Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125031) #46824192 válasza PBA (#125026) üzenetére


#46824192
törölt tag

Nem teljesen tudok egyetérteni. A netflix példával főleg nem, mivel az eszközök xy százaléka tudja csak a HEVC -t amelyeken nézhető.

Itt viszont még mindig egy zárt rendszerről beszélünk, ahol a végpont natívan azt tudja amire a szolgaltató berendezkedik.

A képminőség tekinentében hatalmas előrelépés lenne ,az a kis 40 százalékocska ,amit ez rá tudna dobni.
Természtesen nem az apostol tv ről és az egyéb szutyok műholdas elosztásról beszélünk, mert a sz.rból nem lehet várat építeni. Hanem arról hogy az értelmesebb csatornák pl a bixen vagy a stódióból közvetlen optikán mennek az encoderhez.

Aki emlékszik a sat tv indulására ,az is tökéletes példa volt erre. Az addigi két nagy műholdas mellett mekkora minőségi ugrás volt az mpeg4. Persze csak addig még nem volt telepakolva az adott transponder. Tudjuk, a pénz nagyúr...De én most kb ezt az ugrást vártam.

Az viszont kétségtelen hogy ez a jövő. De itt kb akkor lesz HEVC amikor , nyugatabbra már ezt is elkezdik kukazni mert elavultá válik. Persze ne legyen igazam.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.