Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #8635 üzenetére
Attól függ, mi az ami most belefér. Ha veszel egy régi szart, akkor 3 év múlva kifizeted a különbözetet a démásznak, plusz 1-2 hó gari után megint beleszaladsz egy ilyenbe. Személyes javaslatom, amit én is vettem, nem sbs, de legalább annyi hely van benne, egy tálca sütemény minden gond nélkül elfér egy polcon, én még nem tudtam telerakni, 333liter / 86 liter:indesit ta5, 80-90 rugó körül meg lehet venni, 2 év gari, és plusz 7 ezerért még két év garit kapsz. Menekülj előre. A régi hűtőnk feleekkora volt, és mikor azt kidobtuk, ezt meg megvettük, leesett vagy 1500Ft-nyi villanyszámlával a fogyasztás. Azóta is jó (2 éve megy) és teszi a dolgát. Most nézem a cora újságot, fele ekkora hűtők vannak 55-től. ha csak akkora kell, akkor a corában a beko dsa25020-ast keresd, de 75-ig bezárólag van 5-6 féle.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dynasty Warriors: Origins teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB