkép pontos kiadási dátumár -
Gyok2
senior tag
-
Gyok2
senior tag
Ez tényleg meglepő, nekem mindig hibával leállt és nem frissített. Kipróbálom, hátha.
-
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
-
Francia91
veterán
-
ledgeri
nagyúr
"halott rendszer" miii??? 
-
Sztyepadzso
őstag
Wow. Nem változtaták meg a szerver címét, úgy látszik.
-
Francia91
veterán
Lumia 1020-ast bekapcsolta tegnap este, és jelzett, hogy van elérhető térképfrissítés

Engedtem neki, leszedte, és tényleg friss, rajta van a szűk 1 éves körforgalom és elkerülő a környékünkön. Meglepett. A 1020-ason az eredeti 8.1 Denim rendszer van
-
ugabor66
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Van három lumia 930-asom de mindegyiknek kipotyogtak a gombjai.
Sorban szépen..
Ismeretek olyan szervízt itt Budapesten aki ezen tudna segíteni?
Előre is köszönöm!Gábor
-
Gyok2
senior tag
Hát, a Viber Backup google play-es letöltésnél a google drive-ba ment.
Ha appgallery-s a letöltés, akkor huawei cloudba.
apple esetén, gondolom, Valami Icloudba (vagy hogy hívják) ment,
itt meg, gondolom, Onedrivera.
Lehet, hogy ott is be kell lépni.
De ugye mókolt a Viber aktiválás, ki tudja, hogy működik-e.Jó kérdés, viszont a telefonon frissült.
-
Sztyepadzso
őstag
Hát, a Viber Backup google play-es letöltésnél a google drive-ba ment.
Ha appgallery-s a letöltés, akkor huawei cloudba.
apple esetén, gondolom, Valami Icloudba (vagy hogy hívják) ment,
itt meg, gondolom, Onedrivera.
Lehet, hogy ott is be kell lépni.
De ugye mókolt a Viber aktiválás, ki tudja, hogy működik-e. -
Gyok2
senior tag
Adott egy Lumia 930 a rajta lévő Viberrel, meg az asztali gép, amin újratelepítés volt, és most nem tudja szinkronizálni az előzményeket. Van erre valami megoldás?
Köszi. -
Sztyepadzso
őstag
-
Brucehun
aktív tag
-
npnp
tag
Szia
Nem próbáltam mostanában, de az OTC -vel szokott menni az upgrade:
https://1drv.ms/u/s!AtQIiIruvvAKhK0BLWxvX9nqoJSWsw?e=LvdBZm
Keress a Youtube-on videót hozzá
Boldog Karácsonyt!
P
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy Lumia 640 LTE telefonom win 8.1-el és a kérdésem az, hogy hogyan tudom felfrissíteni 10-re? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok, hogy hozzátok, hogy van egy Lumia 640 LTE telefonom win 8.1-el és a kérdésem az, hogy hogyan tudom felfrissíteni 10-re? -
betegphiu
senior tag
-
ugabor66
csendes tag
Sziasztok.
Bár nem teljesen top böngésző a winpone-ra de az áruházban kutatva találtam rá
a Maxthon browserre
Lumia 930-asom van win10-el.
Gábor -
germinator66
aktív tag
Egyébiránt sajnos ahogy látom, sokakon csak az segített, ha csinált egy új fiókot immár 365-ös szerveren, azaz régebbi címmel (pl. hotmail) nem megy sehogy sem.:/ Amennyiben csak az email a probléma, úgy meg lehet próbálni IMAP-on beállítani esetleg.
-
germinator66
aktív tag
Új fiók felvétele -> Speciális beállítás -> Exchange ActiveSync -> , itt lesz Tartomány meg Kiszolgáló.
-
ledgeri
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy az ilyen telóknak még növekedik-e a "nem net alapú használatból adódó rizikója"...
-
janeszgol
félisten
Én is egy Lumia 550-et használtam otthoni telónak, de le keleltt cserélnem egy androisodra már. Sem böngészni, sem levelezni nem lehetett már vele. Sajnálom, mert kamerában még használható volt.
Na meg amit imádok, az a mikrofon és a hangszóró (mindkettő, beszéd és külső) minősége. -
Sztyepadzso
őstag
Erre sajnos már nincs megoldás, azt írják, ami van. Másik telefont kell venned, ha napi rendszerességgel, teljes értékű telefont akarsz használni.
-
ugabor66
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen problémája, mint nekem.
Lumia 930-asom van win10-el.
A böngésző egyes lapokat nem jelenít meg. Van úgy, hogy csak a sütit kéne le okézni, de azt sem engedi. Van, hogy azt írja ki, hogy a böngésző elavult.
Van ennek megoldása?
Gábor -
Isti2
aktív tag
felhasználónév: teljes email cím ... azaz valami@outlook.com
szerver: eas.outlook.com
port: 443
titkosítás: SSL/TLSpróbáld így...
"port: 443
titkosítás: SSL/TLS"ilyen mezők sehol sincsenek, akármilyen fiókként akarom beállítani a telefonon az outlookos fiókot...
-
bluemirage
addikt
felhasználónév: teljes email cím ... azaz valami@outlook.com
szerver: eas.outlook.com
port: 443
titkosítás: SSL/TLSpróbáld így...
-
Isti2
aktív tag
Hello. W10 mobil posta beállításnál mi az Outlook fiók kiszolgáló címe? A telefonon levő ms fiókommal használnám de fiók javítása üzenet jön fel mindig amit először sikeresnek mond de a hiba jelző háromszög ottmaradt és nem sikerül a levelek szinkronja. Mi lehet a baj?
köszönöm -
zorzy4
addikt
A WDRT néha nem megy, de eddig mindig helyreállt. De az aktív telegram csoport szerint épp megy(most kérdeztem meg)
De a WDRT nem fog neked újabb rendszert felrakni, mert -ahogy ez a nevében is áll-recovery program, azaz egy régi rendszert pakol vissza, ez esetben azt, amivel a Lumia a dobozban jött.
Ezután kell neked felinstallálnod,- igen, egyesével -az összes nagy frissítést.
Ha 8.0-val jött, akkor az lesz rajta. A telefon pedig általában megtalálja a frissítéseket (még). Ha nem tenné, akkor itt:https://www.youtube.com/@w10mgroup találsz videós útmutatót arra, hogyan flasheld a megfelelő appokkal a telefont az elérhető utolsó szoftverrre.
Ugyanakkor lehet, hogy azok az appok, amik most még működnek, nem fognak már beengedni, vagy a szerverre csatlakozni, ha most újrahúzod a telót. Ez van, rendszer nem támogatott kb 5 éve már...Köszönöm! csak gyűjteménybe van, de sokszor javította, és észrevételem szerint frissítette is a program. Csak néha befogom, telefonálni, meg rádiózni a lumiákat, és zavar ha rezeg a gomb.
-
Sztyepadzso
őstag
A WDRT néha nem megy, de eddig mindig helyreállt. De az aktív telegram csoport szerint épp megy(most kérdeztem meg)
De a WDRT nem fog neked újabb rendszert felrakni, mert -ahogy ez a nevében is áll-recovery program, azaz egy régi rendszert pakol vissza, ez esetben azt, amivel a Lumia a dobozban jött.
Ha 8.0-val jött, akkor az lesz rajta. A telefon pedig általában megtalálja a frissítéseket (még). Ha nem tenné, akkor itt:https://www.youtube.com/@w10mgroup találsz videós útmutatót arra, hogyan flasheld a megfelelő appokkal a telefont az elérhető utolsó szoftverrre.
Ugyanakkor lehet, hogy azok az appok, amik most még működnek, nem fognak már beengedni, vagy a szerverre csatlakozni, ha most újrahúzod a telót. Ez van, rendszer nem támogatott kb 5 éve már...Elnézést !
A wdrt-t patchelni kell. Ezt itt nem tudom neked megosztani, szóval azt javaslom, csatlakozz ehhez a Telegram csoporthoz:
https://t.me/Windows10Phone
És keress rá a patch szóra, ott pár találat.visszafelé, és ott a leírás. -
Sztyepadzso
őstag
Ugyanakkor lehet, hogy azok az appok, amik most még működnek, nem fognak már beengedni, vagy a szerverre csatlakozni, ha most újrahúzod a telót. Ez van, rendszer nem támogatott kb 5 éve már... -
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Egy lumia 925re szeretném, az újabb 8.1 rendszert fellrakini, mert nem jelenik meg a gombok rezgésének kikacsolása. Ez több lumiánál segített mostanában. De mintha Lelőtték volna a win recoveri programot?! Létezik más megoldás? Egy hónapja még használtam. -
Francia91
veterán
-
npnp
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
99697 - 99601
99697 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- (kiemelt téma)
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- AKCIÓ! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Huawei Y5 2019 / 2/16GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

"halott rendszer" miii???