Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12516) dosailord válasza Fire/SOUL/CD (#12511) üzenetére


dosailord
tag

Aksiról és hálózatról működtetve is ugyanaz a szitu?
Igen, bár ha leveszem akksira, nagyon halvány eltérés látszik a fényerőben, ráadásul az kb. 1-2 mp alatt átmenettel áll be. Amíg magas fényerőn volt, addig icipicit lejjebb ment, most hogy beállt középtájra valamiért, picit feljebb (!).

Fn+F7,F8-ra a Quicklauch Buttons reagál, de nem jelzi ki a fényerő mértékét, csak üres kis sáv (fekete keret, benne lennének a csíkok hogy hol áll a fényerő, de az hiányzik). Kis gomb nincs sajnos.

Más rendszeren nem fordult elő, sőt, régebben Vista és Windows 7 Ultimate 32 bites is volt rajta, azokkal nem volt ilyen probléma, minden ment automatikusan. Mondjuk az 2-2,5 éve volt, utána XP-t használtam mostanáig, azzal sem volt semmi gond.
Sajnos Vista és Win7 esetében már nem tudom, pontosan milyen sorrendben milyen verziójú drivereket tettem fel, de akkor is felraktam szinte mindent amit csak lehet.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.