Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Adott egy T-s kábelnet, Cisco EPC3925 kütyüvel. A router kap ip-t, meg a gépek is. A telefon süket, illetve net sincs (restart/reset után sem). Ez mitől lehet vajon? Csak végső esetben zaklatnám a szolgáltatót.
-
Rick4
félisten
-
pintyesz
senior tag
Vennék s775-ös lapot!
Pirivátba...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
Most láttam kint a Széchenyi téren, esetleg a Klauzálon. Meg se néztem közelebbről, de vastag törölközők is voltak hímezve, meg sok cucc volt kitéve. Tesco cora butiksor tele van a hímzett, névre szóló cuccokkal, ott is megcsinálnak bármit.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
van aki tud pólóra hímezni logót / feliratot Szegeden? Első körben 1 minta pólóra lenne szükségem,utánna lehet, hogy többre
-
Vicoo
senior tag
Eladó Nokia 6303 , valaki ? KATT
Illetve lenne vevő egy LG Optimus Onera, feketében ,memóriakártyával, fülsssel ,dobozzal ,garanciával ,adatkábellel stb, telenorosan ?
-
gabesz82
őstag
-
CSorBA
őstag
Van pár apróságom ami eladó: [link]
(ilyen olyan kábel, vezeték nélküli telefon, t-home digitális settop box, gamepad)
-
félisten
-
gabesz82
őstag
Még mindig eladó:
Daewoo DTZ-29G2K 70cm-es képcsöves TV hibátlan állapotban, nagyon keveset volt használva (6 éves, átlagosan napi fél-1 órát ment, de már 2 éve letakarva áll)(kép): 19000 Ft
PSN: Morfologus82
-
boba6
senior tag
jogsi nélküli motorcsónak bérlési lehetőségről van valakinek tudomása?
illetve Tiszai hajókázási lehetőségekről?
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #13033 üzenetére
20:15 fele tudok majd válaszolni
-
macilaci78
nagyúr
Emberek!
Az a pletyka. hogy a régi 43-ason felújítási munkálatok vannak, ennek fényében a Makó-Szeged vonalon az M43-ra terelik a népet és a pálya ezen szakasza díjmentesen használható a munkálatok ideje alatt.
Véleményetek szerint fel lehet ülni ennek a pletykának?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
maláj
addikt
jelentem alig vannak a borfesztiválon ...
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #13027 üzenetére
Üzletpolitika váltása történt Őskacatok közül már csak a kisebb méretük miatt is csak a videokártyákat,processzorokat és RAM-okat gyűjtöm.Adatlapon ott van,hogy mit vadásztam össze magamnak.Ez nem olyan gép,amiért csak úgy bementem a boltba,megkérdeztem,hogy melyik a legjobb gépe,aztán vittem és csá.Ezért vérrel verítékkel kutakodtam,sokáig kellett vele szenvedni,hogy legyen minden (ház,monitor,webkamera,lap,proci,RAM-ok,táp,videokártya,HDD).Szóval nem 2 napos buli volt,de megérte küzdeni érte
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #13027 üzenetére
Gondolom, kellett valami neki, ami akkor is stabil, ha a nagyot tuningolja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #13022 üzenetére
Max. 60 fokig engedd!Ilyen hőmérsékleten már nem szerencsés tartósan használni a gépet.55-60 fok még elmegy.Én a gyári Phenom II-es hűtőmet lecseréltem egy...Bulldozer hűtésére...Hát csodálatos akusztikai élményt nyújt,főleg 5-6000 RPM-nél (4 magosítani lehet,és amiatt kellett,de a hangja...
Keresek használt HyperTX3-atABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rhino666
addikt
-
félisten
egy athlon ii x2 250 mi hőmérsékletet visel el maximum?
az alap 3.0 helyett feljutottam vele stabilan 3.9ghz-re, és hát eléggé melegszik, a hűtőm meg kis szar.
tartósan terhelve 65 fok körül tanyázik -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #13011 üzenetére
Ehhe, én is 2 éve készülök bemenni egy kis póló- ügyintézésre, majd akkor ott összehozzuk.
Egyébként meg is ragadnám az alkalmat, a régebben vásárolt pólók hogy bírják, van valamiféle visszajelzés?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LÁZ
addikt
word-be szeretnék szerkeszteni egy kupont - ahol csinálom, ott csak word van - képbeszúrással, hogyan tudom a szöveget félkörivesre varázsolni vajon, mivel a cucc kör alakú lesz.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #13004 üzenetére
A cserepesen bekajáltunk egy nagy adag sültkrumpli-sült gomba- csirkecombfilé- pljeszkavica-kenyér menüt, és addig bírtuk üdítő nélkül. Szólhattál volna ha már ott vagyunk. De mi még nem is találkoztunk, honnan ismersz? Ugye nem maláj képeiről?
-
szumoo
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #12997 üzenetére
Dehogynem. Elmentem bútorszéfet venni, mikor odaértünk, kiderült hogy van egy csomó cucc ami itthon még nincsen, vettünk virágtartót, virágládát, muskátlikat, locsolót, itthon rémlett, hogy valamit nem vettünk.
Miért láttál?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest