Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Használt laptop ajánlatokkal bombázhattok, ~50k HUF környékéig.
Édesanyámnak lenne, szóval elsődleges cél a minél nagyobb kijelző -
-
bitpork
nagyúr
Kellene nekem egy motoros garázskapu rendszerekhez értő ember. A ház kapuja nem akar csukódni csak nyílni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MODERÁTOR
Tudod mi a poén? Mindig mondogatod, hogy x millió ft felett az autósra nem vonatkoznak a szabályok.
A cikk szerint: "Míg az olcsó márkák vezetői kifejezetten udvariasnak és szabálytisztelőnek bizonyultak, a rosszabbul teljesítő felsőbb kategóriás autók közül is kiemelkedtek a BMW-k" -
fecus
őstag
válasz pmheros #36028 üzenetére
Én Amodentet használtam, de biztosan lehet cizellálni ha az ember próbálgatja. Nekem az volt otthon.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Syl
nagyúr
Ezt eddig is tudtuk
Tényleg a BMW-sek a legbunkóbb sofőrökNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fecus
őstag
válasz ebegab92 #35996 üzenetére
Fogkrém, kozmetikai vattakorongok, rengeteg türelem. Még az arcod is fog benne látszani.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
ebegab92
senior tag
Nem akad valakinek elfekvőben ezek közül valamelyik proci?
AMD Athlon 64 X2 TK-55 - AMDTK55HAX4CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-50 - TMDTL50HAX4CT (TMDTL50CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-52 - TMDTL52HAX5CT (TMDTL52CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-56 - TMDTL56HAX5CT (TMDTL56CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-58 - TMDTL58HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-60 - TMDTL60HAX5CT (TMDTL60CTWOF)
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-62 - TMDTL62HAX5CT
AMD Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5CTASUS F3M laposba kellene ismerősömnek, ám a 65 nm-eseket nem eszi, amiket próbáltam. Az egyetlen szem 90 nm-es meg hibás volt...
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
zeg
őstag
Nekem a kedvencem az, amikor pl kiírnak egy pályázatot, a lezárása előtt másfél hónappal júliusban, és építési engedélyt kérnek. Namost árulja el nekem valaki, hogy a nyári szabadságolások idején hogyan lehet másfél hónap alatt megszerezni az összes engedélyt? Természetesen a pl. a Lázár testvéreknek (a lovas) ilyesmi nem okoz gondot, hamar megvan az EU-s támogatás a szállodaépítéshez. Aztán elég kiszedni a bizniszből a lóvét, a szálloda meg kit érdekel?
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Syl
nagyúr
Az EU-ban sem hülyék ülnek, ha látják a trükközést(ahogy a többi orrszág is próbálkozik), hamar pofáraesés lesz belőle.
Én nem ezt látom.
Személyesen ismerek olyan étterem-tulajdonost, aki a tavaszi nagy hajrában kapott 30 milliót. Ez olyan tipikus magyar megvalósítása volt az EU-pályázatnak. Csak a haveri kör tudott róla és egy hét alatt lezavarták. Hivatalosan a projekt 50%-át támogatták, a gyakorlatban meg megnevezték kinek kell visszaadni a 25%-ot és kész. Egy nappal előtte alakult cég is pályázhatott.
Sajnos későn tudtam megNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
SirRasor
addikt
válasz FoxiestFox #36015 üzenetére
Spec. edzés kell ahhoz, hogy felszedj magadra súlyt/izmot. PM ha érdekelnek a részletek
Make Love not war!
-
zeg
őstag
válasz bitpork #36019 üzenetére
Mit várhatunk egy olyan embertől, aki azért került a hatalomba, mert Rapcsák András legfőbb csinovnyikjaként, Rapcsák választások előtti ~2 héttel történő halála miatt egyetlen alternatívaként, ismeretlenként, Rapcsák munkájának eredményéből lett polgármester? Innen levezethető minden leki nyomorúsága, amit a választókra zúdít. Azon 'szerencsések' közé tartozom, akik élőben hallhatták. Nekem konkrétan a gyomrom felfordult ettől az embertől.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
És mégis mit várhatunk egy "embertől" aki vagyonban méri a másikat és önmagát, majd szembemenve a saját mondandójával a nála sikeresebb Csányit meg leuzsorásozza? Nagyon remélem h Sanyi bácsi ezért a falhoz állítja, és egy életre tönkreteszi.
