Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58009) gergo5991 válasza Soulfly842 (#58006) üzenetére


gergo5991
őstag

nekem február-március környékén volt enyhe covidom, aztán juniusban 220as vérnyomással a kórházban kötöttem ki (saját lábamon mentem be), bár nekem az egész testemben erős szurkálás jelentkezett mintha valami mászott volna az ereimben és belülről szurkálta volna, én meg azt hittem vérrögök vannak a testemben hát bepánikoltam és gondolom ez okozta a 220as vérnyomást, kb halál félelmem volt, (na de ez a tünet vérrögre igaz google szerint :D ) Kórházban mikor elmondtam hogy belülről szurkál valami meg mintha a bőröm alatt giliszta mászna, hát jobban érdekele őket hogy mit szivok, és hogy melyik pszichiátriáról szöktem, minthogy rendesen kivizsgáltak volna. Kaptam infuzióba nyugtatót, nyelvem alá tablettát, meg még pár szedáló cuccost, és 180ra levitte a vérnyomásom 1-2 órán belül, utána meg haza engedtek, hogy ha majd télleg nagy a baj akkor jöjjek vissza..Voltam kardiológusnál, ultrahang rendben volt, mértek ott is egy 220ast, és azon csodálkozok, simán haza küldött hogy menjek pihenni, semmi nyugtató, nyelv alá tabletta semmi. Azóta eltelt fél év, volt egy 24 órás ekg gépem, ott minden rendben volt, most fogok menni 24 órás vérnyomásmérésre.
Annyival még kibőviteném, voltam immunológushoz is 5 év után kontrolra, és emlitettem, hogy átment rajtam a covid, ő azt mondta sose lesz ezentul jó vérképem immunrendszer téren, és mikor hivtam az eredményért ledöbbent, meglepődött hogy igaz enyhe covid után, de jobb értékeim voltak mint bármikor máskor. De gondolom ehhez rá segitett az is hogy szarrá nyomattam magam c,d,cink vitaminokkal covid alatt meg mikor kontakt személy voltam

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.