Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz snyper990 #132146 üzenetére

    Mondjuk azt sosem értettem, hogy egyesek miért próbálnak bárki életéről, témához hozzáértéséről véleményt alkotni egyetlen komment alapján, de legyen ez annak a baja, aki el is hiszi magáról, hogy kérdés nélkül látatlanban tud mindent.
    Annyira nem csináltam ilyet, hogy nem csak hogy papírom van róla, hogy értek a dolgokhoz, de 20 éve kis céges meg otthoni hálózatokat, gépeket építek, biztonsági kamera rendszereket telepítek, üzemeltetek, a hálózatos kollégákkal pár éve még a helyi szegmentálási problémákat is átbeszéltük, akik végül az én kérésemre fogtak neki, és onnan lett jó egyszercsak a helyi, engem is érintő internet szolgáltatás.
    Szóval majdnem jól láttad..
    Google dns és opendns is volt beállítva, semmit se változott a helyzet, a technikus kolégák sem tudtak mit kezdeni a helyzettel, az aktuális gépem meg mindig valami leggyorsabb i7-es friss hivatalos rendszerrel, a lehető legjobb, leggyorsabb kábeles megoldással, bridge módba téve, a rendszerint erősebb routerek közül választva...
    A valóság az, hogy cuccokat bepakoltam, egy kocsiba, a routerrel együtt, itt összedugtam, a routeren maradt a google dns, ami most is megy, és azonnal jó.
    Aha, értem, kérjek segyítséget, oké...

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés