Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4372) #16741888


#16741888
törölt tag

Sziasztok,
óriási problémám van, mindent kipróbáltam, de nem működik semmi...

Van egy eredeti Win7em Home premium felszereltség.

Új gépemre telepítettem, i3 Asus P8P67 LE lap, Sapphire 6750 videókártya és 2 1333 járó ddr3 Kingmax memória, Kingston 64giga SSD + Samsung 1000Gb vinyó

A gép tökéletesen működött tegnapig amikoris, gondolván 6k ért 4 giga memória megéri beletoltam még 4gigát. Természetesen 64bites windows van telepítve. A memóriák ugyanazok a Kingmaxok, tökéletesen ugyanolyan mind a 4.

Itt kezdődtek a problémák, megmagyarázhatatlan fagyások, (Richard Burns Rally), fagyások után nehézkes helyreállás. Mivel voltak telepítendő frissítések azt hittem az kavar be neki hogy egy ideje nem tudta feltenni mer csak 1 giga szabad helyem volt pár napig, és az SP1 meg 900 megát is kérhet a windows szerint. Leszedtem pár dolgot, felrakttam vele a frissítéseket. Pechemre, ezzel eljutottunk oda hogy már egyáltalán nem akar elindulni, csak a windows automatikus hibakereső menüje indul.

SSD Life program 99% osra írta az SSD állapotát, trim aktiválva, így kizárnám hogy ezzel lenne a probléma, lefuttattam 8gigával egy bootos memetestet ez is hibátlanul lefutott.

Elindult a bootoláskori windows diagnosztika, már csak ez indul el automatikusan, a rendszert visszaállítani nem lehet mert hibára fut, javítani nem lehet, a problémát a microsoftnak elküldeni nem tudja :), korábbi képet nem tudok használni mert nincs, a memóriatesztet lefuttatom akkor itt is hibátlanul végigfut. :)

Próbáltam win7 dvdvel bootolni és az ott felajánlott javítást használni, amire azt az error messaget kaptam hogy nem egyezik a verziószám, wtf????

Ilyenkor mivan? Looser módon két munkámat is a desktopra mentettem mert naplószerűen minden nap írtam bele és ez volt a legkézenfekvőbb.

pakoljam át az ssdt a másik gépbe, szedjem le és mehet a format c?

Jó lenne ezt azért elkerülni. Van valakinek ötlete? :S

Sgeítségeteket előre is köszönöm.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.