Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1543) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Sziasztok,

Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni. Első körben. Ha sokat böngészek, és belemerülök pl. youtube-ba, akkor jön elő. Elég nagy számokkal például, de ha meg van nyitva 2-3 böngészőablak(Chrome), és mindegyikben mondjuk 6-8 fül, flash videókkal, akkor újabban összeomlik az egész, néha kapok Schokcwave crash hibaüzit, néha nem. Az adott oldal újratöltése rendbehozza, de csak félig, mert például a hangerőt utána nem lehet állítani, de tekerni igen. És amikor ez egyszerre 19 videóval történik meg, amiket egymás után nézek(néznék), akkor kicsit bosszús leszek. Mi lehet az oka, és mivel orvosolhatnám?

A másik pedig. Lassan fél éves lehet az OS-em(professional, 64bit). Még sose volt ilyen patent OS-em, imádom, semmi gond nincs vele. Viszont az utóbbi időben kicsit belassult, leginkább programindításoknál. Ha elindítok egy Everest-et, ATi drivert, vagy Winrarral ki akarok csomagolni valamit, akkor sokat kell nagyon várni, illetve ha "multi-taskolok" akkor sokkal lassabban reagál, mint újkorában. Gondolom, hogy elhasználódik egy OS, de azért nem fél év alatt, pláne hogy úgymond vigyáztam rá. Ezen lehetne valahogy javítani? Reinstall még nagyon-nagyon sokáig nem szeretnék.

Előre is köszi :)

Ábel

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.