Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Estét!
Vagy egy negyedórája a gépem egy teljesen hirtelen kékhalált kapott.
Néztem a BL meccset az ágyon, és egyszercsak láttam, hogy kékhalált kapott a gép.
Egy pár másodpercig várt valamit, aztán újraindult a gép.A BlueScreenView programmal visszanézve az alábbiakat találtam:
A hibát előídéző drivernek a "atikdmag.sys"-t írja, ami alapján arra gyanakszom, hogy a videókártya körül kereshető a probléma.
Mi történhetett? Miért kapott egyszer csak a semmiből B.S.O.D.-ot a gép? Elavult lenne a catalyst driver, vagy esetleg az Asus R7 250 vga rosszalkodik?
Valamilyen módon ki tudnám kényszeríteni újra ezt a kékhalált?
Az operációs rendszer egyébként Win7 Ultimate 64 bit, ha esetleg érdemleges infó.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest