Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1205) Traxx


Traxx
őstag

Sziasztok!

Nem biztos, hogy a legjobb topicban teszem fel a kérdést, de úgy gondolom, inkább ez a win7 gondja, ami nekem van...Szóval adott egy ilyen Speedlink webkamera. A honlap azt valósan írja, hogy nem kell hozzá driver, csak bedugom és kész, ez így volt XP alatt, és most, Win 7 (professional 32 bit) alatt is. Nade. Van az alján 3 LED, ami roppantul jó szolgálatot tesz, amikor világításra van szükségem. Ezek xp alatt remekül működtek bármikor, vagyis felállt a rendszer, gomb benyom, kam világít, júzer örül. Most meg gomb benyom, kamera nem moccan, júzer bosszús :) De ha elindítok valami olyan honlapot, ahova kell a kamera (pl. chatroulette vagy ilyesmi...a megkövezést elkerülendő, nem élek ezekkel a lapokkal, csak a módszert kipróbálva teszteltem), akkor be tudom kapcsolni a világítást, és így is marad az után is,, hogy a kérdéses honlapot bezártam. Egészen addig, amíg a böngészőt cakkumpakk be nem zárom, mert rá 1-2 másodperccel a ledek kialszanak...mindez xp alatt egyáltalán nem volt így, bármikor használhattam eme jóságot korlátlanul. Szóval olyan, mintha az USB-ről lekapná a rendszer az áramot, bár tudom, ez elég nagy baromságnak hangzik...

Van valakinek megoldási javaslata, hogy visszakapjam az xp előtti állapotot? Egyébként a win7 eszközkezelőjében megjelenik a kamera mindenféle sárga felkiáltójel vagy egyebek nélkül, de ahogy mondtam, driver nem volt szükséges hozzá egyik rendszer alatt sem.

Köszönöm a segítséget :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.