-
zeg
őstag
Az EU-ban sem hülyék ülnek, ha látják a trükközést(ahogy a többi orrszág is próbálkozik), hamar pofáraesés lesz belőle. Főleg hogy kormányunk pont annak a kezébe harap, aki adja a pénzt. Széchenyi terv, mi? EU-s támogatás magyar matricával és nemzeti mázzal leöntve, ha nem lenne itt semmi sem épülne. Lézerjankó ezért sipákolta a sajtókonferencián hogy a NFÜ-t legszivesebben megszüntetné, csakhogy az EU az NFÜ-vel áll kapcsolatban, nem a hódmezővásárhelyi narancsossal, de még az NFÜ finanszírozása is az EU-ból történik
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
Eladó:
Altec Lansing 221 2.1 hangcucc 5k
ASRock 4CoreDual-SATA2 alaplap 5k
Intel C2D 2160 s775 proci 10k
FSP Blue Storm II 350 5k
CLUB3D Radeon 9550 256MB DDR AGP 2k
Samsung 512/667/648 UL memória 2k
Samsung 512G400 DDR1 2k
Ház 1k
LG DVD ROM 1kegyben az egész: 30k
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #36015 üzenetére
Ismerünk mi a bitpork-kal ilyen girhes testvérpárt... azok folyamatosan zabáltak, mégsem tudtak felszedni húst.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
pintyesz
senior tag
VENNÉK!
4-8Gb-os microSD kártyát,korrekt áron!
Ajánlatokat privátba várom...
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
pmheros
őstag
válasz totya694 #36010 üzenetére
az már nagyon burzsuj
(#36009) dying_star veled értek egyet.Többen kimérték már, hogy a kevesebb jobb.
(#36008) ST05 Az mx4 tényleg nagyon jó. Nekem is van, de nem csoda fegyver. Ugyanúgy a lehető legkevesebbet kell betenni a hűtő alá. Ott meg ahol a paszta kiszárad, ott alapvető gond van a felületek egymásra záródásában, illetve a felhasznált paszta minőségében.
Az első linkedre: ügyesen csinálják a fiúk. Bár a nagy erőlködésbe sem tudják a cpu összes magját a gyári megengedett max 67°C alá vinni.
A második linkedre: Annak a ninjának a polírozása meglehetősen befejezetlennek tűnik. Ráadásul a pasztás módja is lehetőséget ad arra,hogy a levegőt megfogja. A levegő pedig mint tudjuk kis mennyiségben is nagyon jól szigetel. Én erre a módszerre esküszöm: Folyamatosan tolja ki maga körül a levegőt. Üveglapon keresztül azért jól látszik. A lényeg az, hogy a végén egy pillanatra sem szabad felengedni a hűtőt.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #36011 üzenetére
És mit csinálsz utána a kenyérrel? Mert a "vastagságodat" elnézve max takarózol vele
-
félisten
-
őstag
válasz FoxiestFox #36009 üzenetére
XXL-es lekváros kenyér 1 ujjnyi kenyér és rajta egy ujjnyi lekvár.
Üdv:Attila
-
félisten
Minel kisebb mennyisegu hovezeto van a cpu es a huto kozott, annal jobb a hoatadas
Nem lekvaros kenyer, hogy megkenjetek, mint az allat..
A hovezetonek a cpun es a huto aljan levo mikroporusokba kell bejutnia,es ezeknel is megoldani a hoatadast
Ezert hoz par fokot a polir, mert eltunik a mikrokarcok,repedesek,egyenetlensegek nagy resze, es kozvetlenebb lesz a kapcsolat huto es hutendo felulet kozott.
Ha kepesek lennenek a tukornel is simabb cpu kupakot, es hutot csinalni, paszta sem kene -
ST05
őstag
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest