Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
madstunt
addikt
válasz
tajcsi #12803 üzenetére
ha vedelmet akarsz akkor otterbox defender, minden mas nem fog teljes vedelmet nyujtani...
amugy meg ha kulcs mellett tarolod akkor meg hova csodalkozol?
magadnak koszonheted innentol fogva.
a videok nemhazudnak, azokat a terheleseket kibirja. galaxy tabomon is probaltam mar kulcsot, viszont ettol meg tokba hordom mert jol tudom hogy attol meg megkarcolodhat hogy abban a bizpnyos szogben avval az erovel nem karcolodott.
viszont mikor leejtettem a betonra mikor asszonnyal tamolyogtunk hazafele akkor lepattant egy par milis reszen a gorilla glassbol egy szilank, mert reszben oldalrol kapta a terhelest. az eletben nem fogsz laboratoriumi korulmenyekkel talalkozni -
-
GrotESC
aktív tag
válasz
tajcsi #12095 üzenetére
Ha sima VGA kábel alatt a D-Sub -ot érted, akkor úgy tudom annyi a külömbség, hogy a DVI/HDMI esetén digitálisan van a jel továbbítva, míg D-Sub-nál analógként. Vagyis D-Sub esetén a videókártya átalakítja anlóg jellé a kimeneti digitálisat, a monitor pedig a másik oldalon vissza. Érezhető külömbség szerintem nincs.
-
-
-
mcclode
tag
válasz
tajcsi #10844 üzenetére
Én nem értek hozzá de az autónál is ha azt szeretnénk h melegebb legyen a hűtővíz akkor letakarták a hűtő egy részét a menetszél elől.Itt nincs menetszél csak a venti ha letakarom egy nejlonnal vagy egy szigetelővel a hűtőborda egy részét ez nem befolyásolja a hűtési teljesítményt?Érdekes ellentmondásos a számomra de kiprobálhatom.De először inkább keresek egy keményebb szivacsos anyagot és azzal próbálom ki.
De nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
-
válasz
tajcsi #10447 üzenetére
Az időrendiségen lehet veszekedni, a kérdés nem ez! A kérdés az hogy egy olyan embernek kellen képviselni az összel élő magyart, aki nem tud helyesen írni. Aki a kummenista érában megúszott egy olyan vizsgálatot ami az üzleti partnerei elítélésével járt.
Tudod, bárki diploma munkája kutatható és átnézhető. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet, de a levéltárak és egyéb egyetemi társaik pont erre a célra lettek létrehozva.SP olimpikon. Helyes és nagyon jó! De aki korpa közé keveredik ( politizálni kezd ) az ne csodálkozzon ha megeszik a disznók.
Az pedig h ki hová süllyed... nos szerintem Pál most mutatta be az emberi gerinc és értékítélet teljes hiányát. Mit gondolsz, ha ezek után egy Merkellel kell találkoznia, lesz Ő olyan pozícióban hogy bármiről is komolyan tudjon tárgyalni?!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest