Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Egy ismerősnek kellene thermalright T-Rad2 hűtő. Akinek van jelentkezzen. Adok érte cserébe egy laptop kijelzőt. Meg egy kis dzsonikesht...
-
-
tajcsi
őstag
Továbbra is eladó sokminden
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
Coollaboratory Liquid Ultra pasztát hol lehet szegeden venni?
-
tajcsi
őstag
DELL INSPIRON 6400 laptopot vennék aklinek van dobjon privit.
-
tajcsi
őstag
Még mindig ugyanaz a problémám...hol van ilyen????
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
NEm szeretek dupla posztokat csinalni, de ez most surgos...
Sziasztok,
uj vagyok az ADSL temaban ezert kerem a segitsegeteket egy mini haléozat kiepitesere.
Szeretnek bevezetni ADSL-t, egy router is jonne. Van itthon egy Ovislink 5460AP-m.
A tervem a kovetkezo:
szeretnem az internetemet megosztani 2-3 emberrel. Az egyik ember a szomszedomban van, 15-20m tavolsagban. A masik ketto ember tolem max 300 meterre. Egy kollegam ezt az ADSL routert ajanlotta:http://www.itsvet.com/proizvod/tp-link-tl-wr543g-10-100-4-ports,-1-wan-port/comp_comp_router/317/56
Jelenleg wireless internetem van meghozza ugy, hogy a teton vagy egy 24dB-es grid antenna, abbol egy 3m hosszu koax kabel megy a padlason levo 5460AP-be, onnan egy LAN kabel vezet a szamitogepembe.
-Lehet -e felhasznalni ezt az AP-t meg a linken adott TP-Link routerrel? Marmint, hogyan tudom 3fele szetosztani az internetet, ugy, hogy mindenki 2Mbit/sec sebesseget kapjon, az EN gepem pedig 10Mbit-et?
Eseteleg ezek jobb routerek lennenek -e ehhez a celhoz?
http://www.itsvet.com/proizvod/tp-link-tl-wr841nd/comp_comp_router/317/300
http://www.itsvet.com/proizvod/tp-link-tl-wr941nd-10-100-4-ports,-wan-1-port/comp_comp_router/317/156
elore is koszonom!
-
tajcsi
őstag
Gindeltakacsnak uzenem az eurovizioval kapcsolatban, hogy kiverem a fogat
mekkora irigy egy dog!
-
tajcsi
őstag
Amikor Bácsalmásra megyek akkor így van...de ez normális. Gondolom, ha beviszel valamit feketén eladni romlik az ország gazdasági helyzete, Ugyanígy hazafelé - na jó, benéznek az autóba és ennyi, viszont ha vettél valamit rögtön jöna kérdés: "mennyiért vetted" mert ha megszagolják hogy több az értéke 100 eurónaál akkor szívás kezdődik...
-
tajcsi
őstag
válasz
FoxiestFox #12986 üzenetére
Így van...de azért ez most nekem is sok...
áhh....
-
tajcsi
őstag
válasz
FoxiestFox #12981 üzenetére
Egy világ dőlt össze bennem.
Bennem is, mikor meghallottam a szavazás eredményeit szerbiában
-
tajcsi
őstag
Galaxy S II tok/kijelzővédő valakinek?
-
tajcsi
őstag
Budapestre valaki mostanság?
-
tajcsi
őstag
Igy van. Ez üveg. A jutub videók kurvájul kamuznak! Mi a franctól karolódhatott megg...hát kulcstól...körömvágó....lényeg, hogy ott a karc...nem igaz, hogy nem lehet eltüntetni
-
tajcsi
őstag
Ilye lehet Szegeden venni? Megkarcoltam az SGS II kijelzőjét...a p...ba...
-
tajcsi
őstag
Szükségem van egy DVI monitorkábelre. Akinek van kérem írjon privit!
-
tajcsi
őstag
Ezt a könyvet szegeden meglehet valahol venni???
http://webshop.animare.hu/i/product/88/889/88931_1a.jpg
-
tajcsi
őstag
Vaószinűleg másik kábelt kell vennem, azért kérdezem, hogy érdemes e valami méregdrága kábelt venni...esetleg mit ajánlanátok?
-
tajcsi
őstag
válasz
macilaci78 #12097 üzenetére
Nem, nincsen.
másik: táptól tuti nem. AX850 rulezz...külöMbség...ez van..jómagyar megérti.
-
tajcsi
őstag
Van -e észrevehető külömbség egy HDMI és egy DVI kábeltől leadott kép között? Amugy sima VGA kábelt használok szvsz nem tudom van e külömbség...csak szerintem ez a fránya kábel meg lehet törve, mert a monitorom egyik sarkában az ikonok picikét vibrálnak.
-
tajcsi
őstag
SMD LED szalagot hol lehet venni szegeden?valami kékes színre lenne szükségem...
-
tajcsi
őstag
Aki ért a videóeditáláshoz kérem írjon nekem privit!
-
tajcsi
őstag
válasz
martonx #11496 üzenetére
Tudod én mit csináltam volna velük.....alapból az ilyen retek népet közel nem engedem magamhoz. Az a baj velük, hogy mivel "cigányok" azt hiszik nekik mindent szabad, mert ők alapból megtehetik, hogy szemetek, viszont arra nem gondolnak (pffffffffffff mikor ők gondolkodnak abból már tényleg semmi jó nem sül ki), hogy ezzel mindenki sztereotipizál és ez miatt van az, hogy amikor valaki azt mondja cigány mindenki ugyanarra gondol...pedig valamikor éltek rendesek is...
-
tajcsi
őstag
Hangkártya érdekelne egy mod erejéig, aztán visszaadnám
-
tajcsi
őstag
válasz
FoxiestFox #11380 üzenetére
Keress rá jutjubon Bartos Cs. István
-
tajcsi
őstag
válasz
FoxiestFox #11377 üzenetére
+1
Mintha csak a nagybartost hallanám
-
tajcsi
őstag
válasz
macilaci78 #11368 üzenetére
Remélem mindegyik
http://varrogepszakuzlet.hu/images/products/large/burdakonyv_1.jpg
ez valakinek?
-
tajcsi
őstag
DUAL radit veszek!
-
tajcsi
őstag
válasz
mcclode #10858 üzenetére
"Ha az alaplapi chipsetnek a hűtőjéhez hozzá ér a proci hűtője ez gáz?"
Gondolkozz...ha jól látom a proci hűtőd bordás ugye, ami között kimegy a levegő amit a vent nyom oda/ jó parasztos megfogalmazás de hátha érthetőbb/
Namost az a levegő pont bemegy a csipszett hűtőjének bordái közé így is csinál egy kis légáramot ami ugye hűti a cuccot. Nekem jelen pillanatban egy stcok i5 hűtő dolgozik egy p67 lapon és űberf*sza mert az alaplap hűtőjei bordázottak s így a bordák között átmegy a levegő, szal lesz egy kis huzat és ez jó!
Nem értem minek hőszigetelés meg ilyesmi.... -
tajcsi
őstag
19/13-as csatikat vennék
-
tajcsi
őstag
OCZ XTC ramhűtőt vennék...
Meg ilyen ventiket [link] -
tajcsi
őstag
válasz
bitpork #10448 üzenetére
A sülyedést a f*szos vibrátoros képre mondtam!!!
Tudom az egész dolgot és értem is amit mondasz, csak azt nem értem, hogy miért pont őt szúrták ki, valaklinek valamit nagyon keresztbetehetett...
Másik:
ehhez kapcsolódva megint csak jót nevettem az egész banda tehetetlenségén:
"támadás másnapján az amerikai védelmi minisztérium szóvivője közölte, hogy a legközelebbi ilyen csapást az ország kritikus infrastruktúrája elleni támadásként kezelik, és a hadseregnek elnöki utasítása van válaszképpen porig bombázni az akció kiagyalóját."
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok hacker...
-
tajcsi
őstag
válasz
bitpork #10344 üzenetére
Egy francot! Rakjatok be amit akarotk már lesz*rom, nem zavar ha politikai tartalmú de ne már ilyen f*szos képeteket...idáig kell sülyedni?
Másik:
röhög a vagbelema végbelemmel ezen a plágium dolgon
amikor diplomálás előtt álltam egy kisebb diktatúrát éltünk át mert nehogy plágiumot fogunk ám csinálni...uhhh...
De komolyan, ez valakinek krvára szúra a szemét...ennyi év után egyáltalán kinek jut az eszébe hogy bamm én most belenézek valaki munkájába hogy az nem plágium véletlenül... -
tajcsi
őstag
Rózsaszínű gay-es ing merre található ?
-
tajcsi
őstag
Ilyet vennék!
-
tajcsi
őstag
válasz
macilaci78 #9839 üzenetére
Pontosan. Miért utazzak egy másik városból el csak azért hogy megnézzem van -e a boltban ami nekem kell...
-
tajcsi
őstag
-
tajcsi
őstag
Nem vagyok dohányzó, aktiv ls egézséges életet folytatok. Viszont egy ismerősömet szeretném lekenyerezni ezzel. Lehet ilyet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest