Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Vissza kell terni mangora barataim 7.8 frissites utan egy L710-800-900 kellemes keszulek lesz. Szerintem most is megbizhatobbak mint a wp8 mobilok.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #7001 üzenetére
Nekem ugyan csak 610 van, de piszokul várom a frissítést. Sose nem jön már?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
-
saiyajin
senior tag
Lehet a telenort mar most erdemes lenne emailekkel bombazni, es akkor 6 honap helyett, talan 5 honap is eleg lesz nekik.
Szerk: lehet inkabb siros smiley kellene...[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
zsírsámán
senior tag
válasz Plazmacucci #7003 üzenetére
Én telenorosként a legutolsó frissítést az elsők között kaptam meg, előbb mint a mási T-sek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Pont telenoros vagyok, basszus...
(Ráadásul most lettem azzá, számhordozással: itt volt legjobb az akció + a számhordozásárt is járt 10k)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dzsosy
senior tag
A telenornál előbb kint volt, mint a másik két szolgáltatónál..
-
félisten
-
amanoba
őstag
válasz Plazmacucci #7001 üzenetére
egyébként én is így látom, valahogy a 7 mostanra kezd el beérni.(csak aztán a 7.8-al nehogy elkufircolják )
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
zsírsámán
senior tag
válasz Plazmacucci #7009 üzenetére
L800. Én meg pont arra emlékeztem, hogy mikor jött a frissítés. bejelentették hogy az angolok már kapják a cuccokat és nem telt el egy hét, már fent is volt az enyémen, míg sírdogáltak a T-sek, hogy nekik még mindíg semmi, és volt hogy 1 hónap múlva is volt akinek nem jött meg.
Sőt abban biztos vagyok, hogy volt a nokiának egy oldala, hogy hol érhető el a frissítés, és magyarországon a függetlennel egy időben jelent meg a telenoros, a T-s meg később.[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Plazmacucci #7009 üzenetére
Emlékezetem szerint a Telenornál inkább a 710 tulajok kapták később a Tangót, igaz, ők egy jó hónappal. .)
-
félisten
-
blackmajesty
aktív tag
Valamit nagyon reszelhetnek a facebookon. Az értesítések nem működtek normálisan sosem, de a múlt hét folyamán még e-mail értesítést sem kaptam semmiről. Pedig az üzenetekről mindig kaptam, igaz fél órával az üzenet érkezése után, de jött. Aztán most tegnap óta újra kapok e-mail értesítéseket. És most ezek pont időben jönnek, kivéve az offline üzenetekről, mert azok még most is fél óra késéssel jönnek.
-
catroot
veterán
válasz blackmajesty #7019 üzenetére
Hát már jó ideje reszelhetik, mert nekem kb. egy éve totál sz.r az FB értesítés.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Peetey91
senior tag
Valaki tudja, hogy tudom atallitani a naptarban, hogy a facebook alapjan mutassa a szuletesnapokat es ne a hotmail alapjan? Fel van veve mindketto a kapcsolatokba, de a telefonszamokhoz csak a hotmail van bepipalva, hogy a sok ismeros ne legyen ott foloslegesen. A hotmailes kontaktokhoz viszont hozza van kapcsolva a fb profiljuk. Kicsit bonyolult, de remelem valaki tud megoldast. 😊
-
pushalias
addikt
válasz blackmajesty #7019 üzenetére
Érdekes, nekem többnyire jól működött a beépített FB cset. Most is nemrég volt egy, és hibátlanul jöttek-mentek az üzenetek. Kivéve, amikor a FB amúgy is szarakodik.
-
tybsen
addikt
Mindenkitől? Mert maga a chat nekem is ment mindig, de csak azoktól, akik online vannak és engedélyezték, hogy láthatók legyenek a chaten.
De facebook üzeneteket (nem chat, hanem üzenet) például rendszeresen nem kaptam meg bizonyos emberektől. Meg persze az értesítések szintén nem jöttek meg minden esetben, hiába volt beállítva.
-
-
btudos
nagyúr
Mobilról is ment. Lapos mellett is. Lusta vagyok kapcsolgatni. De ment ahogy kell neki.
offline embertől nem jön meg, de arról a facebook app sem küld értesítést. Viszont a tényleges értesítéseket megkapom.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
-
btudos
nagyúr
válasz mukibuci #7028 üzenetére
Az emberek nem Facebook telefonra vágynak, többek között én sem. Idegesítene ha offline módban is jönnének az értesítések az üzenetekről. Szvsz jó hogy nem az üzenetek rész került bele, hanem csak a chat. Egyébként offline embernek el lehet küldeni, megkapja, csak fogadni nem tudsz, csak ha mobilról vagy online van a beszélgetőpartner.
-
MODERÁTOR
gondolom olyanról még hallottál, hogy kikapcsolható is lehetne ez, meglátszik, hogy wp-d van
Nekem pl bassza az agyam, hogy ha valakinek, aki offline küldök üzenetet, akkor talán megkapja, talán nem, de ha válaszol, azt én már nem kapom meg
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tybsen
addikt
Na igen, mindenkinek más az igénye. A legjobb lenne, ha be lehetne állítani, hogy mikor értesítsen, például reggel 6 és este 11 között. Talán ios ilyen?
Bár engem nem zavar, inkább az a baj, hogy nem jönnek az üzenetek. Gondolom whatsapp nem zavar, vagy sms, vagy telefonhívás. Akkor miért pont a fb üzenet zavar, ha jön?
-
btudos
nagyúr
Ez mondjuk jogos... Bár Whatsappon csak olyanok írnak akik fontosak, Facebookon meg azért bőven van olyan hogy nem akarok üzenetet olvasni. De mondjuk jelen állapotában is megfelel a rendszer nekem, főleg amióta működik a Facebook app üzenetek része WP8-on
-
mbale
tag
válasz mukibuci #7030 üzenetére
+sok. Üzenetek az alkalmazás neve, de pont erre nem alkalmas, mert az offline facebook leveleket nem tekinti annak. Ezt komolyan, melyik idióta találta ki?
Legyen alapértelmezetten úgy, hogy mindent megkapok, és majd állapotokkal finomhangolom, hogy milyen levelek élvezzenek prioritást. Például, ha elérhető vagyok, kapjak meg mindent, ellenben ha láthatatlan (alá offline) ne. De igazából mindegy, az üzenetekből így is csak a felét, ha megkapom. (értesítésről nem is beszélve)szerk: és a pofám leszakad, hogy a wp még mindig itt tart 2012-ben, és még le se kommunikálják, hogy srácok, tudunk a problémáról, rajta vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
mbale
tag
Van a frászt, wpcentral fórumokon is írják ezeket.. szóval nem különleges problémák ezek, amikbe itt ütközünk.
De továbbra sem értem a Microsoft-ot. Ilyen szintű bakikat egy "induló" platformnál öngyilkosság elkövetni.
Mit gondolnak Redmondban? Ki fog venni wp telefonokat, ha az alapszintű kommunikáció is defektesen működik?[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
iOce
tag
Srácok, van egy kérdésem, nem találom rá a megoldást, lehet nem is létezik. Adott egy Lumia 800 a gmail-ből exportált telefonos névjegyekkel. Hogyan tudom én ezeket a telefonon és gmailben található névjegyeket egyszerre felvinni a windows live/hotmail/outlook akármibe? Bármit csinálok, csak a facebook ismerőseim vannak fent a windows live-on. Van erre valami egyszerű megoldás?
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
iOce
tag
Vááá, a Lumia 800 topikban most olvasom a megoldást...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #7045 üzenetére
Nekem volt random
-
S.J.
tag
üdv
valahogy be tudom állítani win7 -ben hogy hasonlóan az ipodhoz v androidhoz ha chatelek, kiírja hogy hol vagyok?
-
Oppenheimer
nagyúr
Asszem nem lehet, de ne vegyél rá mérget.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #7049 üzenetére
ilyen a wp8 inkább olvasgatva minden topikban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest