Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Szegény Ecuador... A németek 25perc alatt berámoltak nekik 4gólt.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #32035 üzenetére
Akarni akartam, de ez nagyon durva volt (amit hozott). Annál csak egy keményebb dolog van, valami rizsből készült kerek valami, nem tudom a nevét, de borzasztó.
-
tixem
addikt
Hirdetésemre jött egy kihagyhatatlan ajánlat
Idézem
"Max 45000ft-ot tudnák érte adni,mert személyesen mennék el érte a postába nem nagyon biznák meg!
Attol is függ merre valósi vagy?Én szolnoki vagyok."Ööööö kösz nem szépen kulturáltan elküldtem melegebb éghajlatra
Bár egy helyesírási szótárt lehet küldök neki ingyé'Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rawulf
őstag
válasz ShadowX #32037 üzenetére
Téglásított cuccnál azt kellene megpróbálni, hogy kikapcsolt állapotban, valamelyik hangerő gombot lenyomva tartva kellene a géppel összekötni a motyót. Ha a gép ilyenkor új, ismeretlen eszközt talál, akkor még lehet a téglából várat építeni.
-
MODERÁTOR
Hű nálam is a párom valami barna, magvas meg ilyen-olyan kenyereket vett egy időben, aztán mondtam neki hogy sürgősen szokjon le ezekről a sz*rokról, mert ezek nem kenyerek. Nevezzék valami másnak, de ne kenyérnek mert az dühít. Olyan, mintha valami kartonpapírt ennék. Biztos hótt egészséges, de ha azt eszem elmegy a kedvem az élettől!
-
sp3rhead
tag
Samsunggal sikerült, 5 perc volt az egész. ezt viszont téglásítottam... és bizony semmi, az interneten fellelhető megoldás nem hozta vissza. így szervíz és 6e ft volt. nem mellesleg most ott tartok, hogy a windóz se ismeri fel "a csatlakoztatott usb eszközt nem lehet felismerni, blablabla..." Erre ötlet?
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #32019 üzenetére
Auchan-ban van a régi falusi kovászos kenyér, na az aztán sűrű, nem morzsálódó, és 3 nap után is puha kenyér, olyasmi, mint gyerekkoromban voltak. Szintén fagyasztva szoktuk eltenni a kétkilósat, minden más adalékolt, felfújt vacak ehhez képest.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
-
veterán
válasz macilaci78 #32010 üzenetére
én a kenyeret mindig felszeletelve fagyóba rakom és pirítva fogyasztom. Nincs gondom a TG kenyérrel... Sőt még a barna magvas kenyerekhez szokott asszonykám is megeszi . Nálunk 1 kiló kenyér kb 2 hétig elég (de van hogy egy hónapig is).
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha képet szeretnék bekereteztetni, hova érdemes Szegeden menni?
Köszi.
-
ebegab92
senior tag
Még mindig eladó cuccok
Sony Ericsson T700 -5500 Ft
Arctic Cooling Alpine7 PWM cooler (vattaúj ) - 2500 Ft
512 MB Kingston SDRAM 133 MHz -2500 FtABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
tisn
addikt
tecsoban is van jo kenyer, mindketto kovaszos, az egyik gomba forma, a masik meg valami b@szott nagy
halaszlehez idealisminek tartogatsz 6 napig egy kenyeret?!?!
-
HuMarc
veterán
válasz sp3rhead #32001 üzenetére
Nem tudom, hogy bevállalja-e, de kérdezd meg quailstorm kollégát!
-
Syl
nagyúr
Ne viccelj már. A reggeli sütésű tescos kenyeret már délben sem lehet megenni!
(#32001) sp3rhead
Szerintem innen indulj el. Nem egy nagy was-ist-das, csak a készülék pontos típusa legyen meg (SK17?)
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
macilaci78
nagyúr
Másodosztályú lisztből sütik. Van TV pék ismerősöm... 330Ft/kg áron eszem a barna kenyeret a Mars térről.
De ezt 6 naposan is megeszem, a Tescosat már másnap este sem kívánom pirítósnak sem.Nincs valakinek kölcsönbe egy rotációs lézere?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bitpork
nagyúr
Esetleg ha nem ragadnátok le a mondat első felénél....Rick4, nem csak szótár kell, kell a segítséged!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
sp3rhead
tag
válasz bitpork #32004 üzenetére
de megvan.. "elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez...".. De igazából nem függetleníteni szeretném, hanem "bővíteni". Köszi h szóltál
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bitpork
nagyúr
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Ráér valaki ügyes ember rootolni? Egy x10 mini pro-ra kellene cwm-et varázsolni. Pü-be pl s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest