Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Egy lakóközösségben közösen fizetünk egy 25Mbps sávszélességű net kapcsolatot (kb. egy tucat felhasználó van). Ment is eddig minden prímán, olybá, hogy a Speedtest.net-el mért adatok szerint a nap bármely szakában a letöltési sebességem 25Mbps (esetenként még kicsivel több is) a feltöltési sebességem pedig erőteljes 5 Mbps volt, míg a ping 8-10ms.
Aztán úgy pár hete, az problémáim adódtak honlapok megnyitásával. Mértem ill. azóta is folyamatosan mérek - áll. bőven 10Mbps alatt van a letöltés és a ping volt már 64ms is (a feltöltés az okay).
Itt egy aktuális:
Ez mondjuk annyira nem is rossz. De egy fél órával ezelőtt alig volt 4Mbps a letöltés...
Mi okozhatja ezt? Letöltés kizárva mert a múlthéten ketten voltunk a 25Mbps-re és u.e. volt az eredmény. Vírus? Féreg? Esetleg valaki belemászott a gépembe?
A segítséget előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
deminos
aktív tag
-
amadeus11
senior tag
Szeretnék rendelni T-home-os vezetékes telefon+internet mellé mobil internetet . Mindezt interneten szeretném intézni . T-mobilos ügyfélazonosítóm ill. jelszóm nincs (mivel másik szolgáltatónál vagyok ) . Ha most szimplán megrendelem a Relaxnet M csomagot , akkor automatikusan megkapom a 40 % kedvezményt (név és cím alapján ? ) , vagy külön kell ezt jelezni , telefonálni ?
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Egy lakóközösségben közösen fizetünk egy 25Mbps sávszélességű net kapcsolatot (kb. egy tucat felhasználó van). Ment is eddig minden prímán, olybá, hogy a Speedtest.net-el mért adatok szerint a nap bármely szakában a letöltési sebességem 25Mbps (esetenként még kicsivel több is) a feltöltési sebességem pedig erőteljes 5 Mbps volt, míg a ping 8-10ms.
Aztán úgy pár hete, az problémáim adódtak honlapok megnyitásával. Mértem ill. azóta is folyamatosan mérek - áll. bőven 10Mbps alatt van a letöltés és a ping volt már 64ms is (a feltöltés az okay).
Itt egy aktuális...
Ez mondjuk annyira nem is rossz. De egy fél órával ezelőtt alig volt 4Mbps a letöltés...
Mi okozhatja ezt? Letöltés kizárva mert a múlthéten ketten voltunk a 25Mbps-re és u.e. volt az eredmény. Vírus? Féreg? Esetleg valaki belemászott a gépembe?
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
T Home Sat tv-n ki lehet valahogy lőni a nem elérhető (kódolt) csatornákat, elég gáz hogy sok olyan csatorna benne van a léptetéskor amit meg sem tudunk nézni...?
Lehet csatorna sorrendet beállítani?
-
SlayR
senior tag
Nohát Nohát...volt valamiféle frissítés IPTVnél bekerült egy " Hamarosan " rész a menűbe...valaki tud még bővebbet minek volt köszönhető a történet?
-
Dot
őstag
Rendszerhibák, javítások
Szoftverfrissítés T-Home IPTV ügyfeleknél
Leírás: Újabb kliensfrissítés történik a T-Home IPTV ügyfeleknél. A betöltés június 6-án 00:00-tól kezdődik el, a 18.00-00.00-ig tartó időszak kivételével folyamatosan.
A teljes ügyfélállomány frissítése várhatóan 4 napot fog igénybe venni.
Az új kliens az alábbi, ügyféloldalról fontos változásokat hozza:
§ Tévéműsor menübe bekerült az Archív TV menüpont, ami a Videotéka megfelelő részére navigál.
§ A főmenü Videotéka menüpontja átalakult, kiemelésre kerültek a népszerű kategóriák, mint Premierek és Heti TOP10.
§ Az „Extrákba” kikerült az Üzenetek, az okostelefonokon elérhető Műsorújság alkalmazás TV-vel történő összerendelésének könnyítését segítő alkalmazás és egy Hamarosan… menüpont.
§ Az Üzenetek már meglévő alkalmazás, melynek segítségével visszaolvashatóak lesznek a kiküldött ajánlatok és a hasznos információk!
§ A Műsorújság összerendelés az alábbiak szerint működik:
Ø Meg kell adni az összerendelni kívánt telefonszámot és az „Új telefonszám hozzárendelés” gombra kell kattintani.
Ø Ezután egy 4 számjegyű PIN kód jelenik meg a képernyőn, amit a mobilalkalmazásba kell beírni.
A PIN kód beírásával az összerendelés meg is történik, ezután a telefonról beállíthatóak lesznek a felvételek! Fontos tudni, hogy speciális esetekben (szolgálati IPTV-k, teszt szolgáltatások) az alkalmazás nem minden esetben fog PIN kódot generálni.
§ A Hamarosan.. menüpontra egy új alkalmazás kerül ki, ami rövid időn belül elindul.
A frissítés ütemezetten történik. Az éppen sorra kerülő ügyfelek az alábbiakat tapasztalhatják az aktuális eszköz állapottól függően, az:
§ Áramtalanítva van: következő bekapcsoláskor automatikusan letölti a Set Top Box az új szoftvert, majd az új szoftverrel indul.
§ A bekapcsolt állapotú, de éppen egy műsort rögzít: nem kezdődik el a frissítés.
§ Stand-by üzemmódban van, de egy korábban beütemezett felvétel megy: nem kezdődik el a frissítés
§ Bekapcsolt állapotban van az eszköz, és nem történik felvétel: feljön egy ablak, hogy azonnal frissíti, vagy emlékeztesse 3 órával később. Ha 60 másodpercig nem választ az előfizető OK gombnyomással, akkor a Set Top Box magától újraindul és elkezdi letölteni az új szoftvert.
§ Stand-by üzemmódban van a készülék és nincs felvétel: a kliens frissül.
Időtartam: 2012.06.06 00:00-tólélj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
megema
őstag
Sziasztok!
Régóta T-Home ügyfelek vagyunk telefonnal, egy ideje internettel is, illetve ma (tegnap) bevezettettük az optikai kábelt végre (elsőre olyan - finoman fogalmazva is - balf*sz szerelőt küldtek, hogy visszamondtuk az egészet a körülményes bevezetés miatt).
Huawei EchoLife HG850a modemet hoztak, két Cisco ISB2000 STB-val. Normális, hogy a két boxnál más az alapértelmezett csatornakiosztás? Alapvetően megegyezik, de van egyhuzamban 10 csatorna (illetve elvétve még egy-egy), ami egyszerűen kimaradt az egyiknél (számozásban is) és később szerepel.
Az IPTV eddig tetszik, a HelloHD után megváltás... Gyakran kellett áramtalanítani a beltéri egységet, mert sok vagy az összes csatornára kiírta olykor, hogy nincs rá jogosultságunk. A vicc az egészben az volt, hogy az HBO pakk kivételével minden elő volt fizetve.
Optinet Super csomagról még nem nagyon tudok nyilatkozni, mert routert is újítani hozzá.
Amúgy összességében a szolgáltatásokkal elégedettek vagyunk, de a helyszíni hibaelhárítás, illetve bármilyen szerelési munka összehozása kész rémálom...
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
-
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #21117 üzenetére
Csatorna sorrendet nem lehet változtatni ,de már próbáltam a páromnál a kedvenc csatornák közé betenni azokat az adókat, amiket nézet így amik kódoltak azok kiesnek és nem kell végiglapozni őket.
-
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #21126 üzenetére
Nincs mit.
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Nem nagyon találtam ennél megfelelőbb topicot a kérdésemhez Nem tudjátok, hogy a T megerőlteti valamikor a közeljövőbe magát és fog emelni a net sebességeken ?
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
törölt tag
válasz fr3ntzen #21129 üzenetére
Kábelneteseknek lesz. A színfalak mögött, több hónapja folynak az előkészületek munkálatok a nagyobb sebesség biztosításához.
Ősszel várható, azonban nem automatikus emelés lesz, hanem új csomagok lesznek amire szankció mentesen lehet majd váltani.
Ez az infó a hivatalos T-Home fórumról T-Home Munkatárstól származik, továbbá tegnap le jelentettem, egy hibát ma kijött egy igen korrekt korombeli szerelő, akinek meg említettem, hogy tud e valamit, ő is ugyan ezt mondta hogy ősszel és nem automatikus emelés lesz hanem új csomagok lesznek. Egyik csomag sebességét is megsúgta de ezt nem árulom el, ha tényleg úgy lesz akkor az fincsi lesz, nem a legnagyobb csomagra kell gondolni -
fr3ntzen
aktív tag
válasz #78121280 #21130 üzenetére
ŐŐŐ ja én is kb 4 honapja kötettem T-t ide , mert nem volt UPC... Aláirtam 2 évet erre 1 honapja már van UPC is azhittem lekaparom az arcom Én nekem is aztmondta szerelő, hogy lesz emelés, mert mondtam neki hogy sehol nincsenek a UPChez főleg ennyi pénzért. Akkor valószinuleg fogok kapni majd egy levelet , hogy ingyen mehetek nagyobb csomagba ?
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Mikiller
aktív tag
Van még itt valaki aki ADSL 5Mbit-el tolja a netet?
És vett-e észre lassulást ma? Nekem ma leesett a sebességem 3Mbit-re
Eddig bírta a Januári HGW váltás óta az 5-öt.
Amíg analógon voltam nem volt semmi bajom a nettel. -
deminos
aktív tag
válasz hackeeeee #21135 üzenetére
Reméljük a legjobbakat. A 25Mbit mellé el tudnám viselni mondjuk az Optinetes 12,5Mbit-es feltöltést vagy mondjuk az 50/25 nagyon csábító lenne. Mindenesetre rajta tartom a szemem a honlapon, hogy minél hamarabb válthassak az új csomagok valamelyikére.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Gedeon31
addikt
Kábelneten lesz emelés , VDSL -nél meg nem
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #21147 üzenetére
Lehet ez is.. De az is benne van, hogy a csavart érpárra lényegében felesleges fejleszteni.. Ha meg jobb szolgáltatást engednének rá, jelen esetben nagyobb sávszélességet, lehet végleg összeomlana az egész hálózat.
Az Invitel sem véletlen vette le az IPTV-t azokról a területekről, ahol rezes hálózat van. Ahol ilyen hálózat van, oda már nem adnak ki IPTV-t. Pl...
Nem véletlen fejlesztenek a nagyobb cégek optikára, egészen pontosan FTTH-ra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok