Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #8698 üzenetére
hanem a rossz a sara?
-
veze
őstag
válasz SirRasor #8693 üzenetére
és akkor most már kutya is van?
nekem sokáig nem volt semmilyen kutya, de mióta van egy ilyenem (20 hónapos szuka) azóta felforgatta a nyugalmamat -
finest
addikt
válasz bitpork #8688 üzenetére
Az élet túl rövid ahhoz, h minden baromságot elolvassunk.
Ja, a házasság előtti szex elleni harc, haha, nevetséges, anakronisztikus marhaság, ráadásul képmutató. A családokért azzal kellene harcolni, h értékké teszik az anyaságot, nem a szex tabusításával. Mindenesetre én már a házasságon belüli szexért harcolok, nem érint az agymenésük.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Brown ügynök
senior tag
-
bitpork
nagyúr
Én amondó vagyok hogy objektív ítélethez ismerni kell mindent. Nem kell vele 1et érteni, de ismerni kell. Pölö itt az új családügyi tanács v mifene. Epegörcsöt kaptam mire elolvastam hogy mit akarnak, és zsigerből elutasítom hogy beleugassanak a magánéletembe, de elolvastam hogy legalább tudjam miért utálni őket
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
finest
addikt
Mi elbeszélünk egymás mellett. A kuruc el sem jut addig, h megnyissam, ha úgy linkeli valaki, h nem látom előre, akkor meg lecsukom, anélkül, h akár a címet is elolvasnám.
Értem és megértem, h miért törölték ki a hsz-t az indexen. Nagyon helyesen tették, én is azt tettem volna a helyükben.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rick4
félisten
Dehogyis az, pl az említett cikk se volt az. Nem az a kezdőoldalam, nincs könyvjelzőben sem, csak néha odalinkel egy másik oldal, valóban van egy egy cikkben másfajta hangvétel ami itthon megszokott, de hangvételtől függetlenül nézzük már meg, hogy melyik csapat melyik hírt, milyen formában ad le, ha elhallgatnak, vagy átfogalmaznak, és nem az igazságot tudod meg, az neked jobb?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Azt kellett volna írni, hogy "szerintem is".. ugyanis erről beszélek én is.
Én is elolvasom, de részben képes vagyok az igazságot kihámozni, és főleg nem nyomja rá a véleményemre a bélyegét egy kurusinfós cikk. De még egy zsindexes sem.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Basszus, tegnap bedobtam egy kuruc-os linket az index fórum lézerblokkolós topicjába, miszerint az lmp betiltaná a lézerblokkolókat. erre ma jön a mail, hogy moderálták, és el is van távolítva. Ennyire félnek ezek? Vagy ennyi a sajtószabadság?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pschio
őstag
Melyik banknál érdemes SZÉP kártyát kiváltani? Tudja valaki?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
boba6
senior tag
nincs valakinek 1db kimaradt rossmann pontja?
március 7-ig lehet beváltani és 1 híja van nekünk
privi inkább, köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
nagyúr
válasz Zoli1222 #8672 üzenetére
Az sajnos nem megy. A színes póló más technológia, azt így is reklámáron adjuk, csak a fólia 1300 Ft, és akkor még ki kell maszkolni a képet, nyomtatni kell, a póló is kb. 800 Ft...
Esetleg ha jó a téglalap alakú kép rá, akkor belefér 2600-ba ha több (4-5db) kell, mert a sima fólia kicsit olcsóbb, de ott nem lehet formát nyomni, csak egyenes széle lehet.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
tajcsi
őstag
Akinek van paypalja és tud ebayről vásárolni, az kérem jelentkezzen nálam
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
ErőVarázsló
aktív tag
EPSON CX16DNF Féláron 1000oldallal íígény esetén plussz toner color, duplex, fax, scanner, pendrive hely,
CX16 alapnyomtató : +1fekte tonerrel, a másik kifogyóban
A tonertöltés kb 10k 3200oldalra azaz 4Ft.-s oldalköltség
A duplex egység külön lett rendelve 60k-ért hozzá így gyakorlatilag egy 160eFt.-s nyomtatót kapsz olcsón.Bármilyen kérdésre válaszolok.
