Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
olcsó feltűnő reklámot valaki?
köszöntem -
veterán
válasz Polemius #25047 üzenetére
én mikor horvátba mentem használtam mp3 ment a háttérben igo8 navizott és össze volt kötve fm transmitterrel a rádióval ...
a hang beállítása problémás háttérbe tudod futtatni az mp3 lejátszót és a rendszerhanggal be tudod állítani a hangerejét majd igo indítása után ehhez kell hozzáállítani a navi hangját ... asszem primoban már eleve van mp3 lejátszó az egyszerűsít a dolgon...
sőt elvileg bluetooth kihangosítóként is tud működni (ezt nem próbáltam) + van benne wifi és lehet rajta netezni ... de netezéshez kevés a kijelző felbontása ...
-
ST05
őstag
arrol nem is beszélve hogy a64mb rom, és 127 mb ram, épphogy elég volt az igonak, ha jol emlékszem 2006 os, volt ( bár mindez win alatt, az is belezabált biztos,,,
szval igo mellett már semmi de semmi mást nem lehetett kezdeni a kis pocket-al,,,
gondolom a maiak pedig kell hogy mégtöbb ramot egyenek ugyebár az ilyen 3d cuccok miatt.. -
ST05
őstag
válasz pilóta #25040 üzenetére
pár éve hogy nem használok gps.t, anno még olyan Igo-m volt ami ezt a 3d-t,szerencsére messziröl sem ismerte, de hogy nagyobb városokban nem lehetett használni a GPS-t az tuti, ( értem nagyobb alatt : london, manchester stb)
nemtudom ez változott-e, de sztem az épületek most is ugyanugy árnyékolják a mühold jelet..
vagy a mai gps-ek jobban veszik az adást?
csak mert igy aztán végképp nem értem a 3D épületek lényegét, ha azt se tudod hol vagy, mert nincs jel, -
nagyúr
Szvsz a 3D-s épület a GPS-en a metroszexuális, hogy finoman fogalmazzak... Biztos van szőkenő, aki anélkül nem tudja, de azért...
A sávasszisztens pl. királyság, de miért kell ahhoz 3D-ben látni az épületet, hogy tudd, utána jobbra kell fordulnod? Ha a 2D-s mellett jelzi ugyanezt, attól miért nem tudod? Ott is pont azt jelzi, hogy a következő elágazásnál jobbra kel fordulnod. Van az a vicces nyilacska, ami jobbra mutat, alatta egy szám, hogy hány méterre, meg a néni/bácsi mondja a dobozból, hogy "forduljon jobbra!" Ez miért nem elegendő ahhoz, hogy tudd, jobbra kell fordulni? Miért kell, hogy ott legyen az épület 3D-ben? És ha átfestették szürkéről kékre, akkor nem fordulsz be? Az úton kell ráadásul menni, nem be az épületbe, az utakat kell jeleznie egy navigációs programnak, nem az épületet...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
veterán
válasz pilóta #25038 üzenetére
hát szerintem meg jó , de igazából attól, hogy én a nőket szeretem vannak férfiak akiknek a fiúk jönnek be - azaz nem mindenki egyforma -. Nekem segítség, hogy látom a térképen, hogy ez az épület után kell jobbra fordulnom... plusz a 3d-s nézetnél ugye a felüljárók is "jobban megjelennek". Illetve a sávfigyelmeztető is jó feature ... ezek mind erőforrást zabálnak ... volt 350-es Bluepanther gps-em (soha többet nem vennék), most egy 5"-os Wayteq navim van ami 800x480-as felbontású fm transmittertől, bluetoothon keresztül minden van rajta amit használok és asszem 24000-ért vettem garral ... már 20e körül kapható
-
nagyúr
Sosem értetem, hogy miért jók a 3D-s épületek egy térképszoftverben (attól eltekintve, hogy a konkurencia is beletette, úgyhogy muszáj nekünk is, hiszen akkor nem lesz iMenő a szoftverünk...), hiszen pont a térkép lényegét veszi el azonnal, tudniillik hogy egy pillantással átlátható egy hely és környezete, látod, hogy merre ágaznak el az utak stb. Pont ezt az átláthatóságot veszi el a sok fölösleges plusz adat, ami semmire nem használható egyébként, hiszen a szélvédő (legalábbis az én autómon) tökre átlátszó, és azon keresztül láthatom az adott épületet teljesen 3D-ben . Anélkül is tudod, hogy ott vagy éppen, hiszen ez a GPS lényege, mutatja, hogy épp hol vagy és onnan merre menj. Vagy nem hiszel neki, és csak akkor leszel biztos benne, hogy a parlamentnél vagy, hogyha a szélvédőn keresztül látott parlament mellett az LCD-n is egy pici 3D-s parlament van?
Én a POI-kat is első dolgom, hogy kikapcsolom, mert teleszemeteli felesleges adatokkal és átláthatatlan lesz, és rohadtul nem érdekel, ha mondjuk a Nagymező utcába akarok eljutni, hogy az odavezető út mellett van-e egy pizzéria. Majd ha pizzát akarok, akkor bekapcsolom és odamegyek (amikor is nem fog érdekelni, hogy az odavezető út mellett van-e egy bankfiók...)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
MaciG
addikt
Megvettem az elektromos fogkefét, valami oral-b-t 6ezer jó magyar forintért, viszont olyan kérdésem lenne, hogy ezekhez valahol lehet valami kedvező áron csere fejeket kapni? Mert ahol én vettem ott egy fej 5e huf volt és azért elég irreális, hogy maga fogkefe is szinte ennyi mindenestől.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
SirRasor
addikt
Ja 3D-ben persze akad, de nem is értem minek van az. Telómon is rajta van, 3D-t is bírja, de 2D-ben használom, mert átláthatóbb.
MÁS: FACEBOOK-ról hogy tudom magam törölni?
Ezt a leírást követtem, és 13-án indítottam el. Azóta nem léptem be, (nem is lájkoltam, azelőtt se tettem ) és ma párom mondta, hogy az ő accja még lát engem, tehát bent vagyok. WTF? Vagy a 15 nap, az 15 munkanapra érvényes?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
LordVader80
őstag
Vegyetek ramot meg hűtőket meg ugurut
GEIL ULTRA 2*1 GB DDR2 - dobozos, élettartam gari - 5,5K
ASUS Silent Knight II - dobozos minden tartozékával, kivéve az eredeti paszta, 1 hónap próbagari - 7,5K
Thermaltake Cyclo RAM hűtő - dobozos, 1 hónap próbagari - 2,5K
Abit uGuru Clock - dobozos, 1 hónap próbagari - 2,5 K
May The Force Be With You!
-
ST05
őstag
egy nagyobb fogkrém tubusnyi hütőpasztát legalább (100-150ml majd megnézem) cserélnék,mx-2, mx-4 vagy hsonló (ezüst pasztára)
én megvagyok elégedve ezekkel a (nivea tipusu pasztákkal, csupán kiprobálnék kiváncsiságbol egy ilyen márkásabbat.
( rendes thermal conduction grease, vagy mi van ráirva, csupán ipari kiszerelés,
ha van 20 géped, akkor pár évig elég lesz -
ben800
aktív tag
Valakinek egy Nokia lumia 610 esetleg nem kell??
Ismerősé,nem az enyém,én csak hirdetem
Gyors kérdés:
Adott egy Panasonic tx-lf32s20 lcd tv,ips kijelzővel.
Az miért van hogy a fekete nagyon fekete??
Tehát ha olyan játékkal játszok mint pl metro 2033 és olyan részhez érek akkor kb minden sötét,és alig látok valamit.
Fényerősség a maxon és ugyanaz.
Ilyenkor mi a teendő ??[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Valakinek GPS cucc autóba (PNA)?
Szerintetek az ár mennyire korrekt?
Make Love not war!
-
sisan
csendes tag
Eladó 1 db Asus Transformer TF101 tablet + dokkoló kitűnő, karcmentes állapotban, vásárlást igazoló nyugtával, garancia papírral, eredeti dobozában. Garancia: 2103. október 20-ig. Megtekinthető és kipróbálható Szegeden. Kérésre postaköltség árhárításával postázom.
-
proper
őstag
válasz PowerBuldog #25003 üzenetére
motorola razr? fehér
-
PowerBuldog
veterán
Keresek Androidos mobilt.
Galaxy S2, Xperia U/P/S, és hasonlót. 60-70e magasságában.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Gergello
addikt
válasz LordVader80 #25001 üzenetére
Köszi, nem írtam oda, de egy gyári hűtő elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest