Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94351) Bogyó bá' válasza ΞΔGLΞ (#94348) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Ma reggel, itt az asztalomon (másfél év alatt másodjára) spontán újraindult a 650 DS-em. Semmit nem csináltam vele, hozzá sem értem.... :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94352) ΞΔGLΞ válasza Francia91 (#94350) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szewasz Francia! :)

Én, nem azt írtam, hogy váltani kell annak, akinek jól működik és ez az egész izé még megfelel. :)
Sőt, egyáltalán nem. Azt írtam, de most írom le utoljára, mert ezek szerint szarul fogalmazok és nem értetlenek vannak itt többségében, hogy nekem és a nagy többségnek más elképzelése van arról, hogy egy tetves flagship-nek nevezett készülék, ami hozzáteszem, az egyik legjobban összeszerelt készülék a mai napig Xl-lel vállvetve, kivéve DAC hogy mi a stabilitás, mitől okos egy annak nevezett készülék etc etc...

Hát a 950 a többi Win készülékkel már nem az régóta, mert különben azt használnám, hogy ne tartsak attól, hogy egy fotó nem veszik el, hogy nem indul újra, lefagy, elérhetetlen vagyok, vagy bármi olyan más, ami miatt a készülék egyszerűn nem alkalmas arra, amire én szeretném és amit megjelenésekor mittomén már, vagy 200-220k körül vettem az edigiben. Vagy az XL-t, amit meg 250 ezerért, ami szánalmas rablás és a felhasználók átverése, mert nem erről volt szó.
Sok mindenről volt szó, és semmi nem valósult meg, ellenben ami jó volt, azt sikerült elbaszni, nem is kicsit, hanem úgy, hogy annak vége...lett.

Ez az egész win10 baromság nem kellett volna. A kiváló 8.1-et kellett volna teljesen frankóra csiszolni, a fejlesztőket pénzelni, a dokk és a többi baromi jó ötletet tovább vinni és akkor most ez a rendszer alázná a másik kettő "nagyot" nevezzük így. Ráadásul a szintén befuccsolt és nagy dirrel-durral beígért(?), Project Astoria-val, amivel egy rakás új "átvágott" felhasználót szerzett az MS, konkrétan a droid-ot ki is nyírhatta volna. De miért tenné, ha a háttérben megállapodtak jó pénzért és már régóta odamelóznak.

Ebből regényt lehetne írni, hogy mi miért és hogyan alakult így, mert szándékosan lehet valami így tönkre vágni, de ha nem teljesen hülye a felhasználó és értelmezni (nem rád értem) is tudja, amit a sztrádán olvasni megbízható helyekről, akkor simán összerakja a felborított sakktáblát, ami régóta sakk helyzetben áll, a matt-hoz meg már nem sok kell.

----------

(#94351) Bogyó bá'

Passz, örülj neki, hogy eddig nem volt! :)
Lassan lehet, hogy ki néz Neked egy WDRT.

[ Szerkesztve ]

(#94353) Bogyó bá' válasza ΞΔGLΞ (#94352) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

WDRT-t még az életben nem kellett csinálnom (a 610-zel, a 920-szal, az 530-cal sem), remélem most is kimaradok belőle. HR-em lehetett úgy 10 db az összes eddigi telómmal együttvéve, de azt is rühellem.... :B

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#94354) ΞΔGLΞ válasza Bogyó bá' (#94353) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A HR még mindig zsákbamacska, lehet, hogy jó lesz, de lehet, hogy még rosszabb. Inkább az utóbbi.
A WDRT-vel viszont elég nagy %-ban biztos, hogy egy darabig teljesen jó lesz a rendszer. Sajnos a hardver miatt, ami a 650-ben van, elég hosszadalmas, mire odajutsz, hogy belakhatod a készüléket. :)

(#94355) Sztyepadzso válasza seadrone (#94349) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Easytransfer nevű program, ugyanazon a wifin legyetek, böngészőből nyisd meg a program által megadott ip címet(192.168.1.valami), ott megtalálod

(#94356) Mathiask válasza ΞΔGLΞ (#94352) üzenetére


Mathiask
senior tag

"ne tartsak attól, hogy egy fotó nem veszik el, hogy nem indul újra, lefagy"
Nekem elöszőr akkor indulgatott újraa 950em ha 50% alatt volt az aksi aztán már ha 70% alatt. De amúgy nem tűnt rossznak az aksi, nem merült gyorsan stb. Utána olvasgattam egy fórumon ahol szintén keresgették a megoldást a random újraindulásokra és kb évekig próbálgatták a különböző buildeket és kikapcsolgatni egyes feature-öket(NFC, BT, stb) hátha azok miatt indul újra. (némi siker volt egyeseknél pl a BT kikapcsolásáva, vagy egyes buildekkell, vagy WDRT-al)
Aztán valaki bedobta hogy az aksi nem bírja, és nem úgy nem bírja, mint általában hogy gyorsan lemerül, hanem random újraindulásokat okoz.
Én lehetségesnek tartom hogy néha nem bír annyi áramot leadni mint kéne, és lehet ha újra van rakva az oprendszer akkor nincs még annyi "fölösleges" process, ezért segít ideig óráig a WDRT.
Én vettem egy aksit és az előtte kb napi 2-3 újraindulás lecsökkent 0-ra.
Nem tudom hogy az aksiknak volt-e egy rossz sorozata, vagy idővel mind ezt műveli, vagy számít-e a töltési gyakoriság(használtan vettem a telót, nem tudom hogy használták előtte, most az új aksival megvárom míg lemerül 15% alá és úgy töltöm fel lassan(adatkábelen sz.gépről, mert ez így lassabban tölt mint a rendes töltő), tele).

[ Szerkesztve ]

(#94357) pubos


pubos
tag

helló.lumia 635 1G win10
Ma azt vettem észre telómról eltűntek a névjegyeknél kb 80%a számoknak .Tényleg csak pár darab maradt meg.Gondoltam hazaérve gépen megnézem onedrive-t.Egyszer néztem régebben és ott a kapcsolatok pontnál mind megvoltak ami a telon.Hát mit látok onnan is eltűntek a számok.Most ilyenkor mi van meg miért is?????

(#94358) ΞΔGLΞ válasza Mathiask (#94356) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Én, ezt már nem tudom kideríteni. :)
A 950-et leadtam egy "1563 darabos" hibalistával, mondván adják vissza a pénzt, mert az egész családot, romba döntötte a winfónmobájlvagymialófaxanevükmost, de a harmadik leadás után egyrészt elfogyott a thorazine és elvonási tünetek lettek úrrá rajtam, másrészt beleuntam az egészbe, végül kaptam helyette egy 950 XL-t dokkolóval. Amit erre cseréltem le, mert zavart a nagysága. Na, faxa! Mindegy. Ez van.
Beraktuk egy dobozba, majd a szekrényaljába (meg)rohadni, hátha egyszer sokat ér és majd jót nevetünk másokon, hogy csak na, most aztán milyen jó is nekünk, ti meg hülyék vagytok!

Egyébként az én 950-es telefonomnak nem volt ilyen baja, egyszerűen újraindult, azt is abból vettem észre, hogy kérte a pin kódot, de bugos lett a rendszer és eltűnt a hármas, ezért elbaxtuk a PIN-t, majd végül
PUKkant az egész.
Kellett másik kártyáért menni, nagyon jó, örültünk. Egy véletlenül menteni próbált telefonszámnál derült ki, hogy a kettes az hármas, de a hármas is hármas, ezért nincs kettes, (érthető? nem? nem baj!) ami kellett volna, mert PIN és a PUK-ban is volt.
Nos, ez volt nálam az utolsó csepp, közel álltam hozzá, hogy keresztben felnyomom valaki seggébe a telefont, de mivel egy MS-hoz tartozó valaki sem volt a közelemben, ezért beadtam szervizbe, pont azelőtt, mikor még élt a care szolgáltatás országszerte, most már az is bedöglött.
-------------

Remélem érteni a szarkazmusba szőtt iróniát. Folyamatábrát nincs kedvem rajzolni...

[ Szerkesztve ]

(#94360) ΞΔGLΞ válasza #05304832 (#94359) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Azon gondolkozz el, hogy te most mi a francot csinálsz! De látom magadra ismertél! :DDD
Lokalizálj más merre, ha szakmai, mint olyan nulla!

[ Szerkesztve ]

(#94361) ZavaBalazs válasza ZavaBalazs (#94295) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

hejhó, erre valami? a korábban javasolt adatátvitel appnál én csak a másik telefon -> lumia 950 irányt találtam meg, nekem most a fordított kéne.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#94363) zsoltzsolt válasza #05304832 (#94362) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Számomra a telefon használati tárgy. Megveszem, használom! Pont!
Pont ezt nem lehet w10m esetében a leggyakrabban :D

(#94365) zsoltzsolt válasza #05304832 (#94364) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

:K :)

(#94366) ΞΔGLΞ válasza #05304832 (#94362) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Az a baj, hogy hiába írom le, mert erre a dedóra válaszolni is le kell menni egy adott szintre már. Csak azt tudnám írni, amit a múltkor is, neked folyamatábra is kevés ahhoz, hogy felfogd valaminek a lényegi értelmét. : D
Van itt pár kérdés, ami annyira nem izgat, de hátha felfogom és megértem mi zajlik a fejedben lévő kocsonyás masszában...
Ki a franc siránkozott? A siránkozás nálam mást jelent.
Főleg mindennap?
Hol van az leírva, ha nem használom a wp-t, akkor nem írhatok, pl ide?
Ha meg használod a telefont és pont, akkor mégis mi bántja az óvódás lelkedet, ha valaki negatívot ír erről az eqrt rendszerről?
Hol voltál akkor, mikor próbáltuk itt többen kitalálni, hogy lehet a legjobban megcsinálni, amit az MS nem tudott?

A droidos csevej miszerint mire kell odafigyelni, mit érdemes telepíteni rá, mit nem, stb., megspékelve angol kifejezésekkel, szakszavakkal, pedig még több ellenérzést váltott ki belőlem. Konkrétan hányni tudnék tőle.

Végül is ezzel megválaszoltad, mert amit én javasoltam, illetve azzal jobb és gyorsabb lesz a rendszer, neked ehhez annyi a hozzáértésed, hogy okádsz. Hát tedd azt, vagy görgesd át a hozzászólásom, vagy fegyvert fognak fejedhez, hogy elolvasd? Kényszert éreztél és főleg figyelve, hogy mikor írhass egy hozzáoszlásomra valami frappánsat, figyelve és startra készen?
Nem tudom érted-e, (szerintem) nem, de nem is baj.

Attól, hogy már nem vagyok winbuzi, még úgy írom a hozzászólásom, hogy a következővel ne az ellenkezőjét írjam, mint pl te! Nehéz ezt átlátni, ugye... :)

[ Szerkesztve ]

(#94367) Sztyepadzso válasza ZavaBalazs (#94361) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Én nem értek a droidhoz, de tessék: 54-ről 56 ugrott a telefon órája:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smsbackup.leonardocezary.smsimporter

(#94368) betegphiu válasza ΞΔGLΞ (#94366) üzenetére


betegphiu
senior tag

Már tényleg befejezhetnéd. Játszod itt a megmondóembert.
Köszönjük,tudomásul vettük,hogy ócska szar a rendszer,meg a Nokia/Microsoft vasak is.

(#94369) betegphiu


betegphiu
senior tag

Elmaradt a szokásos keddi update.. Mert ugye kéthetente kedden szokott lenni. vagy nem jól tudom?

Közben jött hír,hogy nemsokára itt a pakk :)

[ Szerkesztve ]

(#94370) betegphiu válasza #05304832 (#94362) üzenetére


betegphiu
senior tag

Ne szállj szembe SAS úrral :D

(#94371) Adebayor


Adebayor
aktív tag

Sziasztok. kicsit off, mert nem windows 10, hanem 8.1.

Egy idősebb lumia a készülék. Arról kéne valahogy leszednem a névjegyzéket.Telefonon nem találom óket, gondolom valahol a felhőben vannak. Valamikor regisztráltam a microsoft fiókba, de nem tudom már a dolgokat. Nem az enyém volt a telo hanem fateré... Most azzal probálkoztam, hogy regisztrálok outlook.com-ra aztán valahogy oda szinkronizálom a dolgokat de az se megy, már tot tartok hogy repül az ablakon a mobil.

ötlet?

Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600

(#94372) tibike8 válasza betegphiu (#94369) üzenetére


tibike8
őstag

Havonta egyszer jön. Minden hó második keddjén.

[ Szerkesztve ]

(#94373) betegphiu válasza tibike8 (#94372) üzenetére


betegphiu
senior tag

kétszer jön :)
Júliusban ez a 2. !
és eddig is így volt. Pc-re már frissítettem is,ott van mobilra is,de kb nem sokat ér..

(#94374) ZsoltG60 válasza Adebayor (#94371) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

Először is ha még nem próbáltad nézd meg az elfelejtett jelszót , ha van megadva másodlagos e-mail cím oda kérheted az új jelszót..
Ha az sem menne felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ..ott esetleg tudnak még segíteni.

Lumia 950XL

(#94375) karway válasza betegphiu (#94373) üzenetére


karway
csendes tag

minden hónap második kedden jön biztonsági frissítés (ritkán van hogy közben is jön, ha vmi nagyobb gixer van), amit ma töltöttél az meg insider fast körön jött pc-re is meg mobilra is

Never Settle

(#94376) tibike8 válasza betegphiu (#94373) üzenetére


tibike8
őstag

Nálam is csak havi 1x jött idáig mint karway kolléga is írja. Lehet, hogy volt, hogy 2x jött, de az a kivétel amire már nem is emlékszem mikor volt. És most júliusban is csak a második keddi volt csak. Lehet, hogy a tovább támogatott készülékek kaptak még?

[ Szerkesztve ]

(#94377) Sztyepadzso válasza betegphiu (#94373) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Itt láthatod, ha jön valami

[link]

(#94378) Sztyepadzso válasza Adebayor (#94371) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Az ügyfélszolgálat tényleg rendes, nekem megszakadt chat után felkerestek emilen :)

(#94379) tibike8 válasza karway (#94375) üzenetére


tibike8
őstag

Ja, most esett le, hogy a kolléga az insiderről beszélhetett és nem a 'hivatalos' havi update-ről.

(#94380) juuzer


juuzer
addikt

Sziasztok!

Már lassan 2 éve, hogy elhagytam a WP-sek táborát, viszont maga az OS még mindig hiányik. Ezért is szeretnék egy W10M-es phone-t. Az lenne a kérdésem, hogy milyet érdemes ma nézni? Szeretném olcsón megúszni a dolgot.

Ami nagyon tetszik, az a 930-830-530(nem kineveteni :D)-650

Mivel ahogy látom, hogy a 640-nek van még itt nagyobb fóruma, így azon gondolkodtam első körben. (Esetleg 550)

Ami fontos lenne az az, hogy használható legyen (ne legyen dög lassú), normális hangminősége legyen (ezt Lumia óta sajnos egyik telefonom se tudta biztosítani 100%-ban), a kamerája is elfogadható legyen és viszonylag támogatást is élvezzen. Ezért is vagyok dilemmában, mert pl a 830 már nem kap ugye creators updatet viszont a 650 meg még drága használtan is egyelőre. Illetve nem tudom, hogy a snapdragon 400-210 között teljesítményben mi a különbség a való életben.

Ha esetleg tudtok modellt ajánlani, azt nagyon megköszönném :) Előre is köszi a helpet! :)

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

(#94381) betegphiu válasza tibike8 (#94379) üzenetére


betegphiu
senior tag

Így van.
Insider faston RS3-ra jött ma.
Pc-re is,de ott már RS4-et emlegetnek.

(#94382) betegphiu válasza Sztyepadzso (#94377) üzenetére


betegphiu
senior tag

Ismerem,köszönöm.

(#94383) betegphiu válasza juuzer (#94380) üzenetére


betegphiu
senior tag

950-et találsz itt a Hardveraprón már 40-45-ért és ez még fog lejjebb is menni..
930-as W10-el nem a legjobb,legalábbis sokan nyivákoltak itt miatta.
640-en az Rs3W10 szerintem jó, az asszonynak az van.
650 sztem gyenge vas.
550-et meg a 735-öm megeszi kb...

[ Szerkesztve ]

(#94384) Adebayor


Adebayor
aktív tag

köszi srácok, sikerült megoldanom :)

meg van csv fájlban a névjegyzék. De azt majd droidra kell át tennem, majd megkérdezem az android csoportba :)

Neten található sok féle lehetőség, de inkább megkérdezem, melyik a legjobb. na hali :)

Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600

(#94385) LacTom válasza juuzer (#94380) üzenetére


LacTom
csendes tag

Szia,

Mivel a Microsoft már közel két éve nem adott ki új készüléket ezért csak erősen használt telókból fogsz tudni válogatni.

Én egy 640-et használok, ami teljesen jó, néha kicsit akad, de ennyi vállalható. Amiket használok appok megvannak, a fő kamerája rendben van, kijelző oldali kuka, még szerencse, hogy nem vagyok az a nagy selfie király :) Hang teljesen jó, szerintem ezt a modellt olcsón meg tudod úszni, bár bevallom nem vagyok képben a mai árfolyamával.

Asszonynak van egy levetett 530-asa, azért cseréltük mert az már nem frissíthető Win10-re, nála pedig a Messenger alapeszköz.

2012 óta vagyok ezen a platformon, nagyon fogom sajnálni ha egyszer valóban bedől, mit ahogy itt sokan jósolják...

(#94386) hroberto válasza juuzer (#94380) üzenetére


hroberto
veterán

Mivel szeretnél "használható" telefont vásárolni, felejtsd el ezt a vonalat! Még ha az OS-el meg is békélsz, az alkalmazások hiánya, fapadossága miatt használhatatlan az egész.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#94387) fabiandaniel


fabiandaniel
aktív tag

B2X -es garanciális javítása volt már valakinek? Kitöltöttem az ürlapot és e-mailben kaptam egy DHL shipping label-t. Ez azt jelenti hogy a futárt megrendelték nekem vagy ez még az én dolgom lenne?

Fabi

(#94388) scyllarus válasza juuzer (#94380) üzenetére


scyllarus
veterán

650-735-640 szerintem a sorrend. (Mondjuk nálam az amoled sokat számít)
Az 550-et felejtsd el gyorsan.
650-et láttam már 37-ért is újonnan.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#94389) bcl válasza fabiandaniel (#94387) üzenetére


bcl
senior tag

Elvileg nem rendelik meg helyetted, neked kell a DHL-lel beszélni.

Bekérik a számot, és megbeszélitek, hogy mikor, és hova menjen a futár érte.

Természetesen be kell csomagolni a telefont, egyéb dolgod nincs. :)

Pár perc az egész

[ Szerkesztve ]

(#94390) ZavaBalazs válasza Sztyepadzso (#94367) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

:R

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#94391) juuzer válasza betegphiu (#94383) üzenetére


juuzer
addikt

Nagyon szépen köszönöm :) Ebben az esetben szerintem még várok picit, míg a 950-nek pici tlejjebb megy az ára.

Ez amúgy azért vicces, mert a 640-ek is 20-25k között mennek úgy nagy általánosságban (míg au utolsó vodás ár 32k volt kártyásan).

LacTom Köszönöm! :)

hroberto Túl nagy hátrányt anno nem tapasztaltam. Nincs sznepcset, de amúgy amiket használok azok általában WP-n is megvoltak, maximum az appok minőségébe tudtam anno belekötni, de nagyon nagy hiányosságaim nem voltak app-kinálat tekintetében.

Egysdzerűen nem tudom megszokni a droidot, jó, szép meg minden, de valamiért mégis hiányzik a platform.

scyllarus Köszönöm Neked is! :) Bevallom a Nokia Lumia éra design-ja nagyon tetszik és még mindig a 930-830 páros az, ami a leginkább bejön. Csak azt nem tudom, hogy például a creators update frissíthetőségének a lehetősége mennyire must have.

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

(#94392) hroberto válasza juuzer (#94391) üzenetére


hroberto
veterán

Nem tudom pontosan mikor használtál Windowst, de készülj fel, hogy rosszabb lesz mint mondjuk két éve. Applikáció téren mindenképp.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#94393) ΞΔGLΞ válasza juuzer (#94391) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szerintemre nem kell építeni, meg hallomásokra, amit itt megtanult a " magasan tanult kolléga" másoktól.
Szóval, bőven megfelel napi használatra a 650, mert a CPU-ja magasabb óraszámon pörög, mint a 400-zas a 640-ben. Ezért és amiatt is gyorsabb és stabilabb készüléked lesz, ha a 650-et választod, mert eleve w10 készülék. Gyorsabb rajta egy visszaállítás is, nem úgy, mint egy 640-en, nem beszélve róla, hogy a 650 dizájnra kiröhögi a 640-et és a 3D nem sokkal, csak éppen triplájában veri meg a 640-et.

A 950 meg valóban gyors készülék még mindig, de ahogy előttem is írták...Szóval, saját döntés, hogy egy haldokló és egyre rosszabb rendszerre akarsz váltani, vagy valami idióta tele beszélte a fejed?
Menj droid-ra és/vagy ios-re, ha a stabilitás, gyorsaság, megbízhatóság és főleg az applikáció számít!
Hacsak telefonálni kell, email, meg gps, egyelőre még ezek is tudják, a többi szép lassan kidöglik folyamatosan, illetve egyre gyorsabban.
Ha mindenképp win-re váltasz, bőven megfelelő lesz kipróbálni a 650.

------------------

Betegcsávó:

A 930-ra meg Zsolt panaszkodott, hogy egyre rosszabb és rosszabb (főleg), de nem nyivákolt B+, meg beszélt baromi nagy hülyeségeket, ellentétben veled, tapasztalatokat írt és az teljesen más, mint egy kicseszett nyivákolás! A hozzá nem értés valamihez, kb ekkora facepalm-okat szül, de az írója persze nem veszi észre, nem baj :)

----------

(#94392) hroberto
Sajnos, azt tapasztalni ebben az elqurt országban, hogy inkább a "nincs pénzem jobbra váltani" réteg telefonja lesz, vagy marad a wp.

[ Szerkesztve ]

(#94394) seadrone


seadrone
őstag

sziasztok!

vannak képek, amiket látok a camera roll-ban a telón, de ha a számítógépen megnézem azt a könyvtárat kábelen keresztül, abban nincs benne.

a pcn win 10 van, és a telóban nincsen memóriakártya

hol keressem ezeket a képeket, amiket nem látok a pc-n, miért lehet ez?

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#94395) ΞΔGLΞ válasza seadrone (#94394) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ez már egy régi bug, elméletileg ott van, de mégsem.
Nálam egy másik pc-én már látszott, de sajnos olyan is volt, hogy 15-ből 13 kép egyszerűen eltűnt.
Ráadásul fontos dokumentumok részét képezték.

(#94396) seadrone válasza ΞΔGLΞ (#94395) üzenetére


seadrone
őstag

megpróbálom otthon majd a rúteren keresztül valami file explorerrel, hátha látja

emlékszem valami megoldásra esetleg?

onedrive-ra felnyomni a képeket?

[ Szerkesztve ]

(#94397) ΞΔGLΞ válasza seadrone (#94396) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Az easy transfer nevü applikációt töltsd le az áruházból.
Ha képed megvan, az biztos látni fogja. Könnyű használni.

(#94398) this is life válasza seadrone (#94396) üzenetére


this is life
Ármester

Share it appal is at tudod kuldeni gepre , a store-ban megtalalhato, pc-re pedig az exe verziot elepitsd es ne az aruhazit .. utana wifin azt mozgatsz amit szeretnel ..

betegphiu
930-on a soc-ra valo optimalizalassal vannak gondok emiatt kozel sem hibatlan rajta a w10,javitva sose lesz.
640 elmegy kategoria , van akinel van hiba s van akinel hasznalhato .
650 erosebb vas mint a 640 alapbol w10m-el jott ,igy jobb azt valasztani a 640 helyett.
735 amiatt jo valasztas mert nem kapja meg a rs2-rs3-at , igy nagyon elqrni nem tudjak.
830 detto , s ott a kamera is jobb.

Juuzer
A w10m akar jo is lehetett volna , de mar a kezdetektol elcsesztek , utana fel ev bugfix majd a upgrade-el kezdodott minden elolrol. Ha lapdolgokra vennel telefont akkor egy kozepkategorias lumia eleg kezdesnek ,
Viszont ha lenyeges az appok mennyisege ,minosege ,tempo es stabilitas akkor droid vagy ios teren nezz korul .

Eagle

Ne huzd fel magad ,tudod a remeny hal meg utoljara , na es persze a titanicon is az utolso percekig muzsikaltak a kimulasig , akar csak itt nehanyan ,forever w10m :P

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#94399) Ennyike


Ennyike
csendes újonc

Sziasztok!
Icsekk infó:
A WinPhone verziò vàrhatòan év végéig hasznàlhatò marad, de 2017.08.01. utàn màr nem lesz ùjratelepìthető.

Kis öröm is öröm. 😊

Ennyike...

(#94400) #47106304 válasza Ennyike (#94399) üzenetére


#47106304
törölt tag

Azt nem értem, hogy az iCsekk-nek az mekkora erőfeszítés lenne ha nem adná fel a támogatást. Bele álltak ők is a sorban hogy utáljuk a WP t.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.