Még Pesten van utána Szeged leszPapíros gari és számla jár hozzá
kb 10 színes oldal lett vele nyomva így azok tele vannakMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
skopy
tag
Eredeti PS2 játékokat keresek termékeimért cserébe, vagy kicsi pénzért.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #8660 üzenetére
Majdnem, a cora saját márkás cuccai (Winny) eltűnnek, az auchan saját cuccai meg jönnek. Nem rosszak, kutyakaja, zöldségek, szalámik- kolbászok jók, kint kérdeztem már többször is mit tudnak, elméletileg a melósok maradnak, és az auchan igyekszik megőrizni azt ami itt jó volt. Remélem a középső bejáratnál a réteses marad, de ezt még a dolgozók se tudják...
Az egyébként a plus-> spar történet volt.
-
ben800
aktív tag
Valaki ipod touch 4-et nem tud javítani??
Home gomb csere kellene neki.(Sajnos 1 év után kb mindegyiknél előjön) -
sss
őstag
-
tucsok.
senior tag
Eladó SIM kártya:[link]
"So say we all"
-
ebegab92
senior tag
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
veterán
válasz macilaci78 #8654 üzenetére
Auchan vette meg a Cora hálózatát
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #8653 üzenetére
Kevesebb logisztikai problémát jelent és nyilván akkor olcsóbb is megakciózni és kiszórni a nagyját, régi termékeket. Na meg ha már ott van az ember, mást is vesz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #8649 üzenetére
Méretek: 143.5*50*52 cm
-
LordVader80
őstag
válasz bitpork #8635 üzenetére
Én a Bakayn vettem az outletben, 40k volt, új, garis, kombi hűtő
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #8637 üzenetére
Most voltam a corában, a bejárattól jobbra vannak kisebb hűtők (leárazott, bemutató darabok) és volt két kisebb is, ezek a tipikus 90-100cm körüli magasságúak. 32-ért is volt kitéve.
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #8640 üzenetére
2,5 méter hosszú egypóc, és a plafonig ér. na jó kicsit alatta van de a csempézés meg addig tart...
-
LÁZ
addikt
válasz Ted_Beneky #8638 üzenetére
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #8635 üzenetére
Attól függ, mi az ami most belefér. Ha veszel egy régi szart, akkor 3 év múlva kifizeted a különbözetet a démásznak, plusz 1-2 hó gari után megint beleszaladsz egy ilyenbe. Személyes javaslatom, amit én is vettem, nem sbs, de legalább annyi hely van benne, egy tálca sütemény minden gond nélkül elfér egy polcon, én még nem tudtam telerakni, 333liter / 86 liter:indesit ta5, 80-90 rugó körül meg lehet venni, 2 év gari, és plusz 7 ezerért még két év garit kapsz. Menekülj előre. A régi hűtőnk feleekkora volt, és mikor azt kidobtuk, ezt meg megvettük, leesett vagy 1500Ft-nyi villanyszámlával a fogyasztás. Azóta is jó (2 éve megy) és teszi a dolgát. Most nézem a cora újságot, fele ekkora hűtők vannak 55-től. ha csak akkora kell, akkor a corában a beko dsa25020-ast keresd, de 75-ig bezárólag van 5-6 féle.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Nah most segítsetek nekem. Meghalt a hűtőnk kompresszora. Csere minimum 35k. Rgo nem nagyon éri meg. hol lehet hűtőt venni, ahol nem csak szájdbájszájd monstrumok vannak? Gondolom mondanom sem kell, hogy csak garis érdekel, és ha lehet az eladó fizessen nekem mert elhozom
-
LÁZ
addikt
40.5es puma , 41es nike elastico finale teremcipő eladó, mind2 full bőr.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
Rókát én is akarok *-*
Kedvenc állatom.
Habár úgy lenne az igazi, ha lenne egy kastélyom a hegyekben, egy nagy birtokkal, és azon lennének eleresztve. *-*
Fogságban nem vinne rá a lélek... -
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #8626 üzenetére
Utánakérdezek, hogy mennyi egy ilyen hal, meg eszik-e normális kaját, csak hogy ne HALjon éhen, ha már nem lesznek csigák.
veze eladó rókák 10k-ért.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #8624 üzenetére
Volt lakótársam nagy akváriumos. Igaz, hogy minden másként van nála, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szakkönyvek szerint az akváriuma úgy, ahogy van, évekkel ezelőtt ki kellett volna, hogy pusztuljon.
Vett pár (2-3) csigaevő halat, azok egy az egyben kipusztították a csigákat, írmagjuk sem maradt. A nagyobbakkal persze nem bírtak, de a szaporulatot leredukálták, a nagyokat meg könnyű volt összefogdosni.veze: Nem látok rá esélyt. Kötve hiszem, hogy legálisan háziállatként tartható lenne, ennél fogva... A szaporulat fenntartásáért biztos tenyésztik valahol talán az országban is.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
élő egészséges rókát lehet kapni valahol?
-
SirRasor
addikt
-
bolcsodal
addikt
Akváriumba való garnélákat honnan tudnék venni? Van valakinek tapasztalata?
They drew first blood....
-
ebegab92
senior tag
Eladó Nokia 6288
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
őstag
-
Old fox
tag
válasz macilaci78 #8611 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
macilaci78
nagyúr
A Kelléktáros motyókkal jók a tapasztalataim után gyártott vonalon is. És ott az utángyártott toner hibájából elszenvedett készülékmeghibásodást is gariban javítják (volt rá példa). Az irodában a Dél-Copytól van egy multigép, 4. után töltött toner van benne, szépen nyomtat. Egyikkel volt probléma, jöttek, cserélték a tonert, állították a gépet, gariban, pedig a gép már nem volt garis. Attix is csak van annyira korrekt, hogy olyan termék nincs a kínálatában, amiből a fogyasztónak kára származna. Nem a maga ellensége.
-
veterán
válasz macilaci78 #8614 üzenetére
utángyártottal kapcsolatban nekem sajnos rossz tapasztalatom van ... szórja a port
-
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #8613 üzenetére
Nem vaterázunk, sem én, sem a nyomtató tulaja.
-
ErőVarázsló
aktív tag
én vateráról vetem gyárit újat 4kért
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Attix82
addikt
Ha kell tudok.
-
macilaci78
nagyúr
Van valakinek HP Laserjet P1006 nyomtatóba való 35A jelű tonere elfekvőben.
Utángyártott lenne a jó, első sorban árérzékeny fogyasztó vagyok. Péntekig kellene.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
Köszönöm a hangfal tippeket mindenkinek, asszem jó lesz ez is. 2 napja már megy, és megfelelően szűr mindent. Kicsit jobban is, mint amire számítottam, mert még ismeretlen programok kétes belső kapcsolataira is rákérdez.
bitpork a fentiek fényében nem fog kelleni a router, de azért köszi
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz ebegab92 #8604 üzenetére
csak tippem van, valószínűleg a lekérést egy nem megfelelően frissített adatbázisból kéri le a szoftver, és te ennek a hibás találatát látod. Bár más tészta, de például a Cpu support is csak 1.3 -ig listáz .
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
válasz ch003067 #8597 üzenetére
tudtad hogy a Noctua NH12U összetételre a google csak a te hozzászólásaidat adja?
Feltételezem a hirdetésedben is lesz link a konkrét termékre, valamint remélhetőleg megnevezed, hogy a lazán odavágott "3féle lefogató" az nem a socket370/462/478 -at jelenti. Persze lehet így is hirdetni, de az érdeklődőknek gyorsan lejön az eladáshoz való viszonyulás. Persze nem kell megfogadni a tanácsaimat, de elgondolkozni rajta érdemes hogy miért pont ezt írtam.
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest