Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68951) karlkani válasza karlkani (#68950) üzenetére


karlkani
aktív tag

Csináltam egy rendszer visszaállítást. Windows Update megtalálta márciusig bezárólag az Office 2013 frissítéseket (múltkori kereséskor januáriak voltak az utolsók...), meg az utolsó Windows frissítést. Telepítette, gép újraindítás. Megcsináltam az általad leírtakat ugyan úgy, ahogy két hete. Megtalálta a márciusi frissítést, telepítette, gép újraindítás. Otthagytam a gépet egy percre, amikor visszaértem épp a bejelentkezési képernyőn írta, hogy újraindítás, ahogy korábban is (csak most lemaradtam arról, hogy konfigurálja a rendszert, múltkor azt írta, hogy nem sikerült a frissítés, visszavonja). Bejelentkezés után látom, hogy sikerült a márciusi csomag telepítése. Ráengedtem ismét az updatet, a
2020-03 Összegző frissítés Windows 7 rendszerhez, x64-alapú rendszerek esetén (KB4550735) frissítést találta, telepítése után NINCS új frissítés. :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.