Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#76201) pilóta válasza Corpuscle (#76200) üzenetére


pilóta
nagyúr

Nem olyan régen mentem, akkor rendben volt.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#76202) macilaci78 válasza Corpuscle (#76200) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Egy telefonra telepített gps program jelzi az útépítéseket, valamint a forgalmi adatokat. Here, Waze például ingyenes.
Aratás van, mezőgazdasági gépek miatt torlódhat a forgalom. Ezek jellemzően nem mennek el Orosházától Debrecenig, csak pár km-t kell kibírni 30-cal, ha nincs mód vigéckedni.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#76203) Orionk


Orionk
senior tag

Sziasztok!

Ha már albérletekről témáztatok lentebb... Ez Szegeden történt:

YouTube Videó: Albérlet-albérlő-kipakolta a lakást.

(#76204) Lehiñito válasza Corpuscle (#76200) üzenetére


Lehiñito
senior tag

+1 A Waze alkalmazásra. Interaktív navigációnál nincs jobb. Én már csak ezt használom.

(#76205) Corpuscle válasza macilaci78 (#76202) üzenetére


Corpuscle
őstag

Mg-i gépek be vannak kalkulálva, családdal megyek, nem rohanok. Kislányom szeret autózni, de jobban elviseli, ha mozgásban van a jármű. :) Szóval ha nem muszáj, nem szívesen dekkolnék forgalomkorlátozásokban. Egy-kettő belefér nincs gond. Volt év mikor szívtunk rendesen. (útszélesítés, felüljáró-, elkerülő építés)

(#76201) pilóta: :R

(#76204) Májküll: :R

(#76206) vizslakutya válasza Corpuscle (#76205) üzenetére


vizslakutya
senior tag

Mezőberényig nagyon jó, onnantól meg nagyon sz@r .

>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >

(#76207) Doggy dog válasza Lehiñito (#76199) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Köszi a tippeket.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#76208) Rick4 válasza Lehiñito (#76204) üzenetére


Rick4
félisten

Annál csak jobb van. A múltkor a totalcaron, akik csontig benyalnak naponta a waze-nek, megjelent egy hír, miszerint délelőtt 10-kor tűzoltóautók kezdtek el oltani egy házat egy forgalmas út mellett, áll a sor, senki se menjen arra. Ehhez képest figyeltem, a waze mikor jelzi, hogy gebasz van. 50 perc telt el, mire az első wazereknek szólt, hogy ne arra, az összes, akit arrafelé küldött, ott állt a digóban, tehát nem, hogy kisebb lenne, még nagyobb dugót csinál... Szóval offline igo + tracfficnav tmc a tuti. Utóbbi sem tökéletes, ott meg a torlódások maradnak benne túl sokáig, jelzi, hogy előttem gond van, de sok sok éve sosincs gond, mire odaérek, rég eltűnt mindenki, de ha már nem tökéletes, akkor inkább így...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76209) Frenky89 válasza Rick4 (#76208) üzenetére


Frenky89
őstag

iGO-hoz melyik térképet használod?

(#76210) Lehiñito válasza Rick4 (#76208) üzenetére


Lehiñito
senior tag

Van nekem is egy 5colos garminom TCM-el, teljes eu térképpel, csak vennem kellene hozzá egy lifetime térképfrissítést.
Jobb lenne ha nem a telefonom terhelném. Nem is tudom, hogy lehet e még hozzá kapni élettartam frissítést.

(#76211) Rick4 válasza Frenky89 (#76209) üzenetére


Rick4
félisten

here nem téveszt címet, jó útvonalon visz, szinte minden út, és kereszteződés jó. A nagyobb fájlméretű helyi gyártó térképe sincs ilyen jó.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76212) Rick4 válasza Lehiñito (#76210) üzenetére


Rick4
félisten

Nekem is volt legál igom, baj volt vele, fagyott, senkit se érdekelt, plusz a térképfrissítés fél éveket csúszott, se m6, se m43, de fizessek... a nem legál meg persze tökéletes.... Erről ennyit.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76213) Agyasima


Agyasima
senior tag

Hát, gyerekek. Mint az iGO fejlesztésén napi szinten dolgozó mókus, hihetetlen mennyiségű kérdést vetett fel bennem az előző pár komment. Ezeket megtartom magamnak. Viszont lenne egy ajánlatom: ti nem kérkedtek azzal, hogy illegális iGO-t használtok, én meg kihagyom a dologból a legal departmentet. :N

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#76214) Frenky89 válasza Agyasima (#76213) üzenetére


Frenky89
őstag

őőőő, kérdezhetek? Faternak szinte az iGO az egyetlen navi, ami tetszik. Nekem megvan a SzülinApp, ezt próbálta. Szóval szívesen beruháznék Android-os iGO-ba, de mivel a nem frissülő SzülinApp csúnyán bevezette nemrég a susnyásba Szentendre közelében, ezért nem merem neki megvenni a szintén 2015-ös térképes full verziót.

(#76215) macilaci78 válasza Rick4 (#76211) üzenetére


macilaci78
nagyúr

+1 a Here-nek. :W Waze-val mentem M3-on Debrecen felé, és az amúgy natív gps-es teló leállította a navit, mert nem volt net egy darabon...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#76216) Rick4 válasza Agyasima (#76213) üzenetére


Rick4
félisten

Én nem kérkedtem, szimplán csak leírtam egy helyzetet, amibe bele voltam, és vagyok kényszerítve. Nem okozna problémát az a 10 rugót kifizetni a térképekért, de nem azt kapom, amit szeretnék. Az alapprogram is egy szegényes funkciókkal felvértezett, korlátozott működésű valami, ráadásul ugye a merevlemezre, sd kártyára kifizettem a "jogdíjat", saját részre, nem kereskedelmi céllal "szereztem" innentől viszont nem illegál, ha tetszik, ha nem. Hja, és a sys.txt fájlban nekem benne volt egy skip_eula=1 string, ami miatt sajnos még a felhasználói feltételeket se láttam soha. :D
Amúgy amíg 2-3 évig nem létezett androidra hivatalosan, közben meg millióknak futott, akkor kellett volna ELŐRE gondolkodni, a marketinges csapatot kellett volna kompletten kirúgni, aztán meg jöhettek volna a fejlesztők csoportvezetői. Ennek ott kellene 6-8 éve lennie minden áruház polcán, akármire telepíthető változatban, cd-n, kártyán, a weboldalról készülékenként választható sys fájllal, mindennel.

Ciki, de itt tényleg nem azon múlik, hogy volt-e kedvem kifizetni, nem tudnak olyat adni, mai nekem kellene. Amúgy nem is velem kellene foglalkozni, hanem azokkal, akik ezeket nagyban, vaterán, jófogáson árulják...

Persze tudom, ha nem a marketingen dolgozol, ezekbe nincs beleszólásod, sőt, érteni se kell a jelenlegi irányt, neked megmondják, mit kell csinálni, aztán kész. De se a napi piaci, se a feedback téma nincs szem előtt. Piacvezetők így is, és nekik ennyi elég.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76217) quailstorm válasza Rick4 (#76216) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A warez miatt egyáltalán nem tekintik elsődleges piacnak a PNA és okostelefonos navigációt. Azzal csak a macera van, 6 csillió féle eszköz és 9 csillió SW verzió.
Az NNG autóba beépített navigációban utazik, Daciától Porsche-ig. Ott a gyár kifizeti az összeset.

Az infó Fritz Zs-től származik, persze én egy kicsit árnyaltabban adtam most elő.

Amúgy a régi illegál droidos iGO az mindent csinált csak nem futott. HVGA-tól felfelé a rosszul skálázódó WinCE-s grafikai motor úgy akadt mint az állat. Egy Note N7000-en megvolt a 2FPS is legalább :DDD
Viszont pontos volt, az tény, meg úgy gányoltad, ahogy akartad.

Amúgy a warezre két értelmes reakció van:

Jobb (vagy függőséget kiváltó) szolgáltatást nyújtasz, mint a kalóz, lásd GabeN és a Steam.
Leszarod az egészet és strucc (NNG módszer).
Van még az eszetlen kapálózás a DRM-mel, ami nagyon ritkán jön össze, sokszor a tisztességest szívatja csak, a kalóz meg vígan használja. Vagy ha működik is, mint a Denuvo, akkor meg a gépigényt emeli meg pokolian.

[ Szerkesztve ]

(#76218) Rick4 válasza quailstorm (#76217) üzenetére


Rick4
félisten

Én ezt eddig is tudtam, de amíg az elmúlt 10 évben nem igazán volt android, meg autós navi ilyen szinten, és sokaknál volt a 20-30K-s winCE-s PNA, symbianos teló, meg a valamilyen navigációs eszközök, és az elmúlt 10 évben ugye tudjuk, hogy ezek voltak a menők, nem az autós cuccok, lépniük kellett volna. Nem a jövőről beszélek, hanem a múltról...

Létezik multi sys, létezik egy 10 soros, mindenen induló sys, tehát annyit nem kellett volna faragni, és 1 db magyar térképpel úgy vitték volna 3990-ért, mint a huzat... Nem most, 6-8 éve. Sok sok sok éve már a sygic is tudta, hogy letöltöd, megy, veszed a térképet, még itt van a mailfiókomon a sygic regem kóddal 2011-ból... Symbian rendszerre.... És még csak jó se volt, mert sem grafikailag, sem térképileg nem volt a csúcs, mégis itt volt hivatalosan.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76219) quailstorm válasza Rick4 (#76218) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A régi motorral nem akarták kiadni droidra se meg szifonra se, gyalázat lett volna. Ezt is Fritz mondta nekem. És megint árnyaltam de ez a lényeg.
Amúgy is, hogy nézett volna ki egy WinCE-s R3 vagy Primo egy iPhone 4S-en? :DDD 3FPS
A Szülinapp már úgy néz ki és úgy fut, ahogy ki kell nézzen, egyéb infót nem tudok.

Miközben piacot váltottak, újra kellett írniuk az egész grafikai megjelenést hardvergyorsítottra, ami sokkal jobban bírja a felbontás növelését. Nyilván ez nem megy gyorsan, ha nem prioritás. Ami volt, azok meg a WinCE-s verziók voltak annyira meggányolva, hogy droidon menjen, ezt gányolták és patchelték tovább a kalózok. De az egy se végleges termék volt, hanem regionális, vagy egykészülékes (Galaxy Spica).

Sygicnek is volt egy brutális megingása 2013-ban, azóta a UX lejtmenetben van számomra. Gépigény az egekben, rondább, kevésbé olvasható, diagnosztikát kivették, térképet elrontották helyenként...
Pedig akkor már gondolkoztam rajta, hogy 13k nem sok a lifetime licenszért, de egyrészt eljött 2013 Q3 és meggyőztek :DDD Másrészt meg se pénz se autó, szóval tökmindegy. Csak akkor nyakig benne voltam az összes létező mobilos naviban.
Ugye ott se lehetett downgradelni, ha bajod volt. Kivéve, ha pirát...
Nyilván most a legfrissebbet használnám, ha kéne, de mostanában a közelében nem voltam se autónak, se autótulajdonosnak.

Mellékesen én se értek egyet, hogy évekig nem adtak ki mobilos naviappot, csak magyarázom mit miért csináltak.

[ Szerkesztve ]

(#76220) Rick4 válasza quailstorm (#76219) üzenetére


Rick4
félisten

Elmondom, hogy nézett ki, kifogástalanul ment. ;)

És akkor én árulom el, miért is nem volt szabad kapacitás arra, hogy egy minimum 50% fölötti készülékszegmenssel foglalkozzanak. Csak és kizárólag azért, mert a menedzsment, és a tulajdonosi kör olyan belső csatározást vívott egymással, hogy abból bírósági perek, emiatt a normál ügymenet megakasztása, egymásnak keresztbetevés lépten- nyomon, offshore leányvállaltok, stb stb, és emellett másra nem jutott idő.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76221) quailstorm válasza Rick4 (#76220) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Figyelj, én több tucat high-end telefonra voltam kénytelen felrakni navikat anno, és csak tudjam már hogy HD kijelzőfelbontás felett pokolian szenvedett vastól függetlenül...

Értelemszerűen a hsz-ed második feléről sem a publikumnak sem nekem személyesen nem beszélt. De akkor mégse így akartak leszállni a bicikliről...

(#76222) Rick4 válasza quailstorm (#76221) üzenetére


Rick4
félisten

Én sehol sem írtam HD kijelzőfelbontásról, tehát nem értem, mi az, ami szerinted ellentétben van a te véleményeddel, de eléggé úgy tűnik, hogy kóstolgatsz. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76223) quailstorm válasza Rick4 (#76222) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A "kifogástalanul ment"-be beletartozik a felhasználói élmény is. Ha fűti a telefont és meríti, mellé még elég durván laggol is, az minden csak nem jó.
Az emberek is csak a jó neve miatt akarták meg mert pontos és magyar, a többiek sokkal optimalizáltabb működést produkáltak, csak ugye a TopMaps vagy Navteq is kellett, aztán egy Sygic vagy TomTom egyiket se tudta.

(#76224) Agyasima válasza Frenky89 (#76214) üzenetére


Agyasima
senior tag

Őőőő, mi a kérdés? :) Szülinappon én nem dolgoztam, de azt tudom, hogy jött ki hozzá térképfrissítés. Azt nem tudom, hogy még elérhető-e. Ha igen, érdemes azzal próbálkozni. Arra sem tudok okosat mondani látatlanban, hogy miért került apukád a susnyásba. Sok oka lehet, akár a rossz térképadat is. Térkép meg sosem lesz tökéletes, szóval ez bármikor bárkivel előfordulhat, Kőszeg környékén én is kénytelen voltam felülbírálni a Navit a nagyon alacsonyrendű utakon.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#76225) Agyasima


Agyasima
senior tag

Amúgy megint húha. Kérek mindenkit, hogy az iGO-val kapcsolatban fent elhangzottakat kezelje egészséges - vagy azt egy kicsit meghaladó - kétkedéssel. Se kedvem, energiám mindenre egyesével reagálni.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#76226) quailstorm válasza Agyasima (#76225) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem csak a duma menne...
Idén nem, de tavaly faggattam Fritzet a mobilos iGO problémáiról... mi nem igaz? A bekerülés veszélye nem fenyeget, unokatesóm is kevés volt ide, pedig ő már végzett.

(#76227) Agyasima válasza quailstorm (#76226) üzenetére


Agyasima
senior tag

Ne haragudj, de nem megyek bele részletekbe. Mint írtam: Se kedvem, energiám mindenre egyesével reagálni.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#76228) Frenky89 válasza Agyasima (#76224) üzenetére


Frenky89
őstag

A kérdés az, hogy lesz-e belátható időn belül frissebb térkép Android-ra. :B

(#76229) SharpSA válasza Frenky89 (#76228) üzenetére


SharpSA
veterán

Na igen, én is megvettem a playen, de sajnos eddig csak ígérgetés van új térképre. Maga a szoftver nekem eleget tud, bár a billentyűzet elég pici és nem állítható, ami miatt nehezebb keresni. Talán valamelyik szökőévben lesz friss térkép is... Viszont akciós volt a Sygic, így megvettem azt is és annak felülete jobban is tetszik az úton érkező ajánlásokkal. Majd csak lesz valami...

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#76230) Agyasima válasza Frenky89 (#76228) üzenetére


Agyasima
senior tag

Rákérdezek, de lehet, hogy lassú lesz a válasz. Vagy egyáltalán nem lesz. Arra azért nézzetek rá, hogy a legfrissebb térkép van-e rajta.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#76231) stopperos


stopperos
senior tag

Here +1 (a letölthető térképek miatt)

"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy

(#76232) SharpSA válasza Agyasima (#76230) üzenetére


SharpSA
veterán

Nálam: az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. S8+

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#76233) Troy.


Troy.
addikt

Sziasztok!

Szükségem volna egy autó kárpit tisztítóra.
Tudtok ajánlani valakit?

Köszi

.

(#76234) Rick4 válasza Troy. (#76233) üzenetére


Rick4
félisten

Properék többek között ezt is csinálják, írj neki egy üzit.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76235) Rick4 válasza quailstorm (#76223) üzenetére


Rick4
félisten

Pedig nem laggolt, anno volt az első pda-im mözött 1 procis 266MHz-ez winCE-s is, tökéletesen működött.. És a többi, kis gagyi 10-15K-s winCE-s cucc is, tette a dolgát, némelyik 64MB RAM-mal is elnavigált 2000 km-es távokon akadás, fagyás nélkül is. Fraps nem volt feltéve, és navigálás közben mindig minden töltőn volt. Hozzátenni többet nem tudok. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76236) quailstorm válasza Rick4 (#76235) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nem tudom a HD felbontás felett melyik részét nem érted. Ha reagálsz valamire és az ellenkezőjét állítod, akkor nyilván nem fogom feltételezni, hogy te valami WInCE-s vakarcsra gondolsz.
QVGA HVGA NEM LAGGOL. Még nagyon WVGA sem. De HD, HD+, fullHD akadt mint a retek és forrósodott az eszköz is mint az állat.
Egyszerűen mert pocsékul skálázódott a számításigény a felbontás növelésével.

Még eszközpéldát is adtam fenn, a Note N7000, de az SGS4-et is mondhatnám, vagy S3-at. Azokon a WinCE-s motor rettenetesen rossz volt, szivargyújtón merül a telefon kategória és 1-2FPS.

Ahhoz képest egy 400MHz-es 240x320-as WinCE 5.0-ás nagyon smooth volt, a 480x272 meg elviselhető.
De droidon is jobban futott Galaxy Minin mint Note1-en.

Ha most jössz azzal, hogy te végig a WinCE-s eszközökről beszéltél, akkor meg végképp nem értelek, hiszen az végig támogatva volt térképpel mindennel. Ha a több éves szünet miatt kérdezősködsz akkor az ember nyilván Droid-iOS-re gondol, hiszen a WinCE-s nem szünetelt. Véget ért Primonál a fejlesztés és kapta a térképeket, aztán ennyi. De nem az az irány volt a jövő, most már a PNA-k is droidosak.

Az elmúlt 10 évvel is vigyázz, mert már a Galaxy Spica iGO verzió is 8 éves!

[ Szerkesztve ]

(#76237) quailstorm válasza Rick4 (#76220) üzenetére


quailstorm
nagyúr

#note, szövegértés, hátha huszadjára összejön:

"Amúgy is, hogy nézett volna ki egy WinCE-s R3 vagy Primo egy iPhone 4S-en? :DDD 3FPS"

"Elmondom, hogy nézett ki, kifogástalanul ment. ;)"

Ez nyilván messze nem igaz.
Ha beleveszem még a 4s-hez hasonló droidot, akkor kijön, hogy ez rohadtul nem igaz. Nyelvtanilag erre reagáltál, én nem kóstolgatlak, nem lehet érteni mit akarsz.

Tehát nem lehet belemagyarázni a szövegedbe, hogy te QVGA WinCE-re gondoltál, gondolatolvasó meg nem vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#76238) Troy. válasza Rick4 (#76234) üzenetére


Troy.
addikt

Kik ők? Nem ismerem.

.

(#76239) regvoltrossz


regvoltrossz
tag

Telekom területen van most hiba? Mert a szomszédasszonyom hisztizik, hogy nem megy az IPTV-jük reggel óta, és ha hívja a szolgáltatót, ők meg nem foglalkoznak vele.

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#76240) macilaci78 válasza regvoltrossz (#76239) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Biztosítsd együttérzésed felől és hogy annyira minősíthetetlen a szolgáltatás, hogy neked nincs is. :DDD

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#76241) regvoltrossz válasza macilaci78 (#76240) üzenetére


regvoltrossz
tag

Nekem tényleg nem az van. Invitellel meg ami nekem semmi gond :)

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#76242) regvoltrossz válasza macilaci78 (#76240) üzenetére


regvoltrossz
tag

Voltam fent nála. A modem próbálkozik, de egyszerűen nem kap IP címet, hiába indítom újra. Reggel 6 óta nézi az üres képernyőt és nagyon ki van akadva, hogy nem látja a sorozatait. Az ügyfélszolgálatot már háromszor hívta, ahol mondták neki, hogy várjon, majd rendbe jön. De mivel már reggel óta nem jött helyre már felhívott mindenkit a Miniszterelnökség hivatalától kezdve a fogyasztóvédelemig, úgyhogy a T szerelői innentől kezdve félthetik a seggüket! :DDD

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#76243) macilaci78 válasza regvoltrossz (#76242) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Más rendes ember meg ilyenkor lemegy a kocsmába meccset nézni... :N
Ennyi idő alatt a személyes ügyfélszolgálaton asztalt is boríthatott volna. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#76244) fecus


fecus
őstag

Egyszer már kérdeztem, de ismétlés a tudás mamája: lánynak görkori 0,1km-es, 35-38-as állítható eladó. Hátha valakinek most támadott fel az igénye!

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#76245) tisn válasza regvoltrossz (#76242) üzenetére


tisn
addikt

esetleg mas modon megvigasztalni? :D

(#76246) Rick4 válasza regvoltrossz (#76242) üzenetére


Rick4
félisten

Bármikor gondom volt, max 1 napon belül jöttek, hét végén, ünnepnapon is.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76247) Rick4 válasza quailstorm (#76236) üzenetére


Rick4
félisten

Olvasd el, mire mit írtam, másodikra talán majd érthető lesz. ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76248) quailstorm válasza Rick4 (#76247) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Belinkeltem már...

Egyetlen teóriám az, hogy odáig értetted a szöveget, hogy WinCE-s iGO Primo, ami utána van, azt már nem.
Esetleg teljesen logikátlanul használtad pontosan ugyanazt a mondatszerkezetet valami teljesen másra.

Az garantált, hogy elbeszéltünk egymás mellett, és mivel teljesen egyértelműen az új rendszeren futó WinCE-s kódbázisra mondtad, hogy kifogástalan, én nem tudtam mit kezdeni vele.

Szerintem hagyjuk rá, mert a többiek biztos marhára unják és nem visz előre semmit, de ha a nyelvtani szerkezetet nézzük, akkor itt most te csináltál valamit másképp, mint akartad...

[ Szerkesztve ]

(#76249) Rick4 válasza quailstorm (#76248) üzenetére


Rick4
félisten

Hát, ha továbbra sem érted, akkor tényleg hagyjuk. :D Engem nem zavar, véletlenül sem akarlak meggyőzni semmiről sem. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76250) ritkaság


ritkaság
tag

Sziasztok!

Van valakinek közülünk ügyvéd barátja, jó ismerőse? :W :